Este D-zeu din Biblie extraterestru sa nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

spyderman

Nici cu dovezi clare nu sunteti in stare sa vedeti adevaru!
Eu unul mir cum de supravietuiti in halul asta!
landscape10
QUOTE(spyderman @ May 21 2007, 20:50) [snapback]2867915[/snapback]
Nici cu dovezi clare nu sunteti in stare sa vedeti adevaru!
Eu unul mir cum de supravietuiti in halul asta!

In viziunea lui AndreiRN un barbat adevarat jigneste, isi bate joc de parerile altora si posteaza la misto. Ca atare, un barbat adevarat ca el sta o luna pe bara, apoi definitiv. Vrei sa fii si tu "barbat" sau inveti sa postezi civilizat?

Adeline
Dupa toate aparentele Dumnezeu este un extraterestru.... mai ales daca citesti descrierle din Iezechiel.... de fapt tot vechiul testament e presarat cu chestii care te duc cu gandu la faptul ca D-ze u ar putea fi extraterestru: Enoh (parca) care a fost dus in caru de foc, cei 3 Oameni care au venit la Avraam etc. Si totusi nu exista dovezi ca extraterestrii exista smile.gif
PunjabHaker
daca chiar ar fi fost descoperit existenta extraterestilor nu cred ca erau publice informatiile, iti dai seama ce soc ar avea unii.
si as avea si eu o intrebare pentru crestini, va rog:
Din Tatal Nostru:
... si nu ne duce in ispita...
Pai cum sa ne duca in ispita ? Parca de asta se ocupa Dracu ?
Franco222
QUOTE(PunjabHaker @ May 22 2007, 06:19) [snapback]2869329[/snapback]
daca chiar ar fi fost descoperit existenta extraterestilor nu cred ca erau publice informatiile, iti dai seama ce soc ar avea unii.
si as avea si eu o intrebare pentru crestini, va rog:
Din Tatal Nostru:
... si nu ne duce in ispita...
Pai cum sa ne duca in ispita ? Parca de asta se ocupa Dracu ?

Cu ispitirea, da, se ocupa dracu!
Dar dusul in ispita, adica fapta, e eltceva. De dus in ispita doar omul poate sa decida daca se duce sau nu. Si, cum dorintele omului sunt importante pentru Dumnezeu, acesta ar putea sa de dea o mana de ajutor omului in ratacirile sale catre ispita...
In rugaciune se cere Tatalui ceva de genul: daca drumul meu este gresit, nu ma ajuta!
spyderman
Degeaba va considerati "destepti si rotunzi" ca nu sunteti in stare sa vedeti adevarul nici macar atunci cand va este oferit "pe tava cu dovezi".
Raman insa la ideea ca cine a avut "ochii sa vada" a inteles despre ce este vorba!
Restul care inca se indoiesc de acest lucru chiar daca le arati scris negru pe alb ii rog totusi sa citeasca Biblia in speranta ca or sa se trezeasca si ei la realitate.
Cititi Tesaloniceni 4:17 si o sa vedeti cu ochii vostrii ca ce s-a scris pana acum este adevarat conform relatarilor scrise din Biblie!
Se pare ca acesta este adevarul iar unii din nu stiu ce motive incearca sa-l ascunda!
Nu am vrut si nu vreau sa jignesc pe nimeni!
Poate cu putin noroc o sa vedeti si voi lucrurile asa cum le-am vazut eu si o sa intelegeti mai bine ceea ce am incercat sa spun
Va doresc mult noroc pentru descoperirea adevarului adevarat!
truthman
QUOTE(Adeline @ May 22 2007, 00:28) [snapback]2868967[/snapback]
Dupa toate aparentele Dumnezeu este un extraterestru.... mai ales daca citesti descrierle din Iezechiel.... de fapt tot vechiul testament e presarat cu chestii care te duc cu gandu la faptul ca D-ze u ar putea fi extraterestru: Enoh (parca) care a fost dus in caru de foc, cei 3 Oameni care au venit la Avraam etc. Si totusi nu exista dovezi ca extraterestrii exista smile.gif

