Este D-zeu din Biblie extraterestru sa nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

truthman

QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 18:56) [snapback]2896358[/snapback]
8. Apoi Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit, și a pus acolo pe omul pe care-l zidise.
9. Și a făcut Domnul Dumnezeu să răsară din pământ tot soiul de pomi, plăcuți la vedere și cu roade bune de mâncat; iar în mijlocul raiului era pomul vieții și pomul cunoștinței binelui și răului.
10. Și din Eden ieșea un râu, care uda raiul, iar de acolo se împărțea în patru brațe.
11. Numele unuia era Fison. Acesta înconjură toată țara Havila, în care se află aur.
12. Aurul din tara aceea este bun; tot acolo se găsește bdeliu și piatra de onix.
13. Numele râului al doilea este Gihon. Acesta înconjură toată țara Cuș.
14. Numele râului al treilea este Tigru. Acesta curge prin fata Asiriei; iar râul al patrulea este Eufratul.
15. Și a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse și l-a pus în grădina cea din Eden, ca s-o lucreze și s-o păzească.

Hai ca asta e chiar buna!!!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Eufrat
Deci pana la urma D-zeu este EXTRATERESTRU!
Asa zisul "rai" a fost creeat pe Terra!!! laugh.gif
Daca as fi avut bani m-as fi dus acolo sa vad daca mai gasesc copacul cu fructul interzis laugh.gif sa mananc si eu din el sa vad ce se intampla si sa vad de ce nu l-a mai lasat D-zeu pe Adam sa manance din el inca o data.
deh, vorba aceea "cine are ochii sa vada"!!!
spyderman
QUOTE(truthman @ May 28 2007, 19:32) [snapback]2896502[/snapback]
Asa zisul "rai" a fost creeat pe Terra!!! laugh.gif
Daca as fi avut bani m-as fi dus acolo sa vad daca mai gasesc copacul cu fructul interzis laugh.gif sa mananc si eu din el sa vad ce se intampla si sa vad de ce nu l-a mai lasat D-zeu pe Adam sa manance din el inca o data.
deh, vorba aceea "cine are ochii sa vada"!!!

Tu crezi ca D-zeu asta era prost sa lase pomul cunoasterii si pomul vietii pe Terra?
Le-a luat gigi, rai-ul de pe Terra a fost distrus!
D-zeu s-a suparat si-a luat jucariile si a plecat! laugh.gif

Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 19:54) [snapback]2896581[/snapback]
Tu crezi ca D-zeu asta era prost sa lase pomul cunoasterii si pomul vietii pe Terra?
Le-a luat gigi, rai-ul de pe Terra a fost distrus!
D-zeu s-a suparat si-a luat jucariile si a plecat! laugh.gif

Unde scrie asta?
spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 19:57) [snapback]2896591[/snapback]
Unde scrie asta?

dute tu in locul in care a fost creeat Edenul sau Raiul si sa-mi spui si mie daca mai gasesti ceva laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
AMDG
QUOTE(add2005 @ May 28 2007, 18:49) [snapback]2896327[/snapback]
pentru ca extraterestrii exista, si dumnezeu nu...

Hai ca e amuzant - asta mai lipsea aici - un ufologist smile.gif
Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 19:59) [snapback]2896598[/snapback]
dute tu in locul in care a fost creeat Edenul sau Raiul si sa-mi spui si mie daca mai gasesti ceva laugh.gif biggrin.gif laugh.gif

Du-te si citeste biblia mai bine.

Geneza 3:24 Astfel El l-a izgonit pe Adam; si la rasaritul Edenului a pus heruvimii si sabia invapaiata care se indrepta in toate directiile, ca sa pazeasca drumul care duce spre pomul vietii.

Spune aici ca pomul vietii a fost distrus? Spune doar ca este pazit. Mai spune in Geneza 3:23 ca Dumnezeu l-a dat afara pe Adam din Eden ca sa lucreze pamantul din care fusese luat. Dar in Eden de ce nu putea sa-l lucreze?
spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 20:04) [snapback]2896630[/snapback]
Du-te si citeste biblia mai bine.

