Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

axely2k13

QUOTE (fuji @ Jun 3 2007, 22:39) *
Eu am folosit Mastercard Mondo de la Banca Transilvania si mi-a aparut tranzactia in 4 zile pe extras. Am introdus codul si a fost ok validarea contului smile.gif . In schimb am facut o plata tot cu acelasi card in polonia si a aparut tranzactia dupa 10 zile in extras fiindca Banca din Polonia nu e banca corespondenta cu BT.

si unde ti-a venit extrasul de cont...pe mail sau in posta?
Ybian
QUOTE (axely2k13 @ Oct 17 2007, 16:05) *
deci la raiffeisen iit vine extrasul de cont in mail?
si ce insemna self-bank de la iNG....cum se procedeaza in cazul asta e tot online treaba?

Din cate am aflat eu la ING apare cam a 2a zi la Tranzactii in asteptare(informatia e neverificata de mine-spun ceea ce stiu de la alti utilizatori).Self Bank este o modalitate civilizata de operatiuni in cont pe care o faci mergand la orice oficiu ING.In loc
sa mergi sa stai la cozi la banca faci tu singur operatiuni in contul tau.Eu de exemplu am depus o suma de bani in contul cardului fara batai de cap intr-un minut.
Y

axely2k13
QUOTE (Ybian @ Oct 17 2007, 16:19) *
Din cate am aflat eu la ING apare cam a 2a zi la Tranzactii in asteptare(informatia e neverificata de mine-spun ceea ce stiu de la alti utilizatori).Self Bank este o modalitate civilizata de operatiuni in cont pe care o faci mergand la orice oficiu ING.In loc
sa mergi sa stai la cozi la banca faci tu singur operatiuni in contul tau.Eu de exemplu am depus o suma de bani in contul cardului fara batai de cap intr-un minut.
Y

si in cazul cardului mondo cum ai procedat?
deci extrasul de cont nu vine in mail la nici un card?
multumesc
ciuly
bai axel, tu ti-ai facut vreodata un card? huh.gif daca da, ai citit hartiile pe care le-ai semnat?
pentru ca daca le-ai fi cititi, ai fi vazut ca ai acolo optiune sa iti iei extrasul de cont de la ghiseu la cerere si/sau sa ti-l trimita acasa in posta, lunar. unele bani (nu pot garanta ca toate) ofera si posibiltatea de a trimite extrasele la o adresa de email, iarasi, optiunea se afla pe contractul de card.
mai mult, daca iti activezi internet banmking poti sa iti scoti extrase de cont si la 12 noaptea, dar asta deja e un amanunt pe care ori tre sa stii sa il intrebi ori sa ti-l spuna un binevoitor de la banca (faza ca poti avea internet banking, nu cu extrasu)

oricum, daca nu ai citit ce ai semna, inca nu e prea tarziu, pentru ca ai primit si tu o copie a ceea ce ai semnat. citeste-o. daca nu-ti mai cnvine mergi la banca si cere sa iti faci modificarile necesare (desi nu vad ce ai modifica, ca doar nu iti trebuie lunar extrasu iar la ghiseu in principiu poti merge oricand).

si nu inteleg ce te doare pe tine cand si unde iti ajunge extrasu. important e sa iti ajunga.

si nu mai posta de 7 ori aceeasi intrebare. daca vrei sa intrebi mai multi oameni, intreaba la modul general sau pune-le nick-urile unul dupa altul ceva de genu:
@x,y,z,a,b,c: voua cum v-a venit extrasu?
ca unii mai primi si notificari pe mail si m-am plictisit sa tot citesc aceeasi intrebare.
axely2k13
QUOTE (ciuly @ Oct 17 2007, 16:51) *
bai axel, tu ti-ai facut vreodata un card? huh.gif daca da, ai citit hartiile pe care le-ai semnat?
pentru ca daca le-ai fi cititi, ai fi vazut ca ai acolo optiune sa iti iei extrasul de cont de la ghiseu la cerere si/sau sa ti-l trimita acasa in posta, lunar. unele bani (nu pot garanta ca toate) ofera si posibiltatea de a trimite extrasele la o adresa de email, iarasi, optiunea se afla pe contractul de card.
mai mult, daca iti activezi internet banmking poti sa iti scoti extrase de cont si la 12 noaptea, dar asta deja e un amanunt pe care ori tre sa stii sa il intrebi ori sa ti-l spuna un binevoitor de la banca (faza ca poti avea internet banking, nu cu extrasu)

oricum, daca nu ai citit ce ai semna, inca nu e prea tarziu, pentru ca ai primit si tu o copie a ceea ce ai semnat. citeste-o. daca nu-ti mai cnvine mergi la banca si cere sa iti faci modificarile necesare (desi nu vad ce ai modifica, ca doar nu iti trebuie lunar extrasu iar la ghiseu in principiu poti merge oricand).

si nu inteleg ce te doare pe tine cand si unde iti ajunge extrasu. important e sa iti ajunga.

