tudorel666
16th May 2007, 22:03
QUOTE(beaucafea @ May 16 2007, 22:01) [snapback]2844357[/snapback]
Nu s-a precizat nicaieri cat de aproape de pamant era. "O stea mare si stralucitoare" parca spunea in biblie, dar de ce trebuie sa iei totul mot-a-mot? Si daca e sa ne explicam miracolele din biblie, tu iti imaginezi un mort intrat in putrefactie care incepe sa mearga?
Se poate calcula, tinand cont ca si eu am mers noaptea, la lumina lunii, si ea pare sa calatoreasca in acelasi timp cu tine. Pentru ca un obiect luminos si indepartat sa nu mai "mearga impreuna cu tine", dar, in acelasi timp, sa fie la o distanta destul de mare incat sa nu produca panica si sa se poata confunda cu o stea, ar trebui sa fie la o distanta minima necesara de terra. Un astrofizician cred ca ne-ar putea ajuta.
SHTIRLITZ
16th May 2007, 22:25
QUOTE(beaucafea @ May 16 2007, 21:09) [snapback]2844045[/snapback]
Revenind ontopic: Dumnezeu e un extraterestru venit cu OZN-ul pe pamant. OK. Si Isus, fiul lui Dumnezeu, tot extraterestru era? Si tot cu OZN-ul a venit?
Eu Te-am preaslavit pe Tine pe pamant; lucrul pe care Mi l-ai dat sa-l fac, l-am savarsit.
5. Si acum, preaslaveste-Ma Tu, Parinte, la Tine Insuti, cu slava pe care am avut-o la Tine, mai inainte de a fi lumea.
Ioan cap17
Deci Iisus exista inainte de a fi lumea. de multe ori spune, (nu mai stiu versetele) ca el nu vine din lumea aceasta sau imparatia lui nu e aici.
E posibil ca raiul sa fie pe alta planeta unde la iarba verde nu exista mizerie si aroma de gratar sau mici.
spyderman
17th May 2007, 06:21
QUOTE(beaucafea @ May 16 2007, 22:01) [snapback]2844357[/snapback]
tu iti imaginezi un mort intrat in putrefactie care incepe sa mearga?
Sti tu sigur de ce tehnologie dispuneau sau dispun inca alienii aia sau de ce capacitati bioenergetice dispuneau?
Eu unul ma cam indoiesc ca sti.Dar din moment ce in Biblie au fost zeci de vindecari miracoloase se pare ca la acestia vindecarea oamenilor era o joaca de copil.
spyderman
17th May 2007, 06:38
QUOTE(SHTIRLITZ @ May 16 2007, 23:25) [snapback]2844915[/snapback]
E posibil ca raiul sa fie pe alta planeta unde la iarba verde nu exista mizerie si aroma de gratar sau mici.
Pai in biblie se zice clar ca unii dintre oameni adica aceia care si-au facut temele vor fi rapiti si dusi pe o alta planeta.
Si iata si dovezile:
4.Tesaloniceni 4:16
Apoi, noi cei vii, cari vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intimpinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi todeauna cu Domnul
Ce vreti mai mult decat atat?
AndreiRN
17th May 2007, 22:17
QUOTE(spyderman @ May 17 2007, 07:38) [snapback]2845826[/snapback]
Apoi, noi cei vii, cari vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intimpinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi todeauna cu Domnul
Ce vreti mai mult decat atat?
O naveta spatiala MAAARE.
costaan
18th May 2007, 03:57
normal că-i extra... doar El l-a creat! La ce vă este gându'??
QUOTE(AndreiRN @ May 17 2007, 22:17) [snapback]2850383[/snapback]
O naveta spatiala MAAARE.
Iezechiel 1
Aparat de zbor, nava spatiala:
4. Eu priveam și iată venea dinspre miazănoapte un vânt vijelios, un nor mare și un val de foc, care răspândea în toate părțile raze strălucitoare; iar în mijlocul focului strălucea ca un metal în văpaie.
Masinarie cu roti, capabila sa se ridice de la pamant:
15. Când mă uitam eu la fiare, iată am văzut jos, lângă aceste fiare, câte o roată la fiecare din cele patru fețe ale lor.
16. Aceste roți, după înfățișarea lor, parcă erau de crisolit, iar după făptură toate aveau aceeași înfățișare. Și după alcătuirea și după făptura lor ele parcă erau vârâte una în alta.
17. Ele înaintau în toate cele patru părți, și în timpul mersului nu se întorceau.
18. Obezile lor formau un cerc larg și de o înălțime înfricoșătoare și aceste obezi la toate patru erau pline de ochi de jur împrejur.
19. Când mergeau fiarele, mergeau și roțile de lângă ele, și când se ridicau fiarele de la pământ, se ridicau și roțile.
Carlinga cu geam:
22. Deasupra capetelor fiarelor se vedea un fel de bolta, întinsa sus, deasupra capetelor lor, care semana cu cristalul cel mai curat;
Pale/elice ca de elicopter, care in repaus sa lasa in jos:
24. Când mergeau fiarele, auzeam fâlfâitul aripilor lor, ca un vuiet de ape mari, ca glasul Celui Atotputernic zgomot strașnic, ca zgomotul dintr-un lagăr ostășesc; iar când ele se opreau, își lăsau aripile în jos.
Aparat de zbor:
Iezechiel 3
13. Și am mai auzit zgomotul fiarelor care băteau din aripi și huruitul roților de lângă ele și bubuit puternic de tunet.
Zi-mi tu daca nu seamana asta cu descrierea unui aparat de zbor?
katman
18th May 2007, 11:58
Dar ne lovim de o eroare logica.
Daca dumnezeu e extraterestru cum de ii vorbeste lui tudorel?
Adica pe cine sa credem?
Si apropo, zicea cineva ca numarul de telefon e Joshua 33-3. Ceva cu cheama-ma si iti voi raspunde.
Acuma ramane sa vezi cat platesti pentru convorbiri interstelare. Ma intreb daca exista VoIP in paradis.
Si daca tot exista alien accounts in biblie, cum de nu avem si vreo tehnologie mai isteata?
Stiu! Au bagat evul mediu ca sa uitam tot.
Darn aliens.
tudorel666
18th May 2007, 12:22
QUOTE(katman @ May 18 2007, 12:58) [snapback]2852559[/snapback]
Dar ne lovim de o eroare logica.
Daca dumnezeu e extraterestru cum de ii vorbeste lui tudorel?
Adica pe cine sa credem?
Si apropo, zicea cineva ca numarul de telefon e Joshua 33-3. Ceva cu cheama-ma si iti voi raspunde.
Acuma ramane sa vezi cat platesti pentru convorbiri interstelare. Ma intreb daca exista VoIP in paradis.
Si daca tot exista alien accounts in biblie, cum de nu avem si vreo tehnologie mai isteata?
Stiu! Au bagat evul mediu ca sa uitam tot.
Darn aliens.
Katman, un om nu se poate comporta ca un dumnezeu, dar un dumnezeu se poate comporta ca un om, sau ca oricare alta fiinta extraterestra. Asta, discutand dpdv logic. Daca Dumnezeu a putut veni la Avraam in chip de om, de ce nu ar putea veni si in chip de extraterestru. Poate ca asta a fost fata inteligibila oamenilor pe care a vrut sa o arate in momentul respectiv.
Iar mie imi vorbeste telepatic, dar nu te obliga nimeni sa crezi, de vreme ce si eu am nenumarate clipe de indoiala in fiecare zi.
Referitor la tehnologie, biblia explica foarte clar de ce nu avem una mai dezvoltata :pentru ca dezvoltarea tehnologica a fost distrusa de mai multe ori de-a lungul mileniilor.
Prima distrugere a lumii s-a facut prin potop, in momentul cand oamenii au fost capabili sa construiasca prima nava. Asta incearca sa ne spuna de fapt legenda lui Noe si a potopului.
