Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

alexjones

QUOTE (worm @ Oct 30 2007, 15:58) *
ce anume ai verificat? ai reusit sa iti ia 1.5 euro sa-ti dea acel expuse number?

mai confirma cineva ca merge mondo iar pe PP?

Da, mi au luat aia 1,5 euro si am pus numarul ala pentru verificare.
don_dannielo
QUOTE (HelllBoy @ Oct 30 2007, 16:46) *
man am cunostinte in BT si faza este ca ei nu sunt de acord cu paypal ptr ca se sar peste comisioanele lor
BT cu mondo au functioanat pe paypal o perioada f f scurta pana cei de la BT au inteles ce face paypal ca sar peste ei .

laugh.gif
Adica BT considera ca noi trimitem bani cuiva in strainatate, si se oftica ca nu le dam cei 35 parai comision ca la un transfer normal?

Io zic sa li se retraga autorizatia de a emite carduri Visa sau Mastercard, daca au propriile reguli paralele.

Crysper
in primul rand sigur nu e treaba de securitate noastrea, astea sunt abureli, odata ce cardul business de la BT merge in paypal nu cred ca au un sistem informatic diferit pentru cardul mondo.

Au ei acolo alte probleme pe care nu le stim noi si nu cred ca o sa le rezolve rapid.
ciuly
deci, ai 3 "puncte" unde trebuie sa "mearga"
- la activare
- la plata
- la retragere

pt bt clasa business eu confirm primul punct. restul ... ?
TrippLex
pana la urma s-a rezolvat problema cu Receiving Limit per year - 2,500.00 EUR
le-am trimis e-mail si s-a rezolvat,probabil a fost o eroare de script.

Interesant e ca am devenit Verified fara fax sau upload de documente,
acum singura limita e cea cu 500 EUR/zi Withdrawal.

PS: card folosit BCR Visa Electron
HelllBoy
din pacate da , unor banci nu le convine sa iti ia doar banii din exchange automat vor si comisioane , si probabil vor mai trece 2-3 ani pana romanii vor cumpara mai des cu ajutorul paypal , tranzactiile reusite vor creste in procentaj si atunci bancile care nu sunt de acord cu paypal vor avea intradevar de suferit din lipsa clientilor .
Deja BT a pierdut enorm din cauza "tzepei" cu cardul MONOD

Si faza cu Mastercard ca nu poti scoate bani de pe card nu mai este de actualitate , dupa cum am spus OTP este una dintre bancile care accepta paypal si am un mastercard FLAT cu care se pot platii sau scoate bani .

inca am contul de ebay blocat sad.gif dar astept sa mi-l deblocheze tongue.gif
si faza cu codul de 4 cifre "oameni sunati la suport carduri la banaca la care aveti cardul si cereti codul"

paypal bloceaza dupa 1-2 zile acei bani dar nu apare pe extars nimic "adica am cerut extras de cont si spunea ca am 10 ron pe el , am vrut sa plec dar am mai insistat sa verifice tipa daca nu este vreo operatiune in cont si mi-a intors LCD-ul si mi-a arata ca erau blocati 7.4 ron din cont ,fara a se spacifica cine a facut blocarea de bani" , am dedus ca paypal a blocat banii , am rugat-o sa sune la carduri , i-a dat CNP-ul meu si tipul mi-a dat codul . AM ridicat cardul joi dupa 30 minute s-a activat si l-am adaugat la paypal iar luni dimineata am luat codul .

INSISTATI DACA VA GRABITI PTR CS DACA STIAM CARE E FAZA CU PAYPAL NU MAI PLATEAM COMISIOANE DE 35 EURO
digitalnature
stie cineva de ce nu pot verifica contul cu visa classic in USD de la BRD? sad.gif

TupaC
Am o intrebare pentru cei are au trimis documentele ma refer cele care trebuie sa dovedesti adresa.Intreabarea mea este dupa ce actele au fost trimise ati primit un email in felul urmator ?
Dear xxx,

Our review is complete and we have restored your account.

