Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

Rules_suck

QUOTE (OnShop @ Oct 21 2007, 17:53) *
deci vreau sa fac un cont la paypal ! cu ce ma ajuta ? este vre-un comision la plati ?

pentru domenii web ca sa cumpar e bun
Personal Account
Ideal for shopping online. It’s a free, secure, and fast way to send payments. You can also accept bank account or PayPal balance-funded payments for free and a limited number of credit or debit card payments per year for a

asta ?

este o firma serioasa paypal ?

da
OnShop
am facut unu personal deci pot sa primesc si bani pe el ? si cum bag bani pe paypal !?

Enoeth
QUOTE (OnShop @ Oct 21 2007, 18:39) *
am facut unu personal deci pot sa primesc si bani pe el ? si cum bag bani pe paypal !?

Nu stiu cat de serioasa este, insa in lipsa de altceva mai bun, merge. Nu tine niciodata prea multi bani in contul paypal sau risti sa te trezesti cu surprize neplacute.
andoceo
Oameni buni,
tot nu a zis nimeni in cat timp a scos banii de la bancomat transferandu-i din PP pe card..... ( in zile ma refer, doar nu in secunde wink.gif )
ionut_xx
Daca inca n-am terminat "Finish Expanded Use Enrollment", pot primi bani in contul meu? De retras ii retrag eu dupa ce termina aia, dar de primit ii pot primi?
ciuly
FYI: tocmai mi-am adaugat noul card visa silver business de la BT sleep.gif (acum astept numaru de pe extras)

am uitat sa "subliniez"
retele
A plătit cineva mai mult de 999 USD la o tranzacție? La mine asta e limita maximă, deși aparent n-ar trebui să fie nicio limită (cont Personal-Verificat)...

ciuly
si ce te face pe tine sa crezi ca aparent nu ar trebui sa fie nici o limita? probabil faptul ca nu ai citit agreemanturile cu care ai fost de acord si/sau alte documente cu care direct sau indirect ai fost de acord 9se mai fac referiri din agreementuri si la alte documente).
am dat o cautare scurta pe gogu rezultand in https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cm...y_debit-outside
daca vrei neaparat, poti cauta documentul echivalent pt .ro dar cred eu ca doar acel document sugereaza clar ca o limita exista, tot ce ar aduce eventual in plus documentul pt .ro e valoarea limitei.
retele
Your PayPal account is Verified
Your member status is: Verified
This means that you have completed your enrollment in PayPal's Expanded Use Program and can send an unlimited amount of money with your PayPal account.

You can view your Sending Limit on your Limits page.
Here's How:
1. Click the My Account tab.
2. Click the View Limits link next to the yellow Balance box (if there is not a View Limits link, your account has no Sending Limit).
3. Your remaining sending limit is listed under the Sending Limit heading.
ciuly

bun. ai in josul paginii, legal agreements. click. apoi la user agreement, sectinuea 3, paragraful 3.1 citez:
If you have a Verified Account, we may increase the amount of, or remove, your sending limit.

dupa cum vezi, limita nu e garantata sa nu existe, ea poate sa nu existe.
acuma, mi s-a aprins si mie becul. defapt probema nu e neaparat la paypal, nu-i asa? pentru ca tu vrei sa cumperi ceva prin intermediul altui serviciu (ebay poate?). oare limitarea nu e impusa de acel serviciu? (presupun ca ai trecut prin pasii mentionati de tine si ai verificat ca intr-adevar nu ai o limitare impusa de paypal)
retele
QUOTE (ciuly @ Oct 22 2007, 13:07) *
dupa cum vezi, limita nu e garantata sa nu existe, ea poate sa nu existe.
acuma, mi s-a aprins si mie becul. defapt probema nu e neaparat la paypal, nu-i asa? pentru ca tu vrei sa cumperi ceva prin intermediul altui serviciu (ebay poate?). oare limitarea nu e impusa de acel serviciu?

dacă limita există, ea trebuie arătată în clar, conform aceluiași paragraf la care faci referire:

You can view your sending limit, if any, by logging into your Account and clicking on the "View Limits" link on the "Account Overview" page.

