CODE
Nu ai cum sa ma duci pe mine de nas...oricum nu are nici o importanta ...ca tot aceeasi prostie repeti...e "intins" si nu "inchis". Vad ca si cu araba esti la furat.
asculta aici
este a doua ta viata, stii bine ca ai primit suspend pentru terte motive vezi sa nu iei a doua oara.
Lasa tu limba araba,care e foarte complexa si nu poate fi tradusa exact, intai invata limba engleza si mai vorbim.
to roll up= to roll and fold in the shape of a tube. Deci a "a infasura" e pentru tine acelasi cu " a intinde" No comment.
Acum inteleg ce e in mintea ta. Tatal tau ti-a facut terci procesorul...saracul de tine...

Dar poate ca avea dreptate, poate erai la fel de recalcitrant si inainte...?
CODE
Te rog nu mai continua cu astfel de tinventii stiintifice islamice ca te faci de ras amice...sincer: ATMOSFERA NE APARA DE ASTEROIZI SI METEORITI???? e buna gluma. Asadar...asteroizii si meteoritii sunt bucati de cer:)))))))buna treaba...te sfatuiesc sa reiei studiul incepand din clasa a 5-a de gimnaziu ...sincer , iti faci un serviciu.
Zau?

Ia vezi cine se face de ras? eu sau tu? Oare nu stii ca printre rolurile atmosferei este si cel de protectie impotriva factorilor externi? (radiatie, corpuri straine) De n-ar fi atmosfera, am fi bombardati de asteroizi si meteoriti...
Pe Pământ există în jur de 150 asemenea structuri confirmate. Meteorizii ating rareori suprafața, arzând de obicei în atmosferă.
http://ro.wikipedia.org/wiki/MeteoritDesi am decis sa te ignor complet, daca vii cu cate o problema o data, te rezolv