We appreciate your patience and thank you for your help in making PayPal
the safest and most trusted online payment solution.

Sincerely,
PayPal

Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you
will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account
and click the Help link located in the top right corner of any page. If
your inquiry is regarding a claim, log in to your PayPal account and go to
the Resolution Center.

Intreb pt. ca dupa ce am primit acest email tot imi zice la rezolution center "Limited Account"

p.s:sunt si Romanian - Verified
Lao™
QUOTE (HelllBoy @ Oct 30 2007, 20:13) *
Si faza cu Mastercard ca nu poti scoate bani de pe card nu mai este de actualitate , dupa cum am spus OTP este una dintre bancile care accepta paypal si am un mastercard FLAT cu care se pot platii sau scoate bani .

Ai scos bani de la bancomat?
don_dannielo

QUOTE (digitalnature @ Oct 30 2007, 20:30) *
stie cineva de ce nu pot verifica contul cu visa classic in USD de la BRD? sad.gif

Pai cardul asta merge folosit pe net? Eu stiam ca nu.

QUOTE (TupaC @ Oct 30 2007, 20:36) *
Am o intrebare pentru cei are au trimis documentele ma refer cele care trebuie sa dovedesti adresa.Intreabarea mea este dupa ce actele au fost trimise ati primit un email in felul urmator ?

Intreb pt. ca dupa ce am primit acest email tot imi zice la rezolution center "Limited Account"

Da, asta e emailul. Eu dupa ce l-am citit aveam contul in regula.
TupaC
Mda...merci de raspuns am descoperit care e buba mi-au accept numai buletinul cica nu le-a placut factura pe care le-am trimis-o.
digitalnature
QUOTE (don_dannielo @ Oct 30 2007, 22:05) *
Pai cardul asta merge folosit pe net? Eu stiam ca nu.

cu el imi platesc hostingul si il mai folosesc pe istockphoto...
ISseby
La mine verificarea si prima tranzactie s-a facut incredibil de repede. A doua zi, dupa ce am introdus cardul si am cerut acea tranzactie de 1.5e, am sunat la BCR si am obtinut codul de siguranta, l-am introdus, si eram deja Romanian-Verified. Apoi, in aceeasi zi, am trimis pasaportul scanat si am facut un withdraw de $100. Chiar daca se specifica 5-7 zile pana la finalizarea tranzactiei, in 2 zile mi-au trimis banii. Ciudat ca nu am primit nici un mail de confirmare, nici pt. tranzactie, nici pt verificare. O fi o eroare de la ei? (acum, nu mai am decat o singura limita: $500/zi la retragere).
Stie cineva, daca se poate ridica aceasta limita? Sau e acea limita, datorita tarii de origine?

Apoi, pt. cei care folosesc BCR si internet banking, ce serviciu imi recomandati, e-BCR sau e-BCR+?
worm
Adica BT considera ca noi trimitem bani cuiva in strainatate, si se oftica ca nu le dam cei 35 parai comision ca la un transfer normal?

mda, chiar asa! la asta nu m-am gandit. de ce oare am impresia ca e atat de adevarat........
TrippLex
QUOTE (TupaC @ Oct 30 2007, 20:36) *
Dear xxx,

p.s:sunt si Romanian - Verified

Eu am devenit Verified fara sa trimit documente prin fax,in momentul cand am adaugat cardul mi-au activat automat
optiunea Fax proof of ID and Location, apoi mi-au ridicat limita de 2500EUR/an receiving dupa ce am introdus codul EXPUSE,singura limita ,pe care o au toti de altfel,e cea cu 500EUR/zi Withdrawal,initial am crezut ca e eroare de script dar in momentul cand mi-au verificat cardul au primit de la banca si date despre posesorul cardului (nume/adresa/...)si cum datele din profilul meu PayPal coincideau cu datele primite de la banca era ilogic sa-mi mai ceara alte documente pentru dovedirea identitatii.
Am citit undeva pe site ca nu toate bancile trimit informatii despre posesorii cardurilor si de aceea e nevoie de fax cu documente doveditoare.
digitalnature
la ce banca ai cont?
Jaguar Paw
acum 2 zile am sunat la BT si am intrebat cand si daca se rezolva problema cu paypal si Mondo
consultantul a zis ca se rezolva in cateva zile dar sincer nu cred ca e asa simplu

deja am facut comanda pt un card ING Visa Electron
am sa scot toti banii de la BT si am sa-i pun in cont-ul ING

