SHTIRLITZ
16th May 2007, 13:55
Daca Dumnezeu e extraterestru, Inseamna ca pamantul e un fel de laborator pentru sfinti si suntem urmariti si de fapt pamintul seamana cu jocurile de strategie gen age of imperius etc.
Daca ne rugam la extraterestri ei ne aud?
tudorel666
16th May 2007, 15:08
QUOTE(vata_pa_batz @ May 16 2007, 14:47) [snapback]2842179[/snapback]
Stim exact sau presupunem?
Stim exact.
QUOTE(turbo trabannt @ May 16 2007, 14:54) [snapback]2842213[/snapback]
DUMNEZÉU, (rar) dumnezei, s.m. 1. Ființă
supranaturală, considerată în credințele religioase drept
creatoare a lumii și cea care determină destinul oamenilordaca vezi legatura intre caracteristicile astea si o farfurie zburatoare care nu e plina cu mancare

Nici intre coasta lui adam, din care a fost facuta eva, si recombinarea genetica, nu parea sa existe vreo legatura, dar se pare ca este.
AndreiRN
16th May 2007, 16:20
QUOTE(tudorel666 @ May 16 2007, 14:42) [snapback]2842153[/snapback]
Si care-i problema? Crezi ca nu a avut bani de bilet?
Cica daca postezi la misto primesti warn.
Asa mi-a spus moderatoarea.
Normal ca a venit cu un OZN (Obiect Zburator Neidentificat) deoarece nu sa gasit pana acuma perechea de sandale zburatoare sau macar ceva concret cu care sa ajutat prin aer.
Si normal ca are greutate deoarece scrie ca suntem facuti ca el si noi avem.
turbo trabannt
16th May 2007, 16:25
QUOTE(tudorel666 @ May 17 2007, 02:08) [snapback]2842593[/snapback]
Nici intre coasta lui adam, din care a fost facuta eva, si recombinarea genetica, nu parea sa existe vreo legatura, dar se pare ca este.
io ma retrag din discutia cu tine. a fost o greseala. sa imi spui cand ajungi si tu extraterestru ante
tudorel666
16th May 2007, 16:57
QUOTE(turbo trabannt @ May 16 2007, 17:25) [snapback]2842996[/snapback]
io ma retrag din discutia cu tine. a fost o greseala. sa imi spui cand ajungi si tu extraterestru ante

De ce te retragi asa repede, si inca si pe usa din dos? Cu ce te deranjeaza ca oamenii vad in dumnezeu un extraterestru? Stii prea bine ca acest cuvant poate avea mai multe intelesuri. Mi-ar face placere sa discutam in continuare, afara de cazul cand nu ai intrat decat sa faci sto. Dar chiar si asa, m-ar interesa ce ai de spus.
landscape10
16th May 2007, 19:10
Haideti sa revenim ontopic. Discutam despre dumnezeul extraterestru, nu despre cel vazut de crestini.
truthman
16th May 2007, 19:11
QUOTE(SHTIRLITZ @ May 16 2007, 14:55) [snapback]2842223[/snapback]
Daca ne rugam la extraterestri ei ne aud?
Aici e aici!
Atunci cand omul se roaga cred ca transmite fara sa vrea mesaje telepatic!
Cred ca asta face omul atunci cand se roaga
truthman
16th May 2007, 19:14
QUOTE(landscape10 @ May 16 2007, 20:10) [snapback]2843724[/snapback]
Haideti sa revenim ontopic. Discutam despre dumnezeul extraterestru, nu despre cel vazut de crestini.
Dar de ce ati sters ceea ce s-a postat ultima data?
Va deranjeaza adevarul?
De ce nu sunteti corecti?
Va este frica de ceva? Spuneti-ne si noua ca sa nu mai postam degeaba!
landscape10
16th May 2007, 19:19
QUOTE(truthman @ May 16 2007, 20:14) [snapback]2843743[/snapback]
Dar de ce ati sters ceea ce s-a postat ultima data?
Va deranjeaza adevarul?
De ce nu sunteti corecti?
Va este frica de ceva? Spuneti-ne si noua ca sa nu mai postam degeaba!
