Am citit unele texte din cartea lui Enoch pe care le-am si postat.
Este adevarat ceea ce susti tu!
Ai perfecta dreptate! 100%
Si ca sa vada toata lumea ca nu vorbesc aiurea uitati si dovada:Capitolul 8
1. Azayel i-a mai invatat pe oameni sa faca sabii, cutite, scuturi, platose, oglinzi; el le-a aratat cum sa faca bratari si podoabe, cum sa foloseasca vopsele, arta de a-si inegri spancenele, de a folosi pietrle pretioase si tot soiul de spoieli, astfel incat oamenii s-au stricat.
La ce le foloseau ingerilor aceste cunostinte?
2. Nelegiuirea s-a intins; depravarea s-a inmultit, creaturile incalcau orice ordin si distrugeau tot ce le iesea in cale.
3. Amazarak i-a invatat to felul de vrajitorii, de farmece si insusirile radacinilor.
4. Armers i-a invatat arta de a dezlega vrajitoriile.
5. Barkayal i-a invatat arta de a urmarii stelele.
6. Akibeel i-a invatat semnele.
7. Tamiel i-a invatat astronomia.
8. Si Asaradel i-a invatat miscarile lunii.
9. Si oamenii, pe punctul de a pieri, au murmurat si glasurile lor s-au ridicat pana la cer.
6. Samyaza, de asemenea, a invatat pe oameni vrajitorii, el pe care Tu l-ai asezat deasupra tuturor camarazilor sai . Ei s-au insotit cu ficele oamenilor; au pacatuit cu ele si s-au dezonorat.
7.
El le-au dezvaluit lor crimele cele mai dezgustatoare.Daca ingerii lui d-zeu sunt asa ma intreb cum este D-zeu!!!
Eu unul m-as fi multumit sa stiu ca specia umana sa fi salvata fie si de un extraterestru/ii
Acum nu stiu ce sa mai cred
D-zeul acesta si ingerii lui conform relatarilor din Biblie este cam ciudat!!!
Am o rugaminte!
Daca poti si ai timp arata-ne si noua cateva texte din cartea aceasta despre care tu vorbesti!
S-ar putea sa aflam niste chestii mai mult decat interesante!