Terra Residence
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

gargarita_2005

Am citit cam tot ce se s-a scris despre ansamblutile rezidentiale, dar, n-am vazut nici un subiect despre Terra Residence.
Vroiam sa stiu daca am vecini pe acest forum.
Noi am contractat un apartament in acest ansamblu anul trecut si suntem relativ multumiti.Ar fi de scris in legatura cu nemultumire noastre si as vrea sa stiu si alte pareri.
mipamipa
Preturile sunt foarte mari pentru Voluntari.
Sos Stefanesti e deasemenea aglomerata.

Meister
Aratati-mi mie o strada/sosea neaglomerata in interiorul soselei de centura si eu imi iau apartament acolo daca e pana in 1000E mp!!!
gargarita_2005
Preturile, mie personal, nu mi par deloc mari...Noi am dat 73.000E(fara TVA ca l-am luat pe firma) pe un ap. de 3 camere, care este destul de spatios.Mai ales acum ca au inchis si desfiintat balcoanele(un - din pct meu de vedere).Sos. Stefanest chiar nu-i aglomerata, aglomeratia incepe la linia de tren, la Andronache.
Dar la cum se circula acum in Bucuresti, e chiar parfum de roze.
Eu din Iancului pana in D-na Ghica fac in medie 30-35 min.si din D-na Ghica pana la serviciu in Vasile Lascar mai fac 30 min.

Ce nu ne convine noua la acest complex, ca vad ca nu am vecini p'aici sa aud si alte pareri:
- au inchis si desfiintat balcoanele fara sa ne anunte macar.Am fost pusi in fata faptului implinit.
- au o oferta extrem de mica la gresie, faianta, parchet si am fost nevoiti sa renuntam la gresie si faianta si sa ne cumparam pe cont propriu.
- arhitectura apartamentului parca e facuta "pe genunchi".La dormitorul mic avem un geam 50/40cm pus pe colt(daca ii pun gratii juri ca-i puscarie)si normal ca am o camera lipsita de lumina naturala.
- agentul de vanzari e vesnic grabit si trateaza toate problemele noastre cu superficialitate.

Ce ne-a convenit in momentul in care am achizitionat apartamentul:
- a fost cel mai bun pret la momentul respectiv(ca acu s-a scumpit destul)
- e pozitionat complexul langa padure si nu e poluata zona(inca).
- sunt destul de aproape de rude(D-na Ghica, Iancului).

Pe scurt, suntem bucurosi de achizitie si astept cu interes surprizele ce ne asteapta biggrin.gif
val18
Un dezavantaj la aceste blocuri de la Terra, eu sunt un vecin de la Hydra, este subsolul.
Ma intreb de ce nu au facut boxe, parcari ca la toate blocurile noi. E ceva la mijloc -ca si la Domus Stil (Creioanele) care fac insa si cu 10 etaje
console.gif
ishan
QUOTE(gargarita_2005 @ May 16 2007, 11:19) [snapback]2841142[/snapback]
Am citit cam tot ce se s-a scris despre ansamblutile rezidentiale, dar, n-am vazut nici un subiect despre Terra Residence.
Noi am contractat un apartament in acest ansamblu anul trecut si suntem relativ multumiti.Ar fi de scris in legatura cu nemultumire noastre si as vrea sa stiu si alte pareri.

Buna gargarito,

Sunt perfect de acord cu tine. Se pare ca vom fi vecini...dar asta nu mai devreme de octombrie - decembrie 2007.
Referitor la avatntaje / dezavantaje:
1. sunt multumit de zona...e destul de multa verdeata iar cartierul e f ingrijit
2. cred ca vom avea mai putine batai de cap atunci cand vom avea treaba pe la primarie, administratie locala, etc.
3. blocurile sunt bine construite iar BCA-ul e un material f bun (mai buna e insa caramida)
4. preturile sunt cu cel putin 20-30% mai mici decat alte ansambluri rezidentiale din bucuresti
5. ca si proximitate....lucrez in pipera....smile.gif ...deci voi face cam 10-15 minute cu masina
6. sos. stefanesti nu e chiar atat de aglomerata

1. ma deranjeaza la culme atitudinea oamenilor de vanzare care se comporta cu clientii f urat
2. nu am avut flexibilitatea atunci cand am dorit ceva modificari la contract (e valabil si in cazul altor companii)
3. am auzit ca daca bagi 500.000-1000.000 in buzunarul oamenilor de pe santier....apar minuni peste noapte
4. nu poti viziona apartamentul chiar cand vreau

Una peste alta..am luat decizia...deci sa fie intr-un ceas bun.
Daca mai stiti ceva noutati....hit me.

