Este D-zeu din Biblie extraterestru sa nu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

tudorel666

QUOTE(Kyu @ May 18 2007, 22:23) [snapback]2855359[/snapback]
Lasa asta. Ceea ce am vrut eu sa arat este ca Biblia e o mitologie, daca voi nu credeti in mitologii cu zei, zeite, nimfe, titani, semi-zei, uriasi, balauri, inorogi, centauri, sirene, etc, de ce ati mai crede in Biblie.

Si eu am crezut candva ca Biblia e mitologie numai, dar, cand am vazut ca cele scrise acolo chiar merg aplicate in viata de zi cu zi si dau si rezultate, mi-am dat seama ca e mai mult decat atat. In plus, mi-a dezvoltat mintea cum nici o alta carte nu a mai facut-o, tocmai prin aparentele ei contradictii si pe care am incercat sa le rezolv logic si credibil. A fost ca un test de inteligenta: cu cat am rezolvat mai multe "chestionare", cu atat am devenit mai capabil sa rezolv mult mai eficient probleme concrete din viata mea personala. Si cu cat cercetez mai mult si descopar mai multe, raman si mai uimit de cate lucruri pot deduce numai dezlegand versetele biblice.
truthman
Fiecare poate sa creada ce vrea!
Insa chestia cu D-zeul extraterestru parea cea mai plauzibila idee, aproape toate textele din Biblie confirma acest lucru fie ca ne place fie ca nu!
Bine-nteles ca sunt si oameni care nu cred acest lucru chiar daca le arati scris negru pe alb!
Nu exista padure fara uscaturi!

QUOTE(Kyu @ May 18 2007, 22:26) [snapback]2855375[/snapback]
Nu s-au gasit nici un fel de fosile umanoide de proportii gigantice, si s-a cam scotocit suficient.

Nu se poate sti sigur!
Foarte multe lucruri de acest gen au fost ascunse oamenilor de rand pentru a nu crea panica!
Nu poti fi sigur!
Daca vrei sa vezi ca intre Biblie si realitate exista o legatura iti dau un mic ex:
Cauta in cartile de istorie si ai sa vezi ca imparatul Nebucadnosor sau Nebucadnetar a existat cu adevarat!
Este trecut si-n Biblie!
In cartile de istorie se zice ca ar fi construit una dintre cele 7 mari minuni ale lumii si anume gradinile suspendate si culmea se vorbeste despre el si in Biblie!
Citeste si ai sa vezi!
Repet, este foarte posibil ca ceea ce este povestit in biblie sa se fi intamplat cu adevarat!

Flamma
QUOTE(Kyu @ May 18 2007, 22:26) [snapback]2855375[/snapback]
Nu s-au gasit nici un fel de fosile umanoide de proportii gigantice, si s-a cam scotocit suficient.

Ce nostim, de fapt s-au gasit destul de multe. Mai informeaza-te si tu putin.
landscape10
Una din multele surse: http://www.returnofthenephilim.com/GiantBo...iscoveries.html
Nu stiu insa cat de veridice sunt.
truthman
Sa mai zica cineva acuma ca-l cunoaste pe D-zeu laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
eddie91tm
Am citit si eu topicul asta care a fost creat de spyderman care sustine ca D-zeu e extraterestru , extraterestru insemnand "Ființă care se află în afara globului terestru" . Spyderman am obeservat ca insita cu bilblia care este o carte mai mult interpretabila , nimic concret , exact . Intradevar teoria lui este plauzibila dar trebuie sa luam in considerare ca multi foarte multi oameni care sunt mai destepti decat tot forumul asta a un loc au interpretat biblia care este o carte care neaprat trebuie interpretata nu poate fi pur si simplu citita si nu au ajuns la concluzia ca D-zeu ar fi extraterestru . Eu am fost botezat la catolici dar acum alte convingeri religioase iar parerea mea despre bibile este ca contine parti esentiale pentru viata dar si multe erezi care si ele au fost scrise cu un scop bine determinat . Si dupa parerea mea si a altora mai destepti ca mine D-zeu care inseamna pentru voi crestini "Ființă supranaturală, considerată în credințele religioase drept creatoare a lumii și cea care determină destinul oamenilor" nu poate fi un extraterestru amarat care sa aiba nevoie de obiecte zburatoare neidentificate pentru a se deplasa . Deci stati calmi e foarte putin probabil sa fie asa cum sustine spyderman , e chiar nula teoria din punctul meu de vedere care este destul de larg . peacefingers.gif
truthman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 12:00) [snapback]2861072[/snapback]
Am citit si eu topicul asta care a fost creat de spyderman care sustine ca D-zeu e extraterestru , extraterestru insemnand "Ființă care se află în afara globului terestru" . Spyderman am obeservat ca insita cu bilblia care este o carte mai mult interpretabila , nimic concret , exact . Intradevar teoria lui este plauzibila dar trebuie sa luam in considerare ca multi foarte multi oameni care sunt mai destepti decat tot forumul asta a un loc au interpretat biblia care este o carte care neaprat trebuie interpretata nu poate fi pur si simplu citita si nu au ajuns la concluzia ca D-zeu ar fi extraterestru . Eu am fost botezat la catolici dar acum alte convingeri religioase iar parerea mea despre bibile este ca contine parti esentiale pentru viata dar si multe erezi care si ele au fost scrise cu un scop bine determinat . Si dupa parerea mea si a altora mai destepti ca mine D-zeu care inseamna pentru voi crestini "Ființă supranaturală, considerată în credințele religioase drept creatoare a lumii și cea care determină destinul oamenilor" nu poate fi un extraterestru amarat care sa aiba nevoie de obiecte zburatoare neidentificate pentru a se deplasa . Deci stati calmi e foarte putin probabil sa fie asa cum sustine spyderman , e chiar nula teoria din punctul meu de vedere care este destul de larg . peacefingers.gif

Ok, nu e extraterestru!
Dar ce e?
Se pare ca nu ai citit prea bine sau nu sti sa citesti!
S-au oferit texte clare din Biblie scrise negru pe alb iar tu zici ca nu e adevarat!
Cum se poate sa nu fie adevarat cand inca o data ma repet: ESTE SCRIS IN BIBLIE NEGRU PE ALB!!!

spyderman
e chiar nula teoria din punctul meu de vedere care este destul de larg .

Asta probabil din cauza ca ai bagat capul in nisip ca strutul si ignori ceea ce este foarte evident si dovedit cu ajutorul textelor din biblie! laugh.gif
spyderman
Intradevar teoria lui este plauzibila dar trebuie sa luam in considerare ca multi foarte multi oameni care sunt mai destepti decat tot forumul asta a un loc au interpretat biblia care este o carte care neaprat trebuie interpretata nu poate fi pur si simplu citita si nu au ajuns la concluzia ca D-zeu ar fi extraterestru

Crede-ma ca cine este destept cu adevarat, a inteles deja despre ce este vorba!!!
Flamma

Ia uitati ce-am gasit ! Pare destul de veridic...
Paradox Systems
Vedeti sa nu apara barbatii in negru!!!
Sa va stearga topicul coolspeak.gif
Oricum nota 10+
eddie91tm
Ma truthman si spyderman atata insistati cu biblia despre care v-am spus ce parere am , e o carte compusa din alte carti mai mici care au fost scrise de mai multe persoane , persoane care au putut scrie multe lucruri acolo , lucruri care poate sunt minciuni la fel ca iadul care de alte teori de genu acesteia a fost numit o inventie pentru ca preoti sa poata controla enoriasi si sa poata supuna mai multa lume si sa nu uitam ca au fost vremuri cand papi aveau mai multa putere decat regi . Si pana la urma urmei deageaba sunt scrise alcele fragmente negru pe alb in biblie daca voi nu stit sa le interpretati , biblia nu e revista de benzi desenate o carte mult mai complexa pentru un om de rand cu o simpla facultate sau cu liceu . Iar toata teroia voastra se bazeaza pe ceea ce scrie in biblie , intradevar e o torie cunoscuta am mai auzit-o dar e doar o teorie si sunt multe alte TEORI mult mai bine fondate . Asta e parerea voastra nu o bagati pe gat altora , fiecare crede ce vrea , iar asta e parerea mea si incercati sa nu mai faceti atatc asupra unei persoane cand isis expune punctul de vedere ca pana la urma urmei e un forum public .
tudorel666

Argumentele tale sunt deosebite, dar lipsesc cu desavarsire!

QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:14) [snapback]2862175[/snapback]
Ma truthman si spyderman atata insistati cu biblia despre care v-am spus ce parere am , e o carte compusa din alte carti mai mici care au fost scrise de mai multe persoane , persoane care au putut scrie multe lucruri acolo , lucruri care poate sunt minciuni la fel ca iadul care de alte teori de genu acesteia a fost numit o inventie pentru ca preoti sa poata controla enoriasi si sa poata supuna mai multa lume si sa nu uitam ca au fost vremuri cand papi aveau mai multa putere decat regi . Si pana la urma urmei deageaba sunt scrise alcele fragmente negru pe alb in biblie daca voi nu stit sa le interpretati , biblia nu e revista de benzi desenate o carte mult mai complexa pentru un om de rand cu o simpla facultate sau cu liceu . Iar toata teroia voastra se bazeaza pe ceea ce scrie in biblie , intradevar e o torie cunoscuta am mai auzit-o dar e doar o teorie si sunt multe alte TEORI mult mai bine fondate . Asta e parerea voastra nu o bagati pe gat altora , fiecare crede ce vrea , iar asta e parerea mea si incercati sa nu mai faceti atatc asupra unei persoane cand isis expune punctul de vedere ca pana la urma urmei e un forum public .

Nu spui decat generalitati si nimic concret.
truthman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:14) [snapback]2862175[/snapback]

Citeste bai Gigi Biblia si lasa prostiile!
Lasa-neee, lasa-neee!
Sunt satul de minciuni!
E timpul adevarului!
Si se pare ca a inceput sa iasa la iveala!!!
Gigi tu faci Biblia mincinoasa? laugh.gif
eddie91tm
tudorel666 ce argumente ai vrea sa iti mai dau ? nu vezi ca daca mai zic multe sar toti pe mine ca is majoritari si sunt genu de oameni care atunci cand aud o teorie mai deosebita o si cred .
truthman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:21) [snapback]2862209[/snapback]
tudorel666 ce argumente ai vrea sa iti mai dau ? nu vezi ca daca mai zic multe sar toti pe mine ca is majoritari si sunt genu de oameni care atunci cand aud o teorie mai deosebita o si cred .

E adevarata gigi!
E singura teorie plauzibila si dovedita cu ajutorul textelor din biblie!
Daca nu sti sa citesti nu-i nimic, daca vrei sa arati ca lucrurile stau altfel DOVEDESTE!
eddie91tm
truthman nu ma intereseaza ce zici tu sau altii dar iti pot spune ca eu cunosc adevarul si am cele mai solide argumente pe care nu am de cand sa ti le insir aici ca miar lua o gramda de timp si oricum nu mai crede ca tu o ti pe a ta dar daca vreodata vei intelege ce este aia logica poate iti vei da seama si vei afla .
truthman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:28) [snapback]2862230[/snapback]
truthman nu ma intereseaza ce zici tu sau altii dar iti pot spune ca eu cunosc adevarul si am cele mai solide argumente pe care nu am de cand sa ti le insir aici ca miar lua o gramda de timp si oricum nu mai crede ca tu o ti pe a ta dar daca vreodata vei intelege ce este aia logica poate iti vei da seama si vei afla .

N-ai vrea sa ni le impartasesti si noua dragule?
Sau vorbesti ca sa nu adormi?
Zi-mi ca i-ai gasit adresa lui D-zeu aici pe Terra!
Si ca si-a schimbat biroul si ca acum nu se mai afla in Imparatia lui din Ceruri
eddie91tm
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 17:26) [snapback]2862225[/snapback]
E adevarata gigi!
E singura teorie plauzibila si dovedita cu ajutorul textelor din biblie!
Daca nu sti sa citesti nu-i nimic, daca vrei sa arati ca lucrurile stau altfel DOVEDESTE!