si nu mai posta de 7 ori aceeasi intrebare. daca vrei sa intrebi mai multi oameni, intreaba la modul general sau pune-le nick-urile unul dupa altul ceva de genu:
@x,y,z,a,b,c: voua cum v-a venit extrasu?
ca unii mai primi si notificari pe mail si m-am plictisit sa tot citesc aceeasi intrebare.

ok mersi mult pentru detalii si scuze de deranj....insistam cu intrebarea asta fiinca eu sunt student in tm si de origine sunt din HD si era usor peste mana sa ii vina extrasul in posta...multumesc ca ai clarificat treburile pentru mine...si imi cer inca odata scuse pentru deranj...o zi buna!!!
Nebulus88
QUOTE (axely2k13 @ Oct 17 2007, 17:10) *
ok mersi mult pentru detalii si scuze de deranj....insistam cu intrebarea asta fiinca eu sunt student in tm si de origine sunt din HD si era usor peste mana sa ii vina extrasul in posta...multumesc ca ai clarificat treburile pentru mine...si imi cer inca odata scuse pentru deranj...o zi buna!!!

Vezi ca mastercard mondo de la BT (despre care ai intrebat tu) nu mai merge pe paypal...
Tud0r
Mda... BT-ul e la ghena.
BCR practic n-are online banking. Au ceva de ordinul epocii de piatra si doar nu fac drumuri sau telefoane ca sa vad intrarile si iesirile.

Trebuie noi userii sa facem o lista cu cardurile care merg la paypal si care pot fi asociate si cu un serviciu de Internet Banking.
Pana acum din ce am citit vad ca VISA ING ofera ambele. Din cate stiu eu ar mai fi ceva la HVB.

Puteti posta ce card aveti si daca puteti sa faceti plati prin paypal cu el si de asemenea sa faceti widthdraw.

_bcristian_
@axely2k13: vad ca nici topicul nu l-ai citit insa, sau mai bine zis nu pana la sfarsit. Pentru ca vad ca dai quote la mesaje din mai, cand Mondo de la BT era o optiune pt PayPal. Daca te uiti un pic in perioada mai recenta, ai sa vezi din ce am postat eu si nu numai ca BT si-a dat cu stangul in dreptul intr-un mare fel, iar cardurile lor valoareaza pe internet ceva mai putin decat plasticul din care sunt facute.

@Tud0r: acum folosesc Visa Electron de la ING si HomeBanking (solutia lor de internet banking). Am facut vreo 4 plati prin PP cu el, deci evident merge. Apare ca valid pt withdraw, dar n-am incercat (nu ca as avea ce sa scot de altfel, intrucat doar cumpar, nu vand nimic).
Tud0r
Aici e o lista cu carduri de debit:
http://www.vreaucard.ro/carduri-persoane-f...t-C1T0M0B0-S0P1

Personal mi se pare o alegere buna HVB. Cred ca e o banca la fel de mare ca ING. O sa ma interesez la un hvb versus ing. smile.gif
Par de departe cele mai tari banci din Romania care se adreseaza maselor. (citibank e iarasi tare dar nu se adreseaza utilizatorului obisnuit)
don_dannielo

QUOTE (Tud0r @ Oct 17 2007, 17:33) *
Trebuie noi userii sa facem o lista cu cardurile care merg la paypal si care pot fi asociate si cu un serviciu de Internet Banking.
Pana acum din ce am citit vad ca VISA ING ofera ambele. Din cate stiu eu ar mai fi ceva la HVB.

Puteti posta ce card aveti si daca puteti sa faceti plati prin paypal cu el si de asemenea sa faceti widthdraw.

Deja o sa se considere spam link-ul asta smile.gif
http://forum.seopedia.ro/paypal/5542-paypa...trage-bani.html

Ai acolo carduri adaugate la paypal, si metionat daca merge si la withdraw sau nu.

Legat de internet banking, este oferit de multe banci, Raiffeisen, BT, BRD, OTP, BCR(?), Alpha Bank, Tiriac Uicredit, ING, Bancpost, HVB etc, cu mentiunea ca la unele e suficient un simplu browser, la altele un browser+instalarea unui certificat, iar la ultimele trei trebuie achizitionat si un token cu ajutorul caruia sa te loghezi.
Nebulus88
QUOTE (don_dannielo @ Oct 17 2007, 18:06) *
Ai acolo carduri adaugate la paypal, si metionat daca merge si la withdraw sau nu.

Lista aia este despre "PayPal: Cu ce carti de debit/credit putem retrage bani!". Sigur ca daca se pot retrage bani cu un anumit card se pot si efectua plati, insa asta nu inseamna ca nu exista (multe?) alte carduri care sa poata fi folosite doar pentru plati. Asa ca ar trebui facuta o lista de tipul "PayPal: Cu ce carti de debit/credit putem efectua plati".
don_dannielo
QUOTE (Nebulus88 @ Oct 17 2007, 21:05) *
Lista aia este despre "PayPal: Cu ce carti de debit/credit putem retrage bani!". Sigur ca daca se pot retrage bani cu un anumit card se pot si efectua plati, insa asta nu inseamna ca nu exista (multe?) alte carduri care sa poata fi folosite doar pentru plati. Asa ca ar trebui facuta o lista de tipul "PayPal: Cu ce carti de debit/credit putem efectua plati".

