QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 12:00) [snapback]2861072[/snapback]
Am citit si eu topicul asta care a fost creat de spyderman care sustine ca D-zeu e extraterestru , extraterestru insemnand "Ființă care se află în afara globului terestru" . Spyderman am obeservat ca insita cu bilblia care este o carte mai mult interpretabila , nimic concret , exact . Intradevar teoria lui este plauzibila dar trebuie sa luam in considerare ca multi foarte multi oameni care sunt mai destepti decat tot forumul asta a un loc au interpretat biblia care este o carte care neaprat trebuie interpretata nu poate fi pur si simplu citita si nu au ajuns la concluzia ca D-zeu ar fi extraterestru . Eu am fost botezat la catolici dar acum alte convingeri religioase iar parerea mea despre bibile este ca contine parti esentiale pentru viata dar si multe erezi care si ele au fost scrise cu un scop bine determinat . Si dupa parerea mea si a altora mai destepti ca mine D-zeu care inseamna pentru voi crestini "Ființă supranaturală, considerată în credințele religioase drept creatoare a lumii și cea care determină destinul oamenilor" nu poate fi un extraterestru amarat care sa aiba nevoie de obiecte zburatoare neidentificate pentru a se deplasa . Deci stati calmi e foarte putin probabil sa fie asa cum sustine spyderman , e chiar nula teoria din punctul meu de vedere care este destul de larg .

Argumentele tale sunt deosebite, dar lipsesc cu desavarsire!
QUOTE(eddie91tm @ May 20 2007, 17:14) [snapback]2862175[/snapback]
Ma truthman si spyderman atata insistati cu biblia despre care v-am spus ce parere am , e o carte compusa din alte carti mai mici care au fost scrise de mai multe persoane , persoane care au putut scrie multe lucruri acolo , lucruri care poate sunt minciuni la fel ca iadul care de alte teori de genu acesteia a fost numit o inventie pentru ca preoti sa poata controla enoriasi si sa poata supuna mai multa lume si sa nu uitam ca au fost vremuri cand papi aveau mai multa putere decat regi . Si pana la urma urmei deageaba sunt scrise alcele fragmente negru pe alb in biblie daca voi nu stit sa le interpretati , biblia nu e revista de benzi desenate o carte mult mai complexa pentru un om de rand cu o simpla facultate sau cu liceu . Iar toata teroia voastra se bazeaza pe ceea ce scrie in biblie , intradevar e o torie cunoscuta am mai auzit-o dar e doar o teorie si sunt multe alte TEORI mult mai bine fondate . Asta e parerea voastra nu o bagati pe gat altora , fiecare crede ce vrea , iar asta e parerea mea si incercati sa nu mai faceti atatc asupra unei persoane cand isis expune punctul de vedere ca pana la urma urmei e un forum public .
Nu spui decat generalitati si nimic concret.