PS...ce parere aveti de posibilul faliment al celor care fac planorama?
SweetSpicy
Nu s-a pus niciodata problema de faliment la planorama. Punct. Informati-va mai bine inainte sa vb smile.gif

nito
.. si eu sunt un viitor locatar din Terra.

inchiderea balcoanelor si pe mine m-a deranjat si ma deranjeaza, mai ales ca nu m-au anuntat, am fost pus in fata faptului implinit. eu chiar m-am bucurat la inceput ca o sa am un asa balcon mare si cand am vazut... eek.gif mad.gif ei spun ca majoritatea a decis, dar care majoritate ca vad ca si aici sunt pers care nu au fost intrebate.

o alta nemultumire a mea este termenul de finalizare care in contractul meu era oct.2006 si dupa cum se pare vor fii finalizate A si B undeva in iunie-iulie http://www.prezentonline.ro/uploaded_image...ifestyle_71.pdf

...dar exista si multumiri fata de acest proiect, raportul pret calitate este bun, pt mine care l-am cumparat anul trecut cand pretul era altul fata de cel de acum.
eu am un 3 camere, iar vis a vis de fereastra de la dormitorul mic cred ca-i vorba de cel fara balcon, este asa pt ca proiectul a fost initial pt 2 camere si acea fereastra nu a fost proiectata si din dorinta multor clienti s-a ajuns la acest tip de apartament 5B cu 3 camere si cu acea fereastra care intradevar nu prea lumineaza camera.

ca locatie mie mi se pare ok, chiar daca nu sunt in Bucuresti, eu inainte de a cumpara am fost dimineata la 8 sa vad cum este traficul si am facut pana la intercontinental aprox 35 min, iar cea mai mare parte de la intrarea pe colentina, aprox 25 min. acum ca se construiesc si cele 2 noi blocuri de 8 si plus ca se vor face si cele 4 de la hydra, cred ca va fi un ,imi cartier cu 11 blocuti. apropo de Hidra, am ramas placut surprins sa vad ca cei de la hydra au un forum dedicat si ajuns sa discute despre organizarea ansamblului, internet, paza, etc. mi-ar placea si mie sa putem face asa ceva cu terra. smile.gif

sunt curios cei care sunt prezenti ce termen de finalizare au in contract si la ce blocuri??

sa speram ca se mai gasesc persoane care se vor mai inscrie pe acest forum si vom ajunge la un nivel al discutiilor ca la cei din hydra.

Meister
Salut!

Eu sint unul din locatarii Hydrei. Ar fi o chestie daca in privinta unor utilitati ne-am putea uni sa obtinem unele avantaje.
Chiar si-asa, nu strica sa ne cunoastem vecinii, sa dezvoltam prietenii si sa consolidam putin infrastructura pe acolo. smile.gif
gargarita_2005

Mi-am adus aminte cat de tare ma enerveaza mad.gif Daniel(agentul nostru)ca intarzie cu raspunsurile.Nu ne-am ales gresia si faianta de la ei, nu ne plac modele,si l-am rugat sa ne trimita suprafete, sa mergem sa cumparam...am ochit ceva ce ne placea.Le-am cerut in mai si au venit in iunie, adica, acum 3 zile.
Cat despre termenul de predare...hohoho, cat mai avem de asteptat...Noi avem termen septembrie-octombrie.Sunt fericita daca ma mut in decembrie biggrin.gif .
Unui prieten, care si-a cumparat ap.de la Domus, i-au intarziat predarea cu 6 luni.Trebuia sa se mute in iunie 2006 si a reusit sa se mute in ianuarie 2007.Asa ca... death.gif
Despre faza cu balconul...eu am ramas muta...imi puneam mari sperante in acel balcon.Am un copil mic, rufe multe...M-am consolat cu masina de spalat cu uscator, dar raman neconsolata cu 2 probleme:
- spatiu de depozitare care nu exista deadtongue.gif
- fumatul.Eu sunt fumatoare, sotul nu.Ganditi-va cine are castig de cauza...Am inchis bucataria cu usi glisante si astept aprobarea naughty.gif .
gogo_gogo
QUOTE(gargarita_2005 @ Jun 7 2007, 17:27) [snapback]2937326[/snapback]
Mi-am adus aminte cat de tare ma enerveaza mad.gif Daniel(agentul nostru)ca intarzie cu raspunsurile.Nu ne-am ales gresia si faianta de la ei, nu ne plac modele,si l-am rugat sa ne trimita suprafete, sa mergem sa cumparam...am ochit ceva ce ne placea.Le-am cerut in mai si au venit in iunie, adica, acum 3 zile.
Cat despre termenul de predare...hohoho, cat mai avem de asteptat...Noi avem termen septembrie-octombrie.Sunt fericita daca ma mut in decembrie biggrin.gif .
Unui prieten, care si-a cumparat ap.de la Domus, i-au intarziat predarea cu 6 luni.Trebuia sa se mute in iunie 2006 si a reusit sa se mute in ianuarie 2007.Asa ca... death.gif
Despre faza cu balconul...eu am ramas muta...imi puneam mari sperante in acel balcon.Am un copil mic, rufe multe...M-am consolat cu masina de spalat cu uscator, dar raman neconsolata cu 2 probleme:
- fumatul.Eu sunt fumatoare, sotul nu.Ganditi-va cine are castig de cauza...Am inchis bucataria cu usi glisante si astept aprobarea naughty.gif .

