Crearea pamantului si universului in Coran

iceman007

C-am asta ar fi descrierea creatiei pamantului si universului in Coran:

1- Allah pe tron deasupra apelor versetul 11/7 :"El este cel care a creat cerurile si pamantul in sase zile- in vreme ce Tronul Sau era pe apa"

2- Allah creaza cerul si pamantul unite 21/30" Oare nu vad cei care nu cred ca cerurile si pamantul au fost impreuna si ca Noi le-am despartit"
Cerul este ca o hartie (care e necesar sa fie rulat ca un sul de hartie) 21/104 "In ziua aceea vom intinde Noi cerul, asa cum se intind sulurile cu scripturi"

3 - Cerul si pamantul sunt separate 21/30" Oare nu vad cei care nu cred ca cerurile si pamantul au fost impreuna si ca Noi le-am despartit"
Cerul este ridicat 79/28 "E a ridicat bolta si le-a oranduit pe deplin"
si forma cerului este o arca solida 34/9 "...De am voi Noi, am face pamantul sa se scufunde cu ei sau am face sa cada asupra lor bucati din cer..." (26/ 187, 50/6)
care ar putea sa cada pe pamant 22/65 " El tine cerul sa nu cada pe pamant, decat cu voia Sa.

4- dar cerul nu cade caci se tine fara pilari vizibili 13/2 " Allah este Cel care a inaltat cerurile fara stalpi pe care sa ii vedeti "

5- Muntii sunt infipti ca niste tarusi 78/ 6-7 "Oare nu am facut pamantul un pat si muntii ca tarusii?"
si sunt creati ca pamantul sa nu se miste 21/31 " Noi am facut pe pamant munti neclintiti, pentru ca el sa nu se clatine cu ei" (79/32)
Si apoi a fost creata hrana 41/10

6-meteoritii si anti-djinii sunt plasati pe cer 15/17-19 , 72/8" Noi am intins cerul si l-am aflat plin de pazitori aspri si de bolizi"
facand din cer o arca protejata 21/32 "Si noi am facut cerul ca un acoperis bine pazit"

7- Cerul este organizat in 7 ceruri 23/17 "Deasupra voastra am facut Noi sapte straturi."
In versetul 2/29 este specificat ca pamantul cu tot ce contine a fost creat primul si apoi cele 7 ceruri. " el este Acela care a creat pentru voi toate cate sunt pe pamant, apoi S-a inaltat in cer si a intocmit cele sapte ceruri"

8- stelele sunt plasate in cerul inferior sa fie protejat 37/6-7 Noi am impodobit cerul cel mai apropiat cu podoaba stelelor.

9- In sfarsit soarele si luna sunt create (21/33) El este acela care a creat noaptea si ziua, soarele si luna: si fiecare pluteste pe cercul sau."
Soarele merge in refugiul desemnat lui de Allah 36/38 "si Soarele alearga catre un salas al lui. " ca si Luna de altfel 39/5 " El a supus Soarele si Luna si fiecare grabeste pana la un termen hotarat." (13/2)

Seghedin Mihai
Aha...asa se explica deci...ce prost am fost pana acuma sa nu cred...gata sint convins ! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

crocodile_dundee
QUOTE(Seghedin Mihai @ Jun 3 2007, 08:00) [snapback]2918452[/snapback]
Aha...asa se explica deci...ce prost am fost pana acuma sa nu cred...gata sint convins ! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Adevarat asa e !!! death.gif laugh.gif
Selam
QUOTE(iceman007 @ May 24 2007, 17:42) *
C-am asta ar fi descrierea creatiei pamantului si universului in Coran:

1- Allah pe tron deasupra apelor versetul 11/7 :"El este cel care a creat cerurile si pamantul in sase zile- in vreme ce Tronul Sau era pe apa"

2- Allah creaza cerul si pamantul unite 21/30" Oare nu vad cei care nu cred ca cerurile si pamantul au fost impreuna si ca Noi le-am despartit"

Teoria Big-Bang-ului.
Cerul este ca o hartie (care e necesar sa fie rulat ca un sul de hartie) 21/104 "In ziua aceea vom intinde Noi cerul, asa cum se intind sulurile cu scripturi"

Dezinformezi publicul puke.gif "Suluri cu scripturi" este acelasi cu "hartie" pentru tine? mad.gif
Oare tu nu intelegi, ca Allah zice, in ZIUA DE APOI ???
21:104 "In Ziua aceea, vom inchide ( si nu intinde, cum ai scris tu!) Noi cerul, asa cum se inchid sulurile cu Scripturi. Asa cum am facut Noi prima faptura, o vom face din nou. Aceasta este o promisiune pe care Noi am facut-o si pe care o indeplinim.

