Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

don_dannielo

Prin telefon la numerele 021/311.10.01 si 021/311.02.16 pentru asistenta carduri, disponibil 24/7.
worm
aceiasi poveste am auzit-o si eu azi. ca cica problema la BT e mult mai complicata si nu se crede ca se va rezolva asa repede cum ne aburesc ei

pana una alta am fost si mi-am facut cont+card la ING.

LE: stie careva care sunt comisioanele la Citibank Romania?

Jonica76
Hello,

Thank you for your email. I am sorry to hear that you are having trouble
while trying to search for trousers on the eBay site.

I am sorry to inform you that the search criteria for size, style and
brand has already been removed from the Women and Men's Clothing Finder
option. You will have to type the exact size, style and brand of the
trouser that you want to find on the search box.

Also, if you type "trousers" on the search box, you will be taken to the
Matching Category section. On the Matching Category section, you can use
the option "Related Searches" located on the right hand corner of the
page.

You can find lots of useful information on our Search Tips page located
here:

http://pages.ebay.co.uk/help/buy/search_tips.html

You can also locate the Search Tips page from our Navigation Bar. Here's
how:

1. From the Navigation Bar located on the top and bottom of most eBay
pages, click Search.
2. When the Search page opens, click the "more tips" link just under
Search button in the Title Search area.

I trust this information is helpful. If you have any further query,
please do not hesitate to contact us again.

Kind regards,

Martin Peters
eBay Customer Support

Asa mi-a raspuns. in ziua respectiva eu nu am putut cauta nimic si credeam ca mi s-a stricat ceva la windows. si i-am raspuns la asta si i-am zis ca am folosit "trousers" generic, mai ales ca spusesem "for example if I...". Si i-am spus ca oricum nu era cazul sa fie asa de ironic, ca stiu sa efectuez o cautare. Si i-am dat feedback negativ.
Zazie
Fratilor, site cineva un site prin Europa de unde se poate cumpara incaltaminte prin PayPal? Nu ma intereseaza neaparat sport. Casual and shit.
ISseby
QUOTE(TupaC @ Oct 4 2007, 16:54) *
Moama !!!!111 da citeste frate si tu putin oameni astia au scriu degeaba incearca sa citesti si tu tutorialu asta si iti garatez 100% ca ai sa intelegi mai bine wink.gif

Take it easy..Tupac, ca am citit si am inteles despre ce e vorba referitor la cardul Mondo. Ce am zis era doar o completare la ce s-a mai scris.
Cat despre intrebarea mea, vreau sa stiu daca se merita sa platesc comisioane mai mari celor de la ING, avand in vedere ca si acel card de la BCR se pare ca functioneaza cu PayPal.
ISseby
QUOTE(Zazie @ Oct 4 2007, 17:18) *
Fratilor, site cineva un site prin Europa de unde se poate cumpara incaltaminte prin PayPal? Nu ma intereseaza neaparat sport. Casual and shit.

http://www.schuhstore.co.uk/home_normal.asp
Mai cauta pe google..sigur mai gasesti si altele.
Zazie
Scump foc la aia biggrin.gif

butterfly_ky
QUOTE(sorin79 @ Oct 3 2007, 10:20) *
visa electron si maestro nu au cvv. nu pot fi folosite cu paypal. nu stiu ce vorbeste butterfly_ky

The CVV2 is a 3- or 4-digit value printed on the card or signature strip, but not encoded on the magnetic stripe.

MasterCard, Visa and Discover credit and debit cards have a 3-digit code, called the "CVC2" (card validation code), "CVV2" (card verification value), and "CID" (card identification number), respectively. It is not embossed like the card number, and is always the final group of numbers printed on the back signature panel of the card

m-am interesat de acronimul folosit de tine si tin sa te contrazic

cardul meu este VISA ELECTRON emis de Raiffeisen Bank acum cca 8 luni
codul CVV2 este scris pe spatele carului in coada campului destinat semnaturii posesorului .
tihomir
Cum fac sa-i dau posibilitatea clientului sa cumpere si cu carte de credit nu doar cu un cont paypal, dar tot prin paypal? Deci cand plateste sa aiba posibilitatea sa aleaga 1. carte de credit, 2. direct dintr-un cont paypal
Stie careva?
paul_x

Salutare .Aveti grija la PayPal ptr ca eu tocmai am vrut sa fac o proba cu o retragere din contul de paypal de 20 para si mi-au blocat contul.Acum vor o gramada de informatii CI, pasaport, permis, cop[ie dupa o factura plus o fotografie.
Apropo cardul atasat era un visa electron de la raiffeisen.Amai patin cineva asa si daca stie cat dureaza verificarea dupa ce trimiti tot ce vor.
worm
e ceva normal la paypal sa faca asta. eu le-am trimit asigurarea de la masina + talon + permis, si in 2 ore l-am avut deblocat.
TupaC
QUOTE(butterfly_ky @ Oct 4 2007, 22:53) *
The CVV2 is a 3- or 4-digit value printed on the card or signature strip, but not encoded on the magnetic stripe.

