dixy
13th May 2007, 15:42
Oricum e un rahat paypalul in Romania in stadiul de fata. Sper sa se dezvolte google checkout mai mult.
euph0ric
13th May 2007, 16:00
QUOTE(N1CKH0LAS @ May 13 2007, 14:32) [snapback]2828335[/snapback]
In concluzie 7 din 10 butoane pe care apesi cand esti logat in Paypal [ si esti din Romania ] te duc spre o pagina care iti zice: Nu,nu - Aici nu ai voie.Noi iti multumim ca ti-ai facut cont, dar nu te lasam sa beneficiezi de asa ceva...
Oricum e bun paypal-ul ca e mai usor sa-mi cumpar credit de skype si e mai rapid cand cumpar online.Nimic in rest.
Multumesc inca o data pentru raspuns.

Te`as sfatui sa mai intrebi inainte sa cumperi anything la skype. Pentru ca, s`ar putea sa`l cumperi degeaba.
Un prieten destul de apropiat, mi`a confirmat ca n`ar merge in europa. So, take care
ThunderRa
13th May 2007, 16:39
QUOTE(euph0ric @ May 13 2007, 17:00) [snapback]2828414[/snapback]
Te`as sfatui sa mai intrebi inainte sa cumperi anything la skype. Pentru ca, s`ar putea sa`l cumperi degeaba.
Un prieten destul de apropiat, mi`a confirmat ca n`ar merge in europa. So, take care

Ce bine ar fi daca ar verifica lumea ce posteaza ! Skype merge in Europa. Eu am vorbit Romania - Marea Britanie (fix) si Romania - Spania (mobil).
euph0ric
13th May 2007, 16:52
QUOTE(ThunderRa @ May 13 2007, 15:39) [snapback]2828530[/snapback]
Ce bine ar fi daca ar verifica lumea ce posteaza ! Skype merge in Europa. Eu am vorbit Romania - Marea Britanie (fix) si Romania - Spania (mobil).
D`aia i`am spus sa se informeze. Oricum m`ai surprins placut. Saru`mana
+1 la impresie artistica.
blim
13th May 2007, 16:53

Am folosit Skype (cu plata) pt Europa fara probleme.
crysti_91
13th May 2007, 23:23
Vreau si eu sa imi fac cont dar am vazut cate ceva ciudat.Cat ma costa sa imi fac cont si cat comision ia la fiecare tranzactie
TupaC
14th May 2007, 01:33
QUOTE(N1CKH0LAS @ May 13 2007, 16:32) [snapback]2828335[/snapback]
In concluzie 7 din 10 butoane pe care apesi cand esti logat in Paypal [ si esti din Romania ] te duc spre o pagina care iti zice: Nu,nu - Aici nu ai voie.Noi iti multumim ca ti-ai facut cont, dar nu te lasam sa beneficiezi de asa ceva...
Oricum e bun paypal-ul ca e mai usor sa-mi cumpar credit de skype si e mai rapid cand cumpar online.Nimic in rest.
Multumesc inca o data pentru raspuns.

