Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100

1Q_Giku

@ciuly - imi pare rau, dar nu am inteles; eu vreau sa PUN bani pe contul de paypal, nu sa scot! si nu inteleg de ce nu mi se ofera posibilitatea sa bag IN paypal DE PE contul de card; stiu sigur ca ei pot sa scoata de pe card, au scos 1.5 euro pentru verificare!

@dcr - cred ca paypal face singur conversia; cel putin asa sper; eu am cont in lei, iar pentru verificare mi-a scos exact cum trebuia, 1.5 euro, desigur, transformat in lei; deci pot sa faca conversie, si nu inteleg de ce nu ar face si in sensul invers smile.gif
don_dannielo
QUOTE (1Q_Giku @ Oct 16 2007, 21:17) *
@ciuly - imi pare rau, dar nu am inteles; eu vreau sa PUN bani pe contul de paypal, nu sa scot! si nu inteleg de ce nu mi se ofera posibilitatea sa bag IN paypal DE PE contul de card; stiu sigur ca ei pot sa scoata de pe card, au scos 1.5 euro pentru verificare!

Ca sa cumperi si sa transferi nu trebuie sa ai bani in paypal, iti ia de pe card.

Nu inteleg ce vrei de fapt, vrei sa folosesti paypal-ul ca un cont de banca, sa tii bani in el pentru dobanda?

iozefini
imi cer scuze ca nu mai stau sa bantui tot topicul dar am si eu o intrebare : pot primi bani prin paypal daca am cont premier?
1Q_Giku
QUOTE (don_dannielo @ Oct 16 2007, 21:28) *
Ca sa cumperi si sa transferi nu trebuie sa ai bani in paypal, iti ia de pe card.

Nu inteleg ce vrei de fapt, vrei sa folosesti paypal-ul ca un cont de banca, sa tii bani in el pentru dobanda?

Nu, dar pana de curand se putea sa-ti faci cont si sa il incarci; si la altii se poate; la noi de ce nu?
Caz concret - vreau sa alimentez paypalul altuia; cum fac asta?
Si pana la urma, lenea-i cucoana mare, poate vreau sa platesc mai usor, nu sa completez datele cardului de fiecare data, mai ales pe siteuri obscure - unde daca as plati cu paypal as fi mai bine acoperit, prin politica lor.

Pana una alta mi se pare o prostie; cine ar face frauda alimentand paypalul?
LunaCrystal
@iozefini In principiu da, insa depinde de tipul cardului pe care il ai.
don_dannielo
QUOTE (1Q_Giku @ Oct 16 2007, 21:46) *
Caz concret - vreau sa alimentez paypalul altuia; cum fac asta?

Butonul Send Money.
Ybian
QUOTE (dcr @ Oct 16 2007, 21:12) *
Ce fel de bani vrei sa retragi, dolari, euro? Visa Electron este un card in lei si, din cate stiu eu, nu face transformari din euro sau alte valute in lei ci numai invers, din lei in alte valute atunci cand faci cumparaturi.

Cel mai probabil e vorba despre dolari...oricum ar fi euro sau dolari cand ajung in contul de card se va face conversia in RON.
Situatia este cam asa:prestez un serviciu pt un client din US(un exemplu),ma plateste prin intermediul PP,o parte din bani vreau sa-i retrag in contul cardului iar o alta sa fac cumparaturi pe site-uri autorizate PP.
Problema consta in faptul ca desi am introdus cardul ING(celebru pt. utilizarea sa in sistemul PP...??) contul meu apare inca unverified.Te rog citeste postul meu anterior:repet la Withdraw apar cele doua posibilitati de plata:transfer bancar(pt. cont la o banca din US)-varianta care nu ma satisface deloc iar cea de-a doua:retragere in contul cardului.Bun pana aici dar limita de retragere este ZERO pt ca nu am fost verificat DAR cand incerc sa fac acest lucru si sa adaug cardul(iar celebrul ING) imi spune ca este DEJA inregistrat in sistemul lor!!Sa fie oare doar o chestiune de timp pana updateaza ei sistemul oricat de incredibil ar parea asta??Cu siguranta o sa-i contactez cu privire la chestiune si va tin la curent..
Y

iozefini
QUOTE (LunaCrystal @ Oct 16 2007, 21:47) *
@iozefini In principiu da, insa depinde de tipul cardului pe care il ai.

