aveti careva probleme cu plata de pe cardul asociat paypalului? eu am 2 carduri un visa electron de la ing si un mastercard de la raiffeisen.. le-am inscris la paypal ambele dar nu pot cheltui mai mult de 50$ de pe fiecare pe luna; daca incerc mai mult de 50$ i-mi da o eroare de genul: you cannot fund your paypal account using a credit card at this time; try another card or try later; a mai patit vreunul din voi asa ceva si daca da aveti vreo solutie? precizez ca ambele carduri sunt confirmate la paypal prin introducerea acelui faimos cod de 4cifre de pe extrasul de cont. Multumesc anticipat celor ce-si rapesc din timp pt. a-mi raspunde! 
Exact astea 2 carduri le am si eu, si n-am avut probleme nici cu plati de 4-500$
Nu stiu de la ce vine eroarea aia, si nu inteleg de ce mentioneaza de "fund your paypal account". Tu trimiti bani altui comerciant, nu iti alimentezi contul.
Daca esti Verified ar insemna ca:
This means that you have completed your enrollment in PayPal's Expanded Use Program and can send an unlimited amount of money with your PayPal account.