Este D-zeu din Biblie extraterestru sa nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

spyderman

Uitati-va oameni buni cati alieni au fost pe Terra care s-au impreunat cu femeile umane!

. Iata numele sefilor lor: Samyaza, seful lor, Urakabarameel, Akibeel, Tamiel, Ramuel, Danel, Azkeel, Sarakmyal, Asael, Armers, Batraal, Anane, Zavebe, Samsaveel, Ertael, Turel, Yomyael, Arazeal. Acestia erau sefii celor 200 de ingeri; si restul erau toti cu ei.

10. Si ei si-au ales fiecare cate o femeie, si s-au apropiat de ele si au convietuit cu ele; si ei le-au invatat vrajitorii, farmece si insusirile radacinilor si arborilor.
11. Si aceste femei au zamislit si au nascut uriasi.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 30 2007, 22:10) [snapback]2905914[/snapback]
Efeseni 4:10
Cel ce S-a pogorât, Acela este Care S-a suit mai presus de toate cerurile ....

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Iti pica teoria, nu? hug.gif Bine ca realizezi. Intregul vers este: Cel ce S-a pogorât, Acela este Care S-a suit mai presus de toate cerurile, ca sa le umple pe toate. rolleyes.gif

Uitati-va oameni buni cati alieni au fost pe Terra care s-au impreunat cu femeile umane!

. Iata numele sefilor lor: Samyaza, seful lor, Urakabarameel, Akibeel, Tamiel, Ramuel, Danel, Azkeel, Sarakmyal, Asael, Armers, Batraal, Anane, Zavebe, Samsaveel, Ertael, Turel, Yomyael, Arazeal. Acestia erau sefii celor 200 de ingeri; si restul erau toti cu ei.

10. Si ei si-au ales fiecare cate o femeie, si s-au apropiat de ele si au convietuit cu ele; si ei le-au invatat vrajitorii, farmece si insusirile radacinilor si arborilor.
11. Si aceste femei au zamislit si au nascut uriasi.

yawn.gif

Distractie a fost cat a fost, acum ma apuc de treaba. Bafta la aberatii in continuare.

spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 30 2007, 22:25) [snapback]2905984[/snapback]
hug.gif Bine ca realizezi. Intregul vers este: Cel ce S-a pogorât, Acela este Care S-a suit mai presus de toate cerurile, ca sa le umple pe toate. rolleyes.gif
yawn.gif

Cu ce sa le umple?
Nu vrei sa recunosti adevarul nici macar cand ti se arata scris negru pe alb!
De ce ti-e frica?
Care sunt interesele?
QUOTE(Julie1122 @ May 30 2007, 22:25) [snapback]2905984[/snapback]
Iti pica teoria, nu?

Nu pica pentru ca nu este o teorie!
Este adevarul gol golut coolspeak.gif
Din curiozitate intreb?
Cati ani ai?
Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 30 2007, 22:36) [snapback]2906030[/snapback]
Cu ce sa le umple?
Nu vrei sa recunosti adevarul nici macar cand ti se arata scris negru pe alb!
De ce ti-e frica?
Care sunt interesele?

Nu pica pentru ca nu este o teorie!
Este adevarul gol golut coolspeak.gif
Din curiozitate intreb?
Cati ani ai?

Ma intrebi daca ma intrebi de curiozitate? huh.gif De unde sa stiu eu?

Nu mi-e frica de nimic, intreaba Biblia de ce scrie asa ceva in ea. rolleyes.gif

In general incerc sa pastrez un nivel acceptabil al discutiei, dar deh, desenele astea animate.

Mie nu mi-e frica de nimeni, chiar ma amuza discutia asta, altfel nu mai postam, le mai arat si colegilor mei din cand in cand sa mai rada si ei.

Ca sa fiu ontopic, biblia nu zice nimic de extraterestrii dar fiecare intelege ce poate. rolleyes.gif

Astept cu nerabdare sa ne povestesti si despre viata secreta a scufitei rosii.

Nu ai reusit sa-mi raspunzi la intrebarea referitoare la Ioan 14:10, dar inca mai ai timp asa ca da-i drumul. smile.gif Ce inseamna versurile?
katman

Astia apar in biblie?
Sau i-ai inventat din Diablo?
Julie1122
QUOTE(katman @ Jun 1 2007, 11:56) [snapback]2912046[/snapback]
Astia apar in biblie?
Sau i-ai inventat din Diablo?

Nu apar in Biblie, sunt din cartea lui Enoh, carte in care se povesteste si de marginile pamantului. smile.gif
Megara
QUOTE(Julie1122 @ Jun 1 2007, 12:24) [snapback]2912167[/snapback]
Nu apar in Biblie, sunt din cartea lui Enoh, carte in care se povesteste si de marginile pamantului. smile.gif

adica una din apocrife

truthman
Bai nene dar e foarte evident.
Cica nu scrie nicaieri in Biblie smile.gif)
Scrie clar dar foarte clar in Biblie si in cartea lui Enoch si nu e un singur text, insa probail sunt unii dintre voi care traiesc din asta ascund adevarul!

