Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

gtk

cred ca o iau razna cu paypalul asta... e teribil de prost organzat site-ul lor! death.gif

acum alta intrebare , care parca nu am mai vazut-o: se poate retrage si intr-un cont bancar(wire)? evident optiunea exista! iar cand dau click pe ea imi spune sa adaug un cont din statele unite, desi prin alte parti pe site se sugereaza ca merg si conturi non-us! beleaua e ca tara de origine bancii apare standard ca fiind United Stated, si nu e vreo lista drop-down din care sa alegi altceva! deci... se pot aduga conturi de la banci din romania? cursing.gif
TupaC
Si eu o iau razna cu paypal.
Deci mi-am facut card la raffainstein bank vin acasa il bag in paypal toate bune il setez la primary ca mai aveam unul de l Bcr.
Apoi primesc email ca cardul mi-a fost acceptat si acum urmeaza beleaua cand ii dau Get Verified imi da iar optiunea aia cu Add Credit Card si culmea ca acolo imi zice:Number of cards active on your account: 1.
Nu stiu ce sa mai fac ! E al 3 lea card pe care-l fac !
Si inca ceva aia 1.5 euro de pe cardul Bcr nu i-am mai vazut nu ca ar fi o avere dar totusi.

Borknaghar
Chestiile computer-related din USA sunt scutite de vama , e o veste foarte buna. M-am uitat astazi la un laptop , e valabila si pentru el scutirea de vama sau doar componentele pc sunt scutite? Poate a cumparat careva laptop din USA si are o idee. Daca nu sunt scutite cam cat e vama , sa stiu daca are rost sa licitez?
Mersi
ciuly
nu platesti vama nici pentru laptop
revoll
QUOTE(gtk @ Oct 15 2007, 17:24) *
cred ca o iau razna cu paypalul asta... e teribil de prost organzat site-ul lor! death.gif

acum alta intrebare , care parca nu am mai vazut-o: se poate retrage si intr-un cont bancar(wire)? evident optiunea exista! iar cand dau click pe ea imi spune sa adaug un cont din statele unite, desi prin alte parti pe site se sugereaza ca merg si conturi non-us! beleaua e ca tara de origine bancii apare standard ca fiind United Stated, si nu e vreo lista drop-down din care sa alegi altceva! deci... se pot aduga conturi de la banci din romania? cursing.gif

nu se poate si pt conturi bancare din romania si nici nu o sa se poata prea curand.

https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cm...untries-outside

uita-te acolo, scrie f clar
juannn
QUOTE(worm @ Oct 14 2007, 21:33) *
si eu mi-am facut card si la ING. totul merge ca uns la ei. si faptul ca pot sa depun banii in cont direct de la bancomat, imi scurteaza timpul de umblat pe la ghisee.

din pacate trebuie sa mai tin si contul de la BT pentru salar.

Se poate chestia asta sa pun bani in cont de la bancomat? thumbup.gif chiar ca asta nu o stiam. Se merita acest card de la ing pentru pp?
Borknaghar
QUOTE(juannn @ Oct 15 2007, 20:05) *
Se poate chestia asta sa pun bani in cont de la bancomat? thumbup.gif chiar ca asta nu o stiam. Se merita acest card de la ing pentru pp?

De la ING poti sa pui bani in cont de la bancomat, iar in unele sedii ai acces la bancomat chiar si dupa ce s-a inchis banca, exista un spatiu la intrare unde poti sa intri pana la 11 noaptea, dupa ce treci cardul prin o fanta se deschide usa automat.Bancomatele alea unde poti sa depui banii sunt cu touch-screen apesi pe ecran se deschide o fanta si pui banii acolo parca minim e 50 Ron. Apoi iti spune ce suma a recunoscut si te intreaba daca vrei sa confirmi depunerea, si dupa ce confirmi ai un mesaj cu alimentare de card sau asa ceva , deja banii trebuie sa fie in cont.Operatiunea asta e bine sa o faci doar cu cateva minute inainte de a plati
Cardul ala nu stiu daca se merita, eu am Visa Electron

don_dannielo
QUOTE(juannn @ Oct 15 2007, 20:05) *

Daca acolo scrie ca merge pe internet, probabil ca merge.

Dar Mastercardul e un card secundar, trebuie mai intai sa ai electronul. Daca nu ai nevoie de serviciile la care electronul nu e bun (rezervari bilete avion, hotel, servicii rent a car, etc), nu-i vad utilitatea. Mai costa si 50roni pe an.
sebulbus
Am de la ING Visa Electron (cel limited edition, cu masinuta de F1 smile.gif ), Mastercard si Homebank.

