Este D-zeu din Biblie extraterestru sa nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Julie1122

QUOTE(Franco222 @ May 20 2007, 19:13) [snapback]2862570[/snapback]
Isus a grait limpede: "Imparatia Cerurilor este inauntrul vostru". Crestinii par sa nu asimileze deloc aceste vorbe, si se tot uita in sus: unii intr-o directie, altii exact in cea opusa, in functie de asezarea lor pe Glob.

Eram ironica....

http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2862400

Matei 23:13
Vai de voi, carturarilor si Farisei fatarnici!
Pentruca voi inchideti oamnilor Imparatia Cerurilor:......
Aici spune ca fariseii si carturarii inchid Imparatia Cerurilor.
Nu se zice nicaieri ca ar fi fost in spatiu!
ci doar ca din cauza lor oamenii nu vor ajunge in imparatia Cerurilor

Si daca ne luam dupa rationamentul tau, atunci Dumnezeu nu e extraterestru.
truthman
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 19:17) [snapback]2862585[/snapback]
Eram ironica....

http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=2862400
Si daca ne luam dupa rationamentul tau, atunci Dumnezeu nu e extraterestru.

Argumenteaza!
De ce?

Ok, tu zici ca pe Satan este posibil sa-l fi izgonit tot in om!?!?!
Dar nu se prea leaga!
La izgonit din om (adik din imparatia cerurilor si a ajuns tot in om?)
E eronat rau raspunsul tau fara suparare

"Some have claimed that the Nephilim, or the "sons of God," both mentioned in Genesis 6:2-4, were aliens"
Asta e cea mai tare faza! Se pare ca nu suntem singurii nebuni care cred lucrul asta!

eddie91tm
truthman nici nu iti dai seama cat de "orb" esti . Deja ti-ai facut imaginea unui fanatic crestin care nu vorbeste cu cuvintele lui ci cu ale bibliei pe care nici macar nu ai reusit sa le intelegi adevaratul lor sens si vreau sa iti dau un sfat incearca sa vorbesti cu un preot despre subiectul asta sa vezi ce parere are .
truthman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 19:44) [snapback]2862687[/snapback]
truthman nici nu iti dai seama cat de "orb" esti . Deja ti-ai facut imaginea unui fanatic crestin care nu vorbeste cu cuvintele lui ci cu ale bibliei pe care nici macar nu ai reusit sa le intelegi adevaratul lor sens si vreau sa iti dau un sfat incearca sa vorbesti cu un preot despre subiectul asta sa vezi ce parere are .

Ce sa vorbesc nene ca dati numai raspunsuri eronate!
Va ascundeti dupa deget!
Incercati sa dati fel si fel de rapunsuri care mai de care mai aiurea fara nici o logica!

Dar absolut fara nici un fel de logica!
Daca asta inseamna sa fi crestin eu unul sunt fericit ca nu sunt crestin!
eddie91tm
Vrei logica?
Vrei sa afli adevarul ?
Til spun daca vrei .
truthman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 19:48) [snapback]2862716[/snapback]
Vrei logica?
Vrei sa afli adevarul ?
Til spun daca vrei .

Nu-l sti sigur, mai bine stai in banca ta!
Inca o data repet:
Daca asta inseamna sa fi crestin eu unul sunt fericit ca nu sunt crestin!
Megara
Vrei logica?
Vrei sa afli adevarul ?
Til spun daca vrei .

Esti sigur ca TU esti pastratorul adevarului?

QUOTE(truthman @ May 20 2007, 19:50) [snapback]2862724[/snapback]
Nu-l sti sigur, mai bine stai in banca ta!

Da tu de unde esti asa sigur ca el nu il stie?

landscape10
Vrei logica?
Vrei sa afli adevarul ?
Til spun daca vrei .

Mai bine ai pune mana pe o carte de gramatica. Adevarul e un pic mai departe.
truthman
QUOTE(Megara @ May 20 2007, 19:50) [snapback]2862730[/snapback]

Dar tu?
Eu ma bazez pe logica!
Voi pe ce va bazati?
Megara

QUOTE(truthman @ May 20 2007, 19:52) [snapback]2862743[/snapback]
Dar tu?

Am spus eu ca as fi? Eu nu am afirmat ca stiu adevarul asa cum ai facut-o tu.
truthman
QUOTE(Megara @ May 20 2007, 19:53) [snapback]2862747[/snapback]
Am spus eu ca as fi?

Nu dar ai inceput sa stergi aiurea ceea ce se posteaza!
Cred ca te deranjeaza
landscape10
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 19:55) [snapback]2862761[/snapback]
Cred ca te deranjeaza

Omule, citeste regulamentul in care scrie clar ca nu ai voie mesaje consecutive, in caz contrar vor fi sterse. Foloseste functia edit.
truthman
QUOTE(Megara @ May 20 2007, 19:53) [snapback]2862747[/snapback]
Am spus eu ca as fi? Eu nu am afirmat ca stiu adevarul asa cum ai facut-o tu.

Eu am zis ca din punct de vedere logic si conform textelor din biblie cam asa stau lucrurile.
Voi contraziceti aiurea fara sa argumentati
Megara
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 19:55) [snapback]2862761[/snapback]
Cred ca te deranjeaza

Ti s-a explicat pe PM de ce au fost sterse. Ai incalcat regulamentul ariei si crede-ma ca nici nu m-a interesat ce ai scris in ele... nici macar dupa ce le-am sters.

Iti dau avertisment public. Daca nu respecti regulamentul ariei si continui sa-l incalci si dupa ce ai fost avertizat, am sa te sanctionez.
Dupa acest mesaj de avertisment se va scrie numai ontopic.
truthman
QUOTE(landscape10 @ May 20 2007, 19:56) [snapback]2862766[/snapback]
Omule, citeste regulamentul in care scrie clar ca nu ai voie mesaje consecutive, in caz contrar vor fi sterse. Foloseste functia edit.

Ok, my mistake!
Sry!
eddie91tm
Iti dau cel mai concret raspun la intrebarea care este chiar titlul topicului : Nu ! Dumnezeu nu este extraterestru 100% .Este dumnezeu, energie pura din care au rezultat toate chiar si tu care esti tot un Dumnezu in devenire , toti suntem Dumnezei dar asta cand vom ajunge sa folosim intregul potential al creierului . Ce am spus eu mai inainte este interpretarea unui cunoscut pasaj din biblie care spune cam asa: Suntem facuti dupa asemanrea si chipul lui Dumnezeu chestie care nu e propie ci figurata noi suntem facuti sa ajungem asemenea lui din toate punctulele de vedere adica noi insine suntem Dumnezeu dar in moment cand vom uita ce e aia mandrie ura etc adica tot ce e rau , mai pe scurt cand vom reusi sa folosim intregul potential al creerului de 100% vom fi ceea ce numim energie sau Dumnezeu . Mai poti fi sigur de faptul ca nu exista iad si ca orice vei face in viata ta nimeni nu te va judeca nici acum si nici in eternitate . Nu sunt cuvintele mele dar ele reprezinta religea mea si sunt mai sigur decat orice pe lumea asta ca sunt adevarate , nimic nu este mai adevarat ca ceea ce am scris eu aici . Daca vreti credeti daca nu incercati macar sa va bucurati de viata ca poate veti descoperi intr-un final adevarul .
spyderman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 20:01) [snapback]2862785[/snapback]
Iti dau cel mai concret raspun la intrebarea care este chiar titlul topicului : Nu ! Dumnezeu nu este extraterestru 100% .

Este 99,9%! Daca sti unde este el localizat pe Terra iti dau 100mil!!! Dar sa mi-l si arati!! laugh.gif

Suntem facuti dupa asemanrea si chipul lui Dumnezeu chestie care nu e propie ci figurata noi suntem facuti sa ajungem asemenea lui din toate punctulele de vedere adica noi insine suntem Dumnezeu dar in moment cand vom uita ce e aia mandrie ura etc adica tot ce e rau , mai pe scurt cand vom reusi sa folosim intregul potential al creerului de 100% vom fi ceea ce numim energie sau Dumnezeu .

Pai daca afirmi ca omul a fost facut dupa chipul si asemanarea lui d-zeu, atunci de ce mai afirmi ca el este energie pura, ca doar vezi bine noi nu suntem!

Daca asta ar fi scopul pentru care d-zeu ne-a creat de ce Isus ne vorbeste de imparatia lui d-zeu?

Fii lui de unde au venit cand s-au impreunat cu femeile de pe Terra?
Si ei tot energie pura erau cand s-au impreunat cu femeile de pe Terra?
truthman

Poate ai sa razi dar sunt 1000% sigur ca acesta este adevarul!

Da tu de unde esti asa sigur ca el nu il stie?

Eu ma bazez pe argumente logice si pe ceea ce este scris in Biblie!
El nu se bazeaza pe nimic!
No Offence!
Megara
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 20:49) [snapback]2863014[/snapback]
Eu ma bazez pe argumente logice si pe ceea ce este scris in Biblie!
El nu se bazeaza pe nimic!
No Offence!