Dar la mine în cont nu scrie de nicio limitare la trimitere, ci doar la retragere pe card (500€/zi), și de acceptarea de tranzacții de pe card (2/an).
Nu vreau să cumpăr prin intermediul altui serviciu, ci vreau să trimit cuiva niște bani, direct în email. N-am reușit decât 999. Mai încerc și mâine. Între timp aștept și răspunsul oficial (dacă o să vină) de la Paypal.
senve
ce limita lunara de tranzactii exista?
Borknaghar
QUOTE (senve @ Oct 22 2007, 13:54) *

ce inseamna limita la "acceptarea de tranzacții de pe card (2/an)." ?
ionut_xx
Am reusit sa fac o retragere pe VisaElectron de la BCR, poate intereseaza pe cineva.

Cei care au mai retras, cam in cate zile ajung banii?
andoceo
QUOTE (ionut_xx @ Oct 22 2007, 21:41) *
Am reusit sa fac o retragere pe VisaElectron de la BCR, poate intereseaza pe cineva.

Cei care au mai retras, cam in cate zile ajung banii?

Asta am intrebat si eu de vreo 2 ori, dar se pare ca au fost omise wink.gif
asa ca cel mai bine e sa fac eu un Withdraw si sa vad smile.gif

Borknaghar
Stie totusi cineva ce inseamna limita la acceptarea de tranzacții de pe card (2/an) ?
spin
QUOTE (andoceo @ Oct 22 2007, 22:29) *
Asta am intrebat si eu de vreo 2 ori, dar se pare ca au fost omise wink.gif
asa ca cel mai bine e sa fac eu un Withdraw si sa vad smile.gif

Eu am retras pe 10 octombrie si au intrat pe 17 octombrie,tot cu visa electron la bcr.comisioanul bancii este de 2%
andoceo
QUOTE (spin @ Oct 24 2007, 13:11) *
Eu am retras pe 10 octombrie si au intrat pe 17 octombrie,tot cu visa electron la bcr.comisioanul bancii este de 2%

Aha, deci o saptamana....cam mult dar asta e tongue.gif

Thanks de raspuns
retele
QUOTE (senve @ Oct 22 2007, 13:54) *

la trimitere, nu poți depăși 1000 USD în 2 zile (cont Personal-Verificat).
N-am primit răspuns oficial la chestia asta, și n-ar trebui să fie nicio limitare, dar personal am verificat... smile.gif

QUOTE (Borknaghar @ Oct 22 2007, 19:37) *
ce inseamna limita la "acceptarea de tranzacții de pe card (2/an)." ?

probabil de câte ori poți primi bani în contul de paypal de la cineva care are card, și n-are cont de paypal.
Borknaghar
QUOTE (retele @ Oct 24 2007, 14:05) *
la trimitere, nu poți depăși 1000 USD în 2 zile (cont Personal-Verificat).
N-am primit răspuns oficial la chestia asta, și n-ar trebui să fie nicio limitare, dar personal am verificat... smile.gif

probabil de câte ori poți primi bani în contul de paypal de la cineva care are card, și n-are cont de paypal.

Ar fi bine sa fie asa. Asta ar insemna ca daca respectivul are cont paypal poate sa-ti trimita bani de cata ori vrea ohmy.gifK:
Enoeth
QUOTE (Borknaghar @ Oct 24 2007, 15:43) *
Ar fi bine sa fie asa. Asta ar insemna ca daca respectivul are cont paypal poate sa-ti trimita bani de cata ori vrea ohmy.gifK:

Eu am umblat pe la textul care va fi afisat pe extras de cont si in contul meu bancar cand retrag din paypal sa scrie pe credit card statement: DUMNEZEU happy.gif

Deja imi imaginez .. ma duc la banca si intreb cand au intrat ultima oara bani si ea spune .. Pai v-a trimis DUMNEZEU 200 de $ pe 16 laugh.gif .

