Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

ciuly

si ca tot vad ca unii nu sunosc cum sta treaba. spre deosebire de unii, altii se documenteaza direct de la sursa. chiar daca ia mult pina vina un raspuns, macar vine unul sigur.

ROMÂNIA – MINISTERUL ECONOMIEI ȘI FINANȚELOR

AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA

A u t o r i t a t e a N a ț i o n a l ă a V ă m i l o r

Direcția Tehnici de Vămuire și Tarif Vamal

Nr.xxxx/18.09.2007

Către,

Domnul io

adresa mea de mail

În legătură cu adresa dvs. transmisă prin e-mail Autorității Naționale a Vămilor și înregistrată sub numărul de mai sus, vă comunicăm următoarele:

Taxa vamala aplicabila pentru Statele Unite ale Americii este de 0% pentru produsul menționat de dvs. care se incadreaza la codul tarifar 8471 30 00 00 denumit „Mașini automate de prelucrare a datelor, portabile, de o greutate de maximum 10 kg, care conțin cel puțin o unitate centrală de prelucrare, o tastatură și un ecran”. Taxa pe valoarea adaugată este de 19%, conform Legii nr. 343/2006.

De la data aderării României la Uniunea Europeană, la punerea în liberă circulație a mărfurilor provenind din țări terțe se aplica taxele vamale prevăzute în Tariful Vamal Comun adoptat în baza art. 12 din Regulamentul Consiliului CE nr. 2658/1987, precum și celelalte măsuri comerciale prevăzute de reglementările comunitare. De asemenea, sunt aplicabile taxele vamale preferențiale prevăzute de acordurile încheiate de Comunitatea Europeană cu diverse țări sau grupuri de țări.

Comisia Europeană adoptă în fiecare an un regulament ce cuprinde versiunea completă a Nomenclaturii combinate și taxele vamale aferente din Tariful Vamal Comun. Acest regulament se publică în Jurnalul Oficial al Comunităților Europene și prevederile acestuia sunt aplicabile de la data de 1 ianuarie a anului următor.

Pe site-ul Uniunii Europene http://eur-lex.europa.eu, secțiunea Official Journal), a fost publicată Reglementarea Comisiei (EC) nr. 1549/2006 din 17 octombrie 2006, pentru modificarea Anexei I la Regulamentul Consiliului (EEC) nr. 2658/1987 privind nomenclatura tarifară și statistică și Tariful Vamal Comun - Jurnalul Oficial al Comunităților Europene, seria L, nr. 301/31.10.2006.

Accesând adresa www.customs.ro TARIC-RO, puteți vizualiza informații privind Tariful Vamal Comun completat cu măsurile naționale, ce conține taxe vamale, taxe antidumping, restricții, etc. și modalități de consultare a acestuia.

Odată identificat codul tarifar, se pot vizualiza măsurile de import sau de export aplicabile mărfurilor clasificate la acest cod. Măsurile sunt prezentate întotdeauna în următoarea ordine: prohibiții, restricții, taxa vamala aplicabilă erga omnes, taxe vamale preferențiale, accize, TVA. Fiecare măsură în parte este prezentată alături de actul normativ care instituie măsura respectivă, eventualele documente cerute, note de subsol explicative, coduri adiționale.

DIRECTOR

MARCEL SIMION MUTESCU

sper ca amu e clar sleep.gif
jamesblond
QUOTE (tavi79 @ Oct 19 2007, 12:11) *
Of topic

GRESIT..
https://e-bcr.bcr.ro

PS si e gratis si full functional biggrin.gif^_^

Si poti sa lucrezi cu contul curent, atit wink.gif
Poti sa _vezi_ ce ai pe card(uri), atit.
Nu poti sa alimentezi Virtuonul la moment.
Probabil poti sa platesti facturi, dar din contul curent, atit.
Probabil poti sa faci extrase de cont, care in contextul Paypal nu sint bune, ca trebuie sa dai telefon pentru EXPUSE corect, lol.
Concluzie: nu prea e bun pentru Paypal.
Concluzie 2: nu prea e bun ca internet banking.

Poate gresesc eu. Ce inseamna full functional?