MasterCard, Visa and Discover credit and debit cards have a 3-digit code, called the "CVC2" (card validation code), "CVV2" (card verification value), and "CID" (card identification number), respectively. It is not embossed like the card number, and is always the final group of numbers printed on the back signature panel of the card

m-am interesat de acronimul folosit de tine si tin sa te contrazic

cardul meu este VISA ELECTRON emis de Raiffeisen Bank acum cca 8 luni
codul CVV2 este scris pe spatele carului in coada campului destinat semnaturii posesorului .

Ai incercat sa scoti bani cu acel card din PayPal ?
Berti
Daaaa, daaaa... am reusit!

Incredibil, am sunat la departamentu carduri,
dupa multe explicatii am obtinut numarul EXPUSE corect,
care difera fata de cel de pe extrasul primit de la sucursala!

L-am introdus, cam cu frica fiindca era ultima incercare iar tranzactia era din luna mai, dar a functionat!
Acum sunt Romanian - Verified peacefingers.gif

Pe scurt, in atentia celor care vor sa foloseasca carduri BCR VISA VIRTUON!

NU cereti extrase de la banca, numarul expuse este gresit!
Suntati dupa cateva zile la departamentul carduri 021/311.10.01 si 021/311.02.16
si cereti EXPANDE USE NUMBER din tranzactia care apare la ei!

Cu withdraw nu stiu cum ramane, nu am cum sa incerc!

DonDannielo, ti-s dator cu o bere rece!
sorin79
QUOTE(ISseby @ Oct 4 2007, 16:40) *
Am fost azi la BT cu aceeasi problema cu MasterCard Mondo. Cel de la biroul de carduri (..care habar n-avea de PayPal death.gif ) a sunat la Cluj. Aici o tipa mai bine informata (..sper) decat el a zis pe langa povestea cu CVV2 cum ca problema e posibil sa se prelungeasca mult, si nu crede ca se va rezolva anul asta (un pic cam exagerat nu?..who knows..). Pacat..era un card f bun, sau chiar mai este daca vrei sa-l folosesti la altcva decat PayPal.

ce prostie... nu le convine astora de la BT sa primesti/dai bani prin intermediari, cum nu le convine nici procesatorilor de carduri de la noi, cum sunt geniile de la Gecad, care au preturi fantasmagorice comparativ cu restul lumii sa poti sa fii platit sau sa platesti online asa usor. ei au prosti de prostit asa ca acum blocheaza transferul cit de mult posibil.
si eu aveam Mondo si am o mare impresie ca renunt la el si la celelalte conturi cu BT.

deci nu e genial? toata lumea injura paypal ca nu vine in romania si ii astepta de atitia ani cind de fapt la noi e marea problema.
worm
stiau paypal de ce sa nu vina in Romaina. acum vedem si noi adevaratul motiv... trist!
juannn
La inceput era incintat de paypal dar acum ma cam dezamageste tare si parca ma maninca sa-mi inchid contul la ei.
Spatamina trecuta am incercat sa platesc ceva si imi dadea un mesaj in care ziceau ca au probleme cu procesatorul de carduri si sa incerc mai tirziu. Nu am mai incercat decit astazi si.... cind sa dau pay la suma respectiva imi apare o pagina alba cu titlu Page not fond si undeva in stinga sus Click to retry si mai jos Click to return to home.... cu alte cuvinte nu am putut plati nici de data aceasta. De nervi am platit manual direct cu cardul.

Am incercat sa contactezi departamentul clienti insa din nou aceasi problema... ca si in momentul cind am incercat sa fac plata efectiva.

Vad ca marele paypal isi bate joc misto din romani.
gtk
QUOTE(juannn @ Oct 5 2007, 21:04) *
Am incercat sa contactezi departamentul clienti insa din nou aceasi problema... ca si in momentul cind am incercat sa fac plata efectiva.

mda... si mie mi se intampla chestia asta de cateva zile cand incerc sa contactez departamentul clienti.... death.gif

aveam totusi impresia ca e o firma mare si serioasa (detinuta de ebay parca, nu?)
juannn
Bine ai spus..... aveam totusi impreisa..... dar realitatea e alta sad.gif Dupa ce am citit si mesajele din urma intuiesc ca principala cauza a problemei mele ar fi cardul mondo de la BT.
TupaC
Is sfarsit am primti raspuns la email dupa vreo 12 zile.
Dear xxx,

Hello, my name is Ivana and I will be happy to assist you with your
question regarding your credit card.

