SonyEricsson P1
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Dante_Sparda

Ce parere aveti de asta?

Specificatii:

Retea UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900

Dimensiuni 106 x 55 x 17 mm

Greutate 124 g

Ecran TFT, 256K colors, 240 x 320 pixels, 2,6 inch, touchscreen

Procesor 208 MHz, RAM 128

Memorie interna 160 MB, slot card M2, card 512 MB inclus

USB port, Wi-Fi 802.11b, Infrarosu, Bluetooth

WAP 2.0, 3G, GPRS Clasa 10

SMS, MMS, Email, Instant Messaging

Video playback

Media Player (MP3, AAC)

FM radio cu RDS

Sistem de operare: Symbian OS v9.1, UIQ 3.0

Browser: HTML (Opera), RSS reader

Camera: 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash; secondary videocall camera

Altele: - Sync ML
- Office applications
- Business card scanning
- Organiser
- Photo album
- Voice memo
- Built-in handsfree

Baterie: Standard battery, Li-Ion 1120 mAh
Stand-by Up to 440 h
Timp vorbire Up to 10 h

Eh...ce ziceti de asta? P990 + M600 + K800 + mici modificari = P1 ...interesanta combinatie, nu? Sa vedem si pretul... huh.gif
cia3194
QUOTE(Dante_Sparda @ May 13 2007, 00:52) [snapback]2826381[/snapback]
Ce parere aveti de asta?

Specificatii:
Retea UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900

Dimensiuni 106 x 55 x 17 mm

Greutate 124 g

Ecran TFT, 256K colors, 240 x 320 pixels, 2,6 inch, touchscreen

Procesor 208 MHz, RAM 128

Memorie interna 160 MB, slot card M2, card 512 MB inclus

USB port, Wi-Fi 802.11b, Infrarosu, Bluetooth

WAP 2.0, 3G, GPRS Clasa 10

SMS, MMS, Email, Instant Messaging

Video playback

Media Player (MP3, AAC)

FM radio cu RDS

Sistem de operare: Symbian OS v9.1, UIQ 3.0

Browser: HTML (Opera), RSS reader

Camera: 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash; secondary videocall camera

Altele: - Sync ML
- Office applications
- Business card scanning
- Organiser
- Photo album
- Voice memo
- Built-in handsfree

Baterie: Standard battery, Li-Ion 1120 mAh
Stand-by Up to 440 h
Timp vorbire Up to 10 h
Eh...ce ziceti de asta? P990 + M600 + K800 + mici modificari = P1 ...interesanta combinatie, nu? Sa vedem si pretul... huh.gif

E chiar interesanta combinatia asta. Pretul cred cava fi peste 1800RON la lansare, dar SE scade de obicei preturile dupa cateva luni.
Totusi nu stiu cat de bine se va descurca cu procesorul ala.

OffTopic: Vezi ca semnatura ta are o greseala - corect este: Now what the hell ARE you waiting for?

loveparade
Sursa? De unde ai luat materialul? Niste poze... un review? Nu incepe un topic fara dovezi!
msjohntm
QUOTE(loveparade @ May 13 2007, 19:56) [snapback]2828946[/snapback]
Sursa? De unde ai luat materialul? Niste poze... un review? Nu incepe un topic fara dovezi!

Dovada e aici de mult timp cu review cu tot.
Din specificatii nu vad insa blitzul lui K800. Au trecut din nou la flash?
yeu
Mie imi place cum arata, e foarte reusit atat ca design cat si la dotari. E un telefon care cred ca va avea un pret cam mare dar va scadea cum e la majoritatea SE din seria P, si P990 a fost foarte scump.
Teophileos
QUOTE(msjohntm @ May 13 2007, 21:12) [snapback]2829259[/snapback]

E posibil sa aibe doar flash de dragul autonomiei la baterie ! Procesorul trebuia sa fie de minim 300 / 312 de MHz ! console.gif
loveparade
Sa se ia in gura cu nokia N95? Nu au reusit! He he, inginerii estia mai au mult de lucru!
O chestie: de ce S.E. au putine telefoane cu EDGE? Le era greu? Handsfree-ul tot asa a ramas? De ce nu au putut pune direct jack 3.5" ? Are GPS? Nu. De ce?
Inginerii estia... is de'a'jeaba...

msjohntm
Are procesor ca si HTC P3300 care nu are insa 3G, dar nici P1 nu are HSCSD avand download doar de 384kbps, pe cand Nokia E90 are procesor de 330 MHz si 3,6 Mbps, deci o diferenta foarte mare.
Cred ca intr-un an telefoanele PDA vor castiga suprematia in domeniul businesului, telefoanele obisnuite avand de partea lor doar autonomia. Parerea mea.
Dante_Sparda
QUOTE(cia3194 @ May 13 2007, 09:29) [snapback]2826975[/snapback]
E chiar interesanta combinatia asta. Pretul cred cava fi peste 1800RON la lansare, dar SE scade de obicei preturile dupa cateva luni.
Totusi nu stiu cat de bine se va descurca cu procesorul ala.

OffTopic: Vezi ca semnatura ta are o greseala - corect este: Now what the hell ARE you waiting for?

