Este D-zeu din Biblie extraterestru sa nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

eddie91tm

am facut eu o confuzie mai sus era vorba despre cromagnlioni (uriasi din biblie) care au fost inaintea celor din neanthertal
truthman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:43) [snapback]2862293[/snapback]
Da vad ca esti foarte convins de autenticitatea pozei postate de acel user , tu ai auzit de flasuri sau crezi ca tot ce zboara se manaca , ma poate e adevarata poza si existenta acelui femur dar ti-am mai sus si nu stiu de cate ori vrei sa iti mai repet ca dupa parerea mea biblia nu e 100% adevarata , poate partea cu uriasi e adevarata pentru ca acei uriasi se spune ca au fost oameni din neandertal si nu au coexista in acelasi timp cu homo spiens spiens si au murit din cauze naturale , iar ei au reprezentat o parte din evolutia noastra .

Asa deci a fost trucata. Chiar asa o fi?
Atunci mai omule raspunde-mi te rog la cateva intrebari daca tot esti asa de sigur ca ne inselam.
In primul rand:
1.D-zeu sa afla sau nu pe Terra?
Se tot vorbeste de Imparatia Cerurilor.Aceasta unde se afla in cer sau pe pamant?
Raspunde-mi te rog la aceasta intrebare!

Julie1122
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 17:36) [snapback]2862268[/snapback]
Gigi Flamma tocmai a aratat o poza in care cineva a gasit un os care a apartinut se pare unui urias din biblie!
Tu sti sa citesti? Ai probleme cu vederea?
Ai citit macar o singura data biblia? sau macar ce s-a scris aici pe forum?

Poftim si articolul sa vezi cate intelesuri pot sa aiba pasajele tale.
truthman
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 17:50) [snapback]2862306[/snapback]
Poftim si articolul sa vezi cate intelesuri pot sa aiba pasajele tale.

Ok, sa presupunem ca a fost trucata.
eddie91tm
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 17:48) [snapback]2862300[/snapback]
Asa deci a fost trucata. Chiar asa o fi?
Atunci mai omule raspunde-mi te rog la cateva intrebari daca tot esti asa de sigur ca ne inselam.
In primul rand:
Se tot vorbeste de Imparatia Cerurilor.Aceasta unde se afla in cer sau pe pamant?
Raspunde-mi te rog la aceasta intrebare!

Tu intelegi sensul cuvantului POATE , pentru ca eu am zis ca poate nu e autentica . Si chiar daca ar fi nu ar reprezenta o dovada prea solida .
truthman
tudorel666
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:43) [snapback]2862293[/snapback]
Da vad ca esti foarte convins de autenticitatea pozei postate de acel user , tu ai auzit de flasuri sau crezi ca tot ce zboara se manaca , ma poate e adevarata poza si existenta acelui femur dar ti-am mai sus si nu stiu de cate ori vrei sa iti mai repet ca dupa parerea mea biblia nu e 100% adevarata , poate partea cu uriasi e adevarata pentru ca acei uriasi se spune ca au fost oameni din neandertal si nu au coexista in acelasi timp cu homo spiens spiens si au murit din cauze naturale , iar ei au reprezentat o parte din evolutia noastra .

Spune un singur lucru din Biblie care nu este adevarat!

truthman
Hai frate dai raspunsul ala azi?

Julie1122
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 17:52) [snapback]2862312[/snapback]
Ok, sa presupunem ca a fost trucata.

Nu am zis nimic de trucaje, tu citeste acolo si vezi ca degeaba spui "scrie negru pe alb" cand nu scrie nicaieri ca Dumnezeu este extraterestru. rolleyes.gif

E o intrebare simpla si nu are decat un singur raspuns corect

Esti sigur ca poti sa raspunzi corect? Sa-ti dau un exemplu Ioan 2:19 -21 .
truthman

QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 18:01) [snapback]2862345[/snapback]
Nu am zis nimic de trucaje, tu citeste acolo si vezi ca degeaba spui "scrie negru pe alb" cand nu scrie nicaieri ca Dumnezeu este extraterestru. rolleyes.gif

Atunci raspunde tu!