Ia sa vad si eu agrumentele tale logice rolleyes.gif
truthman
QUOTE(Megara @ May 20 2007, 20:54) [snapback]2863042[/snapback]
Ia sa vad si eu agrumentele tale logice rolleyes.gif

Pai asta ar insemna sa o iau iarasi de la inceput cursing.gif
Crede-ma ca imi ajunge pentru ziua de azi.
Hai sa o lasam pe miine si promit ca am sa ma tin de cuvant.

Megara
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 21:00) [snapback]2863081[/snapback]

Te sfatuiesc sa nu o faci... daca mai vad "tu esti prost" sau "esti greu de cap" sau alte insinuari privind inteligenta celorlalti, iti promit ca te suspend fara sa mai stau la discutii.

Citeste regulamentul Softpedia si regulamentul ariei inainte de a mai scrie ceva.
tudorel666
Iti dau cel mai concret raspun la intrebarea care este chiar titlul topicului : Nu ! Dumnezeu nu este extraterestru 100% .Este dumnezeu, energie pura din care au rezultat toate chiar si tu care esti tot un Dumnezu in devenire , toti suntem Dumnezei dar asta cand vom ajunge sa folosim intregul potential al creierului . Ce am spus eu mai inainte este interpretarea unui cunoscut pasaj din biblie care spune cam asa: Suntem facuti dupa asemanrea si chipul lui Dumnezeu chestie care nu e propie ci figurata noi suntem facuti sa ajungem asemenea lui din toate punctulele de vedere adica noi insine suntem Dumnezeu dar in moment cand vom uita ce e aia mandrie ura etc adica tot ce e rau , mai pe scurt cand vom reusi sa folosim intregul potential al creerului de 100% vom fi ceea ce numim energie sau Dumnezeu . Mai poti fi sigur de faptul ca nu exista iad si ca orice vei face in viata ta nimeni nu te va judeca nici acum si nici in eternitate . Nu sunt cuvintele mele dar ele reprezinta religea mea si sunt mai sigur decat orice pe lumea asta ca sunt adevarate , nimic nu este mai adevarat ca ceea ce am scris eu aici . Daca vreti credeti daca nu incercati macar sa va bucurati de viata ca poate veti descoperi intr-un final adevarul .

Pana la proba contrarie, cred ca trebuie avute in vedere atat sensul figurat, cat si cel propriu. Nu trebuie uitat ca in favoarea sensului propriu vorbeste nu numai pasajul in care se spune ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, ci si capitolul cu distrugerea Sodomei, cand Dumnezeu s-a infatisat lui Avraam sub forma unui om, raspunsul dat de Isus ucenicilor, cand i-au cerut sa le arate pe tatal, si le-a spus ca daca l-au vazut pe el, l-au vazut si pe tatal, adica si tatal are forma umana, plus, chiar nasterea lui Isus dintr-o femeie, lucru ce nu ar fi fost posibil daca Dumnezeu si Fecioara Maria erau incompatibili genetic.
spyderman
QUOTE(tudorel666 @ May 20 2007, 21:23) [snapback]2863227[/snapback]
Pana la proba contrarie, cred ca trebuie avute in vedere atat sensul figurat, cat si cel propriu. Nu trebuie uitat ca in favoarea sensului propriu vorbeste nu numai pasajul in care se spune ca suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, ci si capitolul cu distrugerea Sodomei, cand Dumnezeu s-a infatisat lui Avraam sub forma unui om, raspunsul dat de Isus ucenicilor, cand i-au cerut sa le arate pe tatal, si le-a spus ca daca l-au vazut pe el, l-au vazut si pe tatal, adica si tatal are forma umana, plus, chiar nasterea lui Isus dintr-o femeie, lucru ce nu ar fi fost posibil daca Dumnezeu si Fecioara Maria erau incompatibili genetic.

Ai grija sa nu patesti la fel!
Nu mai vorbi din astea!
Ca se supara moderatorul!
kretzu77
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 21:00) [snapback]2863081[/snapback]

Neneeeeeeeea
am si eu un hint
de ce nu incerci tu sa citesti Biblia ca pe o carte oarecare?
happy.gif
tudorel666
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 18:50) [snapback]2862494[/snapback]
This need not mean that evil angels, or demons, actually cohabited with women. Jesus made it clear that angels do not engage in sexual activities, at least not angels in heaven. Matthew 22:30 Orig KJV: "For in the resurrection they neither marry, nor are given in marriage, but are as the angels of God in heaven."

Julie, faptul ca oamenii nici nu se vor insura, nici nu se vor marita, nu inseamna in nici un caz ca vor fi asexuati. Ba chiar se stie clar ca ingerii au relatii sexuale cu muritoarele, asa cum s-a intamplat si cu fecioara Maria, care a fost "umbrita" de un inger.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.