Kyandra
12th May 2007, 12:41
Fratilor, oameni buni, soferi, pietoni, biciclisti si toti condamnatii la sufocare in asa-zisa "capitala europeana", nu-i uman ce se intampla!!! Bucurestiul nu mai e doar un cosmar, o capitala a contrastelor, locul unde totul se incepe si rareori se termina... e. mai nou, un nesfarsit santier, unde mori sufocat de praf, zgomot si caldura fara a avea macar dreptul sa te opui. Orice straduta, oricat de neinsemnata, e "in lucru": muncitori plictisiti care sprijina sapa asteptand sa vina seara, mormane de moloz, borduri vechi si noi, canale destupate, gropi, gramezi de pamant si praf cat intr-o mina de carbuni!!!
Eu locuiesc in Colentina si pana acum am fost un cetatean "pasnic", dar acum s-a umplut paharul: de la Bucur Obor pana la pod la Europa faci, daca "ai noroc" si 2 ORE!!!. E un balamuc monstru la orice ora din zi si din noapte: sine de tramvai scoase, spart asfalt vechi si turnat altul nou, schimbat borduri, tras tevi pe sub sosea, blocare stradute laterale... E UN COSMAR CARE VA DURA PANA LA ANUL!!!! Nu se poate asa ceva!!! Cica sa ocolesti!! PE UNDE NAIBA? Se lucreaza in acelasi timp PE TOATE RUTELE OCOLITOARE: pe soseaua Stefanesti (fosta 7 noiembrie), pe str. Moroieni, pe Fundeni, la d-na Ghica se pregatesc sa inceapa o pasarela...) Cine a autorizat asa ceva? Ar trebui tras in teapa ca pe vrememea lui Tepes!!! OARE PAREREA NOASTRA, A CELOR PE BANII CARORA SE FACE TOT BALAMUCUL ASTA, CHIAR NU CONTEAZA??? Pe noi nu ne intreaba nimeni cum suportam blocaje interminabile de circulatie, ce minciuni mai inventam sa ne ierte seful dupa ce ajungem la servici cu 1-2 ore intarziere, si tot praful si zgomotul care te fac sa iti iei campii si sa urli de nebun!! Partea proasta e ca nu numai in Colentina se intampla asa ceva. TOT BUCURESTIUL E LA FEL. Si nea ADRIEAN zice ca e pentru binele noastru, ca in doi-trei ani o sa termine tot ce nu s-a facut in n'spe ani!!! As vrea sa stiu, voi ce parere aveti? Ca parerea mea se traduce prin niste urari mult prea "colorate" ca se le postez aici, asa ca BEEP.