Julie1122
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 18:02) [snapback]2862347[/snapback]
Atunci raspunde tu!

Se afla pretutindeni.
truthman
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 18:01) [snapback]2862345[/snapback]

Ioan 2:19-21
19.Drept raspuns, Isus le-a zis:
"Stricati* Templul acesta, si in trei zile il voi ridica."

20.Iudeii au zis:"Au trebuit patruzeci si sase de ani, ca sa zideasca Templul acesta, si tu il vei ridica in trei zile?"

21.Dar el le vorbea de Templul trupului Sau

foaie verde laba gastii laugh.gif
truthman
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 18:03) [snapback]2862353[/snapback]
Se afla pretutindeni.

Ok, D-zeu se afla pretutindeni.
Imparatia Cerurilor unde se afla?
Tot pretutindeni?
truthman
alooo
Nu cumva se afla in cer Imparatia asta a Cerurilor?
Adica imparatia lui D-zeu?
Cica Satan a fost cel mai frumos inger a lui D-zeu insa datorita faptului ca a incercat sa-i ia locul lui d-zeu acesta l-a izgonit din imparatia cerurilor.
Julie1122
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 18:13) [snapback]2862385[/snapback]
alooo
Nu cumva se afla in cer Imparatia asta a Cerurilor?
Adica imparatia lui D-zeu?

"Iisus a spus: "Daca cei care va conduc va zic: 'Uitati-va, împaratia este în cer!' atunci pasarile vor ajunge înaintea voastra în cer; daca va spun: 'Împaratia este în mare!', atunci pestii vor ajunge înaintea voastra . Ea însa se afla înlauntrul vostru si în afara voastra. Când va veti cunoaste pe voi însiva, atunci veti fi cunoscuti si veti întelege ca sunteti fii ai Tatalui cel Viu. Dar daca nu va veti cunoaste pe voi însiva, atunci veti fi saraci si veti fi saracia însasi." "

Evanghelia lui Toma - apocrifa.

Nu suna logic ?
truthman
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 18:19) [snapback]2862400[/snapback]
"
Nu suna logic ?

Pai nu prea
De ce ii mai zice atunci imparatia Cerurilor?
Julie1122
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 18:22) [snapback]2862413[/snapback]
Pai nu prea
De ce ii mai zice atunci imparatia Cerurilor?

Citeste pildele despre imparatia cerurilor. Pilda aluatului, pilda neghinei, pilda comorii ascunse etc...
truthman
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 18:28) [snapback]2862428[/snapback]
Citeste pildele despre imparatia cerurilor. Pilda aluatului, pilda neghinei, pilda comorii ascunse etc...

Inca o data repet!
De ce ii zice Imparatia Cerurilor daca ea se afla pretutindeni?

2.Genesa
6.1. Cand au inceput oamenii sa se inmulteasca pe fata pamantului si li s-au nascut fete
2. fiii lui Dumnezeu au vazut ca fetele oamenilor erau frumoase; si din toate si-au luat de neveste pe acelea cari si le-au ales
4.Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea si chiar dupa ce s-au impreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor si le-au nascut ele copii ; acestia erau viteji......................

Explica-mi te rog, fii acestia a lui D-zeu de unde au venit ei atunci cand s-au impreunat cu femeile de pe Terra?
Tot de pretutindeni?
Julie1122
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 18:30) [snapback]2862434[/snapback]
Inca o data repet!
De ce ii zice Imparatia Cerurilor daca ea se afla pretutindeni?

Deoarece nu este a tuturor, ci doar a celor care realizeaza natura lor.

2.Genesa
6.1. Cand au inceput oamenii sa se inmulteasca pe fata pamantului si li s-au nascut fete
2. fiii lui Dumnezeu au vazut ca fetele oamenilor erau frumoase; si din toate si-au luat de neveste pe acelea cari si le-au ales
4.Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea si chiar dupa ce s-au impreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor si le-au nascut ele copii ; acestia erau viteji......................

Explica-mi te rog, fii acestia a lui D-zeu de unde au venit ei atunci cand s-au impreunat cu femeile de pe Terra?
Tot de pretutindeni?

mellow.gif Tu ai avut curiozitatea de a citi linkul pe care ti l-am dat?
truthman
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 18:35) [snapback]2862446[/snapback]

Spune-mi te rog despre ce este vorba ca la mine nu mere link-ul acela nu stiu de ce

QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 18:35) [snapback]2862446[/snapback]

Ok, de acord cu tine nu este pentru toti ci numai pentru aceia care si-au facut temele laugh.gif
Dar de la asta pana la imparatia lui D-zeu din ceruri este cale lunga laugh.gif

Genesa 6:12
D-zeu s-a uitat spre pamant, si iata ca pamantul era stricat, caci orice faptura isi stricase calea pe pamant.
"D-zeu s-a uitat spre pamant!", "orice faptura isi stricase calea pe pamant"

Omule D-zeu se afla in Imparatia Cerurilor din cer!
De asta s-a uitat spre pamant!
Imparatia Cerurilor se afla in cer adica in spatiu.
Punct.
Julie1122
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 18:41) [snapback]2862465[/snapback]
Ok, de acord cu tine nu este pentru toti ci numai pentru aceia care si-au facut temele laugh.gif
Dar de la asta pana la inparatia lui D-zeu din ceruri este cale lunga laugh.gif

Citeste totusi pildele alea...

Spune-mi te rog despre ce este vorba ca la mine nu mere link-ul acela nu stiu de ce

" "Sons of God were fallen angels and not aliens"

Some have claimed that the Nephilim, or the "sons of God," both mentioned in Genesis 6:2-4, were aliens. This is a wild extension of a common view that the "sons of God" who married the "daughters of men" were fallen angels, and that the Nephilim were products of those "marriages."
"Sons of God" is clearly used of angels in Job 38:7 Orig KJV: "When the morning stars sang together, and all the sons of God shouted for joy?". The Septuagint (LXX) here translates "sons of God" as "angels of God." This need not mean that evil angels, or demons, actually cohabited with women. Jesus made it clear that angels do not engage in sexual activities, at least not angels in heaven. Matthew 22:30 Orig KJV: "For in the resurrection they neither marry, nor are given in marriage, but are as the angels of God in heaven." Nevertheless, evil angels on earth could have used the bodies of ungodly men, by demonic possession, to achieve their evil purpose of producing an evil generation of people (Genesis 6:12).[2]

There are other reasonable suggestions as to the identity of the "sons of God" and the Nephilim. Interestingly, the word Nephilim is only used here and in Numbers 13:33, where it clearly refers to the descendants of Anak, who were big people, but still people. Furthermore, "sons of God" is not used exclusively of angels -- the children of Israel are called "the sons of the living God" in Hosea 1:10 (see also Psalm 73:15; 80:17).

Numbers 13: 32-33 Original KJV:
32 And they brought up an evil report of the land which they had searched unto the children of Israel, saying, The land, through which we have gone to search it, is a land that eateth up the inhabitants thereof; and all the people that we saw in it are men of great stature.

33 And there we saw the giants, the sons of Anak, which come of the giants: and we were in our own sight as grasshoppers, and so we were in their sight.

The Anakim: This was another name for the Watchers. It means “the descendants of Anak”, or Enoch, Cain’s son. Though it was said that a flood had been sent to destroy them, there were still entire cities of Anakim in Canaan as late as the time of Moses. And Jewish chronicler Josephus states that even in his own day it was not uncommon for people to dig up gigantic skeletal remains.