Iata cum arata Sulurile cu Scripturi, si asa va fi sfarsitul (Se pare ca toata materia este atrasa spre centru):

3 - Cerul si pamantul sunt separate 21/30" Oare nu vad cei care nu cred ca cerurile si pamantul au fost impreuna si ca Noi le-am despartit"
si forma cerului este o arca solida 34/9 "...De am voi Noi, am face pamantul sa se scufunde cu ei sau am face sa cada asupra lor bucati din cer..." (26/ 187, 50/6)
care ar putea sa cada pe pamant 22/65 " El tine cerul sa nu cada pe pamant, decat cu voia Sa.

4- dar cerul nu cade caci se tine fara pilari vizibili 13/2 " Allah este Cel care a inaltat cerurile fara stalpi pe care sa ii vedeti "

pilar=stalp in romana.
Sunt nenumarate forte care tin atat atmnosfera, cat si Universul din jurul nostru:forta gravitationala, forta centrifuga, forta distribuita in mod egal de la Big-Bang, si poate multe altele nedescoperite.
Oare nu stii ca atmosfera, dar si multele galaxii si gauri negre ne apara de diferite corpuri (asteroizi, meteoriti, bolizi)? Totusi, unele cad pe pamant, ca dovada a Cuvintelor lui Allah.
De ar voi Allah, nu ar putea face ca Pamantul sa nu mai pluteasca in jurul Soarelui, si sa se desprinda de acest sistem solar, facandu-ne pe noi sa cadem in intuneric?

5- Muntii sunt infipti ca niste tarusi 78/ 6-7 "Oare nu am facut pamantul un pat si muntii ca tarusii?"
si sunt creati ca pamantul sa nu se miste 21/31 " Noi am facut pe pamant munti neclintiti, pentru ca el sa nu se clatine cu ei" (79/32)

Oare muntii nu au o baza si o radacina? Lanturile muntoase nu s-au format in apropierea faliilor tectonice, din lava, solidificandu-se, devenind roci? Tot din cauza activitatii magmei si a presiunii si caldurii din interiorul pamantului nu se produc cutremure? Greutatea muntilor face ca placile tectonice sa se mai stabilizeze...?
Si apoi a fost creata hrana 41/10
6-meteoritii si anti-djinii sunt plasati pe cer 15/17-19 , 72/8" Noi am intins cerul si l-am aflat plin de pazitori aspri si de bolizi"
facand din cer o arca protejata 21/32 "Si noi am facut cerul ca un acoperis bine pazit"

Exact. Pamantul este ca un pat, si cerul ca un acoperis. Adica o casa.
CODE
[b]7[/b]- Cerul este organizat in 7 ceruri [b]23/17 "Deasupra voastra am facut Noi sapte straturi."[/b]
In versetul [b]2/29[/b] este specificat ca pamantul cu tot ce contine a fost creat [b]primul[/b] si apoi cele 7 ceruri. "[b] el este Acela care a creat pentru voi toate cate sunt pe pamant, apoi S-a inaltat in cer si a intocmit cele sapte ceruri"[/b]

[b]8[/b]- stelele sunt plasate in cerul inferior sa fie protejat  [b]37/6-7 Noi am impodobit cerul cel mai apropiat cu podoaba stelelor.[/b]
[b]9[/b]- In sfarsit soarele si luna sunt create [b](21/33)  El este acela care a creat noaptea si ziua, soarele si luna: si fiecare pluteste pe cercul sau."[/b]
Soarele merge in refugiul desemnat lui de Allah [b]36/38 "si Soarele alearga catre un salas al lui. "[/b] ca si Luna de altfel [b]39/5 " El a supus Soarele si Luna si fiecare grabeste pana la un termen hotarat." (13/2)[/b]

iar nu ai nimerit ordinea
Atmosfera are 7 straturi, nu? Cuvantul "Cer" are sens de atmosfera, si uneori sens de Univers

Allah spune ca fiecare corp se afla in miscare, si "Fiecare pluteste pe cercul sau!", adica fiecare are o orbita, adica miscarea de rotatie..."Fiecare grabeste pana la un termen hotarat", inainte sa fie prins de "Sulurile cu Scripturi"

Mai sunt alte miracole, cum ar explicarea expansiunii Universului:
[Quran 51.47] And the heaven, We built it with craftsmanship and We are still expanding.
[Quran 55.37] If the heavens tore open like a colorful rose...
Allah compara expansiunea Universului cu petalele florii unui trandafir care se deschide

Despre Viteza luminii in Coran, despre gauri negre, despre originea extraterestra a fierului,accesati aici
Selam
Stiati ca in Coran, cuvantul "pamant" apare de 13 ori, iar cuvantul "mare" apare de 32 de ori?
Daca impartim 32 (mare) la 45 ( mare +pamant) obtinem raportul apa/uscat de pe Terra. rolleyes.gif
Incercati calculul peacefingers.gif
iceman007
QUOTE(Selam @ Aug 4 2007, 16:40) *
Stiati ca in Coran, cuvantul "pamant" apare de 13 ori, iar cuvantul "mare" apare de 32 de ori?
Daca impartim 32 (mare) la 45 ( mare +pamant) obtinem raportul apa/uscat de pe Terra. rolleyes.gif
Incercati calculul peacefingers.gif

wowwww ce descoperire, ti-a trebuit mult sa calculezi pana sa ajungi la acele celebre procente...sunt impresionat.
Asta inseamna ca trebuie sa ma reconvertesc wink.gif

unde e aici teoria bing bangului?

Citesti printre cuvinte? In primul verset zice ca era mai intai tronul care statea pe ape... si cerul si pamantul care erau impreuna ceea mi se pare ciudat, cerul e doar o notiune umana ,cerul este de fapt o prelungire a cosmosului si atmosfera e formata din gaze. Iar bing-bang??? unde scrie de explozie aici? Iar idea e preluata din Biblie...daca avem in vedere ca Biblia a fost scrisa inaintea Coranului

21/104 "In ziua aceea vom intinde Noi cerul, asa cum se intind sulurile cu scripturi"

يَوْمَ نَطْوِي السَّمَاء كَطَيِّ السِّجِلِّ لِلْكُتُبِ كَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِيدُهُ وَعْداً عَلَيْنَا إِنَّا كُنَّا فَاعِلِينَ
21.104. Yawma natwee alssamaa katayyi alssijlli lilkutubi kama bada/na awwala khalqin nuAAeeduhu waAAdan AAalayna inna kunna faAAileena
21.104. Le jour où Nous plierons le ciel comme on plie le rouleau des livres. Tout comme Nous avons commencé la première création, ainsi Nous la répéterons; c'est une promesse qui Nous incombe et Nous l'accomplirons !
21.104 . The Day when We shall roll up the heavens and a recorder rolleth up a written scroll . As We began the first creation , We shall repeat it . ( It is ) a promise ( binding ) upon Us . Lo! We are to perform it .

Nu ai cum sa ma duci pe mine de nas...oricum nu are nici o importanta ...ca tot aceeasi prostie repeti...e "intins" si nu "inchis". Vad ca si cu araba esti la furat.

Iar aceste comparatii bizare nu sunt demne pentru o deitate...ar fi fost mai bine pentru Allah sa fie mai stiintific si nu "poetic" cum ciudat...era Mohamed si urmasii lui care au clasificat, aranjat si "rearanjat" coranul dupa nevoile personale

iceman007
Problema 4

Ok apare cuvantul STALP...si nimic mai mult. Unde e cuvantul FORTzE ? Era atat de greu lui Mohamed sa enunte in Coran cuvantul forte in loc de stalpi??? (dar Mohamed a scris ce a auzit si el din dreapta si stanga de pe la evrei, crestini, filozofii acelor vremuri, legende, mituri..) Asa isi acapareaza adeptii islamul...inventand, chiar abuzand prea mult de imaginatie si minciuna.

