Este D-zeu din Biblie extraterestru sa nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Julie1122

Isus s-a intrupat, ingerii de ce nu ar putea?
tudorel666
QUOTE(Julie1122 @ Jun 1 2007, 22:46) [snapback]2914717[/snapback]
Omul are trup natural si trup duhovnicesc, acestea coexista. Primul trup, cel natural, dispare odata cu moartea omului respectiv, adica se descompune. Trupul duhovnicesc este asemenea celor ceresti si este nemuritor. Sau mai simplu cititi 1 corinteni 15:42-54.

Ideea principala e ca omul dispune deja de acest trup si cu siguranta nu e vorba de cel material.

Ba e vorba de cel material, dar are loc, PROBABIL, de un fel de reactie chimica, cand, unindu-se ce e material cu ceea ce este spiritual, se naste un om nou, avand caracteristicile ambelor trupuri, si cu puteri deosebite.

truthman
QUOTE(Julie1122 @ Jun 1 2007, 23:21) [snapback]2914878[/snapback]
Isus s-a intrupat, ingerii de ce nu ar putea?

Dar este foarte cunoscut faptul ca oamenii morti cu ajutorul tehnologiei pardon, "puterii si slavei" lui D-zeu pot fi readusi la viata!

Isus a fost readus la viata, ca a disparut in Cer dupa aceea fiind ridicat de un ... asta-i alta poveste.
biggrin.gif

Faptele Apostolilor 1:9-11

9După ce a spus aceste lucruri, pe cînd se uitau ei la El, S'a înălțat la cer, și un nor L -a ascuns din ochii lor.

10Și cum stăteau ei cu ochii pironiți spre cer, pe cînd Se suia El, iată că li s'au arătat doi bărbați îmbrăcați în alb,

11și au zis: ,,Bărbați Galileeni, de ce stați și vă uitați spre cer? Acest Isus, care S'a înălțat la cer din mijlocul vostru, va veni în acelaș fel cum L-ați văzut mergînd la cer.``

http://ro.wikipedia.org/wiki/Ridicarea_la_Cer
landscape10
QUOTE(truthman @ Jun 2 2007, 10:20) [snapback]2915755[/snapback]
Dar este foarte cunoscut faptul ca oamenii morti cu ajutorul tehnologiei pardon, "puterii si slavei" lui D-zeu pot fi readusi la viata!

Ai un exemplu concret in acest sens sau e doar o greseala nefericita de exprimare? smile.gif
truthman
QUOTE(landscape10 @ Jun 2 2007, 10:29) [snapback]2915767[/snapback]
Ai un exemplu concret in acest sens sau e doar o greseala nefericita de exprimare? smile.gif

Cati oameni a readus la viata Isus?
Pana si acesta la randul lui a fost readus la viata de catre ingerii lui D-zeu
Se pare ca la entitatile acestea readucerea la viata pentru ei este ceva foarte normal, usor de realizat.

http://www.stavropoleos.ro/files/biserica/praz6.htm

Nu se zice clar in Biblie ca toti credinciosii morti vor fi readusi la viata chiar in Tesaloniceni si apoi ridicati la cer si dusi in imparatia cerurilor pentru a fi cu D-zeu pentru todeauna?
Julie1122
QUOTE(tudorel666 @ Jun 2 2007, 01:06) [snapback]2915302[/snapback]
Ba e vorba de cel material, dar are loc, PROBABIL, de un fel de reactie chimica, cand, unindu-se ce e material cu ceea ce este spiritual, se naste un om nou, avand caracteristicile ambelor trupuri, si cu puteri deosebite.

Mai bine citeste Biblia. happy.gif Lasa-ne cu probabilitatile ca pot si eu sa scot o gramada. Ma asteptam la mai multe de la tine, nu se uneste nimic.

P1: Omul are trup natural si trup duhovnicesc. 1Cor 15:44

P2: Omul il foloseste mai intai pe cel natural, apoi pe cel duhovnicesc. 1Cor 15:46

P3: Trupul natural nu este nemuritor iar carnea si sangele nu pot mosteni nemurirea. 1Cor 15:50

Din P2 si P3 rezulta ca trupul duhovnicesc este diferit de cel natural, de care dispunem acum, cel duhovnicesc fiind nemuritor.

Din P1 observam ca nu are loc nicio schimbare deci nici macar nu e vorba de o reactie chimica, omul deja dispune de ambele.

Isus a fost readus la viata, ca a disparut in Cer dupa aceea fiind ridicat de un ... asta-i alta poveste.

9După ce a spus aceste lucruri, pe cînd se uitau ei la El, S'a înălțat la cer, și un nor L -a ascuns din ochii lor.

