Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

don_dannielo

QUOTE(adipit @ Oct 8 2007, 01:13) *
eu am discutat la BT cu o persoana care parea sa stie ce vorbeste si a zis clar, nu e politica lor, daca r fii dupa ei ar merge si acum, MASTERCARD, ptr ca mondo e mastercard nu mai da voie la asemenea tranzactii, si probabil chestia e la toate bancile care au mastercard ce merge online, in rest toti folosesc VISA online si cu visa e ok, si da MASTERCARD vrea securitate prin CVV2.

Stie ce vorbeste din parti.
Eu platesc prin paypal aproape exclusiv cu Mastercard de la Raiffeisen.
(Din cand in cand si cu Electron de la ING)

O fi doar la mondo problema, dar mai degraba la "Banca" sau ce-o fi Transilvania.
juannn
eu am discutat la BT cu o persoana care parea sa stie ce vorbeste si a zis clar, nu e politica lor, daca r fii dupa ei ar merge si acum, MASTERCARD, ptr ca mondo e mastercard nu mai da voie la asemenea tranzactii, si probabil chestia e la toate bancile care au mastercard ce merge online, in rest toti folosesc VISA online si cu visa e ok, si da MASTERCARD vrea securitate prin CVV2.

Ăi vorbești de parcă ai lucra la Transilvania.

adipit
nu lucrez la transilvania dar parea plauzibila explicatia celui de acolo, oricum eu ma avut o plata prin paypal de 800$ si mi-a placut faptul ca am fost sunat de BT sa autorizez plata, si mi s-a spus ca asa voi fii sunat la fiecare plata mai mare.

in alta oridine de idei, unde vine cel mai repede visa electronu? daca fac cererea azi?
ps la ce banca?
biggrin.gif

pps: sunt din provincie
jedialex1985
QUOTE(revoll @ Oct 8 2007, 09:14) *
Vreau sa confirm ca Mastercard in USD de la Raiffeisen merge pt withdraw.Am incercat acum cateva ore.

deja apar neclaritati... altcineva spunea aici ca nu se poate..
sorin79
atentie pt cei care suna la banca dupa numarul de tranzactie, cum erau cei la BCR. aici e o bucata de mail de la paypal:

"PayPal strongly discourages users from calling their credit card
companies in order to obtain their PayPal Expanded Use Number before
receiving their monthly statement in the mail. If PayPal receives a
complaint from your card issuer regarding a phone call to your credit card
company to obtain the PayPal Expanded Use Number, your PayPal account may
be permanently closed"

deci daca se trezeste unu de la banca sa sune sa investigheze ce e cu oamenii astia de tot il scoala din somn, riscati sa va treziti conturile de paypal inchise
sorin79

nu cred. pina acum a mers sa platesti prin paypal si mastercard de la BT f bine. de cind se pot si primi bani prin paypal au anulat si platile.
macar daca lasau platile asa cum erau inainte, adica posibile, si interziceau primitul banilor mai era cum era. insa ei au stricat ceva ce mergea inainte.
mie imi suna a "coincidenta" prea mare sa nu fie intentionat facuta de BT si alte banci care nu merg.
The_Napster
Eu an un Mondo de la BT care am incercat sa il inregistrez. PP nu a acceptat inca tranzactia aia de 1.5 eur.

Click Get Number to authorize PayPal to charge €1.50 EUR to your credit card ending in XXXX
Cand dau get number imi apare
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.

Sa inteleg ca n-am sanse cu BT-u sau se rezolva problema.

ciuly
avand in vedere ca nu e in romana, iti dau prezumtia (falsa din cate stiu eu) de nevinovatie cumca nu intelegi engleaza si iti traduc:

Sistemul de verificare a cartilor de credit folosit de paypal este momentan indisponibil. Va rugam sa incercati sa va adaugati cardul de credit mai tarziu. Ne cerem scuze pentru aceasta inconvenienta.

de partea cu mondo de la BT inca nu am primit informatiile necesare, dar sunt "pending".
sorin79
da, asa spune la mondo pe care il am si eu cind soliciti tranzactia de 1.5eur. initial am tot incercat, citeva zile la rind pt ca imi consumasem creditul ala de 100 euro fara sa fii utilizator verificat. credeam ca e temporar. insa dupa ce am vazut pe forum aici problema, si am si sunat la ei, explicatia e alta.

daca vrei sa faci o plata iti apare alt mesaj cum ca nu iti poate fi verificat cardul si te roaga sa utilizezi alt card (si mai aveam 20 euro din contul de 100, si vroiam sa platesc 6, deci nu era legat de treaba aia).
LunaCrystal

Chiar nu se poate face oare o lista cu cardurile admise/respinse ?
sorin79
QUOTE(LunaCrystal @ Oct 8 2007, 16:58) *
Chiar nu se poate face oare o lista cu cardurile admise/respinse ?

e una aici http://forum.seopedia.ro/paypal/5542-paypa...trage-bani.html
dar ar fi util si o lista pe aici
andoceo
Mi-am facut azi Visa Electron International de la ING si abia astept sa-mi vina.
Sunt foarte multumit cu BT si parca nu as renunta la ei...dar o sa merg la PAYPAL cu ING ...