Mr xxx, your credit card has been temporarily disabled by the system
for security reasons because an incorrect Expanded Use Number was entered
three times.

After reviewing your account, I have reactivated your card in the system.
You can now add the credit card to your PayPal account. To add a credit
card to your PayPal account, follow these steps:

1. Log in to your account at https://www.paypal.com/.

2. Click the "Profile" subtab.

3. In the Financial Information column, click the "Credit Cards" link.

4. If you already have a credit card registered, click the "Add"
button.

5. On the Add Credit Card or Debit Card page, enter the required card
information.

6. Click the "Add Card" button.

Once you have entered the debit or credit card successfully, you can
proceed with the Expanded Use Enrollment process. This process is required
in order to verify your PayPal account and lift your sending limit. To
complete the Expanded Use Enrollment process, follow these steps:

1. Log in to your account at https://www.paypal.com/.

2. Click the "Profile" subtab.

3. In the Financial Information column, click the "Credit Cards" link.

4. Click the "Complete Expanded Use Enrollment" button.

5. Enter the 4-digit Expanded Use Number in the box provided. If there
is more than one credit card listed, you must choose the credit card by
using the pull-down menu.

6. Click the "Submit" button.

Note: If you access your card statement online, you will see the number
within 2-4 business days after the date you initiated the process which was
on 24 September 2007. If you don't have online access to your statement,
please wait for your printed statement to arrive by mail or contact your
bank.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

Sincerely,
Ivana
PayPal, an eBay company

Ok si cand incerc sa introduc cardu din nou tot PayPal zice asa:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Nu inteleg dar fine le-am trimis email celor de la Bcr sper ca astia sa-mi raspunda in 48 de ore cum zice pe site.

Nu vreau sa zic ca PP sunt "obositi" pt. ca ii inteleg cate telefoane, emailuri , faxuri primesc pe zi asa ca incerc sa-i cred si mai astept cateva zile/saptamani pana imi voi pune si eu la punct contul.
worm
in legatura cu miscarea de rahat a celor de la Banca Transilvania:
update smile.gif

m-au contactat cei de la Paypal, si le-am povestit ce se intampla pe aici, si ce raspuns mi-a dat banca (cel cu CVV-ul)
mai pe romaneste: i-am turnat smile.gif

astept raspuns
juannn
Bine le-ai facut biggrin.gif Inseamna ca daca apelam la serviciul clienti de la paypal ma faceam de ris daca le ziceam ca nu pot sa platesc sad.gif O sa-mi fac un card la ING mastercard din ala cu cip chiar daca au comisionul mai mare. Oricum nu cred ca BT va rezolva situatia fara introducerea vreunui comision.
don_dannielo
QUOTE(Berti @ Oct 5 2007, 15:17) *
Daaaa, daaaa... am reusit!

Incredibil, am sunat la departamentu carduri,
dupa multe explicatii am obtinut numarul EXPUSE corect,
care difera fata de cel de pe extrasul primit de la sucursala!

Ti-au explicat si motivul pentru care schimba numarul pe extras?
Berti
Din pacate nici ei nu stiu, defapt omu cu care vorbisem a spus ca sunt primu care am sesizat problema asta!
Mai suna si altii dupa numa EXPUSE la ei, da' nimeni n-o zis ca de la banca ar fi primit al numar!

Defapt eu cred ca-s doua categorii de clienti:

1. Suna direct la Bucuresti, afla EXPUSE corect, il introduc, se valideaza din prima si cu asta gata, totul e OK!

2. Suna la sucursala de care apartin, sau merg si ridica extrasu, introduc codu gresit de 3 ori si pe urma trimit documentele necesare la Paypal, deci astia nu mai suna la Bucuresti fiindca nu mai au ce face cu codu... deci aia de la Bucuresti habar n-au de situatie!

In oricare din varinate Centrala nu afla de problema, oricum nu cred ca-i intereseaza!
szv
Imi cer scuze pentru ca nu am reusit sa citesc tot ce s-a postat in acest topic.Sunt interesat de PayPal si am incercat sa citesc toate experientele prin care ati trecut.In primele 10 pagini ale acestui topic era postata o stire conform careia incepand cu2 iulie PayPal va putea fi folosit si pentru a primi bani .
Daca am fost destul de atent nu am observat pe nimeni care sa aminteasca de acea stire .
Astept sa imi ajung cardul de la ING si imi fac si eu cont. Momentan am MasterCard la BRD.Dar dupa ce am citit toate parerile si experientele voastre referitