tybanu
24th May 2007, 11:49
Ce parere aveti de Samsung U600 ... In special cei care detineti sau care ati butonat telefonul asta ... Eu in prezent am un N73 Music Edition , si ma gandeam sa imi iau un U600 , ca ... vine vara ... ceva mai subtirel , plus ca m`am cam saturat de N73 , si am vazut ca are si destule caracteristici .... Deci va rog postati aici pareri pro si contra U600 (ex. cat tine bateria , calitatea pozelor , tastatura ... si tot asa)
Astept posturile voastre
dragos-
24th May 2007, 11:55
N-as da n73-ul pe u600. Ca parere personala. Posibilitatea de personalizare la Samsung e mai mica decit la Nokia.
meghindo
26th May 2007, 12:31
daca vrei ceva mai cu stil si mai "rafinat" si mai de fitze iti iei U600,chiar e un crowd pleaser dar daca vrei personalizare asa cum a zis si dragosh,la Samsung personalizarea e ca Sagem calitatea :-)
deci,daca vrei functii cu still iti iei U600,daca vrei sportivitate si personalizare pe toate planurile ramai cu N73'u sau te gandesti la altceva...
imblanzitoruldelei
26th May 2007, 14:21
QUOTE(meghindo @ May 26 2007, 13:31) [snapback]2888229[/snapback]
daca vrei ceva mai cu stil si mai "rafinat" si mai de fitze iti iei U600,chiar e un crowd pleaser dar daca vrei personalizare asa cum a zis si dragosh,la Samsung personalizarea e ca Sagem calitatea :-)
deci,daca vrei functii cu still iti iei U600,daca vrei sportivitate si personalizare pe toate planurile ramai cu N73'u sau te gandesti la altceva...
Alo vezi ca aici este fan-club-SAJEM . Te umple de voie buna toti posesorii de GSM .. hi hi hi
bebemic_2
26th May 2007, 17:34
Salut!! As dori sa-mi cumpar un samsung u600, dar nu prea gasesc opinii cu privire la acesta. Ma puteti ajuta cu niste informatii?
meghindo
29th May 2007, 18:19
QUOTE(imblanzitoruldelei @ May 26 2007, 15:21) [snapback]2888573[/snapback]
Alo vezi ca aici este fan-club-SAJEM . Te umple de voie buna toti posesorii de GSM .. hi hi hi
am vazut si yo posturile lu nea' vasile ala...ma rog,fiecare cu parerile lui,dar probabil k baiatu nu a observat k in loc de forum Sagem a clickuit pe forum Samsung...
cat despre U600'le asta...ugh,park park as trece de la E900 la el k e mult prea opulent si prea frumos k sa imi scape,singura chestie ce ma intriga e pretzu,chiar nu as mai vrea sa repet experientza sa dau "X" suma de banii pe el si sa il vad peste o luna la o "x" suma de bani
in rest,am vazut poze facute cu el (bestiale) am vazut filmuletze (mortale si alea)
ce nu stiu si m-ar interesa,este volumul difuzorului general al telefonului,la E900 este foarte,foarte insuficient ( pe strada pierzi apeluri in prostie) si plus k la banii aia as vrea sa ascult si mp3 sau chestii de genu...
asa k hai fratilor,pareri,opinii...doar sunt binevenite
the__1
2nd June 2007, 22:14
cnd_nick
4th June 2007, 00:16
L-am luat eu de o saptamana. E superb, e atat de subtire ca-l pierd prin buzunar.
N-am prea avut timp sa ma joc cu el. Ce ma deranjeaza e limitarea duratei filmarilor. Stie cineva niste forumuri samsung?
vasilas_1
4th June 2007, 19:49
QUOTE(meghindo @ Jun 4 2007, 20:09) [snapback]2924741[/snapback]
PS:Vasilica,hai nu te supara acuma pe noi...doar stii k pesntru noi tu vei fii intotdeauna Vasile al forumului

LA ce intrebari,ce punctuatie si citez"adik",draga,tu esti un S(ch)trula.
Hai,nu te supara...
Aguditu
6th June 2007, 15:27
Am si eu un U600 dar nu pot sa instalez aplicatii sau jocuri HELP plz !!!!
cnd_nick
6th June 2007, 19:20
Nu stiu, poate se poate scoate limitarea. Numai ca eu n-am reusit. E adevarat ca nici nu l-a butonat prea mult, nu am avut timp. Poate in weekend.
cnd_nick
7th June 2007, 03:43
Vad ca aici e o atmosfera tare haioasa.
Pana la urma l-am butonat in timpul meciului (ca si asa jocul era slab) si am reusit sa-i scot limitarea. Acum pot sa filmez pana la 2 GB.
Eu v-am lasat, nu vreau sa va stric mica adunare, din ce vad va urmariti pe mai multe topicuri, asa ca succes.