A fost o treaba de cateva minute sa fac contul si sa adaug cardul (Visa-ul, in prima faza) si sa il enrolez la expanded use. Pe urma un drum pana la un multimat o zi mai tarziu si o privire la "Tranzactii in desfasurare" (pentru ca la Homebank da o eroare, aiurea) pt exp use #.
Acum am adaugat si Mastercardul, in caz ca cineva imi ciordeste contul vreodata macar sa aiba ambele carduri si sa ma rada de bani mai lesne smile.gif. Maine merg pe la multimat dupa exp use # si la asta. Bine ar fi sa dreaga astia rubrica aia de la Homebank instead.

Spor si voua.
gtk

QUOTE(revoll @ Oct 15 2007, 19:40) *
nu se poate si pt conturi bancare din romania si nici nu o sa se poata prea curand.

https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cm...untries-outside

uita-te acolo, scrie f clar

oh, da, n-am bagat de seama! death.gif chiar ma intrebam de ce tot repeta chestiile alea, dar se pare ca n-am fost atent... astia-s NEBUNI! death.gif death.gif death.gif

si in plus se pare ca trebuie sa-mi fac si io card visa (cred ca electron de la raiffeisen- MERGE? - ca e ieftin si cardul si e-bankingul) ...

de inregistrat, m-am inregistart cu taifunu' dar vad ca zice lumea ca nu merge la withdrawal... death.gif (si pe moment nici n-am ce sa retrag ca sa incerc)
don_dannielo
QUOTE(gtk @ Oct 15 2007, 21:13) *
si in plus se pare ca trebuie sa-mi fac si io card visa (cred ca electron de la raiffeisen- MERGE? - ca e ieftin si cardul si e-bankingul) ...

Cica merge:

QUOTE(paul_x @ Oct 5 2007, 00:21) *
Salutare .Aveti grija la PayPal ptr ca eu tocmai am vrut sa fac o proba cu o retragere din contul de paypal de 20 para si mi-au blocat contul.Acum vor o gramada de informatii CI, pasaport, permis, cop[ie dupa o factura plus o fotografie.
Apropo cardul atasat era un visa electron de la raiffeisen.Amai patin cineva asa si daca stie cat dureaza verificarea dupa ce trimiti tot ce vor.
adipit
e ok electronu de la raoffeissen, am cerut numarul vineri seara si azi cand ma fost la banca am intrebat-o pe functionara de extras si mi-a zis direct mocca si codul.

oricum sfatul meu e sa nu tineti bani pe cardurile pe care le folositi online.
depuneti doar strict cat trebuie sa platiti.

bt e nice ca are comisioane 0 la orice, si ai dreptate yoda am un prieten ce are un electron de la BT se numeste MAXISHOP si e super ok, doar ca nu stiu daca il mai au in oferta astia de la BT.

mai e vreo banca cu comisioane 0?

in plus din ce am observat cursul la care cumperi valuta e cel mai mic la BT am platit azi la raiffeisen si am pierdut 200 de lei vechi la 1$ cumparat decat daca plateam cu cardul de BT, la sume mari e ceva si e pacat sad.gif
zergatus
QUOTE (adipit @ Oct 15 2007, 02:21) *
e 100% sigura infornatia ta? eu am fost la banca si mi-au zis ca electron-ul lor e valabil doar in Romania thumbdown.gif
http://www.bancatransilvania.ro/index/90.html

CARDUL DE DEBIT VISA ELECTRON GLOBAL

Banca Transilvania iti ofera Visa Electron Global, un card de debit cu cont in lei si utilizare nationala destinat persoanelor fizice.

Cardul poate fi utilizat numai pe teritoriul Romaniei oriunde apare afisata sigla Visa/Visa Electron atat pentru retrageri de numerar cat si pentru plati la comercianti.

problema e la mastercard nu la BT, pe langa asta sa inteleg ca acum merg platile?

si oricum e un mare kkt isi pierd lcientii chiar daca dau drumu la paypal, eu unul platesc pe mai multe site-uri diferite, si la unele merge sa platesc la altele spre surpriza mea nu, si doar nu o sa stau sa intreb fiecare site daca accepta kktu meu de card mondo.

sux sad.gif

eu am VISA ELECTRON BUSINESS si nu mai merge, recent au "adaugat securitate" BT si blocheaza platile cam catre toate siturile din State,
cel putin eu nu am gasit nici un site pe care sa mearga si am incercat vreo 6. cardul mergea acum o luna, am sunat la support si mi-au zis
ca "au adaugat securitate" ... intr-adevar BT sucks
1Q_Giku
Ok,
Visa Electron de la ING (CONT'ROL).
Sunt oficial Romanian - Verified.

Aceeasi treaba ca nu mergea sa vad codul de pe Home Bank, la tranzactii in curs dadea eroare. Am vazut de la Self Bank.

Acum problema este ca:
<<
Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.

