Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100

Crysper

mi se pare mie sau mondo un mai mere sa bagi credit nici in contu' de google adwords, incearca cineva?
lord_dark
Mondo s-a dus... nu prea mai merge pe nicaieri. Dracu stie ce o fi in capul astora de la Transilvania. Mi-au zis ca se incearca o solutie, o suma maxima ce poate fi accesata fara CVV, dar habar nu au cat va mai dura.

More
O intrebare legat de cum functioneaza Paypal pentru comercianti (am cautat la ei pe site dar ori nu este nu am vazut eu raspunsul):

- cand vinzi ceva, cine factureaza la client? Comerciantul sau paypal?
- siteul comerciantului in ce moneda trimite informatia la paypal? Ron sau euro?
TrippLex
QUOTE (retele @ Nov 2 2007, 16:58) *
și mie mi-a apărut acel avertisment, însă doar o singură dată. Folosesc Seamonkey pe Linux.

PayPal foloseste resurse de la urmatoarele domenii :
www.paypalobjects.com
paypal.112.2o7.net
paypalssl.doubleclick.net
altfarm.mediaplex.com

uneori doubleclick.net trimite certificatul VeriSign Class 3 Secure Server CA care nu se gaseste in opera sau firefox
pentru verificare, desi s-ar parea ca e sigur eu nu-l accept pentru ca nu e esential.
geamangmn

Am gasit la adresa https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/webscr?cm...untries-outside informatia despre Romania si "Send and receive payments in these countries." Inseamna ca si Romania este acceptata la plati si retrageri din contul PayPal, voi ce credeti ?
Jaguar Paw
QUOTE (geamangmn @ Nov 3 2007, 18:40) *
Am gasit la adresa https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/webscr?cm...untries-outside informatia despre Romania si "Send and receive payments in these countries." Inseamna ca si Romania este acceptata la plati si retrageri din contul PayPal, voi ce credeti ?

STIM ca e acceptata Romania!

QUOTE (lord_dark @ Nov 2 2007, 14:04) *
Mondo nu mai merge nici la unele magazine online, magazine la care anterior a mers fara probleme. Alta varianta de card mastercard sau Visa (nu electron) sa nu aiba costuri aberante si sa mearga online ce recomandati????

Eu am platit prin paypal cu Mondo de la BT (cand mergea) si cu un card in euro de la BRD - ambele MasterCard
Pe niciunul dintre ele nu am putut retrage banii din paypal

Am inteles ca poti retrage bani doar pe card Visa asa ca am facut comanda de card Visa Electron de la ING Bank
Se pare ca acest card merge si la plati si la retrageri din paypal !
Lao™
Și eu am depus la inceputul săptămânii cerere pentru un card Visa de la Credit Europe Bank, tot din același motiv: nu se pot retrage bani de pe Mastercard.

geo2man
La mine ambele carduri nu merg, Visa Electron de la ING si Visa Electron de la BCR, ambele conturi in RON.

In cazul BCR eu am suplinit contul cu 9 RON, inseamna aceasta ca am suplinit cardul si este 9 RON suficient p/u a permite pp sa extraga 1.5 EURO?
Mai intai avusem 5 RON in cont (inafara de 10 RON, plata anuala de deservire a contului), si am incercat sa fac Complete Expended Use. Si la pasul unde paypal extrage 1.5 EURO am primit eroarea:

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

In tot acest timp tot am incercat sa apas be butonul Get number

Dupa care am mai adaugat 4 RON. Asadar, de ce 9 RON nu este suficient sa fac Complete Expended Use - o fi avand BCR alte taxe (caci dupa ce m-am tot jucat si nu a mers, dupa care m-am dus la BCR am intrebat si mi-au spus ca in cont tot 15 RON sunt (10 cu cei pentru deservirea contului), asa ca sunt sigur ca in cont acum sunt 9 RON).

Iar in cazul ING (care nu este suplinit cu nici un leu, am pe cont 0 lei), primesc eroarea:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Va rog mult sa ma ajutati.
More
QUOTE (geo2man @ Nov 3 2007, 19:39) *
Iar in cazul ING (care nu este suplinit cu nici un leu, am pe cont 0 lei), primesc eroarea:

Cardurile ING merg pe paypal. Dar al tau, daca nu bagi bani pe el, nu va merge in veci. Atata timp cat stii ca trebuie minim 1,5 euro pe card, cum ai vrea tu sa mearga cu 0?
geo2man

QUOTE (More @ Nov 3 2007, 22:06) *
Cardurile ING merg pe paypal. Dar al tau, daca nu bagi bani pe el, nu va merge in veci. Atata timp cat stii ca trebuie minim 1,5 euro pe card, cum ai vrea tu sa mearga cu 0?

