Dreaweaver de kko

oly2006

asa care este problema...nu am prea folosit dreamweaver pana acum s cand lam folosit lam folosi mai mult cu php
ce nu pot face cu el de ex am un template si as vrea in afara templateului sau in interior sa fac o line(in dreapta de sus pana jos) de poze, ca un fel de margine....cu microsoft publisher de exemplu cand luam poza si o "draguiam" puteam sa o asez oriunde insa cu porcaria asta de program pur si simpl nu pot sa trag poza si doar mi o aseaza unde vrea el....in fine...intrebare e cum pot face ca cand trag o poza sa o asez unde vreau: adica cand am dat drumu la click acolo sa ramana nu sa o aduca unde vrea el..si daca nu se poate totusi cum sa putea sa fac o line de sus in jos(in partea dreapta) de poze, fara sa mi le aseze macromedia cum vrea
multumesc
xnoise
"porcaria asta de program", ca orice program superior de editare html, nu iti da prea multe optiuni cand vine voba de editor grafic. cel mai simplu e sa inveti sa le pui tu, nu sa le puna un program automat. astfel vei reduce codul si vei sti exact ce si unde s-a busit. in al doilea rand, invata css. aici editorul grafic chiar nu te mai poate ajuta.

darkstar_tfd
Sunt de acord cu xnoise , dreamweaver este chiar unul dintre software cu care se lucreaza cel mai usor. Invata putin css si o sa iti dai seama ca e usor sa dai o margine imaginii tale si o sa stea unde vrei tu.
filip.serban
Omule, Dreamweaver nu e mediu vizual de dezvoltare HTML. Daca nu stii pentru ce se foloseste uita-te in help. Sa nu te astepti sa-mearga precum vre-un program de grafica sau editare de text. Dreamweaver e departe de a fi un editor WYSIWYG si asa trebuie sa si ramana. De fapt nici nu cred ca exista editor WYSIWYG 100%.
miromulus
Sper ca ai dat bani pe licenta cand ai luat "porcaria" biggrin.gif
oly2006
QUOTE(miromulus @ May 15 2007, 00:46) *
Sper ca ai dat bani pe licenta cand ai luat "porcaria" biggrin.gif

inteleg ca toti va credeti mari cinstiti si ca de fapt toti aveti sange de roman in voi, daca mai mult de 30% din programele din calculatorul tau sunt licentiate corect fac cinste la toti care mi-au raspuns pana acum. dar nu uita nu am dat bani pe "porcarie" dar nu ai auzit de triale ? cum sa mi dau eu seama ce cumpar daca nu ar exista asa ceva. de asta mi am si spus parerea dupa ce am terminat perioada TRIAL.asa ca lasa corectitudinea ta
onlyone
Dreamweaver este mai bun decat iti imaginezi tu in cele mai erotice vise css si html ale tale.
Pacat ca nu exista mesaje de eroare gen: Please change user!
Eu unu ma supar cand vad ca cineva care habar nu are sa foloseasca nici macar 5% din un soft complex isi da cu parerea ca:
"e prost. dincolo era mai iefin. pardon. mai usor."
Acum revenind la problema ta.. ai auzit de div-uri?

xnoise
@oly ... sange de roman mai incet la ... anumite componente ai tu in tine. Noi pur si simplu ti-am dat niste sfaturi. Porcaria de fapt este publisher-ul, nu DW-ul. Si sa stii ca DW are un editor grafic destul de bun, probabil mult mai bun ca cel al publisherului (am zis probabil pt ca nu am folosit editoare grafice niciodata). Si da, mai mult de 30% din programe sunt licentiate, si asta pt ca sunt open source.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.