Regards.
andrei0279
8th June 2007, 15:58
telefonul e ok , are o camera f buna cu stabilizator de imagine ..adica pozeaza si din miscare . e f subtire .
Vroiam sa-mi iau nokia n95 dar nu am avut destui bani si am luat u600 care a fost mult mai ieftin .
U600 se potriveste de minune cu anotimpu pt ca vreau sa port pantaloni scurti si nu vreau caramizi in buzunare
icsicsics
15th June 2007, 08:31
Cat ati dat pe ele si de la ce magazine?
vagabondo
19th June 2007, 17:47
QUOTE(icsicsics @ Jun 15 2007, 09:31) [snapback]2970102[/snapback]
Cat ati dat pe ele si de la ce magazine?
Eu am dat 275 euro de pe www.****.ro (nu stiu daca am voie sa pun site-ul dar ma rog). Tel e super din toate puntele de vedere mai putin bateria care tine o zi.....
Am eu o problema sau asa e si la voi? A reusit cineva sa instaleze jocuri pana acum???
Regards
blackman
20th June 2007, 18:34
Installing java games
There are 2 ways to install java games to your mobile phone:
# The completely safe way: Download the java game to your phone using the wap browser. This is not free because you’ll have to pay for the wap connection.
Go to http://euploader.com/index.php to upload the java application you want to install.
Make sure you have both the .jar and .jad file.
If you only have the .jar file you can make a .jad file with JadMaker
After you have uploaded both the .jar and .jad file, you’ll get an Id and code.
Next, go with your phone’s browser to this adres: http://euploader.com/wap/index.php
Now you can enter the Id and code you received after you uploaded the files. Then you select download.
Now your phone will start downloading the application. And will install it. Now you’ll find the application In the Extra->Java/Games menu :-)
# By using a special code that allows you to install java games
When you slide up the phone, type: *#9998*4678255#
If you did this right, the phone replies: Activated or something…
Now you can install java games by storing the .jar and .jad file in the other file directory of the phone memory.
Go to the .jad file, click options and the phone will ask if you want to install the java application. Click install :-)
blackman
21st June 2007, 10:48
tips & tricks
Special codes
*#0228# This code will allow you to check the battery status of your Mobile by pushing down 2 times!
*#1234# This code will allow you to check your firmware version!
*#4777*8665# This code brings you in a special menu where you can detach your gprs to improve your battery life!
*#0842# This code will test the vibration function of your mobile
*#9998*4678255# This code will allow you to install java games on your U600 mobile
Known firmware bugs
Mp3 player doesn’t play the last 3 seconds of a mp3 file
The alarm doesn’t work in silent mode
While typing a message when mp3 player is on, the Add word function doesn’t work properly.
When receiving a file via bluetooth, there is no option to store it to the memory card so the size is limited to the phone memory
When there are movies in the my video’s section of the phone memory and you try to play a movie full screen from your memory card, the phone just switches to camera mode. Very strange!
(These bugs are present in firmware:U600XXGD2
Battery life
# It’s well know that the battery life of the Samsung U600 isn’t great. Here is a little trick that helps to improve the battery life.
Use it only when you don’t use gprs!
I demonstrate this in the video below!
When you slide your phone up, enter this code: *#4777*8665#
This will appear on the screen like this: *#4777*—–
Then, a secret menu will show up. Go to the option GPRS Detach and click it. Next you will have to wait some time (eg 5 seconds)
and get the message: GPRS Detach cofirm
That’s all! Your stand-by time has increased with 20% now!
# I also advice you to drain the battery completely before charging the first 3 times you charge. There’s no real proof that this wil improve your battery life but there are rumours.
# Another option is to buy a better battery, the standard battery had only 690mAH while this battery provides 1000mAh so it will increase the stand by time +- 30%
# Yet anoter thing you can do is set the display brightness to the minimum, so the screen will consume less energy
# Don’t leave bluetooth activated, it’s very power consuming!
Little Tricks
Here are some little tricks, I think they are not known by everybody:
# Flashlight: When you slide up your phone try pushing the up/down button at the side for about 1-2 seconds, this will activated the led light normally used for the camera. Now you can find your way in the dark :-)
# When the mp3 player is minimized, you can control him by using your navigation buttons in the main screen.
Long hold the right navigation butten will bring up the next track in your playlist
Long hold the down navigation button will stop the mp3 player
Long hold the left navigation button will bring up the previous track in your playlist
Long hold the center navigation button (the I (internet)) button will pauze the track
blackman
22nd June 2007, 19:47
U600 Firmware Install GUIDE!
You will need:
- Optiflash for U600. Found here.
http://www.frontside.be/word/U600_Optiflash.rar
- A firmware upgrade. Found here. http://homepages.pathfinder.gr/xux99/samsung/
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=389972
- The original samsung USB cable that came with the phone.