Buna seara vecinilor!
M-am inscris pe forum ca sa impartasesc cateva "impresii" cu voi legate de Terra Residence!!
gogo_gogo
QUOTE(gargarita_2005 @ Jun 7 2007, 17:27) [snapback]2937326[/snapback]

Am cumparat o un apartament la Terra si astept cu nerabdare termenul la care voi intra in casa noua! Am citit ce ati scris si voi si vad ca nu sunt singurul care are cateva temeri legate de acest termen. In rest, imi place locatia si calitatea constructiei numai ca este acest mic inconvenient legat de termenul de predare; eu as fi multumit daca ar fi gata macar la inceputul lui iulie, insa .....sad.gif
Am vazut ca cei de la Hydra vin tare din urma si asta parca ma face sa fac o comparatie chiar si fara voia mea..insa nu ai cum sa nu faci compartie intre doua locatii rezidentiale una langa cealalta...este evident "avantul" celor de la Hydra; oricum este important ca lucrarile sa fie de calitate, insa de acest lucru iti dai seama pe parcursul locuirii in apartament ( adica daca instalatiile sunt facute bine, daca incalzirea este ok, etc).
nito
pe Daniel trebuie sa-l presezi si sa te tii de capul lui daca vrei ceva de la el pt ca uita sa-ti mai raspunda sau sa-ti transmita ce ai vorbit cu el.

despre noul termen de iunie-iulie va fi final doar in constructia blocului si a interioarelor, dar apa, energie electrica, canal, drumuri nu cred ca vor fi la acest termen, cred ca se vor mai lungi.
gogo_gogo
QUOTE(nito @ Jun 8 2007, 10:59) [snapback]2940141[/snapback]
pe Daniel trebuie sa-l presezi si sa te tii de capul lui daca vrei ceva de la el pt ca uita sa-ti mai raspunda sau sa-ti transmita ce ai vorbit cu el.

despre noul termen de iunie-iulie va fi final doar in constructia blocului si a interioarelor, dar apa, energie electrica, canal, drumuri nu cred ca vor fi la acest termen, cred ca se vor mai lungi.

care dintre voi a trecut pe la terra zilele astea.in ce stadiu or mai fi?
nito
am fost eu si lucreaza la interioare, au vopsit fatadele la blocurile A si B, dar nu in totalitate, au pus geamurile la balcoane la blocul A, au inceput sa sape groapa pt blocul din fata.... coolspeak.gif
gogo_gogo
QUOTE(nito @ Jun 11 2007, 12:23) [snapback]2951803[/snapback]
am fost eu si lucreaza la interioare, au vopsit fatadele la blocurile A si B, dar nu in totalitate, au pus geamurile la balcoane la blocul A, au inceput sa sape groapa pt blocul din fata.... coolspeak.gif

numai atat !!!!!oricum deja au depasit cu mult"primul" termen de predare..........in rest alte obiectii????? numai noi suntem???????
gogo_gogo
apropo Nito,ai reusit sa vezi ceva inauntru,cum e? naughty.gif
adrianstoica18
QUOTE(gargarita_2005 @ May 16 2007, 11:19) [snapback]2841142[/snapback]

salutare!
sunt un viitor locatar al terrei. ce parere aveti despre frumoasele... geamuri verzi? arhitecta cred ca e sarita de pe fix!!
:cursing:cat despre termen Daniel spune 15.07.2007. Dar se va respecta sau ne mutam in septembrie?
nito
QUOTE(gogo_gogo @ Jun 11 2007, 19:57) [snapback]2953737[/snapback]
apropo Nito,ai reusit sa vezi ceva inauntru,cum e? naughty.gif

am fot cand a trebuit sa aleg faianta si arata bine. pe mine ma impresiona balconul care este mare, dar acum ca l-au inchis nu mai are aceiasi utilitate, cica ni s-au adaugat 10mp utili fata de cum am contractat!!! aiurea.... nono.gif

nito
QUOTE(adrianstoica18 @ Jun 12 2007, 10:24) [snapback]2955825[/snapback]
salutare!
sunt un viitor locatar al terrei. ce parere aveti despre frumoasele... geamuri verzi? arhitecta cred ca e sarita de pe fix!!
:cursing:cat despre termen Daniel spune 15.07.2007. Dar se va respecta sau ne mutam in septembrie?

cica le schimba, daca n-or fi facut-o intre timp. intradevar aratau rau balcoanele cu cele verzi.
despre termen asa mi-a spus si mie de 15.07, dar fara canal, apa, etc care vor venii cine stie!!!!
hi_fi
Salut
Eu urmeaza maine sa semnez antecontractul.
Am luat in blocul D

Geamurile verzi sunt inca acolo.