10Și cum stăteau ei cu ochii pironiți spre cer, pe cînd Se suia El, iată că li s'au arătat doi bărbați îmbrăcați în alb,

11și au zis: ,,Bărbați Galileeni, de ce stați și vă uitați spre cer? Acest Isus, care S'a înălțat la cer din mijlocul vostru, va veni în acelaș fel cum L-ați văzut mergînd la cer.``

http://ro.wikipedia.org/wiki/Ridicarea_la_Cer

console.gif

Ps:Ioan 14:12. smile.gif Oricine poate sa faca ce a reusit Isus deci trehnologia nu e o conditie.
truthman
QUOTE(Julie1122 @ Jun 2 2007, 11:29) [snapback]2915905[/snapback]
Mai bine citeste Biblia. happy.gif Lasa-ne cu probabilitatile ca pot si eu sa scot o gramada. Ma asteptam la mai multe de la tine, nu se uneste nimic.
P1: Omul are trup natural si trup duhovnicesc. 1Cor 15:44

P2: Omul il foloseste mai intai pe cel natural, apoi pe cel duhovnicesc. 1Cor 15:46

P3: Trupul natural nu este nemuritor iar carnea si sangele nu pot mosteni nemurirea. 1Cor 15:50

Din P2 si P3 rezulta ca trupul duhovnicesc este diferit de cel natural, de care dispunem acum, cel duhovnicesc fiind nemuritor.

Din P1 observam ca nu are loc nicio schimbare deci nici macar nu e vorba de o reactie chimica, omul deja dispune de ambele.
console.gif

biggrin.gif
Am sters pentru ca sigur te-ai fi suparat

Julie1122
QUOTE(truthman @ Jun 2 2007, 11:31) [snapback]2915913[/snapback]
Mai julli dar acum am inteles foarte bine de ce ti s-a zis de atatea ori ca esti .......
Nu te supara!
Dar asa este

Ce sunt? Eu stiam ca sunt om. huh.gif

Am sters pentru ca sigur te-ai fi suparat

Ce grijuliu esti. rolleyes.gif
truthman
QUOTE(Julie1122 @ Jun 2 2007, 11:34) [snapback]2915921[/snapback]
Ce sunt? Eu stiam ca sunt om. huh.gif
Ps:Ioan 14:12. Oricine poate sa faca ce a reusit Isus deci trehnologia nu e o conditie

Crezi ca esti in stare sa faci asta fara tehnologia necesara?

Cand vei reusi sa faci asta fara tehnologie sa ne anunti si pe noi sa te filmam

Julie1122

QUOTE(truthman @ Jun 2 2007, 11:39) [snapback]2915933[/snapback]
Crezi ca esti in stare sa faci asta fara tehnologia necesara?

Eu nu am credinta, dar cine are poate.
truthman
QUOTE(Julie1122 @ Jun 2 2007, 11:40) [snapback]2915936[/snapback]
Eu nu am credinta, dar cine are poate.

CREZI TU CA VEI REUSI ASTA DOAR CU CREDINTA??????

laugh.gif biggrin.gif laugh.gif

S-ar putea sa ai dreptate

Daca o sa fi cuminte poate or sa vina entitatile acestea si or sa te ridice si pe tine la Cer adica in spatiu cosmic la fel cum au facut cu Isus
Poti sa o faci si fara entitatile acestea insa va trebui sa "cotizezi" serios celor de la NASA ca sa faci o plimbarica in afara Terrei

laugh.gif

Julie1122
QUOTE(truthman @ Jun 2 2007, 11:41) [snapback]2915941[/snapback]
CREZI TU CA VEI REUSI ASTA DOAR CU CREDINTA??????

laugh.gif biggrin.gif laugh.gif

Te indoiesti de ceea ce scrie in Biblie? rolleyes.gif
truthman
QUOTE(Julie1122 @ Jun 2 2007, 11:43) [snapback]2915950[/snapback]
Te indoiesti de ceea ce scrie in Biblie? rolleyes.gif

Nu nici vorba

Dar ma indoiesc ca vei reusi sa parasesti Terra doar cu credinta laugh.gif

Daca poti de ce nu o faci?

O calatorie in afara Terrei costa foarte mult.

Poti face chiar o afacere serioasa din asta.

Te ridici la cer adica in spatiul cosmic cu credinta ta si mai iei pe cineva in carca laugh.gif (ca doar sunt la moda acum plimbarile in afara Terrei.)
Julie1122
QUOTE(truthman @ Jun 2 2007, 11:48) [snapback]2915967[/snapback]
Nu nici vorba

Dar ma indoiesc ca vei reusi sa parasesti Terra doar cu credinta laugh.gif

Daca poti de ce nu o faci?