Te rog nu mai continua cu astfel de tinventii stiintifice islamice ca te faci de ras amice...sincer: ATMOSFERA NE APARA DE ASTEROIZI SI METEORITI???? e buna gluma. Asadar...asteroizii si meteoritii sunt bucati de cer:)))))))buna treaba...te sfatuiesc sa reiei studiul incepand din clasa a 5-a de gimnaziu ...sincer , iti faci un serviciu.
http://universul.uv.ro/asteroizi.php
http://universul.uv.ro/meteoriti.php

Ce stiu frate e ca cerul nu are piloni sau stalpi invizibili cum zice Mohamed in Coran si nici nu se poate rupe in bucati si sa cada pe pamant -doar daca Mohamed a reusit performanta sa rupa cerul cum a reusit si performanta de a despica Luna:))))
Coranul zice contrariul...ca soarele se invarte in jurul pamantului (vezi ca nesocotesti vorbele lui Allah). Afla ca Pamantul este tinut pe orbita de forta de atractie a soarelui . Atata timp cat exista soarele (si nu se va transforma in super nova) ,nu te speria pamantului ,nu ii va lipsi lumina (doar in cazul cand orbita pamantul e deviat de un asteroid , aparitia unui alt soare , forta de atractie a altei stele etc.). ...Asa ca Allah -care trebuie aparat de adeptii lui ucigandu-i pe necredinciosi (caci singur nu reuseste dupa cum am observat in coran sunnah si trista realitate)...ar apare neputincios in aceasta situatie.

Sa trecem la problema 5.

Muntii au baza si radacina? Din cate stiu eu sunt munti vulcanici si munti formati prin incretire (coleziunea a doua placi tectonice). Acu ma intreb cum poti face diferenta intre "radacina" muntelui si "baza muntelui". Si ce ai zis pana acum nu se afla in Coran . Uite ce zice coranul: pamantul este pat- adica plat, si muntii is ca tarusii infipti si mentin pamantul sa nu se clatine.

Tu si coranul tau afirmati ca greutatea muntilor tine pamantul neclinitit...atunci de ce muntii vulcanici sunt o exceptie si se produc cutremure, lava tasnind chiar din conul muntelui????? Cutremurele sunt rezultatul activitatii placilor tectonice aflate sub influenta curentilor magmei frate, iar muntii nu au nici radacina si nu sunt nici tarusi care mentin pamantul sa nu se clatine
Problema 6
Cine or fi acei pazitori nu prea inteleg...daca cerul a fost creat sa ne pazeasca de meteoriti, atunci meteoritii au fost creati sa ne pazeasca de....diavoli?
Asa deci, panatul este plat si cerul acoperis...frumoasa descriere a unui ignorant de acum 1400 a pamantului si a cerului.

Problema 7
7- Cerul este organizat in 7 ceruri 23/17 "Deasupra voastra am facut Noi sapte straturi."
In versetul 2/29 este specificat ca pamantul cu tot ce contine a fost creat primul si apoi cele 7 ceruri. " el este Acela care a creat pentru voi toate cate sunt pe pamant, apoi S-a inaltat in cer si a intocmit cele sapte ceruri"

8- stelele sunt plasate in cerul inferior sa fie protejat 37/6-7 Noi am impodobit cerul cel mai apropiat cu podoaba stelelor.

9- In sfarsit soarele si luna sunt create (21/33) El este acela care a creat noaptea si ziua, soarele si luna: si fiecare pluteste pe cercul sau."

Soarele merge in refugiul desemnat lui de Allah 36/38 "si Soarele alearga catre un salas al lui. " ca si Luna de altfel 39/5 " El a supus Soarele si Luna si fiecare grabeste pana la un termen hotarat." (13/2)
Atmosfera NU are 7 straturi sau ceruri cum le zice tu.
Si am mai discutat parca cu tine de inventia musulmana si cele 7 ceruri , iar stelele si soarele se afla in cerul mai de jos...adica "litosfera" smile.gif))) .Deci ideea ca cele 7 ceruri ar fi straturile atmosferice, sare din schema.
Iar in versetul inventat de tine lipseste soarele si luna...versetul corect ar fi 36/38 "si Soarele alearga catre un salas al lui. " soarele alearga la un salas al lui...probabil "casuta din povestile cu zane si zmei", si 39/5 " El a supus Soarele si Luna si fiecare grabeste pana la un termen hotarat." (13/2), (21/33) El este acela care a creat noaptea si ziua, soarele si luna: si fiecare pluteste pe cercul sau."
Mai precis soarele si luna se rotesc in jurul pamantului pe "cercul" vazut de Mohamed pe cer probabil.

Problema 8
Referitor la "expansiune" draga fratioare, vezi traducerea din situl oficial al Arabiei Saudite (pe site alaturi ai coranul in araba)

http://quran.al-islam.com/Targama/DispTarg...ya=47&t=eng

47] With power and skill did We construct the Firmament: for it is We Who create the vastness of Space.

si a celor 3 http://www.usc.edu/dept/MSA/quran/051.qmt.html#051.047.