Adeline s-ar putea sa existe foarte multe dovezi insa sunt musamalizate pentru a nu crea panica!
Prea multa lume zice ca a vazut si unii chiar au filmat pe bune asa zisele aparitii ozn.Faza este ca foarte multii au trucat dovezii pentru a castiga bani probabil.
Cert este ca sunt foarte foarte multe dovezi in aceasta privinta. Eu unul ma indoiesc ca toate sunt trucate
S-ar putea ca printre aceste dovezi sa existe si dovezi reale care insa au fost musamalizate.
Chiar la noi in tara au fost semnalate destule dovezi in aceasta privinta, unele dintre ele par a fi reale.
Inca o data repet!
Nu se incearca mediatizarea acestora pentru a nu creea panica in randul oamenilor!

Uite un exemplu clar ca Dumnezeu din Biblie se afla clar in cer si nu pretutindeni asa cum afirma unii pe aici si mai mult decat atat, ca unii oameni "vor fi rapiti la cer"

Tesaloniceni 4:17

Apoi, noi cei vii, cari vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei, in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul.

1.Daca D-zeu sa gaseste pretutindeni de ce trebuie sa ne rapeasca la cer ca sa fim cu El pentru todeauna?

2.De ce se zice Imparatia Cerurilor si nu Imparatia lui D-zeu daca aceasta se afla pretutindeni?

3.De ce rugaciunea Tatal nostru incepe cu : Tatal nostru care esti in ceruri daca D-zeu nu se afla in cer si se afla pretutindeni?

truthman
Daniel Capitolul 2:

28. Dar este un Dumnezeu în ceruri, Care descoperă tainele și Care a făcut cunoscut regelui Nabucodonosor ce se va întâmpla în vremurile ce vor veni.

Iata inca un text din cele multe existente in Biblie care arata ca D-zeu se afla in cer adica in spatiul cosmic, adica in afara Terrei! peacefingers.gif

Si inca ceva! Regele Nabucodonsor a existat in realitate!!! se poate verifica!!! se vorbeste despre el si in cartile de istorie!!!
http://networker.3x.ro/gradinile.html
http://ro.wikipedia.org/wiki/Gr%C4%83dinil...ale_Semiramidei
Paradox Systems
Deci dumnezeu pana la urma e alien laugh.gif
Nu mai zice nimeni nimic. Se pare ca pana la urma toti s-au lamurit
coolspeak.gif
ghidioneanu

Da , cred ca Dumnezeu e ,, alien " .

Universul pare sa fi avut un inceput , cel putin universul actual . La inceput a fost cuvantul , zice Ioan Evanghelistul , adica la inceput a fost Marea Explozie , ,,bing-bang-ul" care a creat universul in care traim . Dar inainte de ,,bing-bang" ? Probabil universul se dilata si se contracta periodic , sau se concentreaza prin vreo imensa gaura neagra de unde va exploda ulterior . Poate ca intr-una din aceste perioade au aparut entitati in stare sa modeleze universul dupa dorinta lor . Se stie ca din materie se poate creea energie pura , conform celebrului E= mc2 . Dar , se poate si invers ? Se poate crea materie din energie ? Da ! Se poate ! Se pare ca daca s-ar putea construi un ciclotron de dimensiunea sistemului solar , s-ar putea crea particule subatomice ! Daca se va ajunge candva la acel nivel III de civilizatie , in care omenirea sa poata manipula rezervele galaxiei , probabil ca pustanii vor invata la scoala cum sa fac atomii si cum se combina pentru a da nastere diverselor elemente chimice , poate ca vor avea lectii practice in care vor fi pusi sa faca apa sau uraniu ...
Urmatorul nivel ar fi crearea vietii ... Presupun ca deja la acest nivel durata vietii nu va mai fi o limitanta asa mare ca acum . Iar o fiinta care stapaneste tainele materiei, vietii si este nemuritoare nu poate fi decat Dumnezeu .
truthman
QUOTE(ghidioneanu @ May 27 2007, 13:28) [snapback]2891202[/snapback]
Da , cred ca Dumnezeu e ,, alien " .