Pai eu nici nu trec de pasul cand adaug cardul, caci in cazul cardului BCR am putut sa-l integistrez. Eu credeam ca se poate de adaugat, dar abia la pasul doi cand paypal iti cere sa extraga 1.5 EUR, sa-mi afiseze eroarea/mesajul ala. Si inca ceva, in cazul ambelor banci (ING si BCR), cum pot sa ma folosesc de online banking (sau cum s-o fi numind), stiu ca la ING este 3 RON lunar, dar la BCR? Pot sa achit numai suma pentru aceasta optiune, sau trebuie sa-mi deschid cont nou si sa cer de la bun inceput aceasta optiune?
acidhouse
la mine ing mi-a restrictionat cardul pt paypal . asta dupa ce am facut tranzactii mai bine de 3 4 luni...acum nu stiu ce are dar imi zice ca e o pb la banca si trebuie sa ma duc sa vad...

alta intrebare.... daca adaug alt card in contul paypal mai e nevoie de ceva confirmari?
antidote
Am un card EURO<26 de la BT. Am mai facut tranzactii cu PayPal de pe eBay, insa de data asta am o problema. Cand incerc sa platesc produsul cu PayPal primesc aceasta eroare:

CODE
This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

Am sunat la Banca Transilvania si mi`au spus ca nu n`ar trebui sa fie nicio problema si ca poate este o problema de comunicatii la PayPal. Am trimis mail la PayPal de ieri dar inca n`am primit niciun raspuns.

Am cumparat un stick de 4 gb cu $ 11,5 si dupa ca e un chilipir, nu vreau sa primesc negativ.

Stie cineva ce se intampla? A mai patit cineva?
acidhouse
cand ai incercat sa platesti ? eu am incercat sa platesc aseara si de dimineata si primesc acelasi mesaj , am card ING
worm
eu am incercat sa platesc aseara si de dimineata si primesc acelasi mesaj , am card ING

ce?! sa nu imi zici ca si ING-ul se duce draq...
antidote
Incerc de doua zile incontinuu... sad.gif

Bombardati PayPal cu emailuri... deja am trimis unul, mai trimiteti si voi ca sa se rezolva problema. Mai am un card de la BCR, pe care il voi inscrie maine, poate va functiona.
acidhouse
QUOTE (antidote @ Nov 4 2007, 13:49) *

Bombardati PayPal cu emailuri... deja am trimis unul, mai trimiteti si voi ca sa se rezolva problema. Mai am un card de la BCR, pe care il voi inscrie maine, poate va functiona.

sa ne spui ce iti va zice paypal ...
Borknaghar
QUOTE (antidote @ Nov 4 2007, 14:17) *
Am un card EURO<26 de la BT. Am mai facut tranzactii cu PayPal de pe eBay, insa de data asta am o problema. Cand incerc sa platesc produsul cu PayPal primesc aceasta eroare:

CODE
This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.

Am sunat la Banca Transilvania si mi`au spus ca nu n`ar trebui sa fie nicio problema si ca poate este o problema de comunicatii la PayPal. Am trimis mail la PayPal de ieri dar inca n`am primit niciun raspuns.

Am cumparat un stick de 4 gb cu $ 11,5 si dupa ca e un chilipir, nu vreau sa primesc negativ.

Stie cineva ce se intampla? A mai patit cineva?

$ 11,5 cu shipping free sau pe ala il platesti separat?

Ok: cei care faceti tranzacii cu card ING , sau ati facut foarte recent, spuneti daca ati intimpinat dificultati. Eu deocamdata nu mai am de platit nimic azi sau in zilele urmatoare
antidote
QUOTE (Borknaghar @ Nov 4 2007, 14:18) *
$ 11,5 cu shipping free sau pe ala il platesti separat?

Ok: cei care faceti tranzacii cu card ING , sau ati facut foarte recent, spuneti daca ati intimpinat dificultati. Eu deocamdata nu mai am de platit nimic azi sau in zilele urmatoare

De fapt e 9,99 transportul si 1,5 Flashul

BCR Visa Euro<26 cum merge cu PayPal? A testat cineva cardurile de la BCR?
don_dannielo
QUOTE (worm @ Nov 4 2007, 13:32) *
ce?! sa nu imi zici ca si ING-ul se duce draq...

Am platit acum $1, cu ING electron.

QUOTE (antidote @ Nov 4 2007, 13:49) *

Bombardati PayPal cu emailuri... deja am trimis unul, mai trimiteti si voi ca sa se rezolva problema.

