Este D-zeu din Biblie extraterestru sa nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Sh0rty

Am o intrebare....daca cred in Teoria Evolutiei mai pot crede si in Dumnezeu?tongue.gif
Eu personal nici nu cred ca exista.....
ghidioneanu
Inca un text din Vechiul Testament in care se poate deslusi vedenia unui cioban evreu de acum cateva mii de ani . Poate fi prima descriere a unui OZN :

Iezechiel , cap 1

Daca vrei cu neaparat si esti adept al New Age , poti vedea descrierea unor motoare de racheta sau a mai stiu eu ce masinarii inca neinventate ....

spyderman
QUOTE(ghidioneanu @ May 14 2007, 21:37) [snapback]2834122[/snapback]
Inca un text din Vechiul Testament in care se poate deslusi vedenia unui cioban evreu de acum cateva mii de ani . Poate fi prima descriere a unui OZN :

Iezechiel , cap 1

Daca vrei cu neaparat si esti adept al New Age , poti vedea descrierea unor motoare de racheta sau a mai stiu eu ce masinarii inca neinventate ....

Frate eu unul pana acum poate ai sa razi dar nu am auzit de "New Age".
Cei asta o organizatie mondiala gen Martorii lui Iehova?
Am citit si eu Biblia ca orice om sa-l cunosc mai bine pe D-zeu si am ramas stupefiat confusedsmiley.png confusedsmiley.png confusedsmiley.png
Sunt foarte multe texte din Biblie care arata clar dar foarte foarte foarte clar ca daca Biblia este adevarata specia umana a avut clar un contact cu o specie extraterestra.
Am aratat clar textele
Sunt scrise negru pe alb in Biblie.Cine se indoieste de aceasta este rugat sa citeasca Biblia sa se convinga singur.
Cu toate acestea inca sunt oameni care nu cred asa ceva si zic ca totul este o inchipuire.
Cum poate fi fals asa ceva cand inca o data zic (si se poate verifica) ca toate textele sunt din Biblie
spyderman
2.Genesa
6.1. Cand au inceput oamenii sa se inmulteasca pe fata pamantului si li s-au nascut fete
2. fiii lui Dumnezeu au vazut ca fetele oamenilor erau frumoase; si din toate si-au luat de neveste pe acelea cari si le-au ales
4.Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea si chiar dupa ce s-au impreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor si le-au nascut ele copii ; acestia erau viteji......................
Deci in concluzie fii lui D-zeu pentru a se putea impreuna cu femeile de pe Terra ar fi trebuit sa aibe corp fizic. Nu s-ar fi putut impreuna cu femeile de pe Terra daca ar fi fost doar spirite. Avem de-a face clar cu entitati extraterestre!

3.Evanghelia dupa Matei
2.9 Dupa ce au ascultat pe imparatul, magii au plecat.Si iata ca steaua, pe care o vazusera in rasarit mergea inaintea lor, pana ce a venit si s-a oprit deasupra locului unde era Pruncul.

Aici avem de-a face clar cu un ozn. De ce?
Daca ar fi fost o stea sau o cometa steaua aceia nu ar fi putut sa se opreasca brusc!
Socant

Acuma e acuma !
4.Tesaloniceni 4:16
Apoi, noi cei vii, cari vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intimpinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi todeauna cu Domnul
Aici se vorbeste culmea chiar de rapiri
Nu se zice ca vom fi condusi in imparatia cerurilor (adica o imparatie aflata in spatiu) ci ca vom fi rapiti!
Este cel putin ciudat
In perioada aceea in care s-a scris Biblia existau si atunci asa zisii "rapiti de ozn-uri"?
Este tare ciudat, ceva nu este in regula
***MIHAI***
QUOTE(spyderman @ May 14 2007, 21:56) [snapback]2834236[/snapback]
Frate eu unul pana acum poate ai sa razi dar nu am auzit de "New Age".
Cei asta o organizatie mondiala gen Martorii lui Iehova?
Am citit si eu Biblia ca orice om sa-l cunosc mai bine pe D-zeu si am ramas stupefiat confusedsmiley.png confusedsmiley.png confusedsmiley.png
Sunt foarte multe texte din Biblie care arata clar dar foarte foarte foarte clar ca daca Biblia este adevarata specia umana a avut clar un contact cu o specie extraterestra.
Am aratat clar textele
Sunt scrise negru pe alb in Biblie.Cine se indoieste de aceasta este rugat sa citeasca Biblia sa se convinga singur.
Cu toate acestea inca sunt oameni care nu cred asa ceva si zic ca totul este o inchipuire.
Cum poate fi fals asa ceva cand inca o data zic (si se poate verifica) ca toate textele sunt din Biblie

intai demonstreaza in/existenta extraterestrilor ... apoi sustine-ti ideea - titlul topicului
spyderman
QUOTE(***MIHAI*** @ May 14 2007, 21:58) [snapback]2834256[/snapback]
intai demonstreaza in/existenta extraterestrilor ... apoi sustine-ti ideea - titlul topicului