Eu am vazut acolo la Skype ca singura posibilitate de a cumpara credite este Moneybookers
Kidu
14th May 2007, 02:39
nu are cum sa fie DOAR moneybookers
paypal e un inceput ptr noi...probabil ca in curand va merge si merchant.
TupaC
14th May 2007, 03:20
sandossu
14th May 2007, 13:46
n-am apucat sa fac nici macar o plata, ca mi-au blocat contul la prima incercare. acum urmeaza sa le trimit prin fax o factura pentru deblocare :|
kappa_man84
14th May 2007, 13:47
QUOTE(sandossu @ May 14 2007, 14:46) [snapback]2832111[/snapback]
n-am apucat sa fac nici macar o plata, ca mi-au blocat contul la prima incercare. acum urmeaza sa le trimit prin fax o factura pentru deblocare :|
dannek
14th May 2007, 14:25
"This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.
If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*
*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items."
Mie dupa ce am bagat cele 4 cifre din codul de tranzactie mi-a pus mesajul acesta ce sa fei oare???
oz666
14th May 2007, 14:57
Mi-am facut si eu cont si deja am efectuat o plata
, astept sa se trezeasca cei de la clickatell si sa-mi dea creditele. Card la ING.
miluch
14th May 2007, 18:21
QUOTE(TupaC @ May 14 2007, 04:20) [snapback]2830438[/snapback]
trebuie sa primesti ceva $$$ prin paypal de la un alt user Skype. dar cum, pentru moment, in conturile din RO nu se poate primi nimic, ramanem la Moneybookers.
faken
14th May 2007, 20:57
In sfarsit PayPal a inclus Romania in sistem, care a fost anulata de "reputatia" romaniilor ...
V-a puteti face UN CONT gratis aici : https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/webscr?cm...onality-outside
Speram sa ne "integram" cu succes in acest sistem
Bafta !
crysti_91
14th May 2007, 22:47
Ziceti-mi si mie taxele.Daca iau ceva prin paypal si iau teapa imi asigura paypal 2000euro cum zice?
kappa_man84
15th May 2007, 06:06
QUOTE(crysti_91 @ May 14 2007, 23:47) [snapback]2834965[/snapback]
Ziceti-mi si mie taxele.Daca iau ceva prin paypal si iau teapa imi asigura paypal 2000euro cum zice?
unde ai vazut asta cu 2000E?
TupaC
15th May 2007, 13:39
QUOTE(crysti_91 @ May 14 2007, 23:47) [snapback]2834965[/snapback]
Nu zice PayPal asa ceva nu stiu de unde ai scos perla asta.Si daca cineva iti trage teapa atunci vei avea treaba cu politia, in nici un caz nu vei primi vreun euro de la PayPal.
markyzu
15th May 2007, 13:56
QUOTE(TupaC @ May 15 2007, 14:39) [snapback]2837167[/snapback]
Nu zice PayPal asa ceva nu stiu de unde ai scos perla asta.Si daca cineva iti trage teapa atunci vei avea treaba cu politia, in nici un caz nu vei primi vreun euro de la PayPal.
TUPAC ia ma si citeste asta innainte sa faci afirmatii
https://www.paypal.com/eBay/cgi-bin/webscr?...s-buyer-outside
InTech
15th May 2007, 15:48
Am adaugat un CARD de iNG dar trebuie sa imi vina acel COD de 4 caractere pe EXTRASul de CONT.
In cat timp imi apare ? la voi cat a durat ?
euph0ric
15th May 2007, 17:09
QUOTE(crysti_91 @ May 14 2007, 21:47) [snapback]2834965[/snapback]
Taxele difera in functie de conturi (business privat etc) in functie de tara (ger-ger un tarif, ger-usa alt tarif) adica in functie de unde ai contu` bancar tu, si de unde plateste individu`.
Cat despre asigurare, banii in mana n`o sa`i vezi, e un sistem bazat pe feedbackuri, daca ai peste 100+ cont bancar in stare buna (3-4k ++ trecuti p`acolo, cont verificat) atunci isi permit sa ofere garantia aia. Oricum e multa bataie de cap in caz ca va merge ceva prost...
ma inclin...
avramseby
15th May 2007, 18:21
QUOTE(faken @ May 14 2007, 21:57) [snapback]2834253[/snapback]
In sfarsit PayPal a inclus Romania in sistem, care a fost anulata de "reputatia" romaniilor ...
V-a puteti face UN CONT gratis aici :
https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/webscr?cm...onality-outsideSperam sa ne "integram" cu succes in acest sistem
Bafta !
Mai sunt topicuri legate de acest subiect!
N1CKH0LAS
16th May 2007, 00:34

Merge, Merge. Eu de un an folosesc skype.Nu numai ca merge in Europa, dar merge si in Romania.Orice tel. fix, orice mobil, etc [ e adevarat ca n-am incercat la site-urile cu 8989... dar cred ca merge si acolo ].Skype nu e rentabil, dar sunam pe banii unui prieten si cateodata imi mai terorizam si profesorii

@ TupaC
Tie iti arata ca exista doar MB pentru ca ai IP de Romanai [ si Romania pana de curand era banata la Paypal ].Ia intra tu pe un IP de Germania sau U.S. sa vezi cum apare si Paypal ca optiune.
Immortal
16th May 2007, 00:58
Da, intr'adevar, nu putem primi bani - imi cer scuze celor pe care i-am pus degeaba sa verifice, eram eu prea euforic.
Date fiind conditiile, chiar nu ii gasesc utilitatea. Am card de credit intl, ce sa mai fac cu paypalu' lor?! In afara de ebay, nu stiu cum altfel ar putea renta...
Imediat dupa mine, am citit un reply legat de "tepari", "magarii" si alte baliverne. Nu credeti totusi ca sunteti cam sceptici? De ce nu va intrebati cati romani lucreaza remote sau ca freelanceri?!
N'ar fi bai, dupa ceva munca de convingere, eu mi-am convins toti sefii sa foloseasca ikobo, dar in .US toata lumea e posesoare de paypal...
Cand am citit prima data vestea, am fugit repede sa'mi fac cont in speranta ca poate-poate.
Cand colo, foc de paie, singuru' "avantaj" e ca pot baga bani la greu intr-un cont din care nu-i pot scoate in niciun fel...si, ce naiba, nici macar paypal-to-paypall?!...
mombutu
16th May 2007, 12:53
eu unu nu am vazut nicaieri la paypal ca nu poti primi bani ca roman ( am deschis cont acum).
la business accounts romania scrie despre comisoane.
numai pe forumuri si in ziarul financiar am vazut ca nu e permis sa primesti bani.
a incercat cineva practic sa primeasca bani?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.