Procedure:
Launch Optiflash and click on ‘Options > Settings > Generic’
- Select ‘Customer T: d830/d840/d910 (USB)
- Set ‘Flash Erase Passes’ to ‘1′
- Set ‘Operation Passes’ to ‘Default’
- Uncheck all checkboxes except ‘Differences only’
Select the tab ‘Flash and Verify’
- Browse to and select your firmware (*.s3)
Select the tab ‘Default Contents’
If you have a file *.cts with the firmware *.s3:
- Select radio button “S-Record with content”
- Browse to and select your *.cts file
If you do not have the file *.cts:
- Click on ‘S-Record only’
- Click ‘OK’
- Connect the phone to the computer via the USB cable.(in the phone click connect to pc studio)
- Remove your SIM and microSD card and battery from the phone which will turn the phone off .(leaving USB cable in) You will see leds on.
- Whilst holding down the * key on the phone, briefly press the ON button.
Your computer will recognise the device as Samsung USB Mobile.
Return to Optiflash, Click on ‘Options > Settings > COM Port’
- Select the COM port your phone uses (If you’re not sure, you can find out by: Control Panel > System > Hardware > Device Manager > Ports (COM and LTP))
- Select 921600.
- In Second COM Port select ‘NONE’
- Click ‘OK’
Lastly, click ‘Flash’
The flash procedure will be finished when the message ‘All is Well’ appears above the green progression bar.
A full reset should not be necessary once the firmware is upgraded, however, if you want to do it: Type *2767*3855# then wait one full minute before you restart your phone.
To check your existing firmware type *#1234# into your handset
Time to flash: approx 15 mins.
** NOTE: IF YOUR PHONE RESTARTS IN A DIFFERENT LANGUAGE, DON’T PANIC! THE LANGUAGE SELECTION PROCESS IS:
MENU (left touch button) > SETTINGS (bottom right icon) > PHONE SETTINGS (2nd option) > LANGUAGE (1st option)
Trevizes
23rd June 2007, 00:30
si eu m-am indragostit de ideea de a lua un U600. poate cineva sa ma ajute si sa-mi spuna ce poate face in plus un sonyericsson k800i iar un u600 nu poate face? ma intereseaza partea de internet si posibilitatea de a posta direct poze de pe telefon pe blog. este legata aceasta facilitate de faptul ca u600 nu are 3g?
in magazine gasesc putini vinzatori care sa ma lamureasca, sunt total pe dinafara si nu-si cunosc marfa pe care o vind.
cit despre se k800i, se tot spuune ca merita asteptat in toamna asta se k850i, care o sa fie mai putin butucanos, si o sa merite in toate punctele de vedere, dar designul e mediocru dupa mine.
senorita
14th July 2007, 17:48
Eu mi-am luat ieri un U600.. inca nu va pot spune multe detalii, inainte am avut un E900 de care eram multumita, insa atrasa de aceasta "prospatura", l-am vandut si am dat diferenta pt u600.
Ce-am constatat pana acum: e intr-adevar mega subtire, ca in reclama, insa chestia asta cred ca are si parti mai nasoale, spre exemplu mi s-a parut ca nu culiseaza perfect: "tremura" putin daca il misti sau atunci cand il pui la ureche... simti oarece nepotrivire intre cele doua suprafete, cea care culiseaza si cea fixa.... si nu aluneca asa bine ca la E900, parerea mea.
Azi-noapte l-am avut pus la incarcat si azi deja s-a dus o liniuta la bateria de pe display, in conditiile in care sunt 3 toate. Nu l-am butonat excesiv si nici de vorbit nu prea am vorbit. Deci se pare ca daca vrei design ultra subtire, o sa vrei sa stai si cu incarcatorul in "traista" dupa tine
In rest, ca design e foarte tare, un pic cam plat insa, e un fel V3 care culiseaza 
Camera e bunicica, asta din cele cateva poze pe care le-am facut cu el, difuzorul e ok, are chestii imbunatatite peste tot fata de E900. Parca te folosesti mai usor de butoanele touch screen decat la E900 si datorita designului, nu prea mai exista posibilitatea sa intri in modul asteptare incercand sa apesi tasta sageata dreapta (mi se intampla frecvent la E900 cand ma uitam la poze de exemplu si dadeam sageata dreapta sa se apese din greseala tasta "rosie" cu touch screen si sa ma trezesc in "main display", fiind nevoita sa o iau de la capat cu cautatul si butonatul printre poze)
Deocamdata atat.. cum il mai butonez, va mai dau de stire
ralu1812
14th July 2007, 17:55
QUOTE(vagabondo @ Jun 19 2007, 18:47) [snapback]2988506[/snapback]
Eu am dat 275 euro de pe www.****.ro (nu stiu daca am voie sa pun site-ul dar ma rog). Tel e super din toate puntele de vedere mai putin bateria care tine o zi.....

