Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

gtk

QUOTE (HelllBoy @ Oct 30 2007, 20:13) *
Si faza cu Mastercard ca nu poti scoate bani de pe card nu mai este de actualitate , dupa cum am spus OTP este una dintre bancile care accepta paypal si am un mastercard FLAT cu care se pot platii sau scoate bani .

ba mai este... eu am doua carduri inrolate, unul mastercard si unul visa... cand dau pe withdrawal, nici macar nu apare mastercardul listat... doar cardul visa...

giovanni22ro
QUOTE (andoceo @ Oct 31 2007, 12:08) *
Bravo wink.gif
Eu duminica 28 octombrie am trimis din Paypal catre ING Visa Electron si astazi (31 octombrie) am banutii, deci in 3 zile.

coolspeak.gif

Am o nedumerire; pai merge Visa Electron pe PayPal; nu este valabil doar Visa, Mastercard etc. ? Cat costa sa faci cardul la ING ?

Jaguar Paw
QUOTE (giovanni22ro @ Nov 1 2007, 01:19) *
Cat costa sa faci cardul la ING ?

Nu te costa nimic, e gratuit !
Si iti face si o asigurare de viata tot gratuit !
In 5-6 zile iti da card-ul

Am observat o chestie la cardurile ING, sunt model mai nou, cu cip...
Nu stiu daca mai e vreo banca in ROmania care sa ofere carduri cu cip
TupaC
Oare daca sun la PayPal si ii injur vreo jumatate de ora imi scot limitarea de cont ?
Nu mai stiu ce sa le trimit toata hartia din casa le-am trimis-o este incredibil cat ma chinui si parca a dracului nu reusesc sunt si Romanian - Verified si tot degeaba !!! Sa-i *** in gura pe americani astia pe bune !!!
exes
QUOTE (exes @ Oct 31 2007, 19:20) *
o intrebare in legatura cu adaugarea cardului visa electron de la ING

Verification number e codul de 3 litere de pe spate(langa codul de 4 cifre) corect?
Card number le scriu cu linie intre cod 0000-0000-0000-0000 sau cu spatiu intre cod 0000 0000 0000 0000 sau impreuna? 0000000000000000

mersi smile.gif

imi raspunde la intrebari cineva va rog?
Lao™
Eu am scris codul ăla fără spații sau liniuțe. Ai grijă să introduci numele complet, indiferent dacă ai numai o litera la al doilea prenume. Exemplu: "Gheorghe Ion C".
HelllBoy
QUOTE (exes @ Nov 1 2007, 07:12) *
imi raspunde la intrebari cineva va rog?

card-ul se scrie asa 8989 8989 8989 8989
iar codul de 3 cifre de pe spate , este cel care urmeaza o serie de 4 cifre apoi se termina banda si este scris el il pui si pe ala .

faza cu mastercard nu pot sa garantez tipul de la carduri a zis ca pot daca nu pot il sunt cu voce de fata si ii dau intalnire si ii rup o mana si il bat cu ea in cap biggrin.gif

ACUM PENTRU CEI INCAPATANATI VA MAI SPUN ODATA BT NU ESTE DE ACORD CU PAYPAL (DECI NU VREA SA TRIMITA CODUL DE 3 CIFRE CATRE PAYPAL ) , CE VA SPUNE VOUA LA TELEFON ESTE "GARGARA" CA SA NU PIARDA CLIENTI SI SA LE IA BANI PE COMISIOANE PRIN TRANFER BANCAR.

P.S. inca mai am contul blocat pe EBAY , cel de PAYPAL este ACTIV sunt user VERIFICAT
ultimul mai de la EBAY a fost pe 29 in care imi confirmau ca au primit fax de la mine cu documentele .
poate cineva sa-mi spuna cat dureaza pana il deblocheaza ?

don_dannielo
QUOTE (Jaguar Paw @ Nov 1 2007, 01:35) *
Nu te costa nimic, e gratuit !
Si iti face si o asigurare de viata tot gratuit !
In 5-6 zile iti da card-ul

Am observat o chestie la cardurile ING, sunt model mai nou, cu cip...
Nu stiu daca mai e vreo banca in ROmania care sa ofere carduri cu cip

Costa "doar" 28RON administrare pe an (14 in primul), plus 20RON administrare cont. Bani care sunt luati la sfarsitul lunii in care l-ai facut.