Scrie ce vrei tu, dar ontopic si fara insinuari ca ceilalti nu gandesc, sau fraze asemanatoare.
beaucafea
16th May 2007, 19:22
tudorel, problema statea exact invers: @turbo spunea ca voi nu ati adus argumente pertinente din care sa reiasa ca dumnezeu ar fi extraterestru. Si nici pe mine nu m-ati convins. Faceti si voi precum exegetii care din simpla afirmatie "mi-e o foame de lup" ar deduce ca ai murit de inanitie.
truthman
16th May 2007, 19:39
QUOTE(beaucafea @ May 16 2007, 20:22) [snapback]2843779[/snapback]
tudorel, problema statea exact invers: @turbo spunea ca voi nu ati adus argumente pertinente din care sa reiasa ca dumnezeu ar fi extraterestru. Si nici pe mine nu m-ati convins. Faceti si voi precum exegetii care din simpla afirmatie "mi-e o foame de lup" ar deduce ca ai murit de inanitie.
Ok, citeste 2.Genesa 6.1 sau 3.Evanghelia dupa Matei 2.9 sau 4.Tesaloniceni 4:16 si o sa vezi cu ochi tai!
Daca tot nu crezi citeste toata Biblia
si ai sa gasesti zeci de texte asemanatoare!!!
Abia dupa aceea sa vorbesti!
beaucafea
16th May 2007, 20:09
Recunosc ca nu am citit toata biblia, dar am fost la biserica zi de zi cand eram mica si de cand am mai crescut in fiecare duminica = ascultam frecvent pe altii care citeau.
Revenind ontopic: Dumnezeu e un extraterestru venit cu OZN-ul pe pamant. OK. Si Isus, fiul lui Dumnezeu, tot extraterestru era? Si tot cu OZN-ul a venit?
.9 Dupa ce au ascultat pe imparatul, magii au plecat.Si iata ca steaua, pe care o vazusera in rasarit mergea inaintea lor, pana ce a venit si s-a oprit deasupra locului unde era Pruncul.
Aici avem de-a face clar cu un ozn. De ce?
Daca ar fi fost o stea sau o cometa steaua aceia nu ar fi putut sa se opreasca brusc!
Si daca e sa crezi in biblie, implicit si in miracole, de ce sa nu crezi ca o stea adevarata i-a condus pe magi?
Deci in concluzie fii lui D-zeu pentru a se putea impreuna cu femeile de pe Terra ar fi trebuit sa aibe corp fizic. Nu s-ar fi putut impreuna cu femeile de pe Terra daca ar fi fost doar spirite
Prin fiii lui Dumnezeu biblia intelege "barbati"! Si normal ca nu erau spirite..gizas..doar nu insinuezi ca Dumnezeu ar fi avut nu stiu cati copii (sper)
landscape10
16th May 2007, 20:14
QUOTE(beaucafea @ May 16 2007, 21:09) [snapback]2844045[/snapback]
Prin fiii lui Dumnezeu biblia intelege "barbati"! Si normal ca nu erau spirite..gizas..doar nu insinuezi ca Dumnezeu ar fi avut nu stiu cati copii (sper)
Uriașii erau pe pământ în vremurile acelea, și chiar și după ce s-au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor, și le-au născut ele copii
Genesa 1-4.
Fiii lui Dumnezeu sa spunem ca sunt barbati (e o interpretare fortata, dar hai), dar nephilimii (uriasii) ce erau? Mai departe Biblia ne spune ca uriasii sunt rezultatul incrucisarii intre fiii lui dumnezeu si fiicele oamenilor, deci clar, nu e vorba despre barbati.
Intrebarea e retorica, mi-e lene de o discutie serioasa.
beaucafea
16th May 2007, 20:32
Bine, partea cu fiii lui Dumnezeu am interpretat-u eu gresit, desi tot nu cred ca interpretarea corecta ar fi fost "descendenti directi ai lui Dumnezeu" - atunci Isus nu ar mai fi "unicul sau fiu" - deci discutia e irelevanta
Si, oricum, raman celelalte intrebari, la care as mai putea adauga destule, gen: unde traieste extraterestrul? cum poate el sa distruga intreg pamantul? plus altele la care nu am rabdare sa ma gandesc acum - si intrebarile sunt adresate celor pentru care e "clar" ca Dumnezeu este extraterestru si care nu vad o alta varianta.
truthman
16th May 2007, 20:39
Recunosc ca nu am citit toata biblia, dar am fost la biserica zi de zi cand eram mica si de cand am mai crescut in fiecare duminica = ascultam frecvent pe altii care citeau.