Geneza 3:24 Astfel El l-a izgonit pe Adam; si la rasaritul Edenului a pus heruvimii si sabia invapaiata care se indrepta in toate directiile, ca sa pazeasca drumul care duce spre pomul vietii.

Spune aici ca pomul vietii a fost distrus? Spune doar ca este pazit. Mai spune in Geneza 3:23 ca Dumnezeu l-a dat afara pe Adam din Eden ca sa lucreze pamantul din care fusese luat. Dar in Eden de ce nu putea sa-l lucreze?

Bine draga, iti repet inca o data!
Dute tu inainte la locul unde a fost creeat Raiul pe Terra si sa ne spui si noua daca mai gasesti ceva!
Grabeste-te insa ca au aflat o gramada de oamenii de acest loc si o sa ti-o ia inainte si s-ar putea sa nu mai apuci sa mananci nimic din fructele de anul acesta laugh.gif
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 20:04) [snapback]2896630[/snapback]
Dar in Eden de ce nu putea sa-l lucreze

Probabil pentru ca devenise prea destept!
Probabil pentru ca reprezenta un pericol pentru D-zeu (deoarece mancase din pomul cunoasterii) acest Adam
D-zeu a procedat cu Adam la fel cum a procedat si cu Satan cel mai frumos inger al lui!!!
Asta este ciudat la d-zeu asta! daca este bun de ce a fost asa de egoist si fricos pe deasupra?

AMDG
QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 20:07) [snapback]2896645[/snapback]
locul unde a fost creeat Raiul pe Terra

Cred ca geografia s-a modificat de atunci smile.gif

Geneza 2:10 Un rîu ieșea din Eden și uda grădina; și de acolo se împărțea și se făcea patru brațe.

Probabil pentru ca reprezenta un pericol pentru D-zeu

Sa nu-mi spui ca oamenii sunt mai puternici decat ingerii cazuti smile.gif

Cum poate sa fie egoist cand s-a sacrificat pentru salvarea unor bieti copii neascultatori ?
spyderman
QUOTE(AMDG @ May 28 2007, 20:17) [snapback]2896690[/snapback]
Cred ca geografia s-a modificat de atunci smile.gif

Uite aici adresa completa!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Eufrat
Vezi ca ai pe acolo si o harta! laugh.gif
QUOTE(AMDG @ May 28 2007, 20:17) [snapback]2896690[/snapback]
Cum poate sa fie egoist cand s-a sacrificat pentru salvarea unor bieti copii neascultatori ?

Ce mai sacrificiu a facut d-zeu asta!
I-a alungat pe toti ca sa-i fie lui bine laugh.gif de ce sa-si bata capul aducandu-i pe calea cea dreapta?
Cel mai bine a fost sa-i alunge, sa-i dea afara!
Ce sa mai vorbim iubitor rau D-zeul asta! laugh.gif
Julie1122

Bine draga, iti repet inca o data!
Dute tu inainte la locul unde a fost creeat Raiul pe Terra si sa ne spui si noua daca mai gasesti ceva!
Grabeste-te insa ca au aflat o gramada de oamenii de acest loc si o sa ti-o ia inainte si s-ar putea sa nu mai apuci sa mananci nimic din fructele de anul acesta laugh.gif

Este greu sa gandesti putin, nu? Ati citit macar o data biblia din cap in coada?

Ia citeste 2 Cronici 2:6.

Probabil pentru ca devenise prea destept!
{Dupa ce a mancat din fructul interzis devenise intelept, avea deja o calificare nu mai era un simplu muncitor necalificat!}

Probabil pentru ca reprezenta un pericol pentru D-zeu (deoarece mancase din pomul cunoasterii) acest Adam
A procedat cu Adam la fel cum a procedat si cu Satan cel mai frumos inger a lui D-zeu!!!
Asta este ciudat la d-zeu asta! daca este bun de ce a fost asa de egoist si fricos pe deasupra?