Legat de cip, inca n-am intalnit un comerciant care sa-l folosesca. Cei care au incercat, nu le-a mers pos-ul. Dar majoritatea nu-l baga in seama, desi toate pos-urile cred ca au fanta respectiva.

QUOTE (HelllBoy @ Nov 1 2007, 08:45) *
ACUM PENTRU CEI INCAPATANATI VA MAI SPUN ODATA BT NU ESTE DE ACORD CU PAYPAL (DECI NU VREA SA TRIMITA CODUL DE 3 CIFRE CATRE PAYPAL )

Nu banca trimite cvv-ul, ste-ul il trimite bancii si banca doar confirma daca e ok.
Lao™
HellBoy, te intrebasem daca ai retras banii trimisi prin Paypal. I-ai retras de la bancomat sau nu? Ti-au aparut in cont?
1978alex

QUOTE (HelllBoy @ Nov 1 2007, 08:45) *
ACUM PENTRU CEI INCAPATANATI VA MAI SPUN ODATA BT NU ESTE DE ACORD CU PAYPAL (DECI NU VREA SA TRIMITA CODUL DE 3 CIFRE CATRE PAYPAL ) , CE VA SPUNE VOUA LA TELEFON ESTE "GARGARA" CA SA NU PIARDA CLIENTI SI SA LE IA BANI PE COMISIOANE PRIN TRANFER BANCAR.

da, securitatea BT nu accepta o tranzactie fara ca site-ul care o initiaza sa trimita codul de 3 cifre.
deci PAYPAL NU TRIMITE CODUL, SI NU BT TREBUIE SA-L TRIMITA CI SA-L PRIMEASCA.

nu sunt de parere ca BT nu e de acord cu Paypal - asa in mod special - oricat am vrea sa credem ca e o "conspiratie" a lor impotriva Paypal.

raman INCAPATANAT pe Mondo BT happy.gif (ca doar l-am facut de 2 zile...) si am speranta ca va merge intr-o buna zi, dar nu maine smile.gif doar ei zic ca se "lucreaza" si ca se va face, daca ar fi doar GARGARA si ei ar sti lucrul asta atunci totul s-ar intoarce mai rau impotriva lor, parerea mea.
don_dannielo
QUOTE (1978alex @ Nov 1 2007, 09:24) *
raman INCAPATANAT pe Mondo BT happy.gif (ca doar l-am facut de 2 zile...) si am speranta ca va merge intr-o buna zi, dar nu maine smile.gif doar ei zic ca se "lucreaza" si ca se va face, daca ar fi doar GARGARA si ei ar sti lucrul asta atunci totul s-ar intoarce mai rau impotriva lor, parerea mea.

Man, citeste topicul asta inca de la inceputul lunii octombrie (de cand problema), si o sa vezi tot felul e mesaje zise de BT la telefon. Prima data au zis ca se "lucreaza" si se rezolva intr-o saptamana, iar apoi ca e definitiva treaba. Apoi ca o sa reconsidere separat paypal, fiind site foarte important. Tu n-ai decat sa-l tii, daca n-ai treaba cu el, oricum nu costa nimic, comisioane zero laugh.gif

Eu nu as sta dupa curu lor de mincinosi.
HelllBoy
ok fie ..... m-am exprimat corect paypal trimite codul catre BT dar BT NU VREA SA IL CONFIRME va spun din surse apropiate care lucreaza in cadrul BT

don_dannielo
QUOTE (HelllBoy @ Nov 1 2007, 10:32) *
ok fie ..... m-am exprimat corect paypal trimite codul catre BT dar BT NU VREA SA IL CONFIRME va spun din surse apropiate care lucreaza in cadrul BT

offf

Paypal nu trimite nici un cod, pentru ca nu il cere, si BT daca nu primeste codul de la paypal nu confirma tranzactia. Asta e ce s-a schimbat la politica lor, pentru "siguranta" noastra laugh.gif. Poate stii ca sunt site-uri care nu cer cvv. Paypal, Amazon, godaddy de exemplu. Pe site-urile care cer introducerea cvv, mondo merge.