Aveti idee cum arata parchetul?se merita sa il iei de la ei?
si cat de flexibili sunt la schimbari?adica eu vreau sa schimb cada, chiuveta baie + robineti, wc, sa scot usa din hol-care separa holul in 2 si la balcon intre cele 2 camere sa fie usa, nu geam fix.

multumesc,
catalin
val18
In final dupa ce se fac si "skyscrapers" cam cate locuinte o sa fie in Terra?
gargarita_2005
QUOTE(hi_fi @ Jun 13 2007, 14:43) [snapback]2961913[/snapback]
Salut
Eu urmeaza maine sa semnez antecontractul.
Am luat in blocul D

Geamurile verzi sunt inca acolo.

Aveti idee cum arata parchetul?se merita sa il iei de la ei?
si cat de flexibili sunt la schimbari?adica eu vreau sa schimb cada, chiuveta baie + robineti, wc, sa scot usa din hol-care separa holul in 2 si la balcon intre cele 2 camere sa fie usa, nu geam fix.

multumesc,
catalin

Sunt destul de flexibili la schimbari.Noi, de exemplu, am renuntat la hol, la usa dormitorului mare(cea care facea intrarea din living),am cerut ca rigipsul ce desparte dormitoarele sa aiba 2 decupaje, in care sa incadram 2 geamuri vitrate si multe alte idei(marete biggrin.gif ).Am vrut priza-n baie(dupa lungi explicatii date lui Daniel), am primit-o....
Vorbea cine despre parchet...Noi l-am ales pe cel oferit de ei.Nu m-am mai complicat cu cumparatul...Mie imi pare ok,are 7 mm(daca ma tine 5 ani sunt multumita)si pare destul de ok.Acu nus' ce sa zic...Noi l-am ales din comoditate, nu aveam chef sa ne caram cu 60 m2 de parchet 3 etaje, pe scari...

Cat despre numarul de apartamente, le-am pierdut numarul in urma schimbarilor de plan.
Cand am incheiat antecontractul nu se vorbea despre cele 2 blocuri dinspre Hydra, la intrarea in complex era vb despre un bloc de 10 etaje(acu cica se fac 2).Asa ca....Tot ce pot sa va spun este ca noi am cumparat in blocul C, etajul 3 ap.56(cred).
Mai mult nu stiu si sunt si blonda...
hi_fi
QUOTE(gargarita_2005 @ Jun 14 2007, 11:36) [snapback]2965891[/snapback]
Sunt destul de flexibili la schimbari.Noi, de exemplu, am renuntat la hol, la usa dormitorului mare(cea care facea intrarea din living),am cerut ca rigipsul ce desparte dormitoarele sa aiba 2 decupaje, in care sa incadram 2 geamuri vitrate si multe alte idei(marete biggrin.gif ).Am vrut priza-n baie(dupa lungi explicatii date lui Daniel), am primit-o....
Vorbea cine despre parchet...Noi l-am ales pe cel oferit de ei.Nu m-am mai complicat cu cumparatul...Mie imi pare ok,are 7 mm(daca ma tine 5 ani sunt multumita)si pare destul de ok.Acu nus' ce sa zic...Noi l-am ales din comoditate, nu aveam chef sa ne caram cu 60 m2 de parchet 3 etaje, pe scari...

Cat despre numarul de apartamente, le-am pierdut numarul in urma schimbarilor de plan.
Cand am incheiat antecontractul nu se vorbea despre cele 2 blocuri dinspre Hydra, la intrarea in complex era vb despre un bloc de 10 etaje(acu cica se fac 2).Asa ca....Tot ce pot sa va spun este ca noi am cumparat in blocul C, etajul 3 ap.56(cred).

hei hei
se pare ca o sa fim vecini.
eu o sa cumpar in blocul C, et.3, ap.53-este tipul 4A.

Aveti idee care e treaba cu ipoteca pe teren si blocuri care este la bcr?ne poate afecta cu ceva?
gogo_gogo
QUOTE(gargarita_2005 @ Jun 14 2007, 11:36) [snapback]2965891[/snapback]

si eu sunt o roscata si nu am vrut usa la intrare si mai vad ca au schimbat cladirea din fata si or sa fie mai multe apartamente si deci mai multe parcari ceea ce inseamna ca spatiul verde va fii..................... astept raspunsuri
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.