A doua distrugere a avut loc in momentul cand au aparut zgarie norii: asta e intelesul ascuns al daramarii turnului din Babilon.
O alta distrugere a unei civilizatii avansate de pe planeta noastra a fost cand au descoperit puterea distructica a undelor sonore: parabola daramarii zidurilor Ierihonului prin sunet de trambite si glas omenesc pana au intrat in rezonanta si au cazut.
Distrugerea Sodomei se refera la o civilizatie ce a reusit sa-si elibereze mintea de orice dogme morale.
Ultima distrugere este programata sa aiba loc la aparitia avioanelor cu reactie ce lasa in urma dare albe ce incrucisate formeaza pe cer, "de la apus pana la rasarit", cruci mari sau X-uri (ce sunt tot un fel de cruci).
Bineinteles ca pot sa prezint aceste lucruri mai pe larg si mai explicit, dar in mare cam despre asta este vorba.
Ideea principala ce se desprinde de aici este ca omenirea nu e de capul ei, ca echilibrul Universului depinde si de pastrarea acestei planete in forma actuala, fapt pentru care de cate ori omenirea descopera ceva ce ar putea-o duce la autodistrugere, SUPRAVEGHETORII nostri intervin si pun lucrurile la punct. Deci, ori ne potolim si nu ne mai certam ca chiorii amenintandu-ne cu bombe atomice si mai stiu eu ce fel de porcarii, cum ar fi armele biologice samd, ori suntem adusi iar "la sapa de lemn". Poti sa crezi sau nu, treaba ta, dar nu cred ca ei se sinchisesc prea tare de parerea lui Katman.
P.S. Curios este ca omenirea poseda azi toate aceste tehnologii distrugatoare, deci nu m-as mira sa se adevereasca proorocia biblica ce zice ca va fi un "cutremur" cum nu s-a mai vazut si nici nu va mai fi vreodata.
T_finder00
18th May 2007, 12:35
este Dumnezeu extraterestru??? La matematica era o definitie foarte interesanta: INFINITUL este o sfera cu marginile nicaieri si centrul pretudindeni. Dar Dumnezeu e mai mult decat atat, e NEMARGINIT. Nemarginirea include infinitul.
katman
18th May 2007, 13:00
QUOTE(tudorel666 @ May 18 2007, 13:22) [snapback]2852684[/snapback]
Katman, un om nu se poate comporta ca un dumnezeu, dar un dumnezeu se poate comporta ca un om, sau ca oricare alta fiinta extraterestra.
Ahm, ia mai uita-te la stirile de la ora 5 sa vezi cati dumnezei in miniatura avem. D-aia care judeca repede valoarea vietii unui om si apoi o declara inutila.
Chiar si eu eram un dumnezeu cand am respins un proiect umanitar pentru ca economic si ca volum de munca nu se justifica. Desi pentru beneficiari ar fi fost un lucru extrem de bun. Din pacate economia (de piata) e un dumnezeu mai eficient.
Mai vezi si cat rau facem propriei planete, cate animale omoram si tot asa.
Ce nu mai avem? Nu poti fi peste tot: ai internet
La ce-ti mai trebuie nemurire si alte prostii fantasmagorice. La fel cu viata vesnica.
tudorel666
18th May 2007, 13:01
QUOTE(T_finder00 @ May 18 2007, 13:35) [snapback]2852739[/snapback]
este Dumnezeu extraterestru??? La matematica era o definitie foarte interesanta: INFINITUL este o sfera cu marginile nicaieri si centrul pretudindeni. Dar Dumnezeu e mai mult decat atat, e NEMARGINIT. Nemarginirea include infinitul.
In cunoasterea lui Dumnezeu sunt mai multe trepte de initiere si fiecare trebuie sa se multumeasca cu ceea ce poate intelege. Daca il invat ce ai spus tu pe un copil de gradinita, poate sa strige tuturor si cu curaj ca Dumnezeu este infinit, nemarginit samd. Sunt simple cuvinte. Deocamdata este vremea sa intelegem forma finita, omeneasca sau extraterestra a lui Dumnezeu, si nu toti vor ajunge sa cunoasca forma ce o poate lua Dumnezeu intr-un univers cu zece dimensiuni.