De fapt zice ca Allah a facut cerul vast si nu ca cerul s-ar extinde...nu e frumos sa trisati coranul traducandu-l in fel si chip

051.047
YUSUFALI: With power and skill did We construct the Firmament: for it is We Who create the vastness of pace.
PICKTHAL: We have built the heaven with might, and We it is Who make the vast extent (thereof).
SHAKIR: And the heaven, We raised it high with power, and most surely We are the makers of things ample.

Problema 9

[Quran 55.37] If the heavens tore open like a colorful rose...

iar te-am prins cu minciuna...uite traducerea corecta in engleza a coranului pe situl saudit (coranul in araba atasat)

http://quran.al-islam.com/Targama/DispTarg...ya=37&t=eng

37] When the sky is rent asunder, and it becomes red like ointment:

http://www.usc.edu/dept/MSA/quran/055.qmt.html

055.037
YUSUFALI: When the sky is rent asunder, and it becomes red like ointment:
PICKTHAL: And when the heaven splitteth asunder and becometh rosy like red hide -
SHAKIR: And when the heaven is rent asunder, and then becomes red like red hide.

Si iata ce zice coranul in romana : "Cand se va despica cerul si va deveni rosu- aprins ca pielea rosie"

ointment s alifie f
http://www.dictionare.com/
hide
s piele (de animal) f; blană f

versetul prezentat de tine si versetul coranului....mare diferenta .de la "rose" pana la "ointment" sau "hide" si de la "despicarea cerurilor" pana la expansiunea cerurilor" e cale lunga...
Sunnah contine un hadit in care Mohamed este surprins de eclipsa de soare, se speriase cumplit...credea ca venise sfarsitul lumii (soarele se inrosise etc etc. probabil de aici i se trage si "revelatia" versetului)smile.gif)))

Te sfatuiesc de urgenta sa reiei geografia incepand din cl a 5-a de gimnaziu si sa uiti pe moment de stiinta coranului ca e de rau... Si foloseste traduceri ale coranului de incredere ca situl saudit de ex

Selam
CODE
Nu ai cum sa ma duci pe mine de nas...oricum nu are nici o importanta ...ca tot aceeasi prostie repeti...e "intins" si nu "inchis". Vad ca si cu araba esti la furat.

asculta aici
este a doua ta viata, stii bine ca ai primit suspend pentru terte motive vezi sa nu iei a doua oara.
Lasa tu limba araba,care e foarte complexa si nu poate fi tradusa exact, intai invata limba engleza si mai vorbim.

to roll up= to roll and fold in the shape of a tube. Deci a "a infasura" e pentru tine acelasi cu " a intinde" No comment.
Acum inteleg ce e in mintea ta. Tatal tau ti-a facut terci procesorul...saracul de tine... deadtongue.gif Dar poate ca avea dreptate, poate erai la fel de recalcitrant si inainte...?

CODE
Te rog nu mai continua cu astfel de tinventii stiintifice islamice ca te faci de ras amice...sincer: ATMOSFERA NE APARA DE ASTEROIZI SI METEORITI???? e buna gluma. Asadar...asteroizii si meteoritii sunt bucati de cer:)))))))buna treaba...te sfatuiesc sa reiei studiul incepand din clasa a 5-a de gimnaziu ...sincer , iti faci un serviciu.

Zau? rolleyes.gif Ia vezi cine se face de ras? eu sau tu? Oare nu stii ca printre rolurile atmosferei este si cel de protectie impotriva factorilor externi? (radiatie, corpuri straine) De n-ar fi atmosfera, am fi bombardati de asteroizi si meteoriti...
Pe Pământ există în jur de 150 asemenea structuri confirmate. Meteorizii ating rareori suprafața, arzând de obicei în atmosferă.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Meteorit

Desi am decis sa te ignor complet, daca vii cu cate o problema o data, te rezolv thumbup.gif
iceman007
QUOTE(Selam @ Oct 10 2007, 23:22) *
CODE

asculta aici
este a doua ta viata, stii bine ca ai primit suspend pentru terte motive vezi sa nu iei a doua oara.
Lasa tu limba araba,care e foarte complexa si nu poate fi tradusa exact, intai invata limba engleza si mai vorbim.

to roll up= to roll and fold in the shape of a tube. Deci a "a infasura" e pentru tine acelasi cu " a intinde" No comment.
Acum inteleg ce e in mintea ta. Tatal tau ti-a facut terci procesorul...saracul de tine... deadtongue.gif Dar poate ca avea dreptate, poate erai la fel de recalcitrant si inainte...?