Cand s-au prezentat textele s-a zis ca au fost gresite cand s-au tradus!
laugh.gif
Atunci daca toata biblia este gresita si cartea lui enoch atunci pe ce se bazeaza religiile, biserica, etc?

Oricum cine a avut ochii sa vada a vazut!
Megara
QUOTE(truthman @ Jun 1 2007, 15:12) [snapback]2912937[/snapback]
Atunci daca toata biblia este gresita si cartea lui enoch atunci pe ce se bazeaza religiile, biserica, etc?

dupa cum am spus doar cu un post deasupra ta, cartea lui Enoh este apocrif.

APOCRÍF, -Ă, apocrifi, -e, adj. (Despre scrieri) Care este atribuit altui autor decât celui adevărat; a cărui autenticitate este îndoielnică. ♦ (Substantivat, n.) Scriere religioasă nerecunoscută azi între cele canonice.
truthman

QUOTE(Megara @ Jun 1 2007, 15:22) [snapback]2912977[/snapback]
dupa cum am spus doar cu un post deasupra ta, cartea lui Enoh este apocrif.

APOCRÍF, -Ă, apocrifi, -e, adj. (Despre scrieri) Care este atribuit altui autor decât celui adevărat; a cărui autenticitate este îndoielnică. ♦ (Substantivat, n.) Scriere religioasă nerecunoscută azi între cele canonice.

Daca a fost sau nu scrisa de Enoch asta-i alta "mancare de peste".

Cert este ca ceea ce este scris in cartea lui Enoch corespunde foarte bine cu ceea ce este scris in Biblie!
De ce unele povestiri din cartea lui Enoch exista si in Biblie daca aceasta carte minte?
Eu unul zic ca nu este chiar atat de important cine a scris-o atata timp cat in ea se gasesc niste povestiri care s-au intamplat cu adevarat
Megara
QUOTE(truthman @ Jun 1 2007, 15:40) [snapback]2913086[/snapback]
Daca a fost sau nu scrisa de Enoch asta-i alta "mancare de peste".

Cert este ca ceea ce este scris in cartea lui Enoch corespunde foarte bine cu ceea ce este scris in Biblie!
De ce unele povestiri din cartea lui Enoch exista si in Biblie daca aceasta carte minte?
Eu unul zic ca nu este chiar atat de important cine a scris-o atata timp cat in ea se gasesc niste povestiri care s-au intamplat cu adevarat

Eu zic ca tu nu te-ai uitat bine sa vezi ce ti0am bolduit eu din definitia aia.
Tu ai intrebat pe ce se bazeaza religia... si eu ti-am aratat ca in nici un caz pe apocrife.
katman
QUOTE(truthman @ Jun 1 2007, 15:40) [snapback]2913086[/snapback]

Pai cum mai?
Jurnal de scriitor: Ma plimbam pe strada, am intalnit o femeie cunoscuta si i-am propus sa bem o cafea
Notita de paparazii: Cunoscutul scriitor X Xsescu abordeaza femei pe strada si acestea sunt atat de ametite de vrajeala lui incat cedeaza oricaror invitatii.

Asta ca exemplu ca sa nu vorbim despre notiunea de adevar si despre dovezile pe care le ai ca s-a intamplat ceva cu adevarat.
truthman
QUOTE(katman @ Jun 1 2007, 15:54) [snapback]2913145[/snapback]
Pai cum mai?
Jurnal de scriitor: Ma plimbam pe strada, am intalnit o femeie cunoscuta si i-am propus sa bem o cafea
Notita de paparazii: Cunoscutul scriitor X Xsescu abordeaza femei pe strada si acestea sunt atat de ametite de vrajeala lui incat cedeaza oricaror invitatii.

Asta ca exemplu ca sa nu vorbim despre notiunea de adevar si despre dovezile pe care le ai ca s-a intamplat ceva cu adevarat.

smile.gif
Conteaza de cine este spus adevarul atunci cand este spus?
Eu consider ca a fost bine totusi ca s-a gasit cineva care sa divulge aceste adevaruri chiar daca el a fost si este anonim.

Inca o data repet poate ca nu am fost clar:
Textele din cartea lui Enoch corespund foarte dar foarte bine cu textele din Biblie!
Si Biblia este mincinoasa?
Cine au fost cei care au scris Biblia?
Megara
QUOTE(truthman @ Jun 1 2007, 16:05) [snapback]2913185[/snapback]
Inca o data repet poate ca nu am fost clar:
Textele din cartea lui Enoch corespund foarte dar foarte bine cu textele din Biblie!
Si Biblia este mincinoasa?
Cine au fost cei care au scris Biblia?

Da-mi voie sa ma indoiesc ca textele din cartea lui Enoh corespund foarte bine cu Biblia.
Din moment ce nici o biserica crestina nu a recunoscut-o inseamna ca ceva nu se potriveste.
truthman
QUOTE(Megara @ Jun 1 2007, 16:20) [snapback]2913244[/snapback]
Da-mi voie sa ma indoiesc ca textele din cartea lui Enoh corespund foarte bine cu Biblia.
Din moment ce nici o biserica crestina nu a recunoscut-o inseamna ca ceva nu se potriveste.