1 Deci pamantul era mai pamant in afara Edenului. sleep.gif
2 Din moment ce Dumnezeu este extraterestru si omul nu poate ajunge la El cum poate reprezenta un pericol? Si de ce este mai putin periculos in afara Edenului decat in Eden?
3 De ce ii este Dumnezeu frica de om? Adica ii da una si il lasa lat la toata tehnologia pe care o are. laugh.gif

spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 20:22) [snapback]2896713[/snapback]
3 De ce ii este Dumnezeu frica de om? Adica ii da una si il lasa lat la toata tehnologia pe care o are. laugh.gif

Ia intreaba-l pe tu mai bine pe D-zeu!
De ce i-a alungat pe:
Satan din Imparatia Cerurilor (i-a fost frica cumva ca o sa-i ia locul?)
De ce l-a alungat pe Adam si Eva dupa ce au mancat din pomul cunoasterii?
Nu cumva din cauza ca devenisera mai invatati, mai intelepti?
Cam lash D-zeul asta din biblie!
Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 20:28) [snapback]2896740[/snapback]
Ia intreaba-l pe tu mai bine pe D-zeu!
De ce i-a alungat pe:
Satan din Imparatia Cerurilor (i-a fost frica cumva ca o sa-i ia locul?)
De ce l-a alungat pe Adam si Eva dupa ce au mancat din copacul cunoasterii?
Nu cumva din cauza ca devenisera mai invatati, mai intelepti?

Pai Edenul era tot pe pamant. Nu ai spus tu asa? Din moment ce Dumnezeu e extraterestru si locuieste pe alta planeta de ce i-ar fi fost frica de om? Omul nu putea ajunge in spatiu. smile.gif Pamantul tot pamant e, copacul tot copac, iarba tot iarba, care era diferenta intre Eden si restul Pamantului? De ce era Adam mai fioros in Eden?
spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 20:22) [snapback]2896713[/snapback]
Este greu sa gandesti putin, nu? Ati citit macar o data biblia din cap in coada?

Ia citeste 2 Cronici 2:6.

Mai citeste tu draga biblia o data!

2 Cronici 1:10 Dă-mi dar înțelepciune și pricepere, ca să știu cum să mă port în fruntea acestui popor! Căci cine ar putea să judece pe poporul Tău, pe poporul acesta atât de mare?"
2 Cronici 1:11 Dumnezeu a zis lui Solomon: "Fiindcă dorința aceasta este în inima ta, fiindcă nu ceri nici bogății, nici averi, nici slavă, nici moartea vrăjmașilor tăi, nici chiar o viață lungă, ci ceri pentru tine înțelepciune și pricepere ca să judeci pe poporul Meu, peste care te-am pus să domnești,
2 Cronici 1:12 Înțelepciunea și priceperea îți sunt date. Îți voi da, pe deasupra, bogății, averi și slavă, cum n-a mai avut niciodată nici un împărat înaintea ta, și cum nici nu va mai avea după tine."
2 Cronici 1:13 Solomon s-a întors la Ierusalim, după ce a părăsit înălțimea de la Gabaon și cortul întâlnirii. Și a domnit peste Israel.
2 Cronici 1:14 Solomon a strâns care și călărime; avea o mie patru sute de care și douăsprezece mii de călăreți, pe care i-a așezat în cetățile unde ținea carele și la Ierusalim lângă împărat.
2 Cronici 1:15 Împăratul a făcut argintul și aurul tot atât de obișnuite la Ierusalim ca pietrele, și cedrii tot atât de obișnuiți ca sicomorii care cresc în câmpie.
2 Cronici 1:16 Solomon își aducea caii din Egipt; o ceată de negustori ai împăratului se duceau și-i luau în cete pe un preț hotărât;
2 Cronici 1:17 se duceau și aduceau din Egipt un car cu șase sute de sicli de argint, și un cal cu o sută cincizeci de sicli. Tot așa aduceau și pentru toți împărații Hetiților și pentru împărații Siriei.
2 Cronici 2:1 Solomon a poruncit să se zidească o casă Numelui Domnului și o casă împărătească pentru el.
2 Cronici 2:2 Solomon a numărat șaptezeci de mii de oameni, ca să ducă sarcinile, optzeci de mii ca să taie pietre pe munte, și trei mii șase sute ca să-i privegheze.
2 Cronici 2:3 Solomon a trimis să spună lui Hiram, împăratul Tirului: "Fă-mi și mie cum ai făcut tatălui meu David, căruia i-ai trimis cedri, ca să-și zidească o casă de locuit.
2 Cronici 2:4 Iată, eu înalț o casă Numelui Domnului, Dumnezeului meu, ca să I-o închin Lui, să ard înaintea Lui tămâie mirositoare, să aduc necurmat în ea pâinile pentru punerea înainte, și să aduc arderile de tot de dimineață și de seară, în zilele de Sabat, de lună nouă, și de sărbătoare ale Domnului, Dumnezeului nostru, după o lege veșnică pentru Israel.
2 Cronici 2:5 Casa pe care o voi zidi trebuie să fie mare, căci Dumnezeul nostru este mai mare decât toți dumnezeii.