A scos cineva bani (cu card ING) de la paypal? Daca da, in cat timp a avut practic banii in mana? Vad acolo la PP fees, etc...m-ar interesa de ex pt 300$ am scos x$ ...

Multzam wink.gif
LunaCrystal
Acolo e doar o lista cu cardurile cu care se poate retrage, pe mine m-ar interesa una cu cardurile cu care se poate trimite.
sorin79
QUOTE(LunaCrystal @ Oct 8 2007, 17:42) *
Acolo e doar o lista cu cardurile cu care se poate retrage, pe mine m-ar interesa una cu cardurile cu care se poate trimite.

cu cele cu care poti sa iei sigur poti sa si trimiti. din ce citesc pe aici ambele operatiuni fie merg impreuna, fie nu merg nici una.
don_dannielo
QUOTE(LunaCrystal @ Oct 8 2007, 17:42) *

Citeste topicul de la inceput, si noteaza-ti pe o foaie fiecare card care e mentionat ca a mers.

QUOTE(sorin79 @ Oct 8 2007, 18:36) *
din ce citesc pe aici ambele operatiuni fie merg impreuna, fie nu merg nici una.

Cred ca ai citit alt topic.
Chiar si in link-ul dat de tine, daca scrie ca n-a mers withdraw, inseamna ca era card adaugat si verificat la paypal, no?
razvandragomire

Din pacate n-are nici o treaba cu Visa, eu am Visa Business Silver de la ei (BT) si mi-au tras-o gratios ... urasc faptul ca fac modificari fara sa anunte clientii de nici un fel. Eu aveam un abonament la Amazon Web Services (care da, e al celor de la Amazon.com, neamul meu, daca nici Amazon nu le spune nimic...). Imi vine in fiecare luna cam 1$ (da, un dolar) si luna asta m-am facut de cacao ca au incercat aia saracii de 3 ori sa imi ia banii si n-au reusit pe motiv ca BT a schimbat politica si numai accepta plati fara CVV2.

Am sunat la departamentul lor de carduri si mi s-a precizat ca pentru Visa Silver (care e considerat card "premium") se pot face plati fara CVV2 in intervalul 9:00-17:00 cind e cineva la ei si le verifica manual. Mi s-a parut absolut hilar... avind in vedere ca astia de la Amazon au un super sistem automat de plati care face autorizarile pe 1 ale lunii la ce ora vrea muschiul lui, ca in mod normal cardurile merg 24/7 nu doar "intre 9 si 5 ora Romaniei"...

Ma rog, miine ma duc sa gasesc o alta banca mai normala la cap si sa-mi fac un card...

Razvan
sorin79
QUOTE(don_dannielo @ Oct 8 2007, 18:45) *
Citeste topicul de la inceput, si noteaza-ti pe o foaie fiecare card care e mentionat ca a mers.
Cred ca ai citit alt topic.
Chiar si in link-ul dat de tine, daca scrie ca n-a mers withdraw, inseamna ca era card adaugat si verificat la paypal, no?

nu zice cind a fost verificat. poate a fost verificat inainte sa apara problemele.
The_Napster
QUOTE(sorin79 @ Oct 8 2007, 16:37) *
da, asa spune la mondo pe care il am si eu cind soliciti tranzactia de 1.5eur. initial am tot incercat, citeva zile la rind pt ca imi consumasem creditul ala de 100 euro fara sa fii utilizator verificat. credeam ca e temporar. insa dupa ce am vazut pe forum aici problema, si am si sunat la ei, explicatia e alta.

daca vrei sa faci o plata iti apare alt mesaj cum ca nu iti poate fi verificat cardul si te roaga sa utilizezi alt card (si mai aveam 20 euro din contul de 100, si vroiam sa platesc 6, deci nu era legat de treaba aia).

Azi am vorbit cu maicamea ( care lucreaza la BT ) si mi-a spus ca Mondo este admisa doar in Europa, nu si peste ocean confused.gif
juannn
QUOTE(worm @ Oct 8 2007, 00:03) *
da, BT a zis ca are legatura cu CVV-ul care nu este trimis de catre paypal spre verificare la ei. dar paypal nici nu cred ca detine acel CVV din motive de securitate. daca le este sparta baza de date, atunci atacatorii nu ar avea ce face cu cardurile. CVV-ul este trimis de PP doar in momentul in care adaugi cardul la ei. in rest, nu il mai introduci...

BT si-a batut joc de clientii lor. nici macar nu a trimis un mail prin care sa anunte asta. deja e o saptamana jumate si nu s-a rezolvat.

