marca PLATINIUM
Pagini: 1, 2

doru.popa

In ultima vreme produsele PLATINIUM au invadat piata....televizoare, casetofoane, roboti de bucatarie, aparate de aer conditionat.....
Toate bune si frumoase....si la preturi f.f. mici

Dar nicaieri nu se spune unde sunt produse aceste aparate;

Intrebare: unde sunt produse aceste aparate si...sunt de incredere? confused.gif :help: confused.gif
kesaruus
Cand nu scriu unde sunt produse, e simplu! Pe vapor!
Care vapor?
Unul negru...
Ideea este alta. Daca au garantie, daca firma care acorda garantie este serioasa, si daca iti permiti ca in cazul in care a iesit din garantie sa-l arunci... Pentru ca sigur nu il va repara nimeni.

bebe STRUMF
O fi vreo chinezarie (fie China, fie Taiwan) ca ashtia nu scriu de obicei.
Oricum au invadat piatza cu f. multe produse (pina si pe stadioane e reclama pe margine).
Bobses
Auzisem că ar fi a doua firmă a LG.
kesaruus
CINE ESTE LG?
Codename
La mine sunt doua televizoare PLATINIUM și pana acum nu am avut probleme la ele. Bine, unul e din vara si altul din Decembrie, deci de destul de putin timp, dar ideea e ca se prezinta bine.smile.gif
petcu stefan
heloo!!!!!!!!!!
despre platinium va spun ca sunt bunicei nu se compara cu sony,panasonic dar nici nu costa la fel ohmy.gifK:
sunt pe piata de 3 ani si au service garantie si postgarantie :cya:

Zazie
E si normal sa aiba garantie si postgarantie. Legea obliga.
ches
QUOTE(kesaruus @ Apr 2 2004, 16:25) [snapback]225117[/snapback]
Cand nu scriu unde sunt produse, e simplu! Pe vapor!
Care vapor?
Unul negru...
Ideea este alta. Daca au garantie, daca firma care acorda garantie este serioasa, si daca iti permiti ca in cazul in care a iesit din garantie sa-l arunci... Pentru ca sigur nu il va repara nimeni.

Pe vapor, pe salupa, uite ca firma a inceput sa faca din ce in ce mai multe. Eu am 2 aspiratoare de la ei (la parintii mei si ai prietenei mele), vechi de 3, respectiv 2 ani si merg amandoua f bine.

Cand ma voi muta la mine, tot aspirator Platinium imi voi lua.
Courage

Aproape anual apar astfel de firme fantoma, ce fac produse OEM smile.gif

Sa le luam pe rand, din amintiri:
- Domotec
- Vortex
- Platinum

Produse pe cat de ieftine, pe atat de proaste !
Astia erau producatorii car einainte produceau: Pojasonic, Soni, Funiai etc

Gasiti numele firmei de la becuri pana la plasme !!! :@
romaximusro
poate o fi vre-o marca proprie al unui magazin de electronice.
CRISTAKEM10
QUOTE(Courage @ May 4 2007, 11:34) [snapback]2785987[/snapback]
Aproape anual apar astfel de firme fantoma, ce fac produse OEM smile.gif

Sa le luam pe rand, din amintiri:
- Domotec
- Vortex
- Platinum

Produse pe cat de ieftine, pe atat de proaste !
Astia erau producatorii car einainte produceau: Pojasonic, Soni, Funiai etc

Gasiti numele firmei de la becuri pana la plasme !!! :@

Vezi ca nu stii!

VORTEX e firma de electronice si electrocasnice BULGARESTI iar PLATINIUM este firma ROMANEASCA cu gama proprie de produse (MADE IN CHINA).

Daca iti spune ceva ROMANEL , atunci ei au firma PLATINIUM.
jadcomp
QUOTE(CRISTAKEM10 @ May 4 2007, 19:41) [snapback]2787998[/snapback]
Vezi ca nu stii!

VORTEX e firma de electronice si electrocasnice BULGARESTI iar PLATINIUM este firma ROMANEASCA cu gama proprie de produse (MADE IN CHINA).

Daca iti spune ceva ROMANEL , atunci ei au firma PLATINIUM.