Aici este vorba parerea unui un om care habar nu avea de "adevarata identitate a lui d-zeu" cum de altfel nu cred ca o avea nimeni la aceea vreme!!!

2 Cronici 2:6 Dar cine poate să-I zidească o casă, când cerurile și cerurile cerurilor nu-L pot cuprinde? Și cine sunt eu, ca să-I zidesc o casă, decât doar ca să ard tămâie înaintea Lui?

Oricum se pare ca avea mai multa decat au unii in ziua de azi!

Se pare ca nu ii placea sa arda tamaie aiurea laugh.gif
Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 20:40) [snapback]2896785[/snapback]
Mai citeste tu draga biblia o data!

2 Cronici 1:10 Dă-mi dar înțelepciune și pricepere, ca să știu cum să mă port în fruntea acestui popor! Căci cine ar putea să judece pe poporul Tău, pe poporul acesta atât de mare?"
2 Cronici 1:11 Dumnezeu a zis lui Solomon: "Fiindcă dorința aceasta este în inima ta, fiindcă nu ceri nici bogății, nici averi, nici slavă, nici moartea vrăjmașilor tăi, nici chiar o viață lungă, ci ceri pentru tine înțelepciune și pricepere ca să judeci pe poporul Meu, peste care te-am pus să domnești,
2 Cronici 1:12 Înțelepciunea și priceperea îți sunt date. Îți voi da, pe deasupra, bogății, averi și slavă, cum n-a mai avut niciodată nici un împărat înaintea ta, și cum nici nu va mai avea după tine."
2 Cronici 1:13 Solomon s-a întors la Ierusalim, după ce a părăsit înălțimea de la Gabaon și cortul întâlnirii. Și a domnit peste Israel.
2 Cronici 1:14 Solomon a strâns care și călărime; avea o mie patru sute de care și douăsprezece mii de călăreți, pe care i-a așezat în cetățile unde ținea carele și la Ierusalim lângă împărat.
2 Cronici 1:15 Împăratul a făcut argintul și aurul tot atât de obișnuite la Ierusalim ca pietrele, și cedrii tot atât de obișnuiți ca sicomorii care cresc în câmpie.
2 Cronici 1:16 Solomon își aducea caii din Egipt; o ceată de negustori ai împăratului se duceau și-i luau în cete pe un preț hotărât;
2 Cronici 1:17 se duceau și aduceau din Egipt un car cu șase sute de sicli de argint, și un cal cu o sută cincizeci de sicli. Tot așa aduceau și pentru toți împărații Hetiților și pentru împărații Siriei.
2 Cronici 2:1 Solomon a poruncit să se zidească o casă Numelui Domnului și o casă împărătească pentru el.
2 Cronici 2:2 Solomon a numărat șaptezeci de mii de oameni, ca să ducă sarcinile, optzeci de mii ca să taie pietre pe munte, și trei mii șase sute ca să-i privegheze.
2 Cronici 2:3 Solomon a trimis să spună lui Hiram, împăratul Tirului: "Fă-mi și mie cum ai făcut tatălui meu David, căruia i-ai trimis cedri, ca să-și zidească o casă de locuit.
2 Cronici 2:4 Iată, eu înalț o casă Numelui Domnului, Dumnezeului meu, ca să I-o închin Lui, să ard înaintea Lui tămâie mirositoare, să aduc necurmat în ea pâinile pentru punerea înainte, și să aduc arderile de tot de dimineață și de seară, în zilele de Sabat, de lună nouă, și de sărbătoare ale Domnului, Dumnezeului nostru, după o lege veșnică pentru Israel.
2 Cronici 2:5 Casa pe care o voi zidi trebuie să fie mare, căci Dumnezeul nostru este mai mare decât toți dumnezeii.
2 Cronici 2:6 Dar cine poate să-I zidească o casă, când cerurile și cerurile cerurilor nu-L pot cuprinde? Și cine sunt eu, ca să-I zidesc o casă, decât doar ca să ard tămâie înaintea Lui?

