Este D-zeu din Biblie extraterestru sa nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

wasabi1948

Trebuie facuta o diferenta clara intre "Dumnezeu" ca si entitate mitologica(poate nu e cel mai bun cuvant dar cred eu ca se intelege) care de la religie la religie isi schimba numele, forma, culoarea,sexul, numarul... etc (vezi.diferitele religii care exista la noi in batatura) si care poate fi sau nu extraterestru/extratrestrii sau fiinte supranaturale care ne-au creat sau ne-au gasit aici pe Pamant. Si Dumnezeu ( fara ghilimele) ca si concept.

Am avut si eu o perioada marcata de o anumita carte care trateaza exact acest subiect... in care cu ajutorul bibliei si a alot scrieri "sfinte" se demonstreaza cu argumente logice si texte clare originea "divinitatii" si scopul oamenilor pe pamant,... de fapt in "Cer". La inceput am fost sceptic, apoi intrigat, dezamagit, revoltat si intr-un final am ramas oarecum indiferent fata de subiect.

De ce indiferent pentru ca originea Dumnezeului bibic nu rezolva nimic... adica daca e extraterestru si noi suntem recolta lui de "suflete" inseamna ca asta ne e destinul... si pace. N-aven nici o sansa sa ne eschivam oricat de mult am vrea. Si adevarata intrebare (dn perspectiva mea):"cum a aparut Universul sau cine/ce la creat" ramane.

Daca Dz nu e ET... atunci se pune din nou problema existentei lui... ca si concept nu ca si "personificare" a conceptului.

In concluzie intrebarea daca D-z este extraterestru nu ascunde decat un viitor sumbru pentru omenire si un fel de destin pentru fiecare dintre noi...
Rose
QUOTE(wasabi1948 @ Jun 10 2007, 16:46) [snapback]2948635[/snapback]
Am avut si eu o perioada marcata de o anumita carte care trateaza exact acest subiect... in care cu ajutorul bibliei si a alot scrieri "sfinte" se demonstreaza cu argumente logice si texte clare originea "divinitatii" si scopul oamenilor pe pamant,... de fapt in "Cer". La inceput am fost sceptic, apoi intrigat, dezamagit, revoltat si intr-un final am ramas oarecum indiferent fata de subiect.

Cred ca te referi la cartea lui TVM. Sunt de parere ca autorul da o explicatie, o singura explicatie... am avut aceleasi stari dupa lectura insa n-am ramas indiferenta. In continuare mi se pare revoltatoare ideea ca suntem crescuti ca niste animale, pentru exploatare...Chiar daca e credibila.

spyderman
QUOTE(wasabi1948 @ Jun 10 2007, 16:46) [snapback]2948635[/snapback]
Daca Dz nu e ET... atunci se pune din nou problema existentei lui... ca si concept nu ca si "personificare" a conceptului.

In concluzie intrebarea daca D-z este extraterestru nu ascunde decat un viitor sumbru pentru omenire si un fel de destin pentru fiecare dintre noi...

Nu am avut din pacate ocazia sa citesc aceasta carte, insa eu unul nu inteleg de ce zici ca daca D-zeu este extraterestru "viitorul este sumbru pentru omenire"
Din relatarile din Biblie reiese ca acest D-zeu a facut fapte bune pentru omenire in cea mai mare parte!
Ca se mai zice in Biblie ca o sa-si ia oamenii si o sa-i duca in ceruri in Imparatia Cerurilor ca sa fie pt todeauna cu El si o sa distruga Terra sau ca a mai distrus-o o data, asta-i cu totul altceva!
QUOTE(Rose @ Jun 10 2007, 16:54) [snapback]2948670[/snapback]
In continuare mi se pare revoltatoare ideea ca suntem crescuti ca niste animale, pentru exploatare...Chiar daca e credibila.

Asta e, oricui i se pare revoltatoare si mai mult decat atat e socanta aceasta idee!
Faza e ca toate relatarile din Biblie dovedesc clar acest lucru.
Ce sa credem?
Sa ne lasam creierii sa fie spalati cu fel si fel de argumente ilogice fara nici o legatura sau sa analizam lucrurile logic? Este suficient doar sa citesti Biblia si nimic mai mult!
Pentru ce sa ne ascundem dupa deget?

Se pare ca nu sunt singurul nebun care a pus problema la modul acesta:
http://www.geocities.com/SoHo/Veranda/8942...ramulterra.html
katman
@spyderman
Nu inteleg de unde reiese exploatarea asta.
Adica nu imi amintesc sa fii facut ceva care sa nu imi adus si mie macar bucurie. Singurul produs secundar al actiunilor mele este dioxidul de carbon care m-as mira sa poata fii folosit in vreo intreprindere extraterestra.

Exploatare pentru ce... adica, poate sclavii din vremurile ceva mai indepartate ar spune chestia asta. Nu m-a exploatat nimeni decat intr-un mod placut si cu consimtamant.
Si atunci?

Si ca sa zic asa de ce nu vii tu cu dovezi egale din cartile sacre ale altor religii? Ca doar acolo nu or fi alti extraterestrii nu?
spyderman
QUOTE(katman @ Jun 11 2007, 00:48) [snapback]2950514[/snapback]
@spyderman

Si ca sa zic asa de ce nu vii tu cu dovezi egale din cartile sacre ale altor religii? Ca doar acolo nu or fi alti extraterestrii nu?

Nu numai Biblia arata ca D-zeu este extraterestru!

Biblia, Coranul, Bhagavad-gita, Cartea lui Enoh, Upanișadele, tăblițele de lut sumeriene, asiro – babiloniene, feniciene, hittite, Cartea egipteană a morților, Cartea tibetană a morților, Enuma Eliș, Popol-Vuh și alte scrieri

Din pacate nu am avut timp sa le citesc chiar pe toate dar pun pariu ca in toate sunt relatari despre "alieni".

Eu unul sunt de parere ca in toate "cartile sfinte" se vorbeste despre acelasi D-zeu numai ca au fost alte persoane acelea care le-au scris.

Pana la urma daca stai si te gandesti un pic este si normal:

D-zeu a avut activitate pe toata planeta insa oamenii sunt diferiti, gandesc si interpreteaza diferit!

QUOTE(katman @ Jun 11 2007, 00:48) [snapback]2950514[/snapback]
Nu inteleg de unde reiese exploatarea asta.
Adica nu imi amintesc sa fii facut ceva care sa nu imi adus si mie macar bucurie. Singurul produs secundar al actiunilor mele este dioxidul de carbon care m-as mira sa poata fii folosit in vreo intreprindere extraterestra.

Eu personal nu am zis nimic referitor la chestiunea aceasta.

Am zis ca: "conform Bibliei oamenii or sa fie rapiti in ceruri adica in spatiul cosmic ca sa fie impreuna cu D-zeu pentru todeauna"

Ce or sa faca oamenii in spatiul cosmic alaturi de acest D-zeu, asta iti dai si tu seama ca nu am de unde sa stiu.

Insa toata chestia asta cu omenirea pare a fi o preselectie!

Pentru ce?!? asta chiar nu stiu.

Insa toata chestia asta cu D-zeu mie personal mi se pare foarte dubioasa!!!

Uite si cateva texte din cartea lui Enoch care arata ca ingerii lui D-zeu nu sunt atat de buni:
Capitolul 8

1. Azayel i-a mai invatat pe oameni sa faca sabii, cutite, scuturi, platose, oglinzi; el le-a aratat cum sa faca bratari si podoabe, cum sa foloseasca vopsele, arta de a-si inegri spancenele, de a folosi pietrle pretioase si tot soiul de spoieli, astfel incat oamenii s-au stricat.

La ce le foloseau ingerilor aceste cunostinte?

2. Nelegiuirea s-a intins; depravarea s-a inmultit, creaturile incalcau orice ordin si distrugeau tot ce le iesea in cale.

3. Amazarak i-a invatat to felul de vrajitorii, de farmece si insusirile radacinilor.

4. Armers i-a invatat arta de a dezlega vrajitoriile.

5. Barkayal i-a invatat arta de a urmarii stelele.

6. Akibeel i-a invatat semnele.

7. Tamiel i-a invatat astronomia.

8. Si Asaradel i-a invatat miscarile lunii.

9. Si oamenii, pe punctul de a pieri, au murmurat si glasurile lor s-au ridicat pana la cer.

6. Samyaza, de asemenea, a invatat pe oameni vrajitorii, el pe care Tu l-ai asezat deasupra tuturor camarazilor sai . Ei s-au insotit cu ficele oamenilor; au pacatuit cu ele si s-au dezonorat.

7. El le-au dezvaluit lor crimele cele mai dezgustatoare.

Daca ingerii lui d-zeu sunt asa ma intreb cum este D-zeu!!!

Inca o data repet:

Este cam dubios acest D-zeu si ingerii lui!!!
katman
Ok. Sa o luam metodic.
Toate religiile lumii sunt nascute din aceeasi chestie respectiv teama de necunoscut, dorinta de a explica lucrurile nestiute prin metode mai usor de priceput.
Buuun.
Acum considerand toate miturile despre fiinte zburatoare existente in diverse culturi (uite zmeii, dragonii) nu mi se pare anormal ca niste scriitori de fantasy din epoca de piatra sa-si fii imaginat considerand si vremurile puternic religioase ale timpurilor in care traiau ca diverse creaturi cu puteri extrafantastice au facut pe aici si pe dincolo.

Uite si acum exista milioane de carti despre intalniri cu extraterestrii si tot nu exista o dovada incontestabila a existentei lor. imagineaza-ti ce o sa creada peste 3000 de ani oamenii de atunci despre noi. Ca ne intalneam zilnic cu niste fiinte inexistente sau care au contactat prima oara pamantul in anul 4300. O sa rada si cu fundul.

hanibal
Am citit primele posturi si am inceput sa rad...si nici n-am mai urmarit tot threadul. vroiam sa va zic doar o chestie. cercetati scripturile atenti si o sa gasiti adevarul. va pun o intrebare interesanta: in Biblie se afirma ca pamantul este rotund; totusi pentru sute de ani oamenii nu au observat aceasta cu Biblia sub ochii lor sau nu au vrut sa creada. Acum, pentru ca ei n-au crezut, inseamna asta ca pamantul nu este rotund ???

Adevarul este unul singur, iar ca, crezi sau nu, asta nu il va schimba cu nimic. Iar celor ce cred ca Dumnezeu este un extraterestru le dau urmatoarea ilustratie: exista universuri mono, bi si tridimensionale nu-i asa? Dar daca exista si unul format din 4 dimensiuni, qvatrodimensional? Ati putea sa vedeti ce exista in acel univers ? Poti dintr-unul bi sa vezi cum e in unul tridimensional? Nu poti. Numai dintr-unul superior in unul inferior. Unii se ataseaza asa de mult de viata asta ca ajung sa creada ca mai bine de atat nu se poate. Ramane in universul lui inferior si neaga existenta unuia superior. E ca un bebe care sta in burtica mamei lui si zice: "Mai bine de atat nu se poate, io vreau sa raman aici.Ma simt bine in stramtoarea asta." De ce? Pentru ca nu stie.La fel e si in aceasta viata. Zic unii: "Nu mai este nimic dincolo. astai tot." Hai serios. Pe ce te bazezi cand spui asta? Aminteste-ti ca, cunostintele omului sunt limitate si n-ai cum sa le afli pe toate. Cel putin in viata asta.

pt. katman: daca scriitorii astia din epoca de piatra au fost fani fantasy cum explici unitatea Bibliei, cand ea a fost scrisa pe o perioada de peste 1000 de ani? multi autori, mesajul e acelasi, si nu se contrazice. mai mult, profetiile acestor scriitori s-au mai si implinit.

ps. nu pretind ca le stiu pe toate, cunosc doar in parte. nu intentionez sa jignesc pe nimeni.

spyderman
QUOTE(hanibal @ Jun 11 2007, 14:00) [snapback]2952216[/snapback]
Am citit primele posturi si am inceput sa rad...si nici n-am mai urmarit tot threadul. vroiam sa va zic doar o chestie. cercetati scripturile atenti si o sa gasiti adevarul. va pun o intrebare interesanta: in Biblie se afirma ca pamantul este rotund; totusi pentru sute de ani oamenii nu au observat aceasta cu Biblia sub ochii lor sau nu au vrut sa creada. Acum, pentru ca ei n-au crezut, inseamna asta ca pamantul nu este rotund ???

Adevarul este unul singur, iar ca, crezi sau nu, asta nu il va schimba cu nimic. Iar celor ce cred ca Dumnezeu este un extraterestru le dau urmatoarea ilustratie: exista universuri mono, bi si tridimensionale nu-i asa? Dar daca exista si unul format din 4 dimensiuni, qvatrodimensional? Ati putea sa vedeti ce exista in acel univers ? Poti dintr-unul bi sa vezi cum e in unul tridimensional? Nu poti. Numai dintr-unul superior in unul inferior. Unii se ataseaza asa de mult de viata asta ca ajung sa creada ca mai bine de atat nu se poate. Ramane in universul lui inferior si neaga existenta unuia superior. E ca un bebe care sta in burtica mamei lui si zice: "Mai bine de atat nu se poate, io vreau sa raman aici.Ma simt bine in stramtoarea asta." De ce? Pentru ca nu stie.La fel e si in aceasta viata. Zic unii: "Nu mai este nimic dincolo. astai tot." Hai serios. Pe ce te bazezi cand spui asta? Aminteste-ti ca, cunostintele omului sunt limitate si n-ai cum sa le afli pe toate. Cel putin in viata asta.

pt. katman: daca scriitorii astia din epoca de piatra au fost fani fantasy cum explici unitatea Bibliei, cand ea a fost scrisa pe o perioada de peste 1000 de ani? multi autori, mesajul e acelasi, si nu se contrazice. mai mult, profetiile acestor scriitori s-au mai si implinit.

ps. nu pretind ca le stiu pe toate, cunosc doar in parte. nu intentionez sa jignesc pe nimeni.

Pe mine ma apuca rasul cand vad oamenii cat de limitati sunt din punct de vedere al gandirii si refuza sa vada sau nu stiu sa citeasca dar insa se grabesc sa-i faca pe altii prosti in loc sa analizeze niste lucruri care sunt relatate clar in Biblie!

La tot ce ai citit pana acum s-au adus argumente clare Gigi, tu ce aduci?
S-au vorbesti si tu sa nu adormi?

QUOTE(katman @ Jun 11 2007, 13:06) [snapback]2952005[/snapback]
Uite si acum exista milioane de carti despre intalniri cu extraterestrii si tot nu exista o dovada incontestabila a existentei lor. imagineaza-ti ce o sa creada peste 3000 de ani oamenii de atunci despre noi. Ca ne intalneam zilnic cu niste fiinte inexistente sau care au contactat prima oara pamantul in anul 4300. O sa rada si cu fundul.

Gogule aici nu e vorba de niste carti oarecare ai pricepit?
Aici e vorba chiar de Biblie gigi!!
Biblia, cea care a creeat atatea religii ...
Iar in privinta dovezilor sa fi tu sanatos cate dovezi au fost si sunt musamalizate!

P.S: No offence dar unii sunt ...... prea de tot!
Rose
katman, in Turcia, cetatea Huyul are o istorie de aproximativ 8 500 de ani. Cele mai vechi vestigii ale locuitorilor ei au putut fi datate prin metoda dezintegrarii izotopului Carbon 14. Insa urmele foarte vechi ale cetatii coexista cu urme mult mai noi, fara
ca intre aceste urme sa existe vreo legatura logica, cercetatorii constatand ca exista o discontinuitate in istoria acestui loc, reluata brusc in 1900 i.e.n. Motivul : o explozie nucleara ce a avut loc in anul 5720 i.e.n. Cine putea produce o explozie nucleara acum aproape 7700 de ani, in afara de zei ?
spyderman

Bai nene dar pe forumul acesta chiar nu stie nimeni sa citeasca?
Toti vorbesc aiurea fara macar sa analizeze macar despre ce este vorba!
Cititi mai oameni buni inainte sa improscati cu noroi!
Chestia aceasta este mai mult decat interesanta! Foarte putini oameni au pus problema la modul acesta din nu stiu ce motive.
Traim in sec. 21!!! Ganditi ca oameni ai sec.21!!!

P.S : Sunt si cativa oameni care fac exceptie si care gandesc cu adevarat insa se pare ca nu doresc sa se implice prea mult.
Rose
QUOTE(spyderman @ Jun 11 2007, 20:42) [snapback]2953935[/snapback]
Bai nene dar pe forumul acesta chiar nu stie nimeni sa citeasca?
Toti vorbesc aiurea fara macar sa analizeze macar despre ce este vorba!
Cititi mai oameni buni inainte sa improscati cu noroi!
Chestia aceasta este mai mult decat interesanta! Foarte putini oameni au pus problema la modul acesta din nu stiu ce motive.
Traim in sec. 21!!! Ganditi ca oameni ai sec.21!!!

P.S : Sunt si cativa oameni care fac exceptie si care gandesc cu adevarat insa se pare ca nu doresc sa se implice prea mult.

spyderman, gandeste-te putin: ce fel de "zei" pot fi aceia care dispun de armament termonuclear acum 7000 de ani ?
spyderman
QUOTE(Rose @ Jun 11 2007, 20:52) [snapback]2953979[/snapback]
spyderman, gandeste-te putin: ce fel de "zei" pot fi aceia care dispun de armament termonuclear acum 7000 de ani ?

Rose lucrurile pentru mine sunt foarte clare!
Daca ai citit pana acum ce am postat ai fi fost socata de cat de clar ne sunt prezentate aceste relatari din Biblie si cu toate acestea foarte multi oameni ignora sau se fac ca nu inteleg sau ca nu stiu sa citeasca din nu stiu ce motive!

Am prezentat texte clare din Biblie si din cartea lui Enoh foarte dubioase care ar fi trebuit normal sa ne faca ne gandim de doua ori mai bine inainte sa spunem ca-l cunoastem pe D-zeu!

Sunt relatari clare scrise negru pe alb si nu este una singura ci sunt mai multe, foarte multe!
Este chiar socant!
crocodile_dundee

Ai dreptate , dar prefer sa observ opiniile celorlalti mai inainte de a ma implica in dezbaterea acestui subiect controversat.
truthman

"Bai" spydermane aici gresesti!
Eu personal m-am implicat foarte mult, am demonstrat de foarte multe ori ceea ce incerci tu sa demonstrezi si ai demonstrat e adevarat si tu pentru cine a stiut sa citeasca si pentru cine gandeste dar sa afirmi tu ca oamenii care gandesc cu adevarat nu doresc sa se implice asta e chiar prea mult.
E strigator la cer!!! laugh.gif
Adica noi nu gandim sau care-i faza?
spyderman
QUOTE(truthman @ Jun 11 2007, 22:39) [snapback]2954614[/snapback]
"Bai" spydermane aici gresesti!
Eu personal m-am implicat foarte mult, am demonstrat de foarte multe ori ceea ce incerci tu sa demonstrezi si ai demonstrat e adevarat si tu pentru cine a stiut sa citeasca si pentru cine gandeste dar sa afirmi tu ca oamenii care gandesc cu adevarat nu doresc sa se implice asta e chiar prea mult.
E strigator la cer!!! laugh.gif
Adica noi nu gandim sau care-i faza?

Am tot respectul pentru tine si pentru cei ca tine care vad adevarul fara perdea si care mai ales nu se ascund dupa deget!
Esti printre putinii care s-au implicat.
Nenea Zap
cetatea HuyuK mai exact tongue.gif
Paradox Systems
Mai baieti, nu mai insistati aiurea ca oricum nu intereseaza pe nimeni chiar daca lucrurile sunt adevarate si dovedite asa cum sustineti voi!
Oamenii au probleme mult mai serioase decat acelea de al vedea pe D-zeu "alien" chiar daca acesta este asa cum l-ati prezentat. laugh.gif
katman
Faza asta cu explozia nucleara nu tine si a demontat-o kyu intr-un post. Efectele unei explozii nucleare sunt imense nu se limiteaza geografic la un orasel. Dar hai, da-mi un link cu povestioara respectiva poate s-a facut si analiza solului si s-or fi gasit si ceva urme de animale cu anomalii.