am un cobranded Raiffiesen-Vodafone Mastercard .oare o merge?
LunaCrystal
Ala nu cred ca merge deloc pe net, insa poti incerca.
iozefini

QUOTE (LunaCrystal @ Oct 17 2007, 00:26) *
Ala nu cred ca merge deloc pe net, insa poti incerca.

merge perfect pt cumparaturi.am rating 100% pozitiv pe ebay.vroiam sa stiu daca pot primi bani prin paypal in card.

REQUEST
poate face cineva un tutorial de vanzare a unui obiect pe ebay?are cineva experienta ca vanzator?
andoceo
QUOTE (Ybian @ Oct 16 2007, 23:18) *
Cel mai probabil e vorba despre dolari...oricum ar fi euro sau dolari cand ajung in contul de card se va face conversia in RON.
Situatia este cam asa:prestez un serviciu pt un client din US(un exemplu),ma plateste prin intermediul PP,o parte din bani vreau sa-i retrag in contul cardului iar o alta sa fac cumparaturi pe site-uri autorizate PP.
Problema consta in faptul ca desi am introdus cardul ING(celebru pt. utilizarea sa in sistemul PP...??) contul meu apare inca unverified.Te rog citeste postul meu anterior:repet la Withdraw apar cele doua posibilitati de plata:transfer bancar(pt. cont la o banca din US)-varianta care nu ma satisface deloc iar cea de-a doua:retragere in contul cardului.Bun pana aici dar limita de retragere este ZERO pt ca nu am fost verificat DAR cand incerc sa fac acest lucru si sa adaug cardul(iar celebrul ING) imi spune ca este DEJA inregistrat in sistemul lor!!Sa fie oare doar o chestiune de timp pana updateaza ei sistemul oricat de incredibil ar parea asta??Cu siguranta o sa-i contactez cu privire la chestiune si va tin la curent..
Y

Am bagat fara probleme cardul de la ING Visa Electron wink.gif
Vezi poate chiar mai este bagat o data cardul man wink.gif

Acum vreau sa intreb daca si-a trimis cineva pe card (indiferent de numele bancii), in cat timp a ajuns si ce comision i-a luat wink.gif
Ybian
QUOTE (andoceo @ Oct 17 2007, 10:20) *
Am bagat fara probleme cardul de la ING Visa Electron wink.gif
Vezi poate chiar mai este bagat o data cardul man wink.gif

Acum vreau sa intreb daca si-a trimis cineva pe card (indiferent de numele bancii), in cat timp a ajuns si ce comision i-a luat wink.gif

Pai tocmai despre asta vorbesc.Cardul ING apare ca inregistrat in contul meu PP dar este inca Unverified.
Cand incerc Get Verified introduc din nou datele cardului si...imi spune "cardul e deja inregistrat" si de aici practic ma invart in acelasi cerc vicios.Nu pricep ce nu e in regula,daca voi nu ati avut probleme cu acest tip de card eu de ce intampin asa ceva?Oricum,i-am contactat si astept raspuns de la ei.
Ma mai gandesc la urmatoarea situatie:am incercat asa cum v-am spus initial cand am deschis contul sa adaug un card BCR
Visa Electron.Nu am reusit pt. ca am introdus Expanded bla bla number de trei ori(prosteste ,evident) si mi-au blocat contul ulterior cerandu-mi actele,cover sheet etc.Nu le-am trimis si am incercat apoi sa introduc cardul ING.Sa fie acesta problema?
Y
andoceo
QUOTE (Ybian @ Oct 17 2007, 13:05) *
Pai tocmai despre asta vorbesc.Cardul ING apare ca inregistrat in contul meu PP dar este inca Unverified.
Cand incerc Get Verified introduc din nou datele cardului si...imi spune "cardul e deja inregistrat" si de aici practic ma invart in acelasi cerc vicios.Nu pricep ce nu e in regula,daca voi nu ati avut probleme cu acest tip de card eu de ce intampin asa ceva?Oricum,i-am contactat si astept raspuns de la ei.
Ma mai gandesc la urmatoarea situatie:am incercat asa cum v-am spus initial cand am deschis contul sa adaug un card BCR
Visa Electron.Nu am reusit pt. ca am introdus Expanded bla bla number de trei ori(prosteste ,evident) si mi-au blocat contul ulterior cerandu-mi actele,cover sheet etc.Nu le-am trimis si am incercat apoi sa introduc cardul ING.Sa fie acesta problema?
Y

Hm...tot ce e posibl...