Folosesc de multa vreme paypal sa primesc bani insa acum voi incerca pentru prima data sa primesc bani de pe un cont romanesc. Voi incerca un Mastercard in $ de la Raiffeisen. Va spun dupa ce am incercat cat a durat si cum a decurs retragerea. Momentan l-am validat si mi-a venit intr-o zi si jumatate lucratoare statement-ul in contul meu. (eBanking e o usurare)
juannn
QUOTE (worm @ Oct 14 2007, 21:33) *
si eu mi-am facut card si la ING. totul merge ca uns la ei. si faptul ca pot sa depun banii in cont direct de la bancomat, imi scurteaza timpul de umblat pe la ghisee.

din pacate trebuie sa mai tin si contul de la BT pentru salar.

Mi-am facut si eu un vista electron de la ING insa cind sa-mi fac si home bank ca sa vad mai rapid numarul ala pe extras nesimtitele alea (care macar nici nu stiau daca se poate plati cu visa electron in alte valute iar cind am zis de paypal parca le vorbeam in chineza) imi zic ca nu mai au digipassuri si ca ma vor suna ele pe luna viitoare sad.gif faza dura e cam am fost la alta agentie ING de la mine din oras si le-am intrebat pe proaste daca mai au digipassuri si au spus ca au da na' vezi doamne ca nu pot sa-mi dea ca datele mele sunt la agentia cealalta. In pm ce ma oftigat faza asta parca nu ar fi birourile de la alta banca.

Exista vreo adresa de mail unde pot face o sesizare la ing in bucuresti?
don_dannielo
QUOTE (juannn @ Oct 24 2007, 22:33) *
Mi-am facut si eu un vista electron de la ING insa cind sa-mi fac si home bank ca sa vad mai rapid numarul ala pe extras

Il poti vedea pe calculatorul din selfbank. Are aceeasi interfata si servicii ca homebank-ul.

Si nu inteleg de ce va isterizati ca angajatii de la BT, BCR, ING (ce am vazut pe threadul asta) nu au auzit de paypal. Ar fi trebuit sa auda, sau ce? Pentru orice banca Paypal e un simplu comerciant, ca oricare altul.
onlyone
QUOTE (don_dannielo @ Oct 25 2007, 10:46) *
Si nu inteleg de ce va isterizati ca angajatii de la BT, BCR, ING (ce am vazut pe threadul asta) nu au auzit de paypal. Ar fi trebuit sa auda, sau ce? Pentru orice banca Paypal e un simplu comerciant, ca oricare altul.

Paypal nu este un simplu comerciant si stim cu totii asta. Eu cred ca ar trebui sa stie (ba mai mult sa stie si sa explice ce avantaje are cardul lor fata de alte produse similare de pe piata) si sa faca cursuri de pregatire legate de modalitatile de plata electronice si trenduri pe piata platilor.
Eu cand am intrebat la BRD Constanta (la etaj, la carduri) daca pot sa fac plati cu cardul pe extern, pe internet (la agentia de la Casa de Cultura, ca sa se stie in caz ca citeste cineva de la ei pe aici) stii ce raspuns am primit:
- Nu stiu, chiar nu stiu, stati sa verific la un coleg. Suna la coleg nici ala nu stie. Se uita pe pliantul de card dar acolo nu scria nimic de treaba asta. Concluzie: Nu stiu.. nu mi s-a mai pus intrebarea asta, dar mie mi-ar fi frica sa platesc cu cardul pe internet. Asa ca i-am zis: ei bine mie nu mie frica dar ... (atata incompetenta nu am mai vazut - asta ar fi fost continuarea normala pe care din bun simt nu am mai zis-o)
Adica la relatii carduri, consultanta habar nu are la ce pot sa folosesc cardul, nu stie decat sa imi dea o fisa sa o completez si apoi sa bage datele in PC. Pai scuza-ma, am alte pretentii de la angajatii bancii prin care derulez sume destul de mari de bani.
retele
răspuns de la Paypal:

In PayPal we have an internal security program that looks at each
transaction individually.
This program looks if transaction have a higher rate of potential problem
or if is any risk involved in that payment.
Please note that this program looks at the transaction from a purely
statically basis. If it determines that is a risk involved in a payment,
then will not let the transaction go through on a certain funding source,
which a lot of times is the credit card.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.