CODE

Zau? rolleyes.gif Ia vezi cine se face de ras? eu sau tu? Oare nu stii ca printre rolurile atmosferei este si cel de protectie impotriva factorilor externi? (radiatie, corpuri straine) De n-ar fi atmosfera, am fi bombardati de asteroizi si meteoriti...
Pe Pământ există în jur de 150 asemenea structuri confirmate. Meteorizii ating rareori suprafața, arzând de obicei în atmosferă.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Meteorit

Desi am decis sa te ignor complet, daca vii cu cate o problema o data, te rezolv thumbup.gif

Oricum ai traduce, rastraduce si talmaci...tot ce poti intelege din "minunea aia "de Coran...e :
- pamantul e plat
- muntii sustin pamantul sa nu se clatine
- cerul e un sul de hartie care il rasuceste cum prea maria sa Allah, ba chiar se poate rupe si prabusi pe pamant daca mariile sale musulmanii nu omoara destui necredinciosi,
- sunt 7 ceruri , luna e in mijloc, iar soarele si stelele sunt in troposfera
- luna e lumina si soarele e o lampa
- meteoritii ne apara de djini malefici
- soarele si luna se rotesc in jurul pamantului
- pamantul e centrul universului
- cerul e sustinut de stalpi invizibili
si asa mai departe....

Te inteleg ca e dureros ...dar trezeste-te

notangel.gif thumbup.gif peacefingers.gif
Selam

QUOTE (iceman007 @ Oct 15 2007, 18:56) *
Oricum ai traduce, rastraduce si talmaci...tot ce poti intelege din "minunea aia "de Coran...e :
- pamantul e plat
- muntii sustin pamantul sa nu se clatine
- cerul e un sul de hartie care il rasuceste cum prea maria sa Allah, ba chiar se poate rupe si prabusi pe pamant daca mariile sale musulmanii nu omoara destui necredinciosi,
- sunt 7 ceruri , luna e in mijloc, iar soarele si stelele sunt in troposfera
- luna e lumina si soarele e o lampa
- meteoritii ne apara de djini malefici
- soarele si luna se rotesc in jurul pamantului
- pamantul e centrul universului
- cerul e sustinut de stalpi invizibili
si asa mai departe....

Te inteleg ca e dureros ...dar trezeste-te

notangel.gif thumbup.gif peacefingers.gif

Tot nu ai nimerit-o rolleyes.gif
"Si fiecare pluteste pe cercul sau(*yasin)
asta e doar un contraargument, ca nu am timp sa stau pe net acuma...
si atmosfera sa stii ca ne apara de particole din spatiu;)
pentru Gravitatie sa stii ca afirmatia cerul e sustinut de stalpi invizibili e adevarata.
Nu pamantul e centru universului. Nici nu ai argument pentru asta.

Daca se zice "Pamantul e un pat" nu inseamna neaparat ca e plat, asa cum daca zic "Esti precum un calorifer" nu inseamna "tare, greu" ci poate insemna si "cald"... sleep.gif Mai gandeste un pic, nu te mai otravi din site-uri anti-islam, mai ales fara sa rumegi informatia... cool.gif

Pace tuturor

iceman007
QUOTE (Selam @ Oct 17 2007, 18:09) *
Tot nu ai nimerit-o rolleyes.gif
"Si fiecare pluteste pe cercul sau(*yasin)
asta e doar un contraargument, ca nu am timp sa stau pe net acuma...
si atmosfera sa stii ca ne apara de particole din spatiu;)
pentru Gravitatie sa stii ca afirmatia cerul e sustinut de stalpi invizibili e adevarata.
Nu pamantul e centru universului. Nici nu ai argument pentru asta.

Daca se zice "Pamantul e un pat" nu inseamna neaparat ca e plat, asa cum daca zic "Esti precum un calorifer" nu inseamna "tare, greu" ci poate insemna si "cald"... sleep.gif Mai gandeste un pic, nu te mai otravi din site-uri anti-islam, mai ales fara sa rumegi informatia... cool.gif

Pace tuturor

Pai scrie complet versetul... Soarele si Luna plutesc pe cer pe cercurile proprii, iar soarele se duce intr-un locas al lui, adica palatul din povesti.

Te rog, du-te si ia cartea si invata, eventual fa-ti si un control de sanatate
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.