Nu eu am demonstrat acest lucru! Ci Biblia!
Nu intelegi nici macar acum acest lucru?
Biblia este cea care arata clar acest lucru
Kyu
QUOTE(spyderman @ May 14 2007, 21:04) [snapback]2834289[/snapback]

Ai uitat descrierile ciudate din Iezechiel capitolul 1. Unde pare ca se descrie un OZN din metal, cu roti, cu aripi, si costume de astronaut a fiarelor ce au venit cu masinaria.

tudorel666
QUOTE(Mosotti @ May 14 2007, 20:28) [snapback]2833757[/snapback]
l-ai vazut tu cind a ajuns? si ce-a facut "extraterestrul" ala, a ales un loc gol in spatiu unde a facut pamintul si soarele? al dracului "extraterestru" laugh.gif

de studiat bibilia recomanda-le celor 4 miliarde de necrestini care nu dau o ceapa degerata pe ea si care o sa ajunga in iadul "extraterestru"

BOO devil.gif

Eu insumi de as fi fost de fata la eveniment si ti-as aduce imagini filmate, mi-ai zice ca mint si sunt trucaje, deci asta nu ar fi o dovada convingatoare, ci un nou subiect de disputa.
Din cauza asta am afirmat ca trebuie studiata Biblia, pentru ca intradevar lucrurile descrise acolo sunt capabile sa te puna pe ganduri si sa te convinga, nu ca exista Dumnezeu, dar ca este ceva in ea ce merita cercetat si care are sanse mari sa aduca dovada existentei cel putin a unei civilizatii superevoluate ce ne-a "mosit" nasterea.
truthman
QUOTE(spyderman @ May 13 2007, 22:19) [snapback]2829585[/snapback]
2.Genesa
6.1. Cand au inceput oamenii sa se inmulteasca pe fata pamantului si li s-au nascut fete
2. fiii lui Dumnezeu au vazut ca fetele oamenilor erau frumoase; si din toate si-au luat de neveste pe acelea cari si le-au ales
4.Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea si chiar dupa ce s-au impreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor si le-au nascut ele copii ; acestia erau viteji......................
Deci in concluzie fii lui D-zeu pentru a se putea impreuna cu femeile de pe Terra ar fi trebuit sa aibe corp fizic. Nu s-ar fi putut impreuna cu femeile de pe Terra daca ar fi fost doar spirite. Avem de-a face clar cu entitati extraterestre!

Aici nu numai ca o fost un contact cu o specie extraterestra aici a fost un contact SEXUAL cu o specie extraterestra.
ohmy.gif
tudorel666

QUOTE(truthman @ May 15 2007, 07:09) [snapback]2835510[/snapback]
Aici nu numai ca o fost un contact cu o specie extraterestra aici a fost un contact SEXUAL cu o specie extraterestra.
ohmy.gif

Pentru mine nu mai exista de mult dubii ca biblia vorbeste despre asa ceva. Problema e, in primul rand, de unde stie scriitorul biblic despre aceste finte, in sensul ca a fost un contact stiut numai de un cerc restrans de oameni, sau de tot poporul respectiv? Apoi, nu ma pot opri sa fac conexiunea intre versetele biblice si povestile cu OZN-uri. In al treilea rand, ramane intrebarea de ce, daca sunt printre noi, tin lucrul asta in secret si nu se arata?
***MIHAI***
QUOTE(spyderman @ May 14 2007, 22:04) [snapback]2834289[/snapback]

a interpreta, a specula ... e altceva
truthman
QUOTE(***MIHAI*** @ May 15 2007, 16:31) [snapback]2837767[/snapback]
a interpreta, a specula ... e altceva

Tu probabil ori esti prost ori te prefaci sau nu sti sa citesti.
Citeste gigi Biblia si vei vedea ca tot ce s-a scris este adevarat!
Totul este prezentat fara perdea!
Trebuie sa fi prea prost, mult prea prost sa nu vezi lucrurile care sunt prezentate in Biblie "mura-n gura"
Sunt dovezi clare, prezentate clar.
Ce nu-ntelegi? Nu sti nici macar sa citesti?
tudorel666
QUOTE(truthman @ May 15 2007, 19:53) [snapback]2838668[/snapback]
Tu probabil ori esti prost ori te prefaci sau nu sti sa citesti.
Citeste gigi Biblia si vei vedea ca tot ce s-a scris este adevarat!
Totul este prezentat fara perdea!
Trebuie sa fi prea prost, mult prea prost sa nu vezi lucrurile care sunt prezentate in Biblie "mura-n gura"
Sunt dovezi clare, prezentate clar.
Ce nu-ntelegi? Nu sti nici macar sa citesti?

A-i cere unui credincios sa renunte la religia lui, este ca si cum i-ai cere unui schiop sa renunte la carje. Prefera sa-ti dea cu ele in cap, chiar daca renuntand la ele ar putea invata sa se foloseasca mult mai bine de propriile picioare.
Incearca sa-l intelegi.
spyderman
QUOTE(tudorel666 @ May 15 2007, 22:50) [snapback]2839624[/snapback]
A-i cere unui credincios sa renunte la religia lui, este ca si cum i-ai cere unui schiop sa renunte la carje. Prefera sa-ti dea cu ele in cap, chiar daca renuntand la ele ar putea invata sa se foloseasca mult mai bine de propriile picioare.
Incearca sa-l intelegi.

A-i cere unui credincios sa renunte la religia lui inseamna ca ti s-a urat cu viata sau ca nu ai mai fost injurat de mult.
Trebuie sa ai un curaj nebun pentru a face acest lucru, totusi nimeni nu a cerut nimanui acest lucru, eu cel putin nu am cerut asa ceva!
Eu nu reusesc sa inteleg de ce nu se vrea RECUNOASTEREA ADEVARULUI chiar atunci cand sunt aduse dovezi clare!
De ce toti ocolesc adevarul?
Le este frica de ceva? Daca da, sa ne zica si noua astora mai prosti si mai "slabi de inger" motivele
tudorel666
QUOTE(spyderman @ May 15 2007, 23:15) [snapback]2839757[/snapback]
A-i cere unui credincios sa renunte la religia lui inseamna ca ti s-a urat cu viata sau ca nu ai mai fost injurat de mult.
Trebuie sa ai un curaj nebun pentru a face acest lucru, totusi nimeni nu a cerut nimanui acest lucru, eu cel putin nu am cerut asa ceva!
Eu nu reusesc sa inteleg de ce nu se vrea RECUNOASTEREA ADEVARULUI chiar atunci cand sunt aduse dovezi clare!
De ce toti ocolesc adevarul?
Le este frica de ceva? Daca da, sa ne zica si noua astora mai prosti si mai "slabi de inger" motivele

Toate bisericile sadesc teama in credinciosii lor. Teama ca, daca pleaca din barca lor, nu mai sunt mantuiti si ajung in iad. Atunci sa te mai miri ca oricare dintre ei, cand aude ca vrei sa-i deschizi mintea, spunandu-i altceva decat l-a invatat taica popa, fuge de tine ca dracu de tamaie ?

P.S. E o expresie chestia asta cu dracu si tamaia, ca eu sunt convins ca dracu nu fuge, da chiar ii place mirosul de tamaie.
vata_pa_batz
Presupunind ca Biblia face referire la intilnirea „paminteni-fiinte extraterestre“ intr-un moment X, se pune intrebarea, ce s-a intimplat intr-un timp anterior acestui moment X. Daca Biblia interpreteaza gresit evenimentele, deci se vorbeste de D-zeu in loc sa se vorbeasca in mod natural despre „fiinte extraterestre“ (deci NU zeitati), atunci intilnirea respectiva era din punct de vedere al pamintenilor premiera. Se pun doua intrebari:

1. Avusese loc deja un contact antemergator momentului X, iar pamintenii „au uitat“ conjunctura? Poate au fost chiar adusi?
2. Daca este vorba efectiv de primul contact, atunci cine/ce a creeat oamenii? Dar restul de animale?