Am eu o problema sau asa e si la voi? A reusit cineva sa instaleze jocuri pana acum???
Regards
e foarte bun telefonul ,si eu mi-am luat acum vreo 2 saptamani,,,dar bateria la al meu tine vreo 5 ,6 zile! chiar nu inteleg cum pe tine te tine o zi...strange!
meghindo
14th July 2007, 21:25
QUOTE(senorita @ Jul 14 2007, 18:48) [snapback]3100024[/snapback]
Eu mi-am luat ieri un U600.. inca nu va pot spune multe detalii, inainte am avut un E900 de care eram multumita, insa atrasa de aceasta "prospatura", l-am vandut si am dat diferenta pt u600.
Ce-am constatat pana acum: e intr-adevar mega subtire, ca in reclama, insa chestia asta cred ca are si parti mai nasoale, spre exemplu mi s-a parut ca nu culiseaza perfect: "tremura" putin daca il misti sau atunci cand il pui la ureche... simti oarece nepotrivire intre cele doua suprafete, cea care culiseaza si cea fixa.... si nu aluneca asa bine ca la E900, parerea mea.
Azi-noapte l-am avut pus la incarcat si azi deja s-a dus o liniuta la bateria de pe display, in conditiile in care sunt 3 toate. Nu l-am butonat excesiv si nici de vorbit nu prea am vorbit. Deci se pare ca daca vrei design ultra subtire, o sa vrei sa stai si cu incarcatorul in "traista" dupa tine
In rest, ca design e foarte tare, un pic cam plat insa, e un fel V3 care culiseaza 
Camera e bunicica, asta din cele cateva poze pe care le-am facut cu el, difuzorul e ok, are chestii imbunatatite peste tot fata de E900. Parca te folosesti mai usor de butoanele touch screen decat la E900 si datorita designului, nu prea mai exista posibilitatea sa intri in modul asteptare incercand sa apesi tasta sageata dreapta (mi se intampla frecvent la E900 cand ma uitam la poze de exemplu si dadeam sageata dreapta sa se apese din greseala tasta "rosie" cu touch screen si sa ma trezesc in "main display", fiind nevoita sa o iau de la capat cu cautatul si butonatul printre poze)
Deocamdata atat.. cum il mai butonez, va mai dau de stire 
mai daca poti imi zici si mie cum e mai exact difuzoru ala k si yo am E900 acuma si vreeau un upgrade ca sa zic asa si hai k dc la camera nu am ce comenta k e net superioara ma intereseaza volumu difuzorului k la E900 este de tot jegu,la al meu cel putin,pierd apeluri ziua namiaza mare si cu el in geanta si asta ma interseaza pe mine,daca intradevar pun un mp3 il aud k si ringtone?
te rog mult cand poti sa imi scrii si mie k asta ma intereseaza cel mai mult....multumesc
senorita
15th July 2007, 16:08
QUOTE(meghindo @ Jul 14 2007, 22:25) [snapback]3100824[/snapback]
mai daca poti imi zici si mie cum e mai exact difuzoru ala k si yo am E900 acuma si vreeau un upgrade ca sa zic asa si hai k dc la camera nu am ce comenta k e net superioara ma intereseaza volumu difuzorului k la E900 este de tot jegu,la al meu cel putin,pierd apeluri ziua namiaza mare si cu el in geanta si asta ma interseaza pe mine,daca intradevar pun un mp3 il aud k si ringtone?
te rog mult cand poti sa imi scrii si mie k asta ma intereseaza cel mai mult....multumesc

Eu il am de cateva zile, nu am putut sa imi dau seama foarte bine ce e cu el.. decat faptul ca se pare ca si pe mine ma tine tot relativ o zi bateria, desi am umblat si la brightness, am oprit si lumina tastelor....
Difuzorul mi se pare mai bun, dar nu cu mult... suna o idee mai tare deca E900. Eu si inainte tot mp3 aveam la ton de apel.. si ratam apelurile din cauza chestiei de 2 lei de la samsung: nu suna si vibreaza in acelasi timp
Are multe chestii in + oricum.... nu numai camera si difuzorul. Uita-te la video pe gsmarena (sper k nu-s probleme ca am facut reclama) si o sa vezi acolo o mare parte din noile caracteristici.
bafta!
abyssum
15th July 2007, 23:37
Stie cineva cum pot sa-i pun meniu in limba romana.L-am luat din germania si nu are limba romana.
Mersi.
buubuu
16th July 2007, 17:05
Salutare!
Vreau sa pun si eu minunea asta de telefon pe modul silentios, ma poate ajuta cineva? Zau ca m-am chiorat in toate meniurile, da' nici ca am gasit.
Multam!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.