Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

andoceo

QUOTE(revoll @ Oct 12 2007, 19:53) *
numai intrebari si comentarii stupide din partea ta....normal ca trebuie sa ai bani pe card!!! de unde vrei sa-ti ia 1.5 euro paypal? crezi ca ti-i imprumuta banca?

Bai nulule, scuteste-ma cu comentariile tale de doi bani

Ma, aici e un forum liber, iar in acest thread lumea e interesata de Paypal si tot ce tine de el vis-a-vis de cardurile pt a scoate bani de pe el, etc

Tocmai am ignorat un deshtept wink.gif
butterfly_ky
contul meu de pe paypal tocmai a fost creditat

am totusi cateva nelamuriri si anume:

suma virata a fost de 10 $ din care au tras fee de 6,9%...adica 0,69$ mad.gif

daca are cineva informatii corecte asupra comisioanelor percepute la efectuarea tranzactiilor intre conturile paypal sau cont paypal - card si invers.

si inca ceva....comisioane retinute la conversia valutara

urmeaza un withdraw pe cardul atasat VISA Electron Raiff
keepin console.gif

revoll
google "paypal" fees si o sa gasesti o multime de siteuri...comisioanele depind foarte mult...de tara din care primesti banii...de valuta, de suma etc,
$10 e o suma f mica...banuiesc ca probabil au si un comision minim sub care nu coboara special ca sa profite cat mai mult si de pe urma transferurilor cu sume mici..
don_dannielo
Taxa e 3.9% + $0.30 USD

Daca ai vanzari peste 2.500 euro pe luna mai scade putin.

https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cm...&countries=
NoFuN
Vreau sa va zic ca a mers pana la urma sa adaug la paypal si cardul Mondo de la Banca Transilvania, fara nici o problema, dar totusi nu poate fi verificat ("We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.")
jedialex1985
QUOTE(butterfly_ky @ Oct 13 2007, 01:59) *
contul meu de pe paypal tocmai a fost creditat

urmeaza un withdraw pe cardul atasat VISA Electron Raiff
keepin console.gif

Vineri mi-am ridicat si eu cardul de la Raiff si tot atunci m-am si inregistrat la PP. Oare pana luni apare nr acela de verificare in extrasul de cont?
Oare din cauza ca nu sunt verificat nu pot adauga fonduri? (PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account)
Dar pot primi bani in cont? pe care sa-i extrag sau cheltui mai tarziu cand voi fi verified?
Crysper
QUOTE(NoFuN @ Oct 13 2007, 11:10) *
Vreau sa va zic ca a mers pana la urma sa adaug la paypal si cardul Mondo de la Banca Transilvania, fara nici o problema, dar totusi nu poate fi verificat ("We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.")

Vrei sa zici ca asta inseamna ca ai putut sa bagi cardul?

Citeste posturile dinainte si vezi ca nu merge oricat ai incerca, ce ai primit tu acolo primesc toti.

Mondo de la BT nu merge, din cauza alora care zic ca vor sa fim securizati, dar de ce naiba nu ne lasa pe noi sa decidem asta?

Nebulus88
QUOTE(Crysper @ Oct 13 2007, 13:08) *
Mondo de la BT nu merge, din cauza alora care zic ca vor sa fim securizati, dar de ce naiba nu ne lasa pe noi sa decidem asta?

Probabil pentru ca aia care iau decizii de la BT nu au decit un mare gol in loc de creier.
Yoda
QUOTE(Nebulus88 @ Oct 14 2007, 04:08) *
Probabil pentru ca aia care iau decizii de la BT nu au decit un mare gol in loc de creier.