In cazul in care „primii“ oameni au fost adusi, sau cel putin au fost „insamintati“ atunci de ce existau grade diferite de evolutie intre primii oameni si extraterestrii? Omul preistoric era ceva mai inteligent decit o barza biggrin.gif
turbo trabannt
citand acest topic si vazand "dovezile" sunt din ce in ce mai sigur ca Dumnezeu nu e extraterestru dar cu siguranta cativa din tabara care sustine chestia asta sunt un pic alien sau stratosferici.

si mai incercati sa cititi Biblia de la cap coada nu pasaje pe sarite.... peacefingers.gif
tudorel666
QUOTE(turbo trabannt @ May 16 2007, 13:44) [snapback]2841849[/snapback]
citand acest topic si vazand "dovezile" sunt din ce in ce mai sigur ca Dumnezeu nu e extraterestru dar cu siguranta cativa din tabara care sustine chestia asta sunt un pic alien sau stratosferici.

si mai incercati sa cititi Biblia de la cap coada nu pasaje pe sarite.... peacefingers.gif

Pai, daca nu e extraterestru, sigur are locuinta pe undeva pe Pamant, nu? Poti sa ne spui unde?
turbo trabannt
QUOTE(tudorel666 @ May 17 2007, 00:34) [snapback]2842103[/snapback]
Pai, daca nu e extraterestru, sigur are locuinta pe undeva pe Pamant, nu? Poti sa ne spui unde?

nu ai priceput nimic.

topicul asta vrea sa demonstreze ca Dumnezeu a venit pe pamant intr-un OZN.
vata_pa_batz
QUOTE(tudorel666 @ May 16 2007, 13:34) [snapback]2842103[/snapback]

Pai nici asa nu poti sa pui problema. Daca D-zeu exista sub forma de zeitate si este pretutindeni nu mai conteaza aspectul (extra-)terestru. Stii ca treaba aia cu "nu vezi padurea de copaci" smile.gif
tudorel666
QUOTE(turbo trabannt @ May 16 2007, 14:39) [snapback]2842135[/snapback]
nu ai priceput nimic.

topicul asta vrea sa demonstreze ca Dumnezeu a venit pe pamant intr-un OZN.

Si care-i problema? Crezi ca nu a avut bani de bilet?
SR-71_
QUOTE(spyderman @ May 13 2007, 22:19) [snapback]2829585[/snapback]
2.Genesa
4.Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea si chiar dupa ce s-au impreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor si le-au nascut ele copii ; acestia erau viteji......................Deci in concluzie fii lui D-zeu pentru a se putea impreuna cu femeile de pe Terra ar fi trebuit sa aibe corp fizic. Nu s-ar fi putut impreuna cu femeile de pe Terra daca ar fi fost doar spirite. Avem de-a face clar cu entitati extraterestre!

3.Evanghelia dupa Matei
2.9 Dupa ce au ascultat pe imparatul, magii au plecat.Si iata ca steaua, pe care o vazusera in rasarit mergea inaintea lor, pana ce a venit si s-a oprit deasupra locului unde era Pruncul.

Aici avem de-a face clar cu un ozn. De ce?
Daca ar fi fost o stea sau o cometa steaua aceia nu ar fi putut sa se opreasca brusc!
Socant

Acuma e acuma !
4.Tesaloniceni 4:16
Apoi, noi cei vii, cari vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intimpinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi todeauna cu Domnul
Lume! D-zeul din Biblie e alien!
E clara treaba ca lumina zilei!
Cititi si voi si minunati-va

E socant

Exista viata in afara Terrei!
Nu suntem singuri in univers!

nu cred o iota din ce e aici .
uite vezi , asa apar sectele. din asemenea discutii .

zi-mi ceva de uriasii aia. ( i-am boltuit eu )

tudorel666
QUOTE(vata_pa_batz @ May 16 2007, 14:39) [snapback]2842136[/snapback]
Pai nici asa nu poti sa pui problema. Daca D-zeu exista sub forma de zeitate si este pretutindeni nu mai conteaza aspectul (extra-)terestru. Stii ca treaba aia cu "nu vezi padurea de copaci" smile.gif

Cred ca faci confuzie intre dumnezeu si duhul lui Dumnezeu.
vata_pa_batz
QUOTE(tudorel666 @ May 16 2007, 13:43) [snapback]2842161[/snapback]
Cred ca faci confuzie intre dumnezeu si duhul lui Dumnezeu.

Stim exact sau presupunem?
turbo trabannt
QUOTE(tudorel666 @ May 17 2007, 00:42) [snapback]2842153[/snapback]
Si care-i problema? Crezi ca nu a avut bani de bilet?

DUMNEZÉU, (rar) dumnezei, s.m. 1. Ființă supranaturală, considerată în credințele religioase drept creatoare a lumii și cea care determină destinul oamenilor

daca vezi legatura intre caracteristicile astea si o farfurie zburatoare care nu e plina cu mancare rolleyes.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.