Te sfatuiesc sa scoti cardul ( adica sa ramai fara niciun card ) si dup-aia sa incerci sa mai bagi o data INGul .
Vezi daca merge asa wink.gif
Ybian
QUOTE (andoceo @ Oct 17 2007, 13:33) *
Hm...tot ce e posibl...

Te sfatuiesc sa scoti cardul ( adica sa ramai fara niciun card ) si dup-aia sa incerci sa mai bagi o data INGul .
Vezi daca merge asa wink.gif

Am facut acest lucru deja dar se intampla acelasi lucru...
Astept raspunsul lor
Y
stvluc
QUOTE (don_dannielo @ Oct 4 2007, 17:00) *
Trebuie sa suni la departamentul carduri (nr pe site), nu sa-l suni pe ala de la ghiseu.

Pentru cei care folosesc cardurile Visa Electron sau Virtuon BCR:

Am sunat azi la BCR, si am aflat ca numarul care apare pe extrasul BCR in fata cuvantului Paypal reprezinta cu totul altceva.
Numarul corect se poate obtine DOAR TELEFONIC. Nu e tiparit de BCR pe extrasul de cont.

Sunati la 021.312.16.78, cereti interior 5733

comunicati seria cardului si numele titularului si cereti codul de verificare ptr Paypal.
Il primiti instantaneu, il introduceti si merge din prima!

Bafta tuturor!
axely2k13
QUOTE (EmiNetwork @ May 11 2007, 22:10) *
dry.gif
Deocamdata e bine ca ne putem face conturi ... .. acu depinde de bancile din Romania daca stiu sa dea acces la paypal si sa se poata adapta cu sistemul lor ... Cum bancile noastre se misca cam greu si comisioane mult prea mari fata de alte tari .. e greu sa sincronizeze tranzactiile paypal .. de asta ne`a refuzat pana acum ..

Se pare ca mi`am putut inregistra cardu MasterCard Mondo de la BT ..facut acu 7 zile ..parca am presimntit ca o sa am nevoie de el .. tongue.gif
E curios ca am facut inregistrarea de aproape 12 ore si n`am primit nimik in extrasul de cont pana acu ( am Bt24-internet banking si se face actualizarea la 15 min a extraselor pt toate cele 3 conturi RON ,euro,$ ) ..nimik inca ..mai astept .. Stie cineva in cat timp se face procesarea cardului ? sleep.gif

ma intereseaza si pe mie un card de acesta mondo...sa fac si eu ceva cumparaturi pe ebay...dar am niste nelemuriri?
1.extrasu de cont poate sa iti vina si in mail (deci nu in posta)
2.daca da de ce este nevoie sa se intample asta si cum se procedeaza mersi mult
sebulbus
Nu stiu daca voi ati vazut, dar la enrollment pentru expanded use zice ca pp descurajeaza aplicantii sa sune la banca pt exp use # si poate suspenda pe cei care fac asta.

Folositi online banking sau cereti un extras printat la banca.
axely2k13
QUOTE (cryo @ May 18 2007, 10:36) *
mi-am facut cont, am adaugat un card de credit Mastercard de la Raiffeisen, am facut "verificarea" (mi-a aparut tranzactia si codul respectiv dupa vre-o 4 zile in "desfasuratorul" de la Raiffeisen Online), am introdus acel cod si a mers struna. Acum sunt Romanian verified, si deocamdata totul pare OK smile.gif

In curand voi incerca sa fac si prima cumparatura, cum primesc estimarea costurilor de transport din US pentru itemul respectiv.

