QUOTE(Julie1122 @ May 18 2007, 20:48) [snapback]2854863[/snapback]
Stiam dintr-o apocrifa ca fiii lui Dumnezeu, cei despre care se vorbeste sunt ingeri.
Da, ingerii sunt fiinte spirituale, deci nu e nevoie ca fiii lui Dumnezeu sa fie materiali, si nu uitati ca Dumnezeu a facut pamantul prin cuvant.
Ce nevoie are El de ozn-uri? Se descurca inainte de creatie si fara ele. Aveti o definitie pentru Dumnezeu in evanghelia lui Luca 1:1.
Nu, nu cred ca Dumnezeu din biblie este extraterestru si am citit biblia.
Omul a fost facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, de ce omul este etalon in discutia noastra?
Ganditi din punctul de vedere al unui om si este normal, dar nu-i atribuiti lui Dumnezeu toate bazaconiile.
Ce nevoie are Dumnezeu de tehnologie? Omul are deoarece nu se poate descurca altfel, dar Dumnezeu?
Da, ingerii sunt fiinte spirituale, deci nu e nevoie ca fiii lui Dumnezeu sa fie materiali, si nu uitati ca Dumnezeu a facut pamantul prin cuvant.
Ce nevoie are El de ozn-uri? Se descurca inainte de creatie si fara ele. Aveti o definitie pentru Dumnezeu in evanghelia lui Luca 1:1.
Nu, nu cred ca Dumnezeu din biblie este extraterestru si am citit biblia.
Omul a fost facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, de ce omul este etalon in discutia noastra?
Ganditi din punctul de vedere al unui om si este normal, dar nu-i atribuiti lui Dumnezeu toate bazaconiile.
Ce nevoie are Dumnezeu de tehnologie? Omul are deoarece nu se poate descurca altfel, dar Dumnezeu?
Julie, nu stiu ce nevoie are Dumnezeu de tehnologie, dar sigur o foloseste. Nu uita ca Ilie a fost ridicat la cer intr-un car de foc, iar Enoh a umblat cu Dumnezeu cateva sute de ani inainte de a fi luat definitiv de pe pamant. Ori Enoh sunt convins ca a umblat cu fiinte asemenea lui, ca altminteri i-ar fi venit enorm de greu ca sa fie singurul om, avand numai spirite in jur. Chiar si pe Hristos, dupa inviere, apostolii l-au crezut spirit, asa cum il crezi tu acuma pe Dumnezeu, dar li s-a demonstrat ca era om in carne si oase.