"

Articolul este lung, am copiat esentialul.
truthman
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 18:50) [snapback]2862494[/snapback]
Citeste totusi pildele alea...
" "Sons of God were fallen angels and not aliens"
Some have claimed that the Nephilim, or the "sons of God," both mentioned in Genesis 6:2-4, were aliens. This is a wild extension of a common view that the "sons of God" who married the "daughters of men" were fallen angels, and that the Nephilim were products of those "marriages."
"Sons of God" is clearly used of angels in Job 38:7 Orig KJV: "When the morning stars sang together, and all the sons of God shouted for joy?". The Septuagint (LXX) here translates "sons of God" as "angels of God." This need not mean that evil angels, or demons, actually cohabited with women. Jesus made it clear that angels do not engage in sexual activities, at least not angels in heaven. Matthew 22:30 Orig KJV: "For in the resurrection they neither marry, nor are given in marriage, but are as the angels of God in heaven." Nevertheless, evil angels on earth could have used the bodies of ungodly men, by demonic possession, to achieve their evil purpose of producing an evil generation of people (Genesis 6:12).[2]

There are other reasonable suggestions as to the identity of the "sons of God" and the Nephilim. Interestingly, the word Nephilim is only used here and in Numbers 13:33, where it clearly refers to the descendants of Anak, who were big people, but still people. Furthermore, "sons of God" is not used exclusively of angels -- the children of Israel are called "the sons of the living God" in Hosea 1:10 (see also Psalm 73:15; 80:17).
Numbers 13: 32-33 Original KJV:
32 And they brought up an evil report of the land which they had searched unto the children of Israel, saying, The land, through which we have gone to search it, is a land that eateth up the inhabitants thereof; and all the people that we saw in it are men of great stature.

33 And there we saw the giants, the sons of Anak, which come of the giants: and we were in our own sight as grasshoppers, and so we were in their sight.

The Anakim: This was another name for the Watchers. It means “the descendants of Anak”, or Enoch, Cain’s son. Though it was said that a flood had been sent to destroy them, there were still entire cities of Anakim in Canaan as late as the time of Moses. And Jewish chronicler Josephus states that even in his own day it was not uncommon for people to dig up gigantic skeletal remains.

"

Articolul este lung, am copiat esentialul.

Fiecare zice ce crede ok.
Logic vorbind ce intelegi tu din asta?
D-zeu s-a uitat spre pamant, si iata ca pamantul era stricat, caci orice faptura isi stricase calea pe pamant.

Unde era D-zeu atunci cand s-a uitat spre pamant?
In imparatia cerurilor cumva?

Sau de asta:
Uriașii erau pe pământ în vremurile acelea, și chiar și după ce s-au împreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor, și le-au născut ele copii

Stiu ca sunt interese foarte mari in ascunderea adevarului
De unde au venit fii lui d-zeu?
Din afara Terrei cumva?
Adica din cer din imparatia cerurilor?
Julie1122
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 18:53) [snapback]2862507[/snapback]
Fiecare zice ce crede ok.
Logic vorbind ce intelegi tu din asta?

Unde era D-zeu atunci cand s-a uitat spre pamant?
In imparatia cerurilor cumva?

Matei 23:13. Aici spune ca fariseii si carturarii inchid Imparatia Cerurilor. Aoleu, dar ei au fost in spatiu?

Au vazut ei Imparatia Cerurilor? De ce nu ne-au spus si noua? sad.gif

Franco222
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 19:07) [snapback]2862548[/snapback]
Matei 23:13. Aici spune ca fariseii si carturarii inchid Imparatia Cerurilor. Aoleu, dar ei au fost in spatiu?

Isus a grait limpede: "Imparatia Cerurilor este inauntrul vostru". Crestinii par sa nu asimileze deloc aceste vorbe, si se tot uita in sus: unii intr-o directie, altii exact in cea opusa, in functie de asezarea lor pe Glob.

Fariseii pot inchide Imparatia si fara s-o fi vazut, asa cum poti lega pasarile la pamant fara sa fi zburat tu insuti.
truthman
QUOTE(Julie1122 @ May 20 2007, 19:07) [snapback]2862548[/snapback]

Matei 23:13
Vai de voi, carturarilor si Farisei fatarnici!
Pentruca voi inchideti oamnilor Imparatia Cerurilor:......

Nu se zice nicaieri ca ar fi fost in spatiu!
ci doar ca din cauza lor oamenii nu vor ajunge in imparatia Cerurilor
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.