O mica corectie:
Vortex si Simbio apartin unei firme romanesti. Firma cu actionari chinezi cu sediul la Buzau care importa/produce marfa chinezeasca.
Elite este acelasi lucru doar ca este firma bulgareasca. Marfa din China face un mic ocol pe la vecinii din sud.
Eugen M
am vandut platinium si am avut necazuri . multe sunt jenante . in schimb am vandut vortex , simbio si nu au prea picat . rapotr calitate / pret mi s a parut catre bun . ce e rau ca sunt produse in china ? si alte firme mari produc in china si costa bine mai mult . oare merita platita doar firma ? calitatea e deja tot mai jenanta .
preturile coboara ametitor de stai si te intrebi ce cumperi . un dvd e un mil lei ? in fabrica la noi , la banii aia de abia fabricam conserva . oare ce va urma ?
ches
QUOTE(Eugen M @ May 4 2007, 21:58) [snapback]2788694[/snapback]
am vandut platinium si am avut necazuri . multe sunt jenante . in schimb am vandut vortex , simbio si nu au prea picat . rapotr calitate / pret mi s a parut catre bun . ce e rau ca sunt produse in china ? si alte firme mari produc in china si costa bine mai mult . oare merita platita doar firma ? calitatea e deja tot mai jenanta .
preturile coboara ametitor de stai si te intrebi ce cumperi . un dvd e un mil lei ? in fabrica la noi , la banii aia de abia fabricam conserva . oare ce va urma ?

De acord cu Eugen_M, multe firme cu renume isi fabrica aparatura in China.
In plus exista foarte multe firme chinezesti care au produse de o calitate exceptionala, dar sunt necunoscute la noi. La fel cum la noi sunt cunoscute multe marci pe care chinezii le considera proaste calitativ.

Spre exemplu Kingmax, marca taiwaneza care se gaseste peste tot in China, ei o considera o firma proasta, pe cand la noi memoriile Kingmax sunt considerate printre cele mai bune.

Invers, Meizu, o marca de renume la ei pe piata de mp3playere, care concureaza cu Apple iPod la noi nu ar cumpara-o nimeni. Reclama este sufletul comertului.

Pana la urma, daca vei comanda in China 10000 de frigidere sau de aparate de aer conditionat sau de televizoare, iti vor scrie ce vrei tu pe ele. Depinde de cei de la Platinium, Vortex etc de la ce fabrica chinezeasca vor comanda produsele, si de aici calitatea mai buna sau mai proasta. Deci calitatea va diferi de la un produs la altul pentru ca isi cumpara aspiratoarele din Wuhan, frigiderele din Beijing, iar televizoarele din Chengdu tongue.gif .

Seful de la mine de la serviciu este un tip mai zgarcit, asa ca a cumparat electrocasnice cat mai ieftine: un aspirator Brown, un cuptor cu microunde Alaska, un cuptor cu microunde Vortex, un filtru de cafea Vortex si un frigider Platinium. Frigiderul este de numai 6 luni in firma si merge bine, desi toti angajatii il fataie cum le vine. Filtrul de cafea s-a stricat dupa vreo 2 ani, cuptoarele cu microundemerg bine-merci de 3 ani, iar aspiratorul da urme de oboseala dupa 5 ani.
duculeana
Am TV Platinium STEREO de 3 ani si merge brici, sunt foarte multumit de el: are cautare automata a programelor si-nainte si-napoi, 99 de programe in memorie, culori vii, ceas programabil etc.
Macar sa ma tina cat ma tine Samsungul mono din '94, cu doar 40 de canale memorabile. cool.gif
imblanzitoruldelei
QUOTE(duculeana @ May 20 2007, 12:23) [snapback]2861166[/snapback]
Am TV Platinium STEREO de 3 ani si merge brici, sunt foarte multumit de el: are cautare automata a programelor si-nainte si-napoi, 99 de programe in memorie, culori vii, ceas programabil etc.
Macar sa ma tina cat ma tine Samsungul mono din '94, cu doar 40 de canale memorabile. cool.gif

Vezi ca incurci BIFONIC cu STEREO ...

Totusi aici se dau date cat de cat exacte ...

P.S. PLATINIUM va sari peste moda STEREO direct la TV cu 5.1 smile.gif
dant
QUOTE(romaximusro @ May 4 2007, 13:20) [snapback]2786453[/snapback]
poate o fi vre-o marca proprie al unui magazin de electronice.

Platinium marca proprie a Romanel International Group SA Bucuresti.
Mare parte din produse fabricate in China.
Masinile de spalat si frigiderele sunt ansamblate in Turcia la Vestel.
Incorporabilele in Turcia.
Electrocasnicele mici in China.
Aer conditionat in China.
In general ansambleaza oriunde poate sa-i aplice marca proprie la un pret cat mai mic pentru a avea marja de profit cat mai mare.
raulm
QUOTE(ches @ May 15 2007, 14:19) [snapback]2837067[/snapback]
De acord cu Eugen_M, multe firme cu renume isi fabrica aparatura in China.
In plus exista foarte multe firme chinezesti care au produse de o calitate exceptionala, dar sunt necunoscute la noi. La fel cum la noi sunt cunoscute multe marci pe care chinezii le considera proaste calitativ.