Nu te grabi sa tragi concluzii pripite. BT are si carduri Visa Electron, nu te opreste nimeni sa-ti scoti un Visa Electron BT.
Eu am unul si n-am avut niciodata probleme la plati externe, iar verificarea paypal pe Visa Electron BT a mers fara probleme.
Jaguar Paw

Eu am 2 card-uri verificate legate la paypal, unul e de la BT in lei si celalalt e in Euro de la BRD
Nu am reusit sa retrag banii primiti in cont-ul meu paypal (de la cineva din SUA) pe niciunul dintre cele 2 carduri
...imi zicea ceva de genul: "card-ul dvs nu permite efectuarea acestei operatiuni, va rugam incercati cu alt card"

Oricum se pare ca e de durata procedura, scria ceva de 7 zile necesare pt transfer + o taxa de 2 Euro/transfer

A reusit careva sa retraga banii ("withdraw") din cont-ul paypal pe card-ul de debit (Mondo de la BT , de ex) ?
negotzel00
QUOTE(Jaguar Paw @ Oct 14 2007, 11:36) *
Eu am 2 card-uri verificate legate la paypal, unul e de la BT in lei si celalalt e in Euro de la BRD
Nu am reusit sa retrag banii primiti in cont-ul meu paypal (de la cineva din SUA) pe niciunul dintre cele 2 carduri
...imi zicea ceva de genul: "card-ul dvs nu permite efectuarea acestei operatiuni, va rugam incercati cu alt card"

Oricum se pare ca e de durata procedura, scria ceva de 7 zile necesare pt transfer + o taxa de 2 Euro/transfer

A reusit careva sa retraga banii ("withdraw") din cont-ul paypal pe card-ul de debit (Mondo de la BT , de ex) ?

eu ma gandesc ca daca ai primit bani in usd si ai cont pe euro nu o sa poti sa retragi banii....
incearca sa-i convertesti in euro. daca ai facut asta.... probabil trebuie sa fii confirmed.... ceea ce nu multi pot fi. eu cel putin confirmed adress nu am, desi am verified
maelstrom
QUOTE(Borknaghar @ Oct 12 2007, 19:39) *
Vad ca la multe din produsele de pe ebay apare specificatia :"Tout nos produits sont 21% TVA inclus " sau "Alle unsere artikeln sind 21% inclusiwe merwertsteuer". Daca mai platesc si in Romania inseamna sa platesc TVA in doua parti. Sau ar trebui anuntat vanzatorul sa nu includa si TVA-ul ?

Daca scrie asta pe site, e foarte probabil ca vei plati de doua ori TVA, pentru ca cel mai probabil comerciantul respectiv nu prea se ocupa de exporturi.
Trebuie sa ii intrebi pe ei cum fac de obicei cu TVA-ul in cazul in care trimit marfa in alta tara.
De exemplu, daca vei cumpara ceva din afara, cu factura si toate cele, la iesirea din tara lor, poti sa iti recuperezi TVA-ul platit la ei de la vama lor, dar cand intri in tara, daca esti cetatean "cumsecade", vei fi vamuit de partea romana cu 19% pe care ii vei plati la vama la intrarea in tara.

Intereseaza-te practic cum iti poti recupera TVA-ul platit in tara respectiva. E foarte probabil sa fie nevoie doar sa anunti comerciantul, sa ii atragi atentia ca faci comanda din afara, si el sa nu iti includa TVA-ul in pret.

Bafta!
maelstrom
Salutare!
Am si eu cateva intrebari legate de paypal :
1. am un card Visa Electron la Raiffeisen. Pe forumul seopedia am citit ca ar merge sa imi fac un cont paypal cu el. Din experienta voastra, sigur merge ?
2. ca sa nu patesc vreo minunatie si sa mi se fure numarul de card si alte chestii (banii in primul rand), ar trebui sa imi activez 3dSecure pe acest card ? Paypal sigur suporta 3dSecure si CVV2 si alte chestii de genul, legate de confirmarea identitatii cardului ?
3. voi ati mai folosit carduri Raiffeisen pt paypal? in cat timp pot pune mana pe extrasul de cont (nu am internet banking) ca sa fac confirmarea la paypal pentru activarea contlui ?
4. v-ati facut premier sau business account cumva? daca da, ma intereseaza daca ati primit pana acuma plati de la siteuri/firme de genul : Google AdSense, Rentacoder.com, adbrite.com, sau eventual de la persoane care au cumparat de la voi produse software, poze etc. Si o mica povestioara ar fi superba.