Probabil n-ai citit decat titlul. Mai studiaza, si o sa observi ca decat 3-4 din alea merg la retras.
Restul doar la plati (mai putin Transilvania, care deocamdata nu mai merge deloc).
axely2k13
QUOTE (don_dannielo @ Oct 17 2007, 23:14) *
Probabil n-ai citit decat titlul. Mai studiaza, si o sa observi ca decat 3-4 din alea merg la retras.
Restul doar la plati (mai putin Transilvania, care deocamdata nu mai merge deloc).

si alea care merg la retras merg si la plati?
LunaCrystal
Cele prezente pe acel topic.
axely2k13
QUOTE (LunaCrystal @ Oct 18 2007, 00:26) *
Cele prezente pe acel topic.

da cele prezentate pe acel topic ,din ele numai cateva merg la retragera de bani...ei bine din acestea care merg si la retragere de bani merg si la plati?
don_dannielo
QUOTE (axely2k13 @ Oct 18 2007, 00:31) *
da cele prezentate pe acel topic ,din ele numai cateva merg la retragera de bani...ei bine din acestea care merg si la retragere de bani merg si la plati?

Cardurile alea sunt adaugate si confirmate la paypal, altfel nu poti incerca withdraw si sa vezi daca-ti merge sau nu.
Iar daca un card e confirmat, merge la plati.

Nu stiu de ce trebuie repetat de cate doua ori fiecare chestie, cu voi.
exes
cam in cat timp de la solictarea cardului VISA electron cu cont CONT'rol de la ING se creaza contul si primesc cardul in mana?

cat costa home banking pe luna?

mersi smile.gif
jamesblond
QUOTE (exes @ Oct 18 2007, 10:25) *
cam in cat timp de la solictarea cardului VISA electron cu cont CONT'rol de la ING se creaza contul si primesc cardul in mana?

cat costa home banking pe luna?

mersi smile.gif

Contul se creeaza instant, PIN-ul iti vine prin posta in max 5 zile, te duci cu el la office si iti da cardul, ti-l activeaza si pleci cu el.
Homebank e 3RON pe luna.
andoceo
QUOTE (Ybian @ Oct 17 2007, 16:19) *
Y

Pai nu a 2a zi man. Eu am luat codul ala in secunda urmatoare wink.gif si mi-am activat cardul in mai putin de 5 minute. So nota 10 pentru ING
Tud0r
QUOTE (don_dannielo @ Oct 17 2007, 23:14) *
Deja o sa se considere spam link-ul asta smile.gif
http://forum.seopedia.ro/paypal/5542-paypa...trage-bani.html

Mersi, nu am remarcat linkul! rolleyes.gif
E un topic foarte util!
ionut_xx
Trebuie sa-mi trimita cineva din strainatate bani asa ca vreau sa-mi fac cint la pay-pal.
Ce tip de cont ar trebui sa aleg dintre urmatoarele?
Personal Account
Ideal for shopping online. It?s a free, secure, and fast way to send payments. You can also accept bank account or PayPal balance-funded payments for free and a limited number of credit or debit card payments per year for a low fee.

Premier Account
Perfect for buying and selling on eBay or merchant websites. Accept all payment types for low fees. Do business under your own name.

Business Account
The right choice for your online business. Accept all payment types for low fees. Do business under a company or group name.
tavi79
Of topic

QUOTE (Tud0r @ Oct 17 2007, 17:33) *
BCR practic n-are online banking. Au ceva de ordinul epocii de piatra si doar nu fac drumuri sau telefoane ca sa vad intrarile si iesirile.

GRESIT..
https://e-bcr.bcr.ro

PS si e gratis si full functional biggrin.gif^_^
katman
Stie cineva cat dureaza problema asta la BT? Vad ca au inchis si amazon-ul. Adica nu imi acceptau plata.
Culmea ca pe card-ul de credit (FORTE) am putut plati...
Sato
QUOTE (ciuly @ Oct 15 2007, 19:36) *
nu platesti vama nici pentru laptop

nu platesti vama pt laptop din usa? testat de cineva?
ciuly
de mine? huh.gif puteai sa te uiti pe linku de la mine din semnatura legat de laptopu meu unde aflai ceva mai detaliat cum a decurs totul.
oricum, fa-ti un calcul: daca transportul +tva >= bilet de avion dus-intors, atunci .. adu-l personal. sau daca ai noroc cu ceva cunostinte care vin acasa de sarbatori, scapi doar cu pretu laptopului. iar daca optezi pentru transport, vezi preturi la toate firmele din domeniu, iar daca nu ti urgent, nu-l aduce cu avionul ca e mult mai scump.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.