Nu mai stresa oamenii degeaba, nu vad cu ce ar fi mai breaz BT26 electron decat mastercard Mondo, care e restrictionat de BT la plati pe internet de luna trecuta. Probabil ai vorbit cu vreun incompetent, de ti-a zis ca problema e la Paypal.
Doar alea de business mai merg.

Xi
Incerc si eu sa cumpar ceva si imi da urmatoarea eroare:

We were unable to verify this credit card through our card validation process. To proceed with checkout, please verify the information you entered is correct or try a different card.

Mentionez ca am incercat cu 2 carduri Alpha Visa Electron si BCR Visa Electron. ambele in lei.
De la ce sa fie oare ?
Multumesc.
don_dannielo
QUOTE (geo2man @ Nov 4 2007, 07:20) *
Pai eu nici nu trec de pasul cand adaug cardul, caci in cazul cardului BCR am putut sa-l integistrez. Eu credeam ca se poate de adaugat, dar abia la pasul doi cand paypal iti cere sa extraga 1.5 EUR, sa-mi afiseze eroarea/mesajul ala.

Paypal iti mai ia si 1 ron la Visa electron de la ING. Posibil astia sa-i ia la adaugarea cardului, separat de aia 1,5eur de la expanded, nu mai stiu. Fa si tu un efort si pune 10 roni pe card (ca mai putin nu merge la selfbank).

Si posibil o problema asemanatoare sa fie si la bcr, ca cei 5 roni pe care ii ai sunt mai putin decat 1.5eur+1ron necesari.
worm
Am platit acum $1, cu ING electron.

band.gif

intrebare: aveti careva card de la citibank? m-ar interesa ceva detalii...
giovanni22ro
Pur si simplu nu ma descurc cu PayPal. Va rog eu sa ma ajutati si pe mine(fac cinste) cu integrarea PayPal pe siteul meu care se doreste a vinde carti electronice (e-book). Nu ma pricep. Vreau sa fac clientul sa intre pe site si sa plateasca pentru cartea electronica descarcata. Nu stiu in care parte a siteului PayPal (e ca un hatis) sa intru sa pot sa vad cum trebuie sa fac. Nu stiu sa incadrez de ex. cartea electronica ce are adresa pe site-ul meu la(am inlocuit numele siteului pt a nu se considera reclama) http://www.xxxxxxx.com/xywz.rar in codul HTML, care sa-mi dea posibilitatea sa-mi intre banii in cont, atunci cand clientul o descarca. Nu stiu sa fac codul in care sa scriu linkul unde se gaseste cartea si care sa corespunda pretului impus de mine. Am descarcat ghidul Website Payments Standard Integration Guide.pdf insa tot nu am reusit. Sa va zic cum am facut eu. Am intrat pepagina principala Paypal, apoi am intrat la Merchant Tools, iar aici am 3 posibilitati: 1) PayPal Website Payments Standard, 2) PayPal Email Payments si 3) PayPal as an Additional Payment Option. Am ales prima varianta. Aici ma incurc, caci ghidul imi arata implementarea codului HTML pentru produse gen feliciatre, care sunt produse palpabile si nu pentru ceva care se gaseste pe serverul in care am eu siteul, cum este cartea electronica. Cum sa procedez? Fac cinste. Va rog!
jedialex1985
pana acum experienta mea cu PayPal a fost una pozitiva.
-facut card la Raiffesein Visa electron, luat cardul in 3 zile, depus 20 roni pe el, inregistrat si verificat fara probleme in 5 min. sold ramas 14,5 roni.
- pe 1 nov primit bani de la RentAcoder, 60$. pe 2 nov retras bani din contul PP 67$ din care s-au scazut2,5$ withdraw fee=64,5$. azi verificat soldul pe card 157 roni.
asta inseamna un curs de schimb~2,21RON/USD, cursul azi este de 2,26 si nu cred ca a fluctuat prea mult de vineri. ar insemna un comision de 5 ROn la 100$ primiti ceea ce mi se pare ok
sunt curios daca se poate plati de pe acest card. daca gasesc vre-un produs de cativa dolari o sa incerc sa-l cumpar.
geo2man
Salut

Poate cineva sa-mi faca un transfer pe contul meu de la ING, iar eu sa-i fac un transfer prin paypal. Am nevoie urgent, si nu pot singur sa-mi incarc contul de la ING caci nu sunt in tara.

Promit sa platesc primul si plus un comision.

Am nevoie de bani in contul/cardul ING p/u a-mi verifica contul de paypal. Am incercat sa verific cu un card Visa Electron de la BCR, dar nu pot trece de pasul cand paypal sa-mi extraga 1.50 Euro, desi am in cont 9 RON (daca nu o fi fost scazuti de fiecare data cand am incercat sa-mi ferific contul).

Multumesc anticipat
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.