Universul pare sa fi avut un inceput , cel putin universul actual . La inceput a fost cuvantul , zice Ioan Evanghelistul , adica la inceput a fost Marea Explozie , ,,bing-bang-ul" care a creat universul in care traim . Dar inainte de ,,bing-bang" ? Probabil universul se dilata si se contracta periodic , sau se concentreaza prin vreo imensa gaura neagra de unde va exploda ulterior . Poate ca intr-una din aceste perioade au aparut entitati in stare sa modeleze universul dupa dorinta lor . Se stie ca din materie se poate creea energie pura , conform celebrului E= mc2 . Dar , se poate si invers ? Se poate crea materie din energie ? Da ! Se poate ! Se pare ca daca s-ar putea construi un ciclotron de dimensiunea sistemului solar , s-ar putea crea particule subatomice ! Daca se va ajunge candva la acel nivel III de civilizatie , in care omenirea sa poata manipula rezervele galaxiei , probabil ca pustanii vor invata la scoala cum sa fac atomii si cum se combina pentru a da nastere diverselor elemente chimice , poate ca vor avea lectii practice in care vor fi pusi sa faca apa sau uraniu ...
Urmatorul nivel ar fi crearea vietii ... Presupun ca deja la acest nivel durata vietii nu va mai fi o limitanta asa mare ca acum . Iar o fiinta care stapaneste tainele materiei, vietii si este nemuritoare nu poate fi decat Dumnezeu .

Pana la stapanirea materiei, construirea masinii timpului, etc, oamenii abia reusesc sa lanseze cate un satelit pe orbita Terrei o data la 10 ani laugh.gif
My name is nobody
In vreo 5 miliarde de ani, daca nu ma insel, soarele nostru va muri si va binevoi sa arda la propriu chiar si planeta noastra, deci in ceruri pare a fi o varianta logica. Pe dealta parte potrivit fizicienilor, universul va continua sa se extinda in continuu, neexistand forta care sa opreasca expansiunea sa. In timp si stelele vor muri si ele una cate una, iar altele nu vor mai lua nastere. Hm, poate vom pleca in alta dimensiune sau ceva asemanator, how knows? Momentan, desi ortodox, studiez biblia cu niste Martori ai lui Iehova, cel putin aflu ce gandesc si ceilalti, dar si aspecte de simt comun, care zic eu, se aplica general. Ce mi se pare interesant la ei, este ca Raiul va fi pe Terra, iar despre moarte cred ca oamenii raman morti pana la a "Doua venire" , adica nu se ridica sufletul la cer. Ramane de studiat aici...

Dumnezeu normal ca este alien, ca sa zic asa, caci doar el a facut planeta noastra. Insa nu pot crede ca face parte din categoria omuletilor verzi, adica sa fie un locuitor al altei planete, ci doar o entitate superioara noua. Ce ma irita este mintea noastra redusa care nu poate pricepe prea multe legate de acest subiect...

L.E.: Nu lanseaza odata la 10 ani un satelit, la cate sunt, si in special de comunicatii, asta ar insemna veacuri bune, dar cum nu e cazul...
truthman
QUOTE(My name is nobody @ May 27 2007, 16:37) [snapback]2891730[/snapback]
Dumnezeu normal ca este alien, ca sa zic asa, caci doar el a facut planeta noastra. Insa nu pot crede ca face parte din categoria omuletilor verzi, adica sa fie un locuitor al altei planete, ci doar o entitate superioara noua. Ce ma irita este mintea noastra redusa care nu poate pricepe prea multe legate de acest subiect...