O calatorie in afara Terrei costa foarte mult.

Poti face chiar o afacere serioasa din asta.

Te ridici la cer adica in spatiul cosmic cu credinta ta si mai iei pe cineva cu tine ca sa-ti cotizeze in schimb sume uriase ca doar e la moda.

Pai cere-le extraterestrilor sa vina sa te ia cu OZN-ul. Si ne faci si poze cu omuletii verzi, o sa ajungi bogat. biggrin.gif Daca poti sa le ceri asta, de ce nu o faci? smile.gif
truthman
QUOTE(Julie1122 @ Jun 2 2007, 11:52) [snapback]2915977[/snapback]
Pai cere-le extraterestrilor sa vina sa te ia cu OZN-ul. Si ne faci si poze cu omuletii verzi, o sa ajungi bogat. biggrin.gif Daca poti sa le ceri asta, de ce nu o faci? smile.gif

Eu nu-i cunosc asa bine ca tine!
Mie unul mi se par "dubiosi" acesti alieni care s-au impreunat cu femeile de pe Terra.

Dar iti propun altceva:

Daca tot esti fata incearca sa-i seduci pe acesti alieni si cine stie poate or sa-ti destanuie tainele calatoriilor spatiale sau poate ca or sa-ti destanuie tehnica de readucere la viata a oamenilor morti sau de vindecare macar si o sa castigi bani en-gros.

Incearca ca doar vezi bine, au slabiciuni.

Femeile reprezinta pentru ei o slabiciune laugh.gif

Apropo, daca inca nu sti atunci cand te rogi tu de fapt incerci sa-i contactezi telepatic laugh.gif
Ai mare grija la informatiile pe care le transmiti ca poate se supara astia si vin din nou pe Terra si o distrug din nou asa cum au mai facut-o sau poate ca or sa se lege iarasi de femeile de pe Terra.
Ai mare grija worthy.gif
Julie1122
QUOTE(truthman @ Jun 2 2007, 11:59) [snapback]2915996[/snapback]
Eu nu-i cunosc asa bine ca tine!
Mie unul mi se par "dubiosi" acesti alieni care s-au impreunat cu femeile de pe Terra.

Dar iti propun altceva:

Daca tot esti fata incearca sa-i seduci pe acesti alieni si cine stie poate or sa-ti destanuie tainele calatoriilor spatiale sau poate ca or sa-ti destanuie tehnica de readucere la viata a oamenilor morti sau de vindecare macar si o sa castigi bani en-gros.

Incearca ca doar vezi bine, au slabiciuni.

Femeile reprezinta pentru ei o slabiciune laugh.gif

Apropo, daca inca nu sti atunci cand te rogi tu de fapt incerci sa-i contactezi telepatic laugh.gif
Ai mare grija ce ce le transmiti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Parca nu te indoiai de ceea ce scrie in Biblie. Eu nu cunosc niciun extraterestru, am zis eu ca stiu extraterestrii? Inchide-le gura tuturor si fa-ti o poza cu unul. Scutesti si niste bani, e nevoie doar sa-i rogi frumos si ei vin si te ridica la cer. smile.gif
truthman
QUOTE(Julie1122 @ Jun 2 2007, 12:09) [snapback]2916032[/snapback]
Parca nu te indoiai de ceea ce scrie in Biblie. Eu nu cunosc niciun extraterestru, am zis eu ca stiu extraterestrii?

Nu ma indoiesc draga, nici eu nu-i cunosc pe acesti alieni insa eu inteleg descrieriile din Biblie in comparatie cu tine.
Crede-ma ca nu-mi doresc ca povestirile din Biblie sa fie adevarate.
As vrea sa ma insel in privinta Bibliei si sa nu fie adevarata.

Inchide-le gura tuturor si fa-ti o poza cu unul.

Uite draga si pozele de care zici dar nu le-am facut eu: laugh.gif

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=245562

Nu se inventasera aparatele foto la vremea aceea!

Scutesti si niste bani, e nevoie doar sa-i rogi frumos si ei vin si te ridica la cer.

Paraca tu erai cea care zicea ca se poate ridica la Cer cu ajutorul credintei.

Tesaloniceni 4:17

Mie unul mi-e bine aici pe Terra. Nu vreau sa plec in alta parte ca voi credinciosii in nimic laugh.gif
death.gif
Megara
truthman si Julie1122
Din regulamentul ariei Religie si Spiritualitate citire:
Regula nr. 5
Nu abuzați de versetele biblice sau alte scrieri considerate sfinte. Forumul este pentru discuții nu pentru copy/paste-ul Bibliei. Având în vedere faptul că Biblia este disponibilă pe o mulțime de site-uri de profil, este suficient să publicați doar referința acestuia. Dacă publicarea versetului este absolut necesară, acesta va fi însoțit și de o scurtă explicație a sa. În caz contrar, mesajele ce conțin astfel de versete, se vor șterge fără PM-ul informativ.

Forumul este pentru discutii pe un anumit subiect si nu este pentru chat si flame. Daca aveti chef de chat folositi YM sau ce vreti voi altceva dar nu aria Religiei si Spiritualitate. La urmatoarea abatere veti primi sanctiune amandoi.

@truthman, si trolling-ul este interzis
truthman
Conform textelor, comentariilor, pozelor etc, eu unul sunt de parere ca acest D-zeu din Biblie este clar alien.
Dovezile sunt clare ca lumina zilei.
Paradox Systems
QUOTE(truthman @ Jun 3 2007, 09:39) [snapback]2918569[/snapback]
Conform textelor, comentariilor, pozelor etc, eu unul sunt de parere ca acest D-zeu din Biblie este clar alien.
Dovezile sunt clare ca lumina zilei.

Chiar daca D-zeul asta din Biblie este sau nu extraterestru (cu toate ca toate indiciile afirma acest lucru) tot ce a facut D-zeu asta a facut pentru binele oamenilor.
Daca extraterestru asta a spus ca daca ii vom respecta legile vom avea viata vesnica alaturi de el inseamna ca asa este!
A dorit el vreodata sa faca rau oamenilor? Ca a mai gresit asta e, nimeni nu este perfect! Nici macar D-zeu nu este perfect!
Asta nu reusiti voi sa intelegeti!
***MIHAI***
Presupunand ca :
1. Isus a inviat si a inviat alti morti

Chiar daca ar fi sa existam ca in Matrix (aici puteti pune orice kestie inventata, chiar si sa fim extraterestrii si noi sa nu stim, sau sa fim condusi de extraterestrii) si sa presupunem (1) atunci sigur ceea ce a spus "Isus & Co & shit" (citat L.) e adevarat.
Nimeni in afara de Cel ce a murit si a inviat nu stie ce a fost dincolo de moarte.

Asa ca orice alta ipoteza e doar o speculatie

Daca e extraterestru sau nu, o poate spune doar cel ce a fost dincolo si a venit
spyderman
QUOTE(Paradox Systems @ Jun 3 2007, 22:31) [snapback]2920886[/snapback]
Chiar daca D-zeul asta din Biblie este sau nu extraterestru (cu toate ca toate indiciile afirma acest lucru) tot ce a facut D-zeu asta a facut pentru binele oamenilor.
Daca extraterestru asta a spus ca daca ii vom respecta legile vom avea viata vesnica alaturi de el inseamna ca asa este!
A dorit el vreodata sa faca rau oamenilor? Ca a mai gresit asta e, nimeni nu este perfect! Nici macar D-zeu nu este perfect!
Asta nu reusiti voi sa intelegeti!

Aici nu s-a problema daca d-zeul din Biblie este bun sau rau!
Aici s-a pus intrebarea daca d-zeul din biblie este extraterestru!
Bine-nteles ca d-zeu este extraterestu laugh.gif doar nu s-a nascut pe Terra!
Dar aici s-a vrut a se vedea reactia oamenilor la aceasta chestiune!
Daca a facut si face numai lucruri bune,iubeste oamenii, ii ajuta,(le-a promis chiar viata vesnica), de ce sa nu cred in El?
Chestia asta nu reprezinta pentru mine un impediment
truthman
Mai documentati-va si voi!

http://www.cronicaromana.ro/enoh-primul-p2...-zeilor-2-.html
loveritabil
LOL ummm

pey dumnezeu este si extraterestru si terestru si intraterestru si terestric...etc... pentru ca dumnezeu e in toate si in tot si in afara noastra si oriunde... dumnezeu este un paradox, si ca la orice paradox iti vine sa-i dai doua palme peste ceafa smile.gif
spyderman
QUOTE(loveritabil @ Jun 7 2007, 02:26) [snapback]2934718[/snapback]
LOL ummm

pey dumnezeu este si extraterestru si terestru si intraterestru si terestric...etc... pentru ca dumnezeu e in toate si in tot si in afara noastra si oriunde... dumnezeu este un paradox, si ca la orice paradox iti vine sa-i dai doua palme peste ceafa smile.gif

Este alien clar ca lumina zilei!
Oricine are ochii sa citeasca, vede ca acest lucru este clar ca lumina zilei conform textelor din Biblie si nu numai!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.