Aici este vorba de un om care habar nu avea de "adevarata identitate a lui d-zeu" cum de altfel nu cred ca o avea nimeni la aceea vreme!!!

roll2.gif

Si Solomon asta n-avea ce face, dar el si asa nu stia nimic despre Dumnezeu, in comparatie cu tine. Daca te uiti cu atentie este o afirmatie. a f i r m a t i e. Fugi de intrebari pentru ca nu poti gasi raspunsuri, dar tu continui sa faci afirmatii stupide. death.gif

Dar tu iti dai seama ca biblia este scrisa de oameni care poate habar n-au de Dumnezeu si doar isi dau cu parerea? ohmy.gif

De ce Solomon nu stie nimic despre Dumnezeu iar ceilalti il cunosc? De ce biblia n-ar fi scrisa tot de oameni care si-au dat parerea precum face Solomon? rolleyes.gif
spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 20:48) [snapback]2896827[/snapback]
roll2.gif
Si Solomon asta n-avea ce face, dar el si asa nu stia nimic despre Dumnezeu, in comparatie cu tine. Daca te uiti cu atentie este o afirmatie. a f i r m a t i e. Fugi de intrebari pentru ca nu poti gasi raspunsuri, dar tu continui sa faci afirmatii stupide. death.gif

Dar tu iti dai seama ca biblia este scrisa de oameni care poate habar n-au de Dumnezeu si doar isi dau cu parerea? ohmy.gif

Da draga dar oamenii acestia in biblie nu isi spun numai parerile!
Nu fac numai AFIRMATII!
Povestesc si unele intamplari ciudate, foarte ciudate!
Dar tu probabil nu ai citit biblia si nici ce s-a postat pana acum!
A face o afirmatie e una iar a povesti e alta! tongue.gif
ie grele de inteles nu-i asa?
Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 20:52) [snapback]2896851[/snapback]
Da draga dar oamenii acesti in biblie nu isi spun numai parerile!
Nu fac numai AFIRMATII!
Povestesc si unele intamplari ciudate, foarte ciudate!
Dar tu probabil nu ai citit biblia si nici ce s-a scis pana acum!

Si atunci Solomon sigur nu are dreptate pentru ca asa spui tu. Dar cei care ti-au dat de inteles ca Dumnezeu este extraterestru de ce au dreptate? Mai ales ca Pavel povesteste despre lucruri care nu s-au intamplat in Tesaloniceni.

Tesaloniceni 4:17 Apoi, noi cei vii, cari vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intimpinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi todeauna cu Domnul

E timpul viitor dupa cum bine vezi deci este o afirmatie ci nu o intamplare.
spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 20:58) [snapback]2896880[/snapback]
Si atunci Solomon sigur nu are dreptate pentru ca asa spui tu. Dar cei care ti-au dat de inteles ca Dumnezeu este extraterestru de ce au dreptate? Mai ales ca Pavel povesteste despre lucruri care nu s-au intamplat in Tesaloniceni.

Tesaloniceni 4:17 Apoi, noi cei vii, cari vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intimpinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi todeauna cu Domnul

E timpul viitor dupa cum bine vezi deci este o afirmatie ci nu o intamplare.

Ok, spune-mi tu atunci ce intelegi din textul acesta:

Explica-ne si noua ca suntem mai prosti
S-au mai bine explica relatarea aceasta!