ADIO BT !
_bcristian_
QUOTE (TrippLex @ Oct 30 2007, 22:39) *
Eu am devenit Verified fara sa trimit documente prin fax,in momentul cand am adaugat cardul mi-au activat automat
optiunea Fax proof of ID and Location, apoi mi-au ridicat limita de 2500EUR/an receiving dupa ce am introdus codul EXPUSE,singura limita ,pe care o au toti de altfel,e cea cu 500EUR/zi Withdrawal,initial am crezut ca e eroare de script dar in momentul cand mi-au verificat cardul au primit de la banca si date despre posesorul cardului (nume/adresa/...)si cum datele din profilul meu PayPal coincideau cu datele primite de la banca era ilogic sa-mi mai ceara alte documente pentru dovedirea identitatii.
Am citit undeva pe site ca nu toate bancile trimit informatii despre posesorii cardurilor si de aceea e nevoie de fax cu documente doveditoare.

Exact la fel si la mine, card ING Visa Electron.
A durat ~5 minute toata operatiunea - HomeBank a functionat in real-time.
De atunci am facut cateva plati, si toate au mers fara probleme.
Nu am scos nimic (dar am optiunea) pentru ca nu am ce, contul l-am facut ca sa pot cumpara de pe ebay.

Aia de la BT cu "se rezolva in cateva zile" am auzit-o de cateva ori, printre alte minciuni. Yeah, right.
andoceo
QUOTE (Jaguar Paw @ Oct 31 2007, 11:57) *
acum 2 zile am sunat la BT si am intrebat cand si daca se rezolva problema cu paypal si Mondo
consultantul a zis ca se rezolva in cateva zile dar sincer nu cred ca e asa simplu

deja am facut comanda pt un card ING Visa Electron
am sa scot toti banii de la BT si am sa-i pun in cont-ul ING

ADIO BT !

Bravo wink.gif
Eu duminica 28 octombrie am trimis din Paypal catre ING Visa Electron si astazi (31 octombrie) am banutii, deci in 3 zile.

coolspeak.gif
TrippLex
QUOTE (digitalnature @ Oct 31 2007, 00:53) *
la ce banca ai cont?

bcr, card Visa Electron.
jedialex1985
QUOTE (TrippLex @ Oct 31 2007, 12:12) *
bcr, card Visa Electron.

si la raiffeisen visa electron in lei, inscriere si verificarea a mers ok, in 24 de ore.
exes
o intrebare in legatura cu adaugarea cardului visa electron de la ING

Verification number e codul de 3 litere de pe spate(langa codul de 4 cifre) corect?
Card number le scriu cu linie intre cod 0000-0000-0000-0000 sau cu spatiu intre cod 0000 0000 0000 0000 sau impreuna? 0000000000000000

mersi smile.gif
TupaC
Mai am o intrebare pt. cei care stati cu parintii si nu au facturi pe numele lor (gaz, lumina, curent etc)......ce acte ati trimis si ce ati scris in plus acolo jos la option ?
Au fost actele acceptate sau nu ?

p.s:eu numai nu reusesc sa-i conving cu adresa asta
1978alex
am incercat azi cu card BT Mondo: l-am putut adauga dar nu a mers pt Expanded Use (nu a reusit sa ia cei 1.5 EURO)

mai astept cat mai astept pe ce ide la BT... si trec la Visa Electron pe la alta banca.
worm
eu zic ca e pierdere de timp sa astepti dupa BT. acum o luna, cand au blocat tranzactiile au zis ca dureaza cateva zile. am vazut mai sus ca la fel i-a spus si ieri cuiva. deci.... minciuni dupa minciuni....
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.