La cat ai inteles de la sursele alea, sper ca macar faza cu saritul comisioanelor ai inteles-o bine.
ciuly
nu situ ce surse apropiate ai tu in BT dar vorbesti prostii. daca ai avea dreptate inseamna ca nimeni nu ar reusi sa isi adauge cardul de la BT, lucru care s-a intamplat recent, cel putin la clasa business.
HelllBoy
QUOTE (Lao™ @ Nov 1 2007, 09:22) *
HellBoy, te intrebasem daca ai retras banii trimisi prin Paypal. I-ai retras de la bancomat sau nu? Ti-au aparut in cont?

nu man nu am retras niciodata de pe contul de paypal ptr ca nu am vandut nimic eu vreau sa cumpar de pe ebay ca este mai ieftin , si ratatii mi-au blocat contul dupa ce i-am dat banii la NEAMTZUL ala , sper sa nu mai dureze mai mult de o zi blocarea .
HelllBoy
mondo merge la orice ttranzactie online , mai putin la site-ul paypal , cand am aflat ca nu merge la paypal , i-am rugat sa imi faca orice card vor ei dar sa meaga la paypal , si au recunoscut ca nu au card , care sa functioneze cu paypal .

intradevar poti sa il adaugi la paypal (si ce daca) dar nu o sa il poata verifica , asa am primit si eu suspendaea pe ebay ca am adaugat si cardul sotiei(mondo de la Bt ca si mondo meu) , apoi pe cel al socrei mele visa electron de la ING care a mers dar nu avea nici un leu pe el si nu au putut sa isi opreasca taxa si aveam 3 carduri la un momentdat acolo .
dupa aceea le-am sters pe toate 3 si am adaugat cel mai nou card al meu mastercard flat de la OTP care este deja verificat .

don_dannielo
QUOTE (HelllBoy @ Nov 1 2007, 10:44) *
mondo merge la orice ttranzactie online , mai putin la site-ul paypal

Unde ai platit?
HelllBoy
QUOTE (don_dannielo @ Nov 1 2007, 11:11) *
Unde ai platit?

mi-am platit contul de wow dupa MONODO de la BT
Lao™
QUOTE (HelllBoy @ Nov 1 2007, 10:36) *
nu man nu am retras niciodata de pe contul de paypal ptr ca nu am vandut nimic eu vreau sa cumpar de pe ebay ca este mai ieftin , si ratatii mi-au blocat contul dupa ce i-am dat banii la NEAMTZUL ala , sper sa nu mai dureze mai mult de o zi blocarea .

Păi în cazul ăsta nu mai dezinforma oamenii cum că poți primi plăți, de fapt, retrage bani prin Mastercard. wink.gif
ciuly
apoi nu vezi ca aproape tot ce spune e fals? bine macar ca dupa ce i se arata ca a spus prostii recunoaste smile.gif
TrippLex
de astazi primesc warning cand intru pe PayPal ca certificatul pentru *.doubleclick.net nu poate fi verificat,
iar pe google se gasesc o gramada de reclamatii de spyware pentru acest domeniu.

Mai primeste cineva acest warning ?
ciuly
siteu ala e "provider" de reclame. eu n-am observat ca paypal sa bage reclame de la terti ceea ce mie imi sugereaza ca ai probleme cu browseru/sistemu. incearca pe un ff/opera.
lord_dark
QUOTE (HelllBoy @ Nov 1 2007, 10:44) *
mondo merge la orice ttranzactie online , mai putin la site-ul paypal , cand am aflat ca nu merge la paypal , i-am rugat sa imi faca orice card vor ei dar sa meaga la paypal , si au recunoscut ca nu au card , care sa functioneze cu paypal .

Mondo nu mai merge nici la unele magazine online, magazine la care anterior a mers fara probleme. Alta varianta de card mastercard sau Visa (nu electron) sa nu aiba costuri aberante si sa mearga online ce recomandati????
TrippLex
QUOTE (ciuly @ Nov 2 2007, 13:39) *
siteu ala e "provider" de reclame. eu n-am observat ca paypal sa bage reclame de la terti ceea ce mie imi sugereaza ca ai probleme cu browseru/sistemu. incearca pe un ff/opera.

prima data mi-a aparut warningul pe opera 9.24 apoi am intrat cu firefox 2.0.0.8 si acelasi warning,
acum sunt intr-un proces de scanare BD .
retele
și mie mi-a apărut acel avertisment, însă doar o singură dată. Folosesc Seamonkey pe Linux.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.