Nebulus88
QUOTE (katman @ Oct 19 2007, 12:16) *
Stie cineva cat dureaza problema asta la BT? Vad ca au inchis si amazon-ul. Adica nu imi acceptau plata.
Culmea ca pe card-ul de credit (FORTE) am putut plati...

Katman, problema de la BT e permanenta. Vezi un post de-al meu de mai sus, in care am citat din raspunsul lor oficial.
Sato
QUOTE (ciuly @ Oct 19 2007, 13:02) *
si ca tot vad ca unii nu sunosc cum sta treaba. spre deosebire de unii, altii se documenteaza direct de la sursa. chiar daca ia mult pina vina un raspuns, macar vine unul sigur.
sper ca amu e clar sleep.gif

oh...deci ramane tva...deci scump... multumesc la amandoi...wink.gif
LunaCrystal
M-am facut si eu cu paypal, atata ca neverificat, insa nu cred ca e vreo problema. biggrin.gif
juannn
Nu e nici o pronlema si poti sa faci plati direct de pe pc fara sa te mai chinuii cu mobilul biggrin.gif
ionut_xx
Mi-am facut cont la paypal si cand sa adaug cardul imi zice:
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."

Am VISA ELECTRON de la BCR, din ce am citit pe aici am inteles ca este acceptat de paypal. Cardul l-am mai folosit si pe moneybookers si pe gamebookers si n-am avut probleme.
De ce nu merge sa-l adaug?

don_dannielo
Ai 1.5 euro pe el?
ionut_xx
Hmm, nu cred. Pentru ce am nevoie de bani pe el?
revoll

si tu de unde crezi ca o sa-ti ia 1.5 euro de pe el dc nu ai bani? crezi ca ti-i imprumuta banca? m-am saturat de toti voi astia carora vi-e lene sa cititi macar 2 pagini in urma din topicul asta
worm
... scrie si pe site-ul paypal ca iti va debita 1.5 euro de pe card ca sa-ti apara pe extrasul de cont acel expuse number.... deh, ce sa faci, daca nu citeste lumea.

daca acolo scrie ca debiteaza 1000 de dolari si dati accept? wink.gif

mai multa atentie cand va puneti cardurile pe internet pe site-uri, cititi tot ce scrie acolo, si cel mai important, sa aveti un antiphishing daca nu stiti sa identificati singuri site-urile suspecte.
ionut_xx
QUOTE (revoll @ Oct 19 2007, 23:13) *
si tu de unde crezi ca o sa-ti ia 1.5 euro de pe el dc nu ai bani? crezi ca ti-i imprumuta banca? m-am saturat de toti voi astia carora vi-e lene sa cititi macar 2 pagini in urma din topicul asta

Omule, cand am apasat add card nu mi-a aparut nicaieri ca imi vor taxa 1,5euro de pe card. In plus mesajul ala nu zice nimic de faptul ca n-as avea bani pe card, ce treaba are asta cu cati bani am eu pe card:"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card"?

Si pentru linistea ta sufleteasca, citesc topicul asta de cateva saptamani.
don_dannielo
Da, de verificare cu expanded number iti zice dupa ce l-ai adaugat.

Atunci o fi alta problema. Mai e bun cardul, cand l-ai folosit ultima data? Ti l-o fi blocat bcr pentru neplata comisioane, daca zici ca ai zero pe el.
TupaC
QUOTE (ionut_xx @ Oct 20 2007, 00:23) *
Omule, cand am apasat add card nu mi-a aparut nicaieri ca imi vor taxa 1,5euro de pe card. In plus mesajul ala nu zice nimic de faptul ca n-as avea bani pe card, ce treaba are asta cu cati bani am eu pe card:"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card"?