L.E.: Nu lanseaza odata la 10 ani un satelit, la cate sunt, si in special de comunicatii, asta ar insemna veacuri bune, dar cum nu e cazul...

Iti dai seama ca nu lanseaza sateliti o data la 10 ani, mai ales acum!
Am zis si eu asa!
Daca ai fi citit un pic mai sus ai fi vazut textul acela din Biblie in care se zice clar ca chiar D-zeu o sa-i ii rapeasca pe unii dintre oameni si o sa-i duca pe o alta planeta, alta galaxie etc.

Ce mi se pare interesant la ei, este ca Raiul va fi pe Terra, iar despre moarte cred ca oamenii raman morti pana la a "Doua venire" , adica nu se ridica sufletul la cer. Ramane de studiat aici...

Daca pe Terra va fi raiul dupa parerea ta de ce crezi tu ca va veni D-zeu sa-si rapeasca oamenii?
Terra va fi distrusa pentru todeauna de catre acest D-zeu!

despre moarte cred ca oamenii raman morti pana la a "Doua venire"

Aici ai dreptate!
Se zice clar in Biblie ca oamenii vor ramane morti pana la a "doua venire"

Megara
QUOTE(truthman @ May 27 2007, 17:50) [snapback]2892033[/snapback]
Iti dai seama ca nu lanseaza sateliti o data la 10 ani, mai ales acum!
Am zis si eu asa!
Daca ai fi citit un pic mai sus ai fi vazut textul acela din Biblie in care se zice clar ca chiar D-zeu o sa-i ii rapeasca pe unii dintre oameni si o sa-i duca pe o alta planeta, alta galaxie etc.

hai ca aberezi:
Tesaloniceni 4:17 spune asa:
După aceea, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți, împreună cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh, și așa pururea vom fi cu Domnul.

Si asta se leaga cu niste versete din Evanghelia lui Ioan
12.26. Dacă-Mi slujește cineva, să-Mi urmeze, și unde sunt Eu, acolo va fi și slujitorul Meu. Dacă-Mi slujește cineva, Tatăl Meu îl va cinsti.
14.3. Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu.
17.24. Părinte, voiesc ca, unde sunt Eu, să fie împreună cu Mine și aceia pr care Mi i-ai dat, ca să vadă slava mea pe care Mi-ai dat-o, pentru că Tu M-ai iubit pe Mine mai înainte de întemeierea lumii.
truthman
QUOTE(Megara @ May 27 2007, 18:28) [snapback]2892167[/snapback]
hai ca aberezi:
După aceea, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți, împreună cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh, și așa pururea vom fi cu Domnul.

14.3. Și dacă Mă voi duce și vă voi găsi loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu.

Ok, inseamna ca nu D-zeu o sa distruga Terra!
Inseamna ca o sa fie distrusa din cauze naturale iar D-zeu o sa vina sa-si rapeasca oamenii ca sa fie cu El pentru todeauna si sa-i salveze insa numai daca o sa mai gasesasca un loc (o mica planeta probabil care sa sustina viata) undeva prin univers coolspeak.gif
Inseamna ca este chiar verde D-zeul asta!
In loc sa-si ia oamenii si sa-i duca in Imparatia Cerurilor cauta loc unde sa-i lase confusedsmiley.png
Megara
QUOTE(truthman @ May 27 2007, 18:38) [snapback]2892187[/snapback]
Inseamna ca o sa fie distrusa din cauze naturale iar D-zeu o sa vina sa-si rapeasca oamenii ca sa fie cu El pentru todeauna si sa-i salveze insa numai daca o sa mai gasesasca un loc (o mica planeta probabil care sa sustina viata) undeva prin univers coolspeak.gif

hai ca aberezi....
spyderman
QUOTE(truthman @ May 27 2007, 18:38) [snapback]2892187[/snapback]
In loc sa-si ia oamenii si sa-i duca in Imparatia Cerurilor cauta loc unde sa-i lase confusedsmiley.png

Hai sa nu incurcam lucrurile!