Daca eu ajung insa sa vorbesc despre dumnezeul infinit doar pentru ca asa am auzit sau mi s-a spus, dar nu am reusit sa cunosc personal acest lucru, nu sunt prea departe de un mincinos sau un laudaros. E parerea mea personala, nu incerc sa conving pe mine ca asa este. Tu poti considera ca e ok sa vorbesti cu usurinta despre ceea ce nu cunosti si doar presupui sau crezi.
QUOTE(katman @ May 18 2007, 14:00) [snapback]2852840[/snapback]
Ahm, ia mai uita-te la stirile de la ora 5 sa vezi cati dumnezei in miniatura avem. D-aia care judeca repede valoarea vietii unui om si apoi o declara inutila.
Chiar si eu eram un dumnezeu cand am respins un proiect umanitar pentru ca economic si ca volum de munca nu se justifica. Desi pentru beneficiari ar fi fost un lucru extrem de bun. Din pacate economia (de piata) e un dumnezeu mai eficient.
Mai vezi si cat rau facem propriei planete, cate animale omoram si tot asa.
Ce nu mai avem? Nu poti fi peste tot: ai internet
La ce-ti mai trebuie nemurire si alte prostii fantasmagorice. La fel cu viata vesnica.
Aia nu sunt dumnezei in miniatura, ci sunt oameni care nu-si cunosc lungul nasului si capacitatile. Iti inteleg analogia, dar nu are legatura cu ce am spus eu despre dumnezeu, ca se poate infatisa omului sub chipul unui om obisnuit si neputincios, si fara a se preface, pur si simplu se imbraca cu chipul unui om cum s-ar imbraca cu o haina.
Daca vei citi cu atentie Geneza, vei vedea ca, inainte de a-i alunga din rai, Dumnezeu i-a imbracat in haine din piele pe oameni. Numai ca nu spune ca ar fi jupuit vreun animal! De fapt se refera la faptul ca adam si eva erau fiinte energetice la inceputul inceputurilor, apoi au fost IMBRACATI cu forma umana actuala.
Nefersetty
18th May 2007, 13:12
QUOTE(T_finder00 @ May 18 2007, 05:35) [snapback]2852739[/snapback]
Pai nu sint nemarginirea si infinitul unul si acelasi lucru?
Megara
18th May 2007, 14:42
QUOTE(T_finder00 @ May 18 2007, 13:35) [snapback]2852739[/snapback]
La matematica era o definitie foarte interesanta: INFINITUL este o sfera cu marginile nicaieri si centrul pretudindeni.
Asta e o definitie mai mult filozofica decat matematica....
panselutza
18th May 2007, 15:24
Problema cu toti oamenii este ca nu-si pot imagina infinitul.Pentru ei totul TREBUIE sa aiba o margine, totul trebuie sa se sfarseasca undeva.
Megara
18th May 2007, 15:27
QUOTE(panselutza @ May 18 2007, 16:24) [snapback]2853602[/snapback]
Problema cu toti oamenii este ca nu-si pot imagina infinitul.Pentru ei totul TREBUIE sa aiba o margine, totul trebuie sa se sfarseasca undeva.
unii au nevoie si de o sfera
Flamma
18th May 2007, 15:33
QUOTE(truthman @ May 16 2007, 22:12) [snapback]2844429[/snapback]
Uriasii din Biblie au aparut in urma incrucisarii intre cele doua specii! Fii lui D-zeu si femeile de pe Terra
Au aparut datorita faptului ca nu sa reusit hibridizarea acestor doua specii foarte bine si asta probabil datorita faptului ca aceasta incrucisare s-a facut pe cale naturala.
Sa nu uitam ca si Isus a fost tot un hibrid numai ca acesta a fost conceput in eprubeta
Fecioara Maria a fost insamantata artificial!
Din cauza aceasta a fost virgina la nastere! A fost inseminata "in vitro"!