Acelasi mesaj am primit si eu cu bcr visa electron dar asta dupa ce am introdus de 3 ori expanded use number si apoi am trimis email la PP si mi-au zis ca cardul e deblocat dar problema este banca adica bcr blablabla m-am trezit cu cardul blocat.Acum am un card de la Raifainzein Bank care pana acu e ok tot visa electron.
ionut_xx
Pai mie mi-a aparut mesajul asta din prima. La BCR am sunat, da fata de la telefon n-auzise in viata ei de paypal.
Sato
pay..cine? roll2.gif domnu....de ce ma injurati?
revoll
QUOTE (ionut_xx @ Oct 20 2007, 00:23) *

tu ai impresia ca banca transmite spre paypal mesage de genu " n-are bani in cont" ca sa-ti afiseze tie paypal mesaj exact ca n-ai bani in cont ca sa pricepi si tu exact care-i problema? tre sa-ti dea mura-n gura nu? poate vroiai si email sa te roage sa-ti pui bani in cont...

noi incercam sa va ajutam da v-ati trezit voi mai destepti si incapatanati ca le stiti pe toate...baga-ti bani in cont si dupa aia mai incearca
revoll
QUOTE (Sato @ Oct 20 2007, 09:22) *
pay..cine? roll2.gif domnu....de ce ma injurati?

naughty.gif cam asa-i pe la noi din pacate sad.gif ai dreptate...
Borknaghar
Mesajul cu taxa de 1,5 euro e cam asa:
Step 1:
Authorize PayPal to charge a €1.50 EUR Expanded Use Fee to your card. (The €1.50 EUR will be credited back to your card after you complete enrollment.)

Step 2:
On your next credit card statement (monthly transaction history), find the 4-digit Expanded Use Number that will be printed in the item description section of the charge. It may take 3-4 business days for the number to appear on your statement.

Step 3:
Log in to your PayPal account, click the Complete Expanded Use Enrollment link on your Account Overview, and enter your Expanded Use Number.

When you enter your Expanded Use Number, your enrollment will be complete. You'll have access to unlimited sending and withdrawals, and you will become a Verified Member of PayPal!

Click Get Number to authorize PayPal to charge €1.50 EUR to your credit card ending in ****.
TupaC
Deci la mine cred ca e cam nasoala situatia le-am trimis poza cu buletinul meu si o factura dar am primit email ca au nevoie de mai multe imformatii pt. a le demostra ca stau la adresa respctiva.Si m-am gandit sa le trimit si buletinul tatatului meu plus actul de proprietate al apartamentului dar treaba e si mai aiurea pt. ca pe acel act de proprietate e alta adresa decat pe buletinul si factura de curent pe care o am, totusi un lucru bun este ca e acceasi adresa ca in buletinul tatatului meu.Si sunt putin ciudati astia de la PayPal eu am uploadat alt card la ei si i-am dat remove la cel vechi si totusi in emailu primit in care zice ca terbuie sa le mai trimit ceva imformatii imi zice sa termin Expanded use number cu acel card vechi cam pe dos treaba la mine nu prea stiu in ce parte sa ma duc.
ionut_xx
Am reusit sa adaug cardul, mi-au luat 1,5euro de pe card si acum trebuie sa astept sa imi apara codul ala.

Acolo zice "Note that it may take 3-4 working days", cat dureaza pentru Romania?
Borknaghar
QUOTE (ionut_xx @ Oct 21 2007, 14:32) *
Am reusit sa adaug cardul, mi-au luat 1,5euro de pe card si acum trebuie sa astept sa imi apara codul ala.

Acolo zice "Note that it may take 3-4 working days", cat dureaza pentru Romania?

3-4 zile cred ca e maxim, poti incerca chiar a doua zi. Depinde si de banca, nu numai de tara
TupaC

Mai sigur te duci in 4-5 dar atentie daca e de la Bcr vezi ca pe extrasul de cont e gresit codul ala din 4 cifre asa ca mai bine suni la Bcr ca e mai sigur, daca ai card la alta banca nu stiu.
don_dannielo

Codul gresit care o sa-l vezi pe extras peste 3 zile il poti gasi si pe topicul asta. Pare acelasi la toti.

Codul corect, suna acum la bcr departamentul carduri si ti-l zic ei.
OnShop
deci vreau sa fac un cont la paypal ! cu ce ma ajuta ? este vre-un comision la plati ?

pentru domenii web ca sa cumpar e bun
Personal Account
Ideal for shopping online. It’s a free, secure, and fast way to send payments. You can also accept bank account or PayPal balance-funded payments for free and a limited number of credit or debit card payments per year for a

asta ?

este o firma serioasa paypal ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.