Mai exista dragoste adevarata
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

CPX

Intrebarea este special pentru fete(eu sunt baiat) dar si pentru baieti....mai exista dragoste reala.Adica indiferent de problemele banesti sau de problemele fizice fata/baiatul sa ramana langa partenerul de viata si toate deciziile luate in familie(inclusiv cele pe plan sexual) sa fie luate de comun acord cu calm si ratiune.Eu consider ca o relatie are nu se bazeaza pe intelegere si prietenie si dragoste si se bazeaza pe bani si sex nu are sanse sa reziste si nu are sens ca cei doi se stea impreuna daca lucrurile nu sunt asa,e mai bine sa fii singur .
Valentine
Cu siguranta nu e mai bine sa fii singur. Prefer sex si bani decat singuratate in cel mai rau caz smile.gif

Jaqueline
Aici trebuie sa-l aprob pe Valentine. sleep.gif

Eu s-ar putea sa nu fiu chiar in masura sa-ti raspund la intrebare din moment ce nu-s maritata, dar...
Nu cred ca a existat vreodata o dragoste atat de....oarba (m-am ferit sa-i spun adevarata, din moment ce nu cred si nici n-am vazut) incat sa treaca peste atatea bariere si chiar sa nu tina cont de aspectele financiare sau de infatisarea partenerului.
Fii si tu mai pragmatic, altfel s-ar putea sa treci prin multe deceptii. Intr-adevar, o relatie trebuie sa se bazeze pe intelegere, prietenie si dragoste, dar nu numai. rolleyes.gif
euph0ric
Exista. In pauzele dintre infidelitati.
Graveland
QUOTE(CPX @ May 12 2007, 01:11) [snapback]2822664[/snapback]
Intrebarea este special pentru fete(eu sunt baiat) dar si pentru baieti....mai exista dragoste reala.Adica indiferent de problemele banesti sau de problemele fizice fata/baiatul sa ramana langa partenerul de viata si toate deciziile luate in familie(inclusiv cele pe plan sexual) sa fie luate de comun acord cu calm si ratiune.Eu consider ca o relatie are nu se bazeaza pe intelegere si prietenie si dragoste si se bazeaza pe bani si sex nu are sanse sa reziste si nu are sens ca cei doi se stea impreuna daca lucrurile nu sunt asa,e mai bine sa fii singur .

Eu zic ca exista. Ai incercat sa te cauti in pantaloni?
euph0ric
QUOTE(CPX @ May 11 2007, 23:11) [snapback]2822664[/snapback]

Servestri prea des bullshitu` comercial amice. Recomand o drastica cura cu iaurt Danone (reclama mascata, ma`mpinge concurenta). Intrebarea mea ie : Tu realizezi ca relatiile premaritale sunt impotriva cutumei ????????? dezaprobate de biserica... viva la revolucion...

QUOTE(Graveland @ May 13 2007, 13:02) [snapback]2828012[/snapback]
Eu zic ca exista. Ai incercat sa te cauti in pantaloni?

Te rog nu expune intrebari retorice. Inhibezi copchilu`.

PS : m`ar interesa ce ti`ai raspuns.

daca nu mi`ati remarcat cacofonia, mai lucrati la dirijarea atentiei biggrin.gif
landscape10
Exista. In filme.

Disclamer: no not try this at home.

Graveland
QUOTE(euph0ric @ May 13 2007, 15:55) [snapback]2828203[/snapback]
Te rog nu expune intrebari retorice. Inhibezi copchilu`.

PS : m`ar interesa ce ti`ai raspuns.
daca nu mi`ati remarcat cacofonia, mai lucrati la dirijarea atentiei biggrin.gif

Cred ca sunt incercat de sentimente prea profunde. E de la ciorba.
Kidu
as zice ca o relatie se bazeaza puternic pe intelegere si prietenie si dragoste si pe bani si sex. smile.gif Cei 6 ani alaturi de sotia mea m-au convins.
Graveland

QUOTE(Kidu @ May 14 2007, 03:36) [snapback]2830423[/snapback]
as zice ca o relatie se bazeaza puternic pe intelegere si prietenie si dragoste si pe bani si sex. smile.gif Cei 6 ani alaturi de sotia mea m-au convins.