E socant nu-i asa?
Cred ca din cauza aceasta o urmarea si ozn-ul ala!
Se stie ca progenitura hibrid dintre doua specii diferite, daca este viabil si fertil (de obicei hibrizii mor la nastere sau unul sau ambele sexe nu sunt fertili) este mai mare in dimensiuni decat parintii, mai viguros dar si mai agresiv.
O sa va arat si cateva poze drept exemplu. Hibridul care s-a nascut din incrucisarea unui tigru cu un leu este dublu cat parintii:
panselutza
18th May 2007, 15:41
QUOTE(Megara @ May 18 2007, 16:27) [snapback]2853621[/snapback]
unii au nevoie si de o sfera

Toti cred ca suntem in situatie.
katman
18th May 2007, 16:27
QUOTE(Flamma @ May 18 2007, 16:33) [snapback]2853649[/snapback]
Se stie ca progenitura hibrid dintre doua specii diferite, daca este viabil si fertil (de obicei hibrizii mor la nastere sau unul sau ambele sexe nu sunt fertili) este mai mare in dimensiuni decat parintii, mai viguros dar si mai agresiv.
O sa va arat si cateva poze drept exemplu. Hibridul care s-a nascut din incrucisarea unui tigru cu un leu este dublu cat parintii:
Ok ok, ligru e una, dar tu vorbesti de extraterestrii.
Adica (cel putin teoretic) nu e chiar aceeasi specie. Am mai uitat taxonomia dar macar leii si tigrii fac parte din aceeasi familie (Feline).
Nu vad motivul pentru care o puma nu s-ar putea combina cu un tigru iesind un "pugru".
Dar cand e vorba de oameni (teoretic o specie nascuta si crescuta pe pamant) si extraterestrii (teoretic nascuti si crescuti intr-un mediu diferit) de ce ai considera ca ei sunt compatibili si pot da nastere unor copii FERTILI?
Pentru ca masculi ligrii sunt sterili 
LE:Sau o puma se combina cu un leu iesind un pu...eu
SHTIRLITZ
18th May 2007, 18:40
exista si posibilitatea ca extraterestri sa fie de fapt tot oameni, dar din viitorul indepartat cand au reusit sa faca masina timpului.
spyderman
18th May 2007, 19:15
QUOTE(katman @ May 18 2007, 17:27) [snapback]2853955[/snapback]
Adica (cel putin teoretic) nu e chiar aceeasi specie. Am mai uitat taxonomia dar macar leii si tigrii fac parte din aceeasi familie (Feline).
Nu vad motivul pentru care o puma nu s-ar putea combina cu un tigru iesind un "pugru".
Dar cand e vorba de oameni (teoretic o specie nascuta si crescuta pe pamant) si extraterestrii (teoretic nascuti si crescuti intr-un mediu diferit) de ce ai considera ca ei sunt compatibili si pot da nastere unor copii FERTILI?

Afirmatiile mele in legatura cu uriasii nu imi apartin!!!
Am intrebat oameni mult mai bine pregatiti in acest domeniu decat mine si culmea NU AM FOST
CONTRAZIS.
Din contra chiar au avut aceeasi parere ca si a mea.
Aceste persoane au fost de aceeasi parere cu a mea si mi-au confirmat banuielile referitoare la hibridizarea celor doua specii cea extraterestra (fii lui d-zeu) si cea terestra (femeile de pe TERRA) si progeniturile acestora URIASII.
Mi-au spus ca din punct de vedere stiintific acest lucru este foarte, foarte posibil!!!
Acesti oameni stiau deja despre ce este vorba
Nu vorbiti aiurea fara sa cunoasteti exact despre ce este vorba!
Uriasii au aparut ca urmare a faptului ca aceasta hibridizare intre cele doua specii s-a realizat foarte greu.