Revenind ontopic: Dumnezeu e un extraterestru venit cu OZN-ul pe pamant. OK. Si Isus, fiul lui Dumnezeu, tot extraterestru era? Si tot cu OZN-ul a venit?
.9 Dupa ce au ascultat pe imparatul, magii au plecat.Si iata ca steaua, pe care o vazusera in rasarit mergea inaintea lor, pana ce a venit si s-a oprit deasupra locului unde era Pruncul.
Aici avem de-a face clar cu un ozn. De ce?
Daca ar fi fost o stea sau o cometa steaua aceia nu ar fi putut sa se opreasca brusc!
Si daca e sa crezi in biblie, implicit si in miracole, de ce sa nu crezi ca o stea adevarata i-a condus pe magi?
Deci in concluzie fii lui D-zeu pentru a se putea impreuna cu femeile de pe Terra ar fi trebuit sa aibe corp fizic. Nu s-ar fi putut impreuna cu femeile de pe Terra daca ar fi fost doar spirite
Grei mai sunteti de cap!
Nu va pica "fisa" deloc!
Mai omule uite cum stau lucrurile ca vad ca esti greu rau de cap sa nu zic altceva!
Daca D-zeu a venit din cer adica din spatiu automat vrem sau nu vrem este o entitate, spirit ce vrei tu extraterestru/a.
Extraterestru= in afara Terrei.
L-ai vazut tu pe D-zeu pe Terra? Unde locuieste ca as dori sa-i o vizita
Te rog sa-mi zici si mie adresa lui D-zeu unde locuieste, email-ul, sau daca chiar poti si telefonul dansului si sa-mi zici si in ce tara locuieste ca tare as vrea sa vorbesc cu El.
Mai omule, D-zeu conform relatarilor din biblie se afla in Imparatia Cerurilor, gigi.
Imparatia Cerurilor nu poate fi decat in cer adica in spatiu cosmic gogule!
Din moment ce D-zeu este clar o entitate extraterestra fii lui nu pot sa fie decat la fel tot entitati extraterestre!!!!!!
Ie grele nu-i asa?
Acuma urmeaza bomba!
Pana acum s-a zis despre D-zeu si fii lui ca ar fi spirite, duhuri "bune".
Ok, dar cum ar fi putut un spirit sa lase insarcinata o femeie?
Ca sa se impreuneze cu femeile de pe Terra ar fi trebuit sa aie corp fizic adica ar fi trebuit sa aibe "organu' sexual" gigi!!!
Daca un fiu al lui D-zeu vine din afara pamantului (din imparatia cerurilor) si face sex cu femeile de pe Terra inseamna ca acel barbat este un EXTRATERESTRU. ALIEN
Daca a facut sex cu femeile de pe Terra inseamna ca ii place sexul si este un jmecher ca le-a pacalit!
truthman
16th May 2007, 20:52
Tu iti poti imagina o stea reala calauzindu-i pe magi?
Sti ce s-ar fi intamplat daca o stea de cele mai mici dimensiuni din spatiu s-ar fi apropiat de Terra?
Am fi fost pur si simpul carbonizati, pulverizati, Terra ar fi disparut in cateva secunde! datorita temperaturi ridicate pe care orice stea din univers o emana.
Dar e grele de inteles ce sa-i faci!
Cineva a zis candva ca ar fi putut sa fie o cometa sau asteroid.
Ok, dar o cometa sau asteroid ar fi putut sa se opreasca brusc chiar deasupra locului unde s-a nascut Isus?
beaucafea
16th May 2007, 21:01
QUOTE(truthman @ May 16 2007, 21:52) [snapback]2844299[/snapback]
Tu iti poti imagina o stea reala calauzindu-i pe magi?
Sti ce s-ar fi intamplat daca o stea de cele mai mici dimensiuni din spatiu s-ar fi apropiat de Terra?
Am fi fost pur si simpul carbonizati, pulverizati, Terra ar fi disparut in cateva secunde! datorita temperaturi ridicate pe care orice stea din univers o emana.
Dar e grele de inteles ce sa-i faci!