P.S. Am adaugat si un card de cumparaturi online Visa Electron de la BCR. Deocamdata a mers fara probleme, insa voi cere desfasuratorul pentru a vedea codul si a verifica si acel card (n-am de unde sti daca e acceptat "de forma" pana la verificare, sau chiar merge)

pentru cardul de la raiffeisen cate zile ai asteptat...si ai putut vedea extrasul de cont pe nrt...deci nu a trebuit sa vina in posta...mersi
Ybian
QUOTE (sebulbus @ Oct 17 2007, 15:37) *
Nu stiu daca voi ati vazut, dar la enrollment pentru expanded use zice ca pp descurajeaza aplicantii sa sune la banca pt exp use # si poate suspenda pe cei care fac asta.

Tocmai datorita extrasului printat de la BCR mi-au blocat contul...
Acum sper sa se rezolve curand cu ING
Pana la urma a retras cineva bani in cardul ING si daca da in cat timp au ajuns?
LunaCrystal
Si oare cum pot verifica ei asta ?
axely2k13
QUOTE (wizake @ May 22 2007, 20:40) *
Da, eu mi-am facut cu Mastercard Mondo de la BT. Azi mi-am vazut cei 1.5 Euro luati din cont, si cu ajutorul numarului de 4 cifre mi-am activat deplin contul. Acum sunt "Romanian - Verified". Nu am avut nici o problema.

cum ai primit extrasul de cont folosind acest card mondo...ai primit in mail sau a venit in posta?
axely2k13
QUOTE (Florinm @ May 24 2007, 13:54) *
Salut,

Poate s-a mai raspuns, dar iti spun oricum: eu am reusit sa imi creez contul pe paypal.com/ro cu un card Mastercard Forte de la BT si a fost totul ok (am cont verificat acum).

Ca sa raspund celui care intreba in cat timp a aparut pe bt24 codul de acces pentru confirmarea contului: in cazul meu in 4 zile.

LE: Desi nu pot primi bani in contul de paypal romanesc, am putut primi refund de la o tranzactie asupra careia m-am razgandit, banii au fost initial luat de pe credit card, si ulterior creditati inapoi. Macar atata, imi era frica ca nici macar ce bani am dat eu nu pot sa recuperez.

pentu confirmarea contului unde ti-a aparut codul de acces..pe nrt in posta unde vine?
stvluc
QUOTE (sebulbus @ Oct 17 2007, 15:37) *

Asta doar daca ii stresezi pe cei de la banca ta inainte de a fi disponibil extrasul si se satura aia si-i suna pe cei de la paypal sa-i intrebe despre ce este vorba.

Dar dupa ce primesti extrasul de la BCR si codul NU APARE pe extras, ci se informeaza NUMAI telefonic (ca urmare a politicii BCR), poti tu sa tot astepti sau in cel mai rau caz sa introduci nr acela gresit din fata cuvantului Paypal de pe extrasul printat la banca, si atunci 100% vei fi suspendat asa cum au patit-o multi.
axely2k13
QUOTE (stvluc @ Oct 17 2007, 16:00) *
Asta doar daca ii stresezi pe cei de la banca ta inainte de a fi disponibil extrasul si se satura aia si-i suna pe cei de la paypal sa-i intrebe despre ce este vorba.

Dar dupa ce primesc extrasul de la BCR si codul nu apare pe extras, ci se informeaza NUMAI telefonic (ca urmare a politicii BCR), poti tu sa tot astepti sau in cel mai rau caz sa introduci nr acela gresit de pe extrasul printat la banca, si atunci 100% vei fi suspendat asa cum au patit-o multi.

sin in cazul cardului mondo cum este procedeul....cum vezi extrasul de cont tot telefonic sau cum...
axely2k13
QUOTE (don_dannielo @ May 31 2007, 13:49) *
Confirm si eu, daca mai era nevoie, ca merg cardurile Taifun de la Bancpost, Mastercard de la Raiffeisen si Visa Electron de la ING. Le-am adaugat si validat pe toate biggrin.gif

La online-ul de la raiffeisen in 3 zile, la self-bankul de la ING cred ca instataneu, si la Bancpost cand am catadicsit sa fac un drum la banca sa cer extras (dupa 2 sapt).

deci la raiffeisen iit vine extrasul de cont in mail?
si ce insemna self-bank de la iNG....cum se procedeaza in cazul asta e tot online treaba?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.