Worm uite ce raspuns oficial am primit eu de la bt:

"Buna ziua ,
in momentul acesta nu reusiti sa realizati tranzactii pe acest site datorita politicii de securitate a Bancii Transilvania , nu datorita cardului dumneavoastra , care este un card recomandat pentru tranzactiile pe internet .
Din conditii de securitate, politica bancii este de a valida si elementul CVV in momentul autorizarii unei tranzactii cu "card not present".
Lipsa acestui element de securitate conduce la respingerea tranzactiei. O tranzactie sigura pe internet presupe introducerea obligatorie a codului de securitate ca si metoda de verificare a corectitudii si legalitatii datelor introduse . De aceea , in momentul in care se incearca realizarea unei tranzactii la un comerciant care nu solicita sau nu trimite CVV -ul , aceasta prezinta un anumit grad de risc neacceptat .Atata timp cat nu se poate verifica CVV -ul nu se vor putea autoriza tranzactiile . Aceasta politica este benefica pentru clienti deoarece acestia isi pot realiza tranzactiile in conditii de siguranta .
Suntem constienti ca in anumite situatii ( platile prin PayPal fiind incluse aici ) sunteti pus in imposibilitatea de a efectua tranzactii si regretam inconventele aparute. Acest lucru se intampla deoarece CVV-ul nu este transmis catre banca in mesajul de autorizare."

Deci....... vedeti totul pentru securitatea clientului, ar trebuia sa ne mindrim ca suntme clineti la BT care se gindeste la securitatea noastra nonstop.
adipit
nasoala treaba oricum si-au pierdut o groaza de clienti, ptr ca mie unul nu imi place sa stau sa scot dintr-un cont sa mut in altul sau sa am 3 conturi si 5 carduri imprastiate, unu de shopping unu de paypal, unu de facturi, etc
oricum am inteles ca ici alte master nu merg deci adevarul cred ca e undeva pe la mijloc.
in mod normal orice banca prefera frauda decat sa piarda marea masa de clienti asa ca asta cu securitatea cred ca e abureala.

din 1000 de utilizatori mondo se gaseau 50 sa fie furati dar erau acoperiti cu varf si indesat de ceilalti care nu pateau nimic, si bancile, majoritatea lor prefera sa despagubeasca ele clientu cu probleme, si sa tina altii 1000 pe langa el de buni decat sa ii piarda pe toti.
worm
nu datorita cardului dumneavoastra , care este un card recomandat pentru tranzactiile pe internet .

Sunt niste imbecili! Nu ma pot abtine.... no comment.

Pe o gramada de site-uri de shopping poti sa-ti faci account si sa-ti pui cardul direct, ca pe viitor sa nu fie nevoie sa tot bagi datele acolo. Acele site-uri verifica CVV2-ul in momentul in care pui cardul la tine in cont. La fel e si Paypal... CVV2-ul, cum am mai zis, nu e retinut de site dupa ce ai verificat odata site-ul. La fel face si Paypal.
Oricum, o gramada de clienti au pierdut BT-ul la miscarea asta. Si nu mai recomand la nimeni sa-si faca cont la ei. E un serviciu tipic "made in Romania". Punct.

Azi am vorbit cu maicamea ( care lucreaza la BT ) si mi-a spus ca Mondo este admisa doar in Europa, nu si peste ocean

Cardurile Mondo merg fara probleme si US, nu numai in Europa.
andoceo
QUOTE(andoceo @ Oct 8 2007, 17:42) *
A scos cineva bani (cu card ING sau nu neaparat) de la paypal? Daca da, in cat timp a avut practic banii in mana? Vad acolo la PP fees, etc...m-ar interesa de ex pt 500$ am scos x$ ... sau mai putin, dar sa vad ca idee in cat timp ajung si care comisionul.

Multzam wink.gif

Inca astept un raspuns wink.gif
TupaC
Am fost la Raiffeisen bank sa-mi fac card si doamna de acolo mi-a zis sa-mi aduci aminte cand vii dupa card sa-l trec in 3D-secure, am zis ca nu vreau dupa cate am citit pe net nu prea se poate folosi cardul daca pe unele site-uri daca are 3D-secure asa e ?
Poate ma insel.
don_dannielo
QUOTE(TupaC @ Oct 9 2007, 15:31) *
Am fost la Raiffeisen bank sa-mi fac card si doamna de acolo mi-a zis sa-mi aduci aminte cand vii dupa card sa-l trec in 3D-secure, am zis ca nu vreau dupa cate am citit pe net nu prea se poate folosi cardul daca pe unele site-uri daca are 3D-secure asa e ?
Poate ma insel.

Masterdard-ul nu trebuie inrolat. Merge direct.

Nu prea inteleg intrebarea, eu cred ca ce ai luat tu n-o sa mearga deloc fara inrolare.
neostar
aveti careva probleme cu plata de pe cardul asociat paypalului? eu am 2 carduri un visa electron de la ing si un mastercard de la raiffeisen.. le-am inscris la paypal ambele dar nu pot cheltui mai mult de 50$ de pe fiecare pe luna; daca incerc mai mult de 50$ i-mi da o eroare de genul: you cannot fund your paypal account using a credit card at this time; try another card or try later; a mai patit vreunul din voi asa ceva si daca da aveti vreo solutie? precizez ca ambele carduri sunt confirmate la paypal prin introducerea acelui faimos cod de 4cifre de pe extrasul de cont. Multumesc anticipat celor ce-si rapesc din timp pt. a-mi raspunde! smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.