Aici se vorbeste de o chestie!

Iar aici de alta chestie!
12.26. Dacă-Mi slujește cineva, să-Mi urmeze, și unde sunt Eu, acolo va fi și slujitorul Meu. Dacă-Mi slujește cineva, Tatăl Meu îl va cinsti.
14.3. Și dacă Mă voi duce și vă voi găti loc, iarăși voi veni și vă voi lua la Mine, ca să fiți și voi unde sunt Eu.
17.24. Părinte, voiesc ca, unde sunt Eu, să fie împreună cu Mine și aceia pr care Mi i-ai dat, ca să vadă slava mea pe care Mi-ai dat-o, pentru că Tu M-ai iubit pe Mine mai înainte de întemeierea lumii.

QUOTE(truthman @ May 27 2007, 17:50) [snapback]2892033[/snapback]
Terra va fi distrusa de catre acest D-zeu!

Sa sti ca nu este exclusa posibilitatea aceasta!
Sa nu uitam ca a mai facut-o o data pe vremea lui Noe conform relatarilor din Biblie
AMDG
QUOTE(spyderman @ May 27 2007, 18:58) [snapback]2892242[/snapback]
Sa nu uitam ca a mai facut-o o data pe vremea lui Noe conform relatarilor din Biblie

In viitor va fi ceva mult mai radical - seamana cu Big Bang - o ipoteza posibila e descrisa in nuvela Tau Zero .

2 Petru 3:12 așteptînd și grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, și trupurile cerești se vor topi de căldura focului?

2 Petru 3:13 Dar noi, după făgăduința Lui, așteptăm ceruri noi și un pămînt nou, în care va locui neprihănirea.
icsoc
QUOTE(spyderman @ May 27 2007, 17:58) [snapback]2892242[/snapback]

conform relatarilor de unde ... pai nene, daca nu ai trei surse independente nu ar trebui sa vorbesti!
Ah, acum mi-am amintit, era vorba de biblie ="the holy book" ... pai daca tot ce scrie acolo e adevarat atunci (de exemplu) "autorul" e schizoid (sau cel putin amnezic)= zice "sa nu ucizi!" apoi il inseamna - la nici 25 de ani dupa aceea - pe Iosua sa ucida si femei insarcinate si toti copii de parte barbateasca din Ierihon ...
Sa mai vorbim de pasiunea pentru sange...?
Sa analizam de exemplu acest pasaj:
"Facerea cap 3 v22. Și a zis Domnul Dumnezeu: "Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele și răul. Și acum nu cumva să-și întindă mâna și să ia roade din pomul vieții, să mănânce și să trăiască în veci!..."

Deci daca pasajul de mai sus e adevarat (ca biblia... de acolo e luat!) inseamna ca dumnezeul despre care se vorbeste acolo e MAI MULTI (NOI!) si i-au tras-o lui Adam ca nu comva sa ajunga ca ei!
In mod clar nu erau oameni ... dar cu aceia ne asemanam mult ... observam tactici de-astea in fiecare zi!
truthman
QUOTE(icsoc @ May 28 2007, 15:28) [snapback]2895369[/snapback]
conform relatarilor de unde ... pai nene, daca nu ai trei surse independente nu ar trebui sa vorbesti!

Tu probabil esti unul dintre aceia care zic ca Biblia nu este adevarata sau ca minte!
Ok, uite un exemplu care ar trebui sa te faca sa te mai gandesti o data:

Daniel Capitolul 2:

28. Dar este un Dumnezeu în ceruri, Care descoperă tainele și Care a făcut cunoscut regelui Nabucodonosor ce se va întâmpla în vremurile ce vor veni.