Da' ai rezistat ceva. biggrin.gif
Valentine
QUOTE(Kidu @ May 13 2007, 17:36) [snapback]2830423[/snapback]

Sunt de acord cu afirmatia de mai sus, numai ca la mine ordinea este alta: sex, dragoste, intelegere, prietenie si bani. Dupa vreo 20 de ani probabil ca sexul nu o sa mai fie pe primul loc, insa pana atunci notangel.gif naughty.gif
pretty_woman
poate suna cat se poate de eronat pentru unii insa eu cred in dragostea adevarata ,cea care nu tine cont de latura materiala sau de alte aspecte. kisstogether.gif
Annny
eu cel putin sper ca mai exista smile.gif
si tind sa cred ca exista pentru ca am in jurul meu exemple care demonstreaza ca inca mai exista dragoste tongue.gif
pretty_woman
QUOTE(Annny @ Jun 29 2007, 20:26) [snapback]3035858[/snapback]
eu cel putin sper ca mai exista smile.gif
si tind sa cred ca exista pentru ca am in jurul meu exemple care demonstreaza ca inca mai exista dragoste tongue.gif

of..as vrea si eu macar sa vad astfel de exemple...dar am numai exemple nagative in jurul meu si ma deziluzioneaza incet-incet dar sigur...sad.gif sleep.gif sleep.gif
Annny
QUOTE(pretty_woman @ Jul 16 2007, 12:48) [snapback]3106093[/snapback]
of..as vrea si eu macar sa vad astfel de exemple...dar am numai exemple nagative in jurul meu si ma deziluzioneaza incet-incet dar sigur...sad.gif sleep.gif sleep.gif

acesta poate fi un lucru bun pentru ca atunci cand nu ai asteptari, realizarea e mult mai dulce ...
pretty_woman
QUOTE(Annny @ Jul 16 2007, 10:59) [snapback]3106148[/snapback]
acesta poate fi un lucru bun pentru ca atunci cand nu ai asteptari, realizarea e mult mai dulce ...

mda...ceva de genul "asteptarea e cea mai dulce..." si totusi imi dauneaza grav: eu sunt o visatoare si o romantica incurabila convinsa....sad.gif
Annny
QUOTE(pretty_woman @ Jul 16 2007, 13:16) [snapback]3106238[/snapback]
mda...ceva de genul "asteptarea e cea mai dulce..." si totusi imi dauneaza grav: eu sunt o visatoare si o romantica incurabila convinsa....sad.gif

ehe....deci nu sunt singura biggrin.gif
eu incerc sa aplic tot felul de idei & conceptii realiste ca sa sufar cat mai putin... dar cand ma apuca indragosteala o iau razna oricum
Eminovici
Dincolo de vise si dorinte, dragostea inseamna suferinta continua si fericire sporadica. Ce e adevarat? O iubire platonica? Un legamant uitat?
Meister
QUOTE(Eminovici @ Jul 16 2007, 13:31) *
Dincolo de vise si dorinte, dragostea inseamna suferinta continua si fericire sporadica. Ce e adevarat? O iubire platonica? Un legamant uitat?

laugh.gif Suferinta continua si fericire sporadica! Cred ca asa s-ar traduce casnicia mea! Pai ... daca asta-i dragoste, sa fiu eu al naibii, nu mai vreau asa ceva! Vreau fericire continua si suferinta sporadica. Doar nu sintem sadici! smile.gif

PS: cred ca ar trebui sa ma uit mai atent intr-un dictionar de etimologie sa vad de unde vine acest cuvant "casnicie"....
bogdanan
QUOTE(CPX @ May 12 2007, 01:11) *

1. mai exista dragoste adevarata
2. relatia bazata pe intelegere, prietenie si dragoste rezista tot atat cat rezista una bazata pe sex si bani
3. daca nu-s bani (strictul necesar) dragostea nu e de ajuns (trece si prin stomac)
4 restul e poezie
Eminovici
QUOTE(Meister @ Jul 30 2007, 18:54) *
laugh.gif Suferinta continua si fericire sporadica! Cred ca asa s-ar traduce casnicia mea! Pai ... daca asta-i dragoste, sa fiu eu al naibii, nu mai vreau asa ceva! Vreau fericire continua si suferinta sporadica. Doar nu sintem sadici! smile.gif

PS: cred ca ar trebui sa ma uit mai atent intr-un dictionar de etimologie sa vad de unde vine acest cuvant "casnicie"....

E universal ceea ce spun, doar ca multi nu vad ca viata lor e doar suferinta!
http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=3168048
jorj.me
eu votez cu NU, adica nu mai cred in dragoste. Cine n-ar vrea sa iubeasca cu adevarat si a fie iubit...dar mai ai cu cine in zilele noaste!!!

definitia fidelitatii: LIPSA UNEI OCAZII FAVORABILE
dintimisoara
Chestia asta cu dragostea,cum scria cineva pe aici....e o chestie poetica...cu vise multe si palpitatii...Pentru mine dragoste=chimie.....un amestec de fluide si hormoni pusi la cross sau 100 de metrii garduri....cand s-a terminat pista de alergare,s-a terminat si dragostea asta....In general dragostea venita cu picioarele pe pamant trece prin stomac....si in lipsa banilor si in cele mai inchegate cupluri exista discutii mai mult sau mai putin aprinse....
In opinia mea...eu traduc intrebarea celui care a initiat topicul cam asa:pot vorbi despre faptul ca exista sau nu dragoste adevarata atunci cand esti la primii fluturi ai emotiilor de iubire...adica intre 15-20 de ani si chiar mai tarziu si atata vreme cat esti necasatorit si nu ai obligatii....Calcaiele iti pot lua foc la orice varsta,insa e vorba,zic eu.....doar de o valvataie....Dupa o anumita varsta intervine sedimentarea sentimentelor,mai ales cand esti casatorit si din experienta va spun ca obisnuinta e mult mai tare decat dragostea....Unii dintre voi poate nu au trecut prin asa ceva,dar multor oameni li se intampla sa nu-si mai poata suporta partenerul de viata si totusi sa nu poata face pasul de a renunta la prezenta lui,sa nu poata face pasul de a-l parasi....preferand o tortura zilnica numai din cauza obisnuinte si a falsei lips e de siguranta pe care prezenta celuilalt i-o da.
A fi intai prieten,tovaras si partener de viata cu cineva ,in opinia mea,confera o doza imensa de incredere acelei relatii....
La mine cele enumerate sunt in ordinea asta:pritenie,automat de aici decurge intelegere,bani si sex....Poate ca am ajuns la varsta la care deja pentru mine sexul nu mai are o asa mare importanta.... smile.gif
Sa fiti iubiti!
gtk
nu exista adevaruri absolute universal valabile vizavi de subiectul asta, de genul "dragoste nu mai exista", "dragoste exista", "exista numai in filme" & alte idei fixe.... ci doar pareri personale, valabile pt. fiecare in parte...

problema e pur si simplu gresit pusa! chestiile astea difera foarte mult de la persoana la persoana... unii cred si in dragostea adevarata(neconditionata, bla bla), altii cred in dragoste dar accepta doar anumite compromisuri, altii accepta mai multe compromisuri, altii nu cred de loc... si tot asa... oamenii sunt foarte diferiti...

totusi, e un lucru cunoscut faptul ca lipsa banilor duce de multe ori la certuri iar lipsa sexului la inselat... difera doar nivelul de toleranta al fiecaruia..
turbo trabannt
QUOTE(jorj.me @ Jul 31 2007, 20:27) *
definitia fidelitatii: LIPSA UNEI OCAZII FAVORABILE

si daca ocazii is cu duiumul sau destule si totusi nu sunt "consumate"?

fidelitatea apare atunci cand iti dai seama ca ce ai acasa nu se compara cu "vrabia " de pe gard.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.