Multumesc
ISseby
QUOTE(Yoda @ Oct 14 2007, 11:34) *
Nu te grabi sa tragi concluzii pripite. BT are si carduri Visa Electron, nu te opreste nimeni sa-ti scoti un Visa Electron BT.
Eu am unul si n-am avut niciodata probleme la plati externe, iar verificarea paypal pe Visa Electron BT a mers fara probleme.

Banuiesc ca e Visa Business Electron, asa e? Zi-mi, te rog, ai reusit si Withdraw cu acest card? Din pacate clasa business e pt. " persoane juridice si persoane fizice autorizate". Stii cumva care sunt conditiile pt. pers. fizice?

QUOTE(Jaguar Paw @ Oct 14 2007, 11:36) *

Mondo nu merge la withdraw. E o discutie despre asta in pag. anterioare.
worm

cand ai facut ultima placa cu cardul Mondo?
si eu il aveam verificat si inca imi era adaugat in contul paypal, dar nu mai puteam face plati cu el.

deci... BT sucks! m-am convins de servicile lor.
Jaguar Paw
ieri am cumparat un joc prin steam --> paypal --> card mondo (totul a durat 2 minute si s-a incheiat cu succes)

OK, deci Mondo de la BT nu se poate folosi pt retragere (withdraw) dar nici card-ul in euro de la BRD nu merge pt retragere numai pt plata

<BEEEEEEEEEEEEEP>Banca Transilvania si BRD si ...</BEEEP>

Are cineva un card pe care a facut retragere de pe paypal?
Exista in Romania un asemenea card sau cerem prea mult de la HOTII astia care si-au deschis banci in Romania?
sorin79
QUOTE(Jaguar Paw @ Oct 14 2007, 14:06) *
ieri am cumparat un joc prin steam --> paypal --> card mondo (totul a durat 2 minute si s-a incheiat cu succes)

esti sigur? uite ce imi apare cind vreau sa platesc ceva cu paypal de pe bt mondo "We were unable to verify this credit card. If the problem persists, please try to enter a different credit card."
worm
da, ai dreptate.
am reusit sa-mi adaug cardul mondo in lista de carduri dar nu ca si card primar pentru ca am altul acolo.

ma gandesc ca daca il fac primar tot nu pot sa-l folosesc....
nexusvip
Salutare Everybody,

Vreau sa-mi fac si eu un cont paypal, problema e ca eu lucrez cu BT si cum am vazut ca sunt numai probleme cu mondo se poate sa-mi spuna cineva daca a aflat care ar fii problema?
Sa stiu daca imi voi mai face un card mondo sau voi incerca ING. Preferabil as vrea sa raman cu BT.

Multumesc.
Nebulus88
QUOTE(nexusvip @ Oct 14 2007, 20:13) *
Salutare Everybody,

Vreau sa-mi fac si eu un cont paypal, problema e ca eu lucrez cu BT si cum am vazut ca sunt numai probleme cu mondo se poate sa-mi spuna cineva daca a aflat care ar fii problema?
Sa stiu daca imi voi mai face un card mondo sau voi incerca ING. Preferabil as vrea sa raman cu BT.

Multumesc.

Uite care e problema (citat din mail primit de la ei):
"in acest moment nu se pot realiza tranzactii pe anumite site-uri gen paypal sau amazon datorita politicii de securitate a Bancii Transilvania .
Conform politicii de securitate, autorizarea unei tranzactii pe internet presupune existenta CVV-ului in mesajul transmis. Lipsa acestui element de securitate conduce la respingerea tranzactiei. O tranzactie sigura pe internet presupe introducerea obligatorie a codului de securitate ca si metoda de verificare a corectitudii si legalitatii datelor introduse . De aceea , in momentul in care se incearca realizarea unei tranzactii la un comerciant care nu solicita sau nu trimite CVV -ul , aceasta prezinta un anumit grad de risc neacceptat .Atata timp cat nu se poate verifica CVV -ul NU se vor putea autoriza tranzactiile ."

Ar fi totusi si o speranta:
"Totusi , avand in vedere importanta website-ului paypal , sistemul de plata prin paypal va fi analizat separat si se va incerca remedierea autorizarii acestor plati in cel mai scurt timp ."
nexusvip
Nasol de tot cu BT-ul asta.. deci voi face card la ING + Internet Banking .. mda..
Probabil nu o sa mai folosesc deloc Banca Transilvania.