Ok, bun atunci sa presupunem ca textele nu corespund (cu toate ca ele corespund clar am sa dovedesc) care au fost criteriile pe care s-a bazat biserica atunci cand nu au "recunoscut-o"?
Ce nu i-a convenit "Bisericii"?
Megara
QUOTE(truthman @ Jun 1 2007, 16:22) [snapback]2913252[/snapback]
Ok, bun atunci sa presupunem ca textele nu corespund (cu toate ca ele corespund clar am sa dovedesc) care au fost criteriile pe care s-a bazat biserica atunci cand nu au "recunoscut-o"?
Ce nu i-a convenit "Bisericii"?

n-am de unde sa stiu exact si vreau sa ma abtin in acest caz de a face presupuneri.
Cauta pe net ca s-ar putea sa gasesti ceva informatii.
truthman
QUOTE(Megara @ Jun 1 2007, 16:27) [snapback]2913272[/snapback]
n-am de unde sa stiu exact si vreau sa ma abtin in acest caz de a face presupuneri.
Cauta pe net ca s-ar putea sa gasesti ceva informatii.

Sunt prea multe intrebari care au acelasi raspuns!
Prea multe relatari in acest sens! Prea multe coincidente!

Megara
QUOTE(truthman @ Jun 1 2007, 16:37) [snapback]2913308[/snapback]
Sunt prea multe intrebari care au acelasi raspuns!
Prea multe relatari in acest sens! Prea multe coincidente!

Daca stau bine si ma gandesc iti gasesc doua intrebari diferite care au acelasi raspuns smile.gif
Ce relatari si ce coincidente? Spune clar.
truthman
QUOTE(Megara @ Jun 1 2007, 16:41) [snapback]2913317[/snapback]
Daca stau bine si ma gandesc iti gasesc doua intrebari diferite care au acelasi raspuns smile.gif
Ce relatari si ce coincidente? Spune clar.

Ok
Hai sa o luam de la inceput smile.gif

In primul rand hai sa incepem cu inceputul.

Hai sa incepem cu D-zeu ca de la el au plecat toate biggrin.gif

Se stie conform textelor din Biblie ca D-zeu a venit, se afla si va veni din Imparatia Cerurilor.
Este adevarat sau nu?
Megara
QUOTE(truthman @ Jun 1 2007, 17:05) [snapback]2913409[/snapback]
Ok
Hai sa o luam de la inceput smile.gif

In primul rand hai sa incepem cu inceputul.

Hai sa incepem cu D-zeu ca de la el au plecat toate biggrin.gif

asta zice Biblia
truthman
QUOTE(Megara @ Jun 1 2007, 17:14) [snapback]2913437[/snapback]
asta zice Biblia

Se stie conform textelor din Biblie ca D-zeu a venit (atunci cand ne-a creeat pe noi oamenii sau ia creeat pe Adam si Eva), se afla in Imparatia Cerurilor si va veni din Imparatia Cerurilor ca sa-si ia oamenii credinciosi si sa-i duca unde se afla El ca acestia sa fie intodeauna cu D-zeu.
Este adevarat sau nu?
Megara
QUOTE(truthman @ Jun 1 2007, 17:17) [snapback]2913450[/snapback]
Se stie conform textelor din Biblie ca D-zeu a venit (atunci cand ne-a creeat pe noi oamenii sau ia creeat pe Adam si Eva), se afla in Imparatia Cerurilor si va veni din Imparatia Cerurilor ca sa-si ia oamenii credinciosi si sa-i duca unde se afla El ca acestia sa fie intodeauna cu D-zeu.
Este adevarat sau nu?

mergi mai departe
truthman
QUOTE(Megara @ Jun 1 2007, 17:23) [snapback]2913468[/snapback]
mergi mai departe

Apoi s-a pus problema daca Imparatia Cerurilor se gaseste pe Terra, pretutindeni sau daca se geseste in Cer asa cum este stipulat foarte clar in Biblie.
Eu unul sunt de parere ca ii si zice Imparatia Cerurilor pentru ca aceasta se gaseste in Cer!
Este adevarat sau nu?
Megara
QUOTE(truthman @ Jun 1 2007, 17:30) [snapback]2913493[/snapback]
Apoi s-a pus problema daca Imparatia Cerurilor se gaseste pe Terra, pretutindeni sau daca se geseste in Cer asa cum este stipulat foarte clar in Biblie.

nu cred ca Cerul din Biblie este cerul pe care il intelegem noi astazi.
truthman
QUOTE(Megara @ Jun 1 2007, 17:36) [snapback]2913507[/snapback]
nu cred ca Cerul din Biblie este cerul pe care il intelegem noi astazi.

Ok, dar cum arata Cerul din Biblie?
Era mai altfel decat acesta din zilele noastre din moment ce se zice clar ca D-zeu a venit, se afla si va veni din Cer?
De ce nu ar fi unul si acelasi?
Care ar fi diferenta?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.