Pey merge ca si P990... trebuie sa se descurce.
OffTopic: Merci pt observatie... nu stiu de ce mi s-a parut mie ca aud DO in loc de ARE.. smile.gif wink.gif

QUOTE(loveparade @ May 13 2007, 19:56) [snapback]2828946[/snapback]

Bine, vrei sursa si reviewul si poze? Uitate aici ...

QUOTE(msjohntm @ May 13 2007, 21:12) [snapback]2829259[/snapback]

Se pare ca da sad.gif : "The Sony Ericsson P1 is equipped with a 3.2 megapixel camera with autofocus and a dual-LED flash."

Dante_Sparda

Si nici macar nu are tehnologia Cyber-shot (cred ca din cauza asta nu are blitz) ... are doar 3,2 mpx si atat. death.gif ranting2.gif So...trecem - K800 si ramane P990 + M600i + o camera de 3.2 Mpx cu doua leduri = P1
Pacat...
FadeToBlack
De fapt ar avea doar 3 MP, dupa spusele celor de la GSMArena.
Zamo
Ecranul touchscreen face toți banii în navigarea pe net smile.gif
antidote
Se pare ca deja e un adevarat gadget. Depaseste cu mult notiunea de "telefon"
phoenix12345
Daca inmultesti 2048 cu 1536 si imparti la 1 milion iti da 3,14 megapixeli(asta-i "metoda megapixelului").Si camera la k800 are aceeasi rezolutie(3.2 Megapixeli e o aproximare).Si Samsung D900 are aceeasi rezolutie(desi in specificatii scrie 3 Megapixeli).Pana la urma producatorii decid ce sa scrie in specificatii.
Dante_Sparda
Da..dar tot 3.2 scrie pe capacul protector al camerei... ma refer la K800. Insa cred ca e mare pacat ca nu au implementat tehnologia Cyber-shot si la P1. Dar cred ca cei de la Sony Ericson au alte planuri in privinta tehnologiei Cyber-shot...implementand-o pe alte terminale mobile, si de ce nu, pe viitor, intr-un P series.
akajohn
Intamplator m-am jucat cu un P1 si m-a impresionat viteza de lucru si calitatea materialului... are un finisaj foarte bun iar viteza in meniuri este super... oricum deocamdata eu sunt super multumit de P990i al meu care de cand are ultimul soft perge impecabil... nu stiu cat tine bateria la un P1 dar o sa aflam cat de curand... oricum eu incarc telefoanele zilnic pentru ca vorbesc foarte mult la telefon si nu mi se pare o mare problema...
Dante_Sparda
QUOTE(akajohn @ May 29 2007, 11:31) [snapback]2898990[/snapback]
Intamplator m-am jucat cu un P1 si m-a impresionat viteza de lucru si calitatea materialului... are un finisaj foarte bun iar viteza in meniuri este super... oricum deocamdata eu sunt super multumit de P990i al meu care de cand are ultimul soft perge impecabil... nu stiu cat tine bateria la un P1 dar o sa aflam cat de curand... oricum eu incarc telefoanele zilnic pentru ca vorbesc foarte mult la telefon si nu mi se pare o mare problema...

Intamplator as vrea si eu sa ma joc cu un exemplar biggrin.gif ... felicitari pentru ocazia pe care ai avut-o.
P990, P1, precum si restul telefoanelor de acest gen, sunt telefoane bussines, au ecranul mare, procesor, ram....consuma mult. Asta e... si eu am avut un smartphone cu ecran imens si nu ma plangeam ca tine bateria 2 zile in stand by si max 1 zi in utilizare full.
akajohn
ceva noutati vis-a-vis de data lansarii in Romania?
FadeToBlack
Precomanda la OEM.ro.
Dante_Sparda
QUOTE(akajohn @ Jul 20 2007, 11:24) *
ceva noutati vis-a-vis de data lansarii in Romania?

Incepand cu trimestrul 3 al anului (iulie-august-septembrie). Acum vom vedea cand isi va face aparitia.
tudor_ionutz2000
a aparut coolspeak.gif
PRET: 2000 si ceva RON intrun magazin online peacefingers.gif
Byt
E 1699 lei la Euro-Gsm.
dragos-
Tot e mult 500 E. Dincolo e 400 si ceva...
Teophileos
In comparatie cu "SE - P 990 i" nu se poate spune despre "P 1" ca este cu mult mai bun decat " SE - P 990i", "SE - P 1" este doar un pic mai bun decat predecesorul sau , tocmai deaceea pretul telefonului "Sony-Ericsson P 1 " este revoltator de scump cool.gif , nu merita mai mult de 1400 RON mad.gif , NU , NU , NU nono.gif !
staicueduard
QUOTE(Teophileos @ Aug 12 2007, 21:43) *
In comparatie cu "SE - P 990 i" nu se poate spune despre "P 1" ca este cu mult mai bun decat " SE - P 990i", "SE - P 1" este doar un pic mai bun decat predecesorul sau , tocmai deaceea pretul telefonului "Sony-Ericsson P 1 " este revoltator de scump cool.gif , nu merita mai mult de 1400 RON mad.gif , NU , NU , NU nono.gif !

prea multi bani! k tot e vb de preturi mai mici , grecia e perfecta! va dau un exepmlu offtopic pt k nu stiu de pretul unui P1 acolo.. n95 la liber 250 euro!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.