Multumesc pt raspuns Nebulus88
worm
si eu mi-am facut card si la ING. totul merge ca uns la ei. si faptul ca pot sa depun banii in cont direct de la bancomat, imi scurteaza timpul de umblat pe la ghisee.

din pacate trebuie sa mai tin si contul de la BT pentru salar.
nexusvip
QUOTE(worm @ Oct 14 2007, 21:33) *
si eu mi-am facut card si la ING. totul merge ca uns la ei. si faptul ca pot sa depun banii in cont direct de la bancomat, imi scurteaza timpul de umblat pe la ghisee.

din pacate trebuie sa mai tin si contul de la BT pentru salar.

Aha atunci o sa ma interesez pe la ING sa-mi fac un card si un Internet Banking.
Super belea chiar nu stiam ca se poate asa ceva ... sa poti baga banii direct in cont de la bancomat smile.gif

Multam pentru detalii.
adipit
QUOTE(Yoda @ Oct 14 2007, 11:34) *

e 100% sigura infornatia ta? eu am fost la banca si mi-au zis ca electron-ul lor e valabil doar in Romania thumbdown.gif
http://www.bancatransilvania.ro/index/90.html

CARDUL DE DEBIT VISA ELECTRON GLOBAL

Banca Transilvania iti ofera Visa Electron Global, un card de debit cu cont in lei si utilizare nationala destinat persoanelor fizice.

Cardul poate fi utilizat numai pe teritoriul Romaniei oriunde apare afisata sigla Visa/Visa Electron atat pentru retrageri de numerar cat si pentru plati la comercianti.

problema e la mastercard nu la BT, pe langa asta sa inteleg ca acum merg platile?

si oricum e un mare kkt isi pierd lcientii chiar daca dau drumu la paypal, eu unul platesc pe mai multe site-uri diferite, si la unele merge sa platesc la altele spre surpriza mea nu, si doar nu o sa stau sa intreb fiecare site daca accepta kktu meu de card mondo.

sux sad.gif
Yoda
QUOTE(adipit @ Oct 15 2007, 02:21) *
e 100% sigura infornatia ta? eu am fost la banca si mi-au zis ca electron-ul lor e valabil doar in Romania thumbdown.gif
http://www.bancatransilvania.ro/index/90.html

CARDUL DE DEBIT VISA ELECTRON GLOBAL
Banca Transilvania iti ofera Visa Electron Global, un card de debit cu cont in lei si utilizare nationala destinat persoanelor fizice.

Cardul poate fi utilizat numai pe teritoriul Romaniei oriunde apare afisata sigla Visa/Visa Electron atat pentru retrageri de numerar cat si pentru plati la comercianti.
problema e la mastercard nu la BT, pe langa asta sa inteleg ca acum merg platile?

si oricum e un mare kkt isi pierd lcientii chiar daca dau drumu la paypal, eu unul platesc pe mai multe site-uri diferite, si la unele merge sa platesc la altele spre surpriza mea nu, si doar nu o sa stau sa intreb fiecare site daca accepta kktu meu de card mondo.
sux sad.gif

Cardul meu nu e Global, ci simplu Visa Electron. Are aproape doi ani, in ianuarie imi expira.
Uitandu-ma pe site-ul Bancii Transilvania, pe pagina asta am inteles ca pentru a merge la plati externe (si implicit si withdraw, presupun) cardurile trebuie activate in serviciul e-commerce.

Nu am retras bani prin PayPal, dar am facut plati care au functionat OK. Dar repet, cardul meu e vechi, de pe vremea cand nu trebuia nicio activare.

Parerea mea este ca nu BT sau BRD sucks, ci in mare masura Ionescu, Popescu sau cum il cheama pe functionar sucks. Din lene sau nestiinta nu e in stare sa dea informatii complete.

Bancile tind sa-si egalizeze valoarea serviciilor pentru a se mentine competitive. A trecut vremea cand bancile erau un fel de Dumnezeu pe pamant. deadtongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.