Cat despre dovezile ozn-urilor... pana la 12 ani citeam si eu aberatiile lui dan dobos in magazinul albastru. Yeah, i grew out of it. Daca ar exista o civilizatie extraterestra nici un om nu le-ar putea spune ce sa faca, cu atat mai putin sa "musamalizeze".

wasabi1948
eu unul nu inteleg de ce zici ca daca D-zeu este extraterestru "viitorul este sumbru pentru omenire"
Din relatarile din Biblie reiese ca acest D-zeu a facut fapte bune pentru omenire in cea mai mare parte!

De ce e sumbru? Pentru ca la un moment dat D-z n-o sa mai aiba nevoie de noi (trebuie sa citesti cartea... ca e mai mult de explicat) si boom... we go bye-bye. Da din biblie reiese ca a facut fapte bune... in masura in care aceste fapte il ajuta sa "creasca recolta"... si tot din acest motiv a facut si fapte "rele"... vezi Sodom & Gomora (nuked), vezi nenumarate epidemii, vezi potopul (aici am ceva retineri, dar ma rog), vezi razboie castigate fara pierderi de cativa "omanenii ai lui Dumnezeu" impotriva unor armate de 10 ori mai numeroase... etc, etc

QUOTE(katman)
Ok. Sa o luam metodic.
Toate religiile lumii sunt nascute din aceeasi chestie respectiv teama de necunoscut, dorinta de a explica lucrurile nestiute prin metode mai usor de priceput.

tu afirmii ca Biblia e "carte fantasy"... sa inteleg ca esti ateu?... sau?

QUOTE(hanibal)
Iar celor ce cred ca Dumnezeu este un extraterestru le dau urmatoarea ilustratie: exista universuri mono, bi si tridimensionale nu-i asa? Dar daca exista si unul format din 4 dimensiuni, qvatrodimensional? Ati putea sa vedeti ce exista in acel univers ? Poti dintr-unul bi sa vezi cum e in unul tridimensional? Nu poti.

Daca tu imi areti un univers bidimensional pe care TU il vezi... ai un os de la mine si o respectuasa strangere de mana.

A, si vezi ca foaia de hartie nu se pune... pentru ca... dar tu sti de fapt chestia asta nu trebuie sa vin eu sa iti spun ca iti jignesc intelectul.
spyderman
QUOTE(wasabi1948 @ Jun 12 2007, 18:05) [snapback]2957915[/snapback]
De ce e sumbru? Pentru ca la un moment dat D-z n-o sa mai aiba nevoie de noi (trebuie sa citesti cartea... ca e mai mult de explicat) si boom... we go bye-bye. Da din biblie reiese ca a facut fapte bune... in masura in care aceste fapte il ajuta sa "creasca recolta"... si tot din acest motiv a facut si fapte "rele"... vezi Sodom & Gomora (nuked), vezi nenumarate epidemii, vezi potopul (aici am ceva retineri, dar ma rog), vezi razboie castigate fara pierderi de cativa "omanenii ai lui Dumnezeu" impotriva unor armate de 10 ori mai numeroase... etc, etc

Am citit unele texte din cartea lui Enoch pe care le-am si postat.
Este adevarat ceea ce susti tu!
Ai perfecta dreptate! 100%

Si ca sa vada toata lumea ca nu vorbesc aiurea uitati si dovada:
Capitolul 8

1. Azayel i-a mai invatat pe oameni sa faca sabii, cutite, scuturi, platose, oglinzi; el le-a aratat cum sa faca bratari si podoabe, cum sa foloseasca vopsele, arta de a-si inegri spancenele, de a folosi pietrle pretioase si tot soiul de spoieli, astfel incat oamenii s-au stricat.

2. Nelegiuirea s-a intins; depravarea s-a inmultit, creaturile incalcau orice ordin si distrugeau tot ce le iesea in cale.

3. Amazarak i-a invatat to felul de vrajitorii, de farmece si insusirile radacinilor.

9. Si oamenii, pe punctul de a pieri, au murmurat si glasurile lor s-au ridicat pana la cer.

6. Samyaza, de asemenea, a invatat pe oameni vrajitorii, el pe care Tu l-ai asezat deasupra tuturor camarazilor sai . Ei s-au insotit cu ficele oamenilor; au pacatuit cu ele si s-au dezonorat.

