Free WiFi Hotspots in Europa

Meister

Salutare!

In drumul meu cu masina prin Europa (Viena-toata Elvetia-Paris-Brugge-Bruxelles-Aachen-Berlin-Praga)
as dori sa folosesc PDA-ul ca sa intru pe net si sa vorbesc cu cei de acasa prin Skype sau
sa folosesc mailul. Are cineva idee de "free wifi hotspots" in orasele astea? Ce raza de acoperire au?
Sa stiu daca tre sa intru neaparat in restaurant sau merge accesul si din masina parcata langa, sau de pe trotuar... smile.gif

In caz ca nu sint gratis, alea cu plata ce tarife practica si cum se realizeaza plata?

Cand intri intr-un restaurant cu punct WiFi, de obicei gasesti si prize libere pentru incarcarea PDA-ului/Laptop-ului?

In Berlin am gasit 2 hotspoturi gratis, unul pe Kurfürstendamm la E-Plus si unul in Tropical Islands (60km) sud de Berlin
(piscine, paduri tropicale, tobogane - merita vazut, e de vis).

vladut_v
QUOTE(Meister @ May 21 2007, 12:36) [snapback]2865702[/snapback]
In Berlin am gasit 2 hotspoturi gratis, unul pe Kurfürstendamm la E-Plus si unul in Tropical Islands (60km) sud de Berlin

Ce viteza aveai pe ele ? Iti ajungea pentru Skype de pe PDA, decent ?

Meister
Iti spun la sfarsitul lui iulie cand vin de acolo! smile.gif
Deocamdata le-am gasit doar pe net.
neludok
QUOTE(Meister @ May 21 2007, 12:36) [snapback]2865702[/snapback]

salut!

zi si mie coane te rog ceva detalii despre Tropical Islandsurile alea!

unde la sud de Berlin? Vreo localitate , indicatie drum european, coordonate (GPS) ? E pe la Lubennau A13 ?

pare interesanta oaza aia daca poti sta in piscina si cand iesi sa iei un spritz si sa te tragi cu laptopu la umbra pe saltea...

O sa incerc sa scanez pe ruta Elvetia unde plec curand dar nu am habar unde as putea plati un cont sa am acces de pe autobahn la ei la wifi
Meister
Exact, pe A13 e!

Tropical Islands
Tropical-Islands-Allee 1
15910 Krausnick

Coordonate GPS nu am dar tre sa vada GPS-ul cand bagi adresa asta.
Eu in drumul meu din Germania in Ro o sa innoptez o noapte acolo.

copjob2000
Între timp s-au înmulțit punctele wifi în Europa...
În Turcia și Grecia, majoritatea hotelurilor oferă internet wireless gratuit în camere, ori în holurile acestora!
inside_spy
Are cineva o listă cu hotspot-uri free în Viena?

scoty
QUOTE (inside_spy @ May 3 2009, 15:41) *
Are cineva o listă cu hotspot-uri free în Viena?

In viena nu stiu de ce nu sunt active la linkul asta incearca totusi: Free-hotspot.com
adrian80
Salutari
Poti sa iei net gratis si de la casele care au wireless.
Oriunde am fost in Germania Danemarca si Norvegia, nu mi-am facut griji in privinta internetului.
Am gasit intotdeauna si nici nu am platit vreun ban.
Pur si simplu mergeti pe strada pe jos sau cu masina si scanati retelele pana gasiti una neparolata.
Pe autostrazi si unde chiar nu exista retele free, se poate cumpara din benzinarii cartele cu coduri de access pentru internetul oferit de operatorii de telefonie mobila. Plata se poate face si cu un card valabil.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.