Regele acesta Nabucodonosor o fi cumva unul si acelasi cu cel care a construit grădinile suspendate ale Semiramidei?
Gradinile suspendate ale Semiramidei reprezinta una dintre cele sapte mari minuni ale lumii!
In cazul in care raspunsul este "DA" inseamna ca Biblia nu prea minte, cel putin din punctul meu de vedere.
icsoc
QUOTE(truthman @ May 28 2007, 16:35) [snapback]2895968[/snapback]
Tu probabil esti unul dintre aceia care zic ca Biblia nu este adevarata sau ca minte!
Ok, un exemplu care ar trebui sa te faca sa te mai gandesti o data:

Daniel Capitolul 2:

Regele acesta Nabucodonosor o fi cumva unul si acelasi cu cel care a construit grădinile suspendate ale Semiramidei?
In cazul in care raspunsul este "DA" inseamna ca Biblia nu prea minte, cel putin din punctul meu de vedere.

Ai auzit de Codul lui Da Vinci ... e tot o carte, in ea se vorbeste de unu Leonardo ... ei bine asta a trait, a semnat chiar cateva picturi deci cartea respectiva nu prea minte - prin urmare Iisus a avut un copil cu Maria Magdalena ... intelegi logica?

Faptul ca Nabucodonosor a trait nu inseamna ca a trait si Daniel (de exemplu!)
Sau daca Daniel a trait nu inseamna ca a trait si Noe...
Si Noe de-ar fi trait si am gasi dovezi ca nu e un babilonian si evreii au copiat povestea asta nu e o dovada ca cartea (pardon de expresie) e sfanta si fara de minciuni in ea!

Sunt povesti mai recente in biblie ce pot fi verificate - sunt din trecutul "istoric" nu mitologic ... si unele nu se verifica.
Altele desigur, da!
Asta nu inseamna ca partea mitologica a bibliei e adevarata - vezi conceptia despre lume intalnita in facere ... evident i se pot da expliatii metafizice ... dar daca esti baiat destept poti da explicatii metafizice pentru orice carte - si o poti numi sfanta.

Dar sa revenim ontopic - in cartea de care vorbesti - in original ma refer, dumnezeu in vechiul testament - Facerea - e numit Elohim, e un cuvant la plural s-ar traduce prin Dumnezei (vezi acel "noi" din citatul meu) ... deci Dumnezeu era mai multi ... pana la urma unul i-a revendicat pe evrei, isi zicea Iehova (eu sunt cel ce sunt ... ceva de genul "Eu sunt acela" ... "tat tvam asmi" care il regasim in cartile sfinte ale indiei - o fi aceiasi persoana?).

Ei bine Domnul asta cand circula pe cer producea curenti de aer si se vedeau roti de foc ...!
Eu zic ca erau alieni ... nu-l vad pe Dumnezeu asa!
Daca tu da, e ok!
Sunt unii care se cred jedi - 7% din populatia australiei de exemplu!
truthman
QUOTE(icsoc @ May 28 2007, 17:54) [snapback]2896058[/snapback]
Ai auzit de Codul lui Da Vinci ... e tot o carte, in ea se vorbeste de unu Leonardo ... ei bine asta a trait, a semnat chiar cateva picturi deci cartea respectiva nu prea minte - prin urmare Iisus a avut un copil cu Maria Magdalena ... intelegi logica?

Faptul ca Nabucodonosor a trait nu inseamna ca a trait si Daniel (de exemplu!)
Sau daca Daniel a trait nu inseamna ca a trait si Noe...
Si Noe de-ar fi trait si am gasi dovezi ca nu e un babilonian si evreii au copiat povestea asta nu e o dovada ca cartea (pardon de expresie) e sfanta si fara de minciuni in ea!

Sunt povesti mai recente in biblie ce pot fi verificate - sunt din trecutul "istoric" nu mitologic ... si unele nu se verifica.
Altele desigur, da!
Asta nu inseamna ca partea mitologica a bibliei e adevarata - vezi conceptia despre lume intalnita in facere ... evident i se pot da expliatii metafizice ... dar daca esti baiat destept poti da explicatii metafizice pentru orice carte - si o poti numi sfanta.

Dar sa revenim ontopic - in cartea de care vorbesti - in original ma refer, dumnezeu in vechiul testament - Facerea - e numit Elohim, e un cuvant la plural s-ar traduce prin Dumnezei (vezi acel "noi" din citatul meu) ... deci Dumnezeu era mai multi ... pana la urma unul i-a revendicat pe evrei, isi zicea Iehova (eu sunt cel ce sunt ... ceva de genul "Eu sunt acela" ... "tat tvam asmi" care il regasim in cartile sfinte ale indiei - o fi aceiasi persoana?).

Ei bine Domnul asta cand circula pe cer producea curenti de aer si se vedeau roti de foc ...!
Daca tu da, e ok!
Sunt unii care se cred jedi - 7% din populatia australiei de exemplu!

Frate usurel, calm nu te nervoza!
Eu ti-am dat un ex care ar fi trebuit sa te faca sa te mai gandesti un pic!
Afla de la mine asta daca nu ai aflat inca ca sunt unii cercetatori care au investit si investesc milioane de dolari pentru a gasi "corabia lui Noe"!!!
Tu crezi ca oamenii acestia ar fi aruncat pe fereasta banii astia daca nu ar fi fost siguri ca aceasta corabie ar fi existat cu adevarat?
Eu unul ma indoiesc! Eu cred ca acesti oameni stiu unele lucruri pe care altii ca noi nu le-au aflat inca!

QUOTE(icsoc @ May 28 2007, 17:54) [snapback]2896058[/snapback]
Daca tu da, e ok!

Si eu zic ca este alien! si nu numai atat se pare ca asta este daca ar fi sa analizam povestirile din Biblie logic!
Nu stiu de ce unii omeni "se fac ca ploua" cand se pune problema la modul acesta!!!
Eu pana acum am sustinut ca D-zeu din Biblie este alien, daca o fi sau nu adevaratul si singurul D-zeu asta ramane de vazut!

Spun asta pentru ca am citit niste povestiri foarte dubioase referitoare la acest D-zeu!

Cica Satana ar fi fost unul dintre cei mai frumosi ingeri ai lui D-zeu.
Acesta a vrut sa-i ia locul lui D-zeu la "conducerea firmei" adica la conducerea Imaratiei Cerurilor iar D-zeu afland aceste lucruri la alungat din Imparatia Cerurilor ca sa scape de el si sa-si pastreze functia.
Pai cum a putut sa faca d-zeu una ca asta si sa-l transforme pe cel mai frumos inger in cea mai rea entitate din univers?
Nu ar fi trebuit sa-l ierte, daca este atat de bun precum se zice despre el?
Daca nu l-ar fi alungat nu ar mai fi existat raul nu?
Cam egoist D-zeu acesta!
Nu s-a gandit si la noi oamenii
Daca d-zeu ii iubeste asa de mult pe oameni de ce a facut asta?
add2005
Sa-mi exprim si eu parerea...

Se pare ca nu... Dumnezeu nu poate fi un extraterestru... de ce? pentru ca extraterestrii exista, si dumnezeu nu...

Ce intelegem prin extraterestru ? Fiinta vie capabila sa traiasca in afara planetei noastre... Au fost descoperite pe marte pe luna, si asa mai departe..

Sa revenim la problema, cu " De ce dumnezeu nu exista". Oare cum credeti ca puteau fi apropiati oamenii in trecut ? cum puteau fi ei condusi de un singur om de bunavoie ? Conducatorii foloseau ideiile astea pentru a tine oamenii sub stapanire... Observati istoria egiptului...