Ca urmare au rezultat mutanti.
tudorel666
18th May 2007, 19:18
QUOTE(katman @ May 18 2007, 17:27) [snapback]2853955[/snapback]

Katman, eu zic ca aici nu se face propavaduire in favoarea nu stiu carei religii, ci se incearca privirea Bibliei din perspectiva logica, presupunand-o adevarata. Ori, daca acolo scrie ca oamenii au fost facuti dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu (adica a extraterestrilor) este clar ca trebuie sa existe compatibilitate genetica intre cele doua rase.
De exemplu, eu nu stiam ca un exemplar hibrid iese mai mare decat parintii sai, dar exprimarea bibliei ma dusese deja cu gandul la asta. Iata insa ca realitatea confirma ceea ce afirma Biblia, ca doua rase compatibile genetic s-au combinat si au aparut exemplare uriase.
ghidioneanu
18th May 2007, 19:23
E usor azi sa ne imaginam un ,, alien " jucandu-se de-a ingineria genetica pe planeta Pamant . Eventual o familie de extraterestri iesiti la un picnic spatial , care dau peste o planeta virgina , un loc de joaca ideal pentru cele cinci progenituri , care iau in stapanire cate un continent si pe care creeaza prin inginerie genetica tot felul de plante , animale , care de care mai diverse . Poate de asta in Biblie , Dumnezeul lui Israel era Tatal , si era deasupra dumnezeilor neamurilor celorlalte .
Poate de aici diferentele de fauna si flora intre continente, de aici diferente rasiale intre oameni .... Cine stie ? Dar asta tot o Creatie a fost !
tudorel666
18th May 2007, 19:44
QUOTE(ghidioneanu @ May 18 2007, 20:23) [snapback]2854759[/snapback]
E usor azi sa ne imaginam un ,, alien " jucandu-se de-a ingineria genetica pe planeta Pamant . Eventual o familie de extraterestri iesiti la un picnic spatial , care dau peste o planeta virgina , un loc de joaca ideal pentru cele cinci progenituri , care iau in stapanire cate un continent si pe care creeaza prin inginerie genetica tot felul de plante , animale , care de care mai diverse . Poate de asta in Biblie , Dumnezeul lui Israel era Tatal , si era deasupra dumnezeilor neamurilor celorlalte .
Poate de aici diferentele de fauna si flora intre continente, de aici diferente rasiale intre oameni .... Cine stie ? Dar asta tot o Creatie a fost !
In Biblie e un verset care spune, "cand a creat Dumnezeu popoarele, le-a creat dupa numarul ingerilor lui Dumnezeu". Chiar si noi spunem copiilor nostri ingeri. Deasemeni, in Biblie mai este un verset care spune "dumnezei sunteti si fii de dumnezei", adica si oamenii, fiecare dintre ei, vor putea face candva ceea ce a facut Dumnezeu. Cand te uiti la imensitatea spatiului si iti dai seama ca aceleasi elemente se gasesc peste tot, nu ar fi o mare problema sa produci pe o planeta oxigen, hidrogen si tot ce mai trebuie si sa-ti faci propria imparatie, in care sa fii stapan absolut.
Vise? Da, vise, dar mi se pare logic si realizabil, daca dispui de tehnologia si cunostintele necesare.
Julie1122
18th May 2007, 19:48
Stiam dintr-o apocrifa ca fiii lui Dumnezeu, cei despre care se vorbeste sunt ingeri.
Da, ingerii sunt fiinte spirituale, deci nu e nevoie ca fiii lui Dumnezeu sa fie materiali, si nu uitati ca Dumnezeu a facut pamantul prin cuvant.
Ce nevoie are El de ozn-uri? Se descurca inainte de creatie si fara ele. Aveti o definitie pentru Dumnezeu in evanghelia lui Luca 1:1.
Nu, nu cred ca Dumnezeu din biblie este extraterestru si am citit biblia.
Omul a fost facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, de ce omul este etalon in discutia noastra?
Ganditi din punctul de vedere al unui om si este normal, dar nu-i atribuiti lui Dumnezeu toate bazaconiile.
Ce nevoie are Dumnezeu de tehnologie? Omul are deoarece nu se poate descurca altfel, dar Dumnezeu?
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.