Nu s-a precizat nicaieri cat de aproape de pamant era. "O stea mare si stralucitoare" parca spunea in biblie, dar de ce trebuie sa iei totul mot-a-mot? Si daca e sa ne explicam miracolele din biblie, tu iti imaginezi un mort intrat in putrefactie care incepe sa mearga?
landscape10
16th May 2007, 21:03
QUOTE(beaucafea @ May 16 2007, 22:01) [snapback]2844357[/snapback]
Nu s-a precizat nicaieri cat de aproape de pamant era. "O stea mare si stralucitoare" parca spunea in biblie, dar de ce trebuie sa iei totul mot-a-mot? Si daca e sa ne explicam miracolele din biblie, tu iti imaginezi un mort intrat in putrefactie care incepe sa mearga?
Dar totusi, cum iti explici faza cu uriasii?
truthman
16th May 2007, 21:05
Nu s-a precizat nicaieri cat de aproape de pamant era.
Pai din moment ce ia calauzit pe magi si s-a oprit chiar deasupra locului unde Isus s-a nascut inseamna ca a fost destul de aproape, conform acestor relatari din biblie se afla chiar pe Terra, chiar deasupra locului unde Isus s-a nascut
truthman
16th May 2007, 21:12
QUOTE(landscape10 @ May 16 2007, 22:03) [snapback]2844374[/snapback]
Dar totusi, cum iti explici faza cu uriasii?
Uriasii din Biblie au aparut in urma incrucisarii intre cele doua specii! Fii lui D-zeu si femeile de pe Terra
Au aparut datorita faptului ca nu sa reusit hibridizarea acestor doua specii foarte bine si asta probabil datorita faptului ca aceasta incrucisare s-a facut pe cale naturala.
Sa nu uitam ca si Isus a fost tot un hibrid numai ca acesta a fost conceput in eprubeta
Fecioara Maria a fost insamantata artificial!
Din cauza aceasta a fost virgina la nastere! A fost inseminata "in vitro"!
E socant nu-i asa?
Cred ca din cauza aceasta o urmarea si ozn-ul ala!
spyderman
16th May 2007, 21:30
QUOTE(truthman @ May 16 2007, 22:12) [snapback]2844429[/snapback]
Uriasii din Biblie au aparut in urma incrucisarii intre cele doua specii! Fii lui D-zeu si femeile de pe Terra
Au aparut datorita faptului ca nu sa reusit hibridizarea acestor doua specii foarte bine si asta probabil datorita faptului ca aceasta incrucisare s-a facut pe cale naturala.
Sa nu uitam ca si Isus a fost tot un hibrid numai ca acesta a fost conceput in eprubeta
Fecioara Maria a fost insamantata artificial!
Din cauza aceasta a fost virgina la nastere! A fost inseminata "in vitro"!
E socant nu-i asa?
Cred ca din cauza aceasta o urmarea si ozn-ul ala!
Si ca final ar trebui urmatoarele poze justificate daca ar fi sa luam in calcul textele din Biblie.
Cine o fi facut aceste picturi?
truthman
16th May 2007, 21:46
QUOTE(spyderman @ May 16 2007, 22:30) [snapback]2844544[/snapback]
Si ca final ar trebui urmatoarele poze justificate daca ar fi sa luam in calcul textele din Biblie.
Cine o fi facut aceste picturi?
Sunt trucate!
Le-ai facut cu Paint!
AndreiRN
16th May 2007, 21:53
voi nu ati adus argumente pertinente din care sa reiasa ca dumnezeu ar fi extraterestru.
Si nici pe mine nu m-ati convins.
Argumentele sunt de prisos. Scrie negru pe alb in biblie ca a "coborat din ceruri" ca "ingeri l-au dus spre ceruri" ca "a urcat spre ceruri". Orice persoana care ia Biblia in serios nu are de ce sa se indoiasca de faptul ca Dumnezeul Crestin este EXTRA TERESTRU.
Nu scrie nicaieri ca ar locui la Poli sau in vreo pestera sau sub oceane.
Pt crezatori raspunsul este CLAR.
tudorel666
16th May 2007, 21:56
Cu alte cuvinte, iti pun oaia in fata si vrei sa-ti aduc si argumente ca e oaie? Pai spune-mi intai de ce o vezi tu capra.
AndreiRN
16th May 2007, 21:57
tu iti imaginezi un mort intrat in putrefactie care incepe sa mearga?
Desigur.
Infectia, cangrena miroase a cadavru.
Moartea aparenta este APARENTA.
Mii de oameni au trecut prin asta.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.