Eu unul m-as fi multumit sa stiu ca specia umana sa fi salvata fie si de un extraterestru/ii laugh.gif

Acum nu stiu ce sa mai cred confusedsmiley.png

D-zeul acesta si ingerii lui conform relatarilor din Biblie este cam ciudat!!!

Am o rugaminte!
Daca poti si ai timp arata-ne si noua cateva texte din cartea aceasta despre care tu vorbesti!
S-ar putea sa aflam niste chestii mai mult decat interesante!
truthman
QUOTE(spyderman @ Jun 12 2007, 23:06) [snapback]2959259[/snapback]
Am citit unele texte din cartea lui Enoch pe care le-am si postat.
Este adevarat ceea ce susti tu!
Ai perfecta dreptate! 100%

Si ca sa vada toata lumea ca nu vorbesc aiurea uitati si dovada:
Capitolul 8

Eu unul m-as fi multumit sa stiu ca specia umana sa fi salvata fie si de un extraterestru/ii laugh.gif

Acum nu stiu ce sa mai cred confusedsmiley.png

D-zeul acesta si ingerii lui conform relatarilor din Biblie este cam ciudat!!!
Am o rugaminte!
Daca poti si ai timp arata-ne si noua cateva texte din cartea aceasta despre care tu vorbesti!
S-ar putea sa aflam niste chestii mai mult decat interesante!

D-zeul acesta din Biblie este adevarat ca a facut si bine si rau!
Insa a facut mai mult bine decat rau! Inseamna ca avem un D-zeu bun care a incercat cu ajutorul fiului acestuia Isus sa ne transmita un mesaj !
Chiar daca este extra sau nu, sa nu uitam lucrurile bune care le-a facut pentru oameni!
Este adevarat ca e un pic ciudat din descrierile din Biblie
bloods
Dumnezeu a facut rau?

Superb smile.gif
truthman
QUOTE(bloods @ Jun 13 2007, 04:16) [snapback]2959986[/snapback]
Dumnezeu a facut rau?

Superb smile.gif

Poate ai sa razi dar a facut!!!
Si daca ar mai incerca inca o data sa faca ce a facut pe vremea lui Noe de ex. eu unul chiar nu-mi pot imagina acest scenariu!
D-zeu venind din cer cu ingerii lui si atacand Terra si omorand toti locuitorii ei!
Deja devine foarte ciudat si chiar nu doresc sa pun si mai mult paie peste foc.
***MIHAI***
QUOTE(truthman @ Jun 13 2007, 05:12) [snapback]2959997[/snapback]
Poate ai sa razi dar a facut!!!
Si daca ar mai incerca inca o data sa faca ce a facut pe vremea lui Noe de ex. eu unul chiar nu-mi pot imagina acest scenariu!
D-zeu venind din cer cu ingerii lui si atacand Terra si omorand toti locuitorii ei!
Deja devine foarte ciudat si chiar nu doresc sa pun si mai mult paie peste foc.

Tu ai facut vreodata rau la cineva ?
Raportat la cine ai facut raul ?

Programatorii "sunt rai" (fac rau hackerilor/crackerilor/rauvoitorilor) daca distrug virusii/troienii/spam-urile ?
Omori tantarul, esti rau ?
etc

zici Ciudat, ?
truthman
QUOTE(***MIHAI*** @ Jun 13 2007, 15:57) [snapback]2962291[/snapback]
Tu ai facut vreodata rau la cineva ?
Raportat la cine ai facut raul ?

Programatorii "sunt rai" (fac rau hackerilor/crackerilor/rauvoitorilor) daca distrug virusii/troienii/spam-urile ?
Omori tantarul, esti rau ?
etc

zici Ciudat, ?

Deci daca D-zeu si ingerii lui cei "sexi" (care au facut sex cu femeile de pe Terra) ar veni acum din Imparatia Cerurilor adica din spatiul cosmic si ar ucide pe toti locuitorii Terrei buni si rai la gramada, tu zici ca asta nu ar fi un lucru rau?
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Imagineaza-ti numai ce inseamna lucrul acesta!
Ai urmarit filmul Ziua Independentei?
Ar fi ceva asemanator numai ca nu s-ar termina cu happy end laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Tu realizezi macar despre ce este vorba???????
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.