Din punctul meu de vedere, Biserica ii o industrie pt unii, de unde isi pot scoate mai simplu salariile.
spyderman
QUOTE(truthman @ May 28 2007, 18:08) [snapback]2896122[/snapback]
Daca nu l-ar fi alungat nu ar mai fi existat raul nu?
Cam egoist D-zeu acesta!
Nu s-a gandit si la noi oamenii
Daca d-zeu ii iubeste asa de mult pe oameni de ce a facut asta?

A preferat sa il lase pe Terra adica pe capul nostru ca sa scape El! coolspeak.gif
Foarte buna remarca!
Sa nu uitam ca D-zeu ia creeat pe Adam si Eva pe Terra iar inainte de creearea acestora Satan era deja pe Terra!!!!
Nu Satan era acela care a pacalit-o pe EVA sa manance din fructul interzis?
Adam si Eva au fost creeati pe Terra

8. Apoi Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit, și a pus acolo pe omul pe care-l zidise.
9. Și a făcut Domnul Dumnezeu să răsară din pământ tot soiul de pomi, plăcuți la vedere și cu roade bune de mâncat; iar în mijlocul raiului era pomul vieții și pomul cunoștinței binelui și răului.
10. Și din Eden ieșea un râu, care uda raiul, iar de acolo se împărțea în patru brațe.
11. Numele unuia era Fison. Acesta înconjură toată țara Havila, în care se află aur.
12. Aurul din tara aceea este bun; tot acolo se găsește bdeliu și piatra de onix.
13. Numele râului al doilea este Gihon. Acesta înconjură toată țara Cuș.
14. Numele râului al treilea este Tigru. Acesta curge prin fata Asiriei; iar râul al patrulea este Eufratul.
15. Și a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse și l-a pus în grădina cea din Eden, ca s-o lucreze și s-o păzească.

Tot pe Terra se afla si Satan inainte de crearea lui Adam si Eva!
Cum a putut d-zeu sa-i creeze pe cei doi intr-un spatiu deja bantuit de Satan daca stia ca acesta este rau si periculos?
Asa ii iubeste D-zeu pe oameni? A preferat sa scape El de Satan si sa le faca oamenilor pe care i-a creeat rau!
andaluzia dream
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 20:01) [snapback]2862785[/snapback]
Iti dau cel mai concret raspun la intrebarea care este chiar titlul topicului : .Este dumnezeu, energie pura din care au rezultat toate chiar si tu care esti tot un Dumnezu in devenire , toti suntem Dumnezei dar asta cand vom ajunge sa folosim intregul potential al creierului . Ce am spus eu mai inainte este interpretarea unui cunoscut pasaj din biblie care spune cam asa: Suntem facuti dupa asemanrea si chipul lui Dumnezeu chestie care nu e propie ci figurata noi suntem facuti sa ajungem asemenea lui din toate punctulele de vedere adica noi insine suntem Dumnezeu dar in moment cand vom uita ce e aia mandrie ura etc adica tot ce e rau , mai pe scurt cand vom reusi sa folosim intregul potential al creerului de 100% vom fi ceea ce numim energie sau Dumnezeu . Mai poti fi sigur de faptul ca nu exista iad si ca orice vei face in viata ta nimeni nu te va judeca nici acum si nici in eternitate . Nu sunt cuvintele mele dar ele reprezinta religea mea si sunt mai sigur decat orice pe lumea asta ca sunt adevarate , nimic nu este mai adevarat ca ceea ce am scris eu aici . Daca vreti credeti daca nu incercati macar sa va bucurati de viata ca poate veti descoperi intr-un final adevarul .

De acord cu tine. Dumnezeu este pretutindeni sub forma de energie, noi suntem ca si El, creatori, si cine incepe sa inteleaga acest lucru incepe incet sa-si creeze propria lume si viata numai prin puterea gandului care este(dovedit stintiific) o forma puternica de energie.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.