Ma tu ai o problema cu biblia tu nu intelegi ca exista multe alte carti inafara de biblie pe care nu incerc sa o minimalizez dar tu uiti ca budisti care sunt alte cateva miliarde isi desfasoara cu bine viata fara biblia asta a ta pe care o tot ti in slava si nu vrei sa intelegi ca e carte INTERPRETABILA nu carte de bancuri sau revista de benzi desenate .
tudorel666
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:21) [snapback]2862209[/snapback]

Nu cred ca iti ia careva boii de la caruta daca ai extraordinarul "curaj" sa-ti bati tastatura sa iasa niste opinii inteligente si nu doar simple pareri!
truthman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:32) [snapback]2862253[/snapback]
Ma tu ai o problema cu biblia tu nu intelegi ca exista multe alte carti inafara de biblie pe care nu incerc sa o minimalizez dar tu uiti ca budisti care sunt alte cateva miliarde isi desfasoara cu bine viata fara biblia asta a ta pe care o tot ti in slava si nu vrei sa intelegi ca e carte INTERPRETABILA nu carte de bancuri sau revista de benzi desenate .

Gigi Flamma tocmai a aratat o poza in care cineva a gasit un os care a apartinut se pare unui urias din biblie!
Tu sti sa citesti? Ai probleme cu vederea?
Ai citit macar o singura data biblia? sau macar ce s-a scris aici pe forum?
truthman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:32) [snapback]2862253[/snapback]

Gigi Flamma tocmai a aratat o poza in care cineva a gasit un os care a apartinut se pare unui urias din biblie!
eddie91tm
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 17:30) [snapback]2862246[/snapback]
N-ai vrea sa ni le impartasesti si noua dragule?
Sau vorbesti ca sa nu adormi?
Zi-mi ca i-ai gasit adresa lui D-zeu aici pe Terra!
Si ca si-a schimbat biroul si ca acum nu se mai afla in Imparatia lui din Ceruri

Deja incepi sa ai caracter pamflet si nu cred ca se mai poate posta ceva pe topicu asta fara ca tu sa incepi sa iei la misto parerile altora .
truthman
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:37) [snapback]2862270[/snapback]
Deja incepi sa ai caracter pamflet si nu cred ca se mai poate posta ceva pe topicu asta fara ca tu sa incepi sa iei la misto parerile altora .

Ok, ai si tu dreptate!
Uite aici un citat din biblie:
2.Genesa
6.1. Cand au inceput oamenii sa se inmulteasca pe fata pamantului si li s-au nascut fete
2. fiii lui Dumnezeu au vazut ca fetele oamenilor erau frumoase; si din toate si-au luat de neveste pe acelea cari si le-au ales
4.Uriasii erau pe pamant in vremurile acelea si chiar dupa ce s-au impreunat fiii lui Dumnezeu cu fetele oamenilor si le-au nascut ele copii ; acestia erau viteji......................
Si vezi un pic mai sus ca flamma tocmai a postat o poza
Daca sti si putina engleza ai sa citesti exact textul de mai sus luat din Biblie
eddie91tm
QUOTE(truthman @ May 20 2007, 17:36) [snapback]2862268[/snapback]

Da vad ca esti foarte convins de autenticitatea pozei postate de acel user , tu ai auzit de flasuri sau crezi ca tot ce zboara se manaca , ma poate e adevarata poza si existenta acelui femur dar ti-am mai sus si nu stiu de cate ori vrei sa iti mai repet ca dupa parerea mea biblia nu e 100% adevarata , poate partea cu uriasi e adevarata pentru ca acei uriasi se spune ca au fost oameni din neandertal si nu au coexista in acelasi timp cu homo spiens spiens si au murit din cauze naturale , iar ei au reprezentat o parte din evolutia noastra .
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.