1. Iar după ce au început a se înmulți oamenii pe pământ și li s-au născut fiice,
2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, și-au ales dintre ele soții, care pe cine a voit.
4. Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea, si chiar dupa ce s-au impreunat fii lui D-zeu cu fetele oamenilor si le-au nascut ele copii acestia erau viteji care au fost in vechime oameni cu nume.

Au avut sau nu organu' sexual atunci cand le-au lasat insarcinate fii lui d-zeu pe femeile de pe Terra?
Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 21:01) [snapback]2896892[/snapback]
Ok, spune-mi tu atunci ce intelegi din textul acesta:

Explica-ne si noua ca suntem mai prosti

Eu nu inteleg nimic din textul asta pentru ca ie grele de inteles dar te-am rugat sa ma lamuresti deoarece tu esti cel care face afirmatii. yes.gif

Deci sustine-ti afirmatiile care au cam picat. smile.gif Plus ca tu nu iei in considerare modificarile pe care le-a suferit biblia plus greselile de traducere. naughty.gif Nu e normal ca atunci cand argumentele pica sa te gandesti la alte sensuri pe care le-ar putea avea?

1. Iar după ce au început a se înmulți oamenii pe pământ și li s-au născut fiice,
2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, și-au ales dintre ele soții, care pe cine a voit.

Au avut sau nu organu' sexual atunci cand le-au lasat insarcinate fii lui d-zeu pe femeile de pe Terra?

Mai draga ia uita-te tu in urma ca deja am lamurit subiectul acesta. smile.gif

http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2862494
spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 21:11) [snapback]2896942[/snapback]
Mai draga ia uita-te tu in urma ca deja am lamurit subiectul acesta. smile.gif

http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2862494

explica "draga" in romaneste ca ma omoara engleza aceasta despre ce este vorba?
Nu vreau sa stau pana miine sa traduc confusedsmiley.png
A avut "corp fizic" sau nu acestii fii ai lui d-zeu atunci cand s-au impreunat cu femeile de pe Terra?
Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 21:15) [snapback]2896961[/snapback]
explica "draga" in romaneste ca ma omoara engleza aceasta despre ce este vorba?
Nu vreau sa stau pana miine sa traduc confusedsmiley.png

Intr-un context, expresia se refera la desendentii lui Anak (Enoch), fiul lui Cain, oameni foarte inalti. Intr-alt context expresia se refera la ingeri si mai erau cateva dar nu conteaza. Ceea ce nu cunosti tu este ca o expresie poate avea mai multe intelesuri si depinde foarte mult de translatori ce sens ii dau, sens care poate sa nu fie mereu corect. Sau sa fie corect dar sa aibe cu totul alta semnificatie.
spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 21:22) [snapback]2896998[/snapback]
Intr-un context, expresia se refera la desendentii lui Anak (Enoch), fiul lui Cain, oameni foarte inalti. Intr-alt context expresia se refera la ingeri si mai erau cateva dar nu conteaza. Ceea ce nu cunosti tu este ca o expresie poate avea mai multe intelesuri si depinde foarte mult de translatori ce sens ii dau, sens care poate sa nu fie mereu corect. Sau sa fie corect dar sa aibe cu totul alta semnificatie.

Ok, sunt de acord cu tine!
O expresie poate avea mai multe intelesuri!

....evil angels on earth could have used the bodies of ungodly men, by demonic possession, to achieve their evil purpose of producing an evil generation of people (Genesis 6:12)....

Demonii de pe Terra se poate sa fi folosit trupurile unor oameni care nu erau fii lui d-zeu prin posedare demonica, pentru a-si indeplini scopurile malefice si a produce o generatie de oameni rai. laugh.gif

Bine draga dar daca s-au folosit trupuri terestre de ce au rezultat malformatiile acelea?
De ce au iesti giganti, de ce au iesit de n ori mai mari decat parintii lor?
Din punct de vedere stiintific aceasta afirmatie pica!
Nu este posibil asa ceva! Din contra chiar acest lucru este foarte posibil atunci cand se fac incrucisari intre specii diferite!
Intreaba si tu pe cineva din domeniu sa vezi ce o sa-ti raspunda death.gif
Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 21:31) [snapback]2897044[/snapback]
Ok, sunt de acord cu tine!
O expresie poate avea mai multe intelesuri!

....evil angels on earth could have used the bodies of ungodly men, by demonic possession, to achieve their evil purpose of producing an evil generation of people (Genesis 6:12)....

Demonii de pe Terra se poate sa fi folosit trupurile unor oameni care nu erau fii lui d-zeu prin posedare demonica, pentru a-si indeplini scopurile malefice si a produce o generatie de oameni rai.

Bine draga dar daca s-au folosit trupuri terestre de ce au rezultat malformatiile acelea?
De ce au iesti giganti, de ce au iesit de n ori mai mari decat parintii lor?
Nu este posibil asa ceva! Din contra chiar acest lucru este foarte posibil atunci cand se fac incrucisari din specii diferite!
Intreaba si tu pe cineva din domeniu sa vezi ca o sa-ti raspunda death.gif

Tu ai citit macar ce ti-am scris in postul anterior?
spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 21:32) [snapback]2897050[/snapback]
Tu ai citit macar ce ti-am scris in postul anterior?

Dar tu?
Este o minciuna cat Terra de mare!

Dar poate ne explici relatarea aceasta:

3.Evanghelia dupa Matei
2.9 Dupa ce au ascultat pe imparatul, magii au plecat.Si iata ca steaua, pe care o vazusera in rasarit mergea inaintea lor, pana ce a venit si s-a oprit deasupra locului unde era Pruncul.

Ce a fost obiectul acela care i-a calauzit pe magi ca stea nu a fost mod sigur!

O stea nu poate calauzi pe cineva ca mai apoi sa se opreasca brusc!
Julie1122
QUOTE(spyderman @ May 28 2007, 21:34) [snapback]2897064[/snapback]
Dar tu?

Cine vorbeste. rolleyes.gif Uite ca iti dau copy/paste:" Intr-un context, expresia se refera la desendentii lui Anak (Enoch), fiul lui Cain, oameni foarte inalti." Poftim tot articolul http://bibleprobe.com/nephilim.htm .

Dar tu?

Dar poate ne explici relatarea aceasta:

3.Evanghelia dupa Matei
2.9 Dupa ce au ascultat pe imparatul, magii au plecat.Si iata ca steaua, pe care o vazusera in rasarit mergea inaintea lor, pana ce a venit si s-a oprit deasupra locului unde era Pruncul.

Ce a fost obiectul acela care i-a calauzit pe magi ca stea nu a fost mod sigur!

O stea nu poate calauzi pe cineva ca mai apoi sa se opreasca brusc!

ahahahaha. roll2.gif Esti de groaza, acolo scrie ca este o stea, tu spui ca nu este. smile.gif Imi pare rau dar nu mai tin minte, stiu ca citisem candva despre un fenomen ce are loc in anumite circumstante si anume aparitia unor sfere de lumina. Sunt multe fenomene despre care nu avem habar dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne gandim la extraterestrii and stuff.
spyderman
QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 21:40) [snapback]2897096[/snapback]
Cine vorbeste. rolleyes.gif Uite ca iti dau copy/paste:" Intr-un context, expresia se refera la desendentii lui Anak (Enoch), fiul lui Cain, oameni foarte inalti." Poftim tot articolul http://bibleprobe.com/nephilim.htm .
ahahahaha. roll2.gif Esti de groaza, acolo scrie ca este o stea, tu spui ca nu este. smile.gif Imi pare rau dar nu mai tin minte, stiu ca citisem candva despre un fenomen ce are loc in anumite circumstante si anume aparitia unor sfere de lumina. Sunt multe fenomene despre care nu avem habar dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne gandim la extraterestrii and stuff.

Ok atunci spune tu ce era ca stea nu era!
Inca o data repet!
O stea nu poate calauzi pe cineva si apoi sa se opreasca brusc, din cate stiu eu.
Poate tu sti vreu fenomen asemanator!
Ma poti lamuri si pe mine despre ce este vorba?

QUOTE(Julie1122 @ May 28 2007, 21:40) [snapback]2897096[/snapback]
Tatal nostru care esti in ceruri.... - forma de plural

Un cer sau mai multe tot in cer se gasesc nono.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.