When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
>>

DE CE?
LunaCrystal
Dau 3 euro pe un telefon Orange sau 10 RON pentru cine e din Bucuresti sa imi faca o plata de 85 de centi cu paypal.
Nebulus88
Intrebare: am cont paypal, pe care il folosesc pentru plati (nu retragere). Sunt "Verified", insa cardul meu principal era la BT, si in concluzie acu nu mai imi merge. Daca adaug un alt card, trebuie sa trec iar prin procedura de verificare (cea cu 1.5 Euro) ? Mai mult, la prima plata de pe acest nou card, iar o sa trebuiasca sa le trimit facturi, acte, etc ? Multumesc ! smile.gif
Berti
Da, acea verificare se face pentru orice alt card nou adaugat!

Referitor la facturi, nu cred ca iti poate raspunde cineva de pe forum, eventual doar cei de la PayPal!
don_dannielo
QUOTE (1Q_Giku @ Oct 16 2007, 08:53) *
Acum problema este ca:
<<
Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.

When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
>>

DE CE?

Add funds e pentru a-ti baga singur bani in balanta, din contul tau bancar. Nu merge in ro.

Probabil cauti optiunea de Withdraw (operatiunea inversa).
Ybian
Azi am introdus cardul Visa Electron ING dar nu imi mai apare acel Expanded Use Program la "to do list".
Apare totodata "Romanian Unverified" iar cand incerc "Get verified" apare Add Card iar cand introduc datele cardului imi apare ca e deja inregistrat in sistemul lor.Cand am verificat optiunea Withdraw apare:

"PayPal offers the following options for withdrawing funds from your PayPal account.

Transfer funds to your bank account Banks in the U.S. 3-4 Business Days Free for banks in the U.S.
Transfer funds to your card 5-7 Business Days €2.00 EUR"

Nu inteleg de ce apare Romanian Unverified ,NU imi cere acea verificare,imi da TEORETIC optiunea de a retrage bani
dar totusi limita de retragere e...zero?!

Cand am introdus datele pt cardul BCR Visa Electron a aparut acel Expanded Use Program dar cu problema aparuta cu
numarul de pe extras am renuntat.Am aplicat pt. cardul ING in speranta ca totul va fi ok...
S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema la un card ING Visa Electron.Sunt interesat daca ati avut probleme in
a retrage bani din contul PP pentru ca eu intentionez sa-l folosesc pt a primi bani.Cand am ridicat de la banca/cardul astazi am depus o suma de 10 RON la gandul ca voi fi verificat de PP(limita minima de depunere este 5 RON si nu 50 RON asa cum spunea cineva anterior).Ce solutie ar fi?
LunaCrystal
QUOTE (LunaCrystal @ Oct 16 2007, 11:33) *
Dau 3 euro pe un telefon Orange sau 10 RON pentru cine e din Bucuresti sa imi faca o plata de 85 de centi cu paypal.

Oferta nu mai e valabila.

Oricum m-am saturat sa ma tot rog de unul si de altul sa imi faca cate o plata, trebuie sa gasesc o solutie.
adipit
fa-ti electron de la raiffaiesen si in 3 zile il ai in 5 zile esti si verificat pe paypal.
1Q_Giku
QUOTE (don_dannielo @ Oct 16 2007, 17:11) *
Add funds e pentru a-ti baga singur bani in balanta, din contul tau bancar. Nu merge in ro.

Probabil cauti optiunea de Withdraw (operatiunea inversa).

Nu, eu caut si sa pot sa pun bani pe contul de paypal, sa pot face o cumparatura, sa transfer un ban, ceva...
Cu scosul e alta treaba...
Ybian
A retras totusi cineva din contul Paypal bani in cardul ING Visa Electron?
Nu vreau sa merg la nu stiu cate banci sa aplic pentru x carduri,as vrea sa stiu sigur.
Poate confirma cineva ca retragere/cumparaturi sunt ok cu acest card?

adipit-ai incercat si retragere in contul cardului?

Y
ciuly
QUOTE (1Q_Giku @ Oct 16 2007, 20:11) *
Nu, eu caut si sa pot sa pun bani pe contul de paypal, sa pot face o cumparatura, sa transfer un ban, ceva...
Cu scosul e alta treaba...

deci, ideea la alimentare consta in faptul ca tu pui o suma x la un momdnt dat = 1 transfer = 1 comision din care suma faci X plati.
dar daca esti din alta tara unde nu se poate, atunci faci X plati, care se traduc in x transferuri = x comisioane.
get it? de transferat si cumparat tot poti sa transferi si sa cumperi, doar ca platesti mai mult.
de ce e asa? habar n-am. n-am incercat inca sa fac nici un fel de operatiune, deci daca lumea zice ca nu iti poti alimenta contul, pt mine, asa e. dar asta nu te oipreste de la posibilitatea de a cheltui.
dcr
QUOTE (Ybian @ Oct 16 2007, 20:49) *
A retras totusi cineva din contul Paypal bani in cardul ING Visa Electron?

Ce fel de bani vrei sa retragi, dolari, euro? Visa Electron este un card in lei si, din cate stiu eu, nu face transformari din euro sau alte valute in lei ci numai invers, din lei in alte valute atunci cand faci cumparaturi.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.