Spre exemplu Kingmax, marca taiwaneza care se gaseste peste tot in China, ei o considera o firma proasta, pe cand la noi memoriile Kingmax sunt considerate printre cele mai bune.

Invers, Meizu, o marca de renume la ei pe piata de mp3playere, care concureaza cu Apple iPod la noi nu ar cumpara-o nimeni. Reclama este sufletul comertului.

Pana la urma, daca vei comanda in China 10000 de frigidere sau de aparate de aer conditionat sau de televizoare, iti vor scrie ce vrei tu pe ele. Depinde de cei de la Platinium, Vortex etc de la ce fabrica chinezeasca vor comanda produsele, si de aici calitatea mai buna sau mai proasta. Deci calitatea va diferi de la un produs la altul pentru ca isi cumpara aspiratoarele din Wuhan, frigiderele din Beijing, iar televizoarele din Chengdu tongue.gif .

Seful de la mine de la serviciu este un tip mai zgarcit, asa ca a cumparat electrocasnice cat mai ieftine: un aspirator Brown, un cuptor cu microunde Alaska, un cuptor cu microunde Vortex, un filtru de cafea Vortex si un frigider Platinium. Frigiderul este de numai 6 luni in firma si merge bine, desi toti angajatii il fataie cum le vine. Filtrul de cafea s-a stricat dupa vreo 2 ani, cuptoarele cu microundemerg bine-merci de 3 ani, iar aspiratorul da urme de oboseala dupa 5 ani.

meizu nu concureaza cu Ipod!
caracteristicile tehnice sunt cu totul altele( mp3, xvid, radio, recorder audio si fm, vizualizator de poze, etc ) vezi pe meizu.ro daca chiar te intereseaza...
Alaska e o marca a grupului Metro si intro vreme cuptoarele cu microunde se faceau de fapt de Moulinex...
Kingmax nu e considerata nicaieri o firma proasta, nu de alta dar nici nu e...
PEM
Dant, eu auzisem ca astia asambleaza toate produsele aici la noi... nici nu stiu daca e mai bine sa fie importate sau asamblate aici...

Stii mai multe despre produsele lor? Ma gandeam sa ii iau un aer de la ei, ai ceva informatii?

Mersi,
dant
QUOTE(PEM @ Jul 25 2007, 22:11) *
Dant, eu auzisem ca astia asambleaza toate produsele aici la noi... nici nu stiu daca e mai bine sa fie importate sau asamblate aici...

Stii mai multe despre produsele lor? Ma gandeam sa ii iau un aer de la ei, ai ceva informatii?

Mersi,

Cauta ceva serios !
PEM
Am vazut ca au acum oferta la aere conditionate in Selgros... io zic ca sunt produse bune daca se vand in Selgros nu cred ca iau aia toate ciurucurile pe urma sa sa vina clientii sa ii omoare... si in plus am un prieten care si-a luat un aer conditionat clasa A de energie cu filtru ionizator de la Platinium si este super multumit omu... arata mult mai bine decat multe produse pe piata nu a avut probleme pana acum ( l-a luat omu in februarie nu a avut probleme nici cu instalarea ) si la super pret.... in jur de vreo 12 mil ala de 12000BTU.

Stii tu ceva in plus, de zici sa caut ceva mai serios?

Mersi,
rocsi6666
aparatele astea no name gen platinium sunt o mare porcarie....de cand l-am luat, zici ca mi-am pus ventilator,ca nu face altceva....nu au freon cat trebuie, service-ul e de tot rahatul, te programeaza in 3 saptamani.....cand il opresc imi curge apa in casa,sper sa i i iau banii pe el inapoi....
sfatul meu e sa nu aruncati banii pe fereastra...
PEM

Cred ca la tine e mai mult o problema legata de firma de instalare si nu de aparatul propriu zis. E instalat prost daca iti curge apa in casa cand il opresti...

Aparate no name.... la aere nu stiu ce sa zic... in afara de 2-3 branduri cunoscute toate poti sa zici ca sunt no name. Practic ele se produc toate in China in aceleasi fabrici...
Andreea
Eu am un blender de la astia si ieri mi s-a stricat cana. Aveti idee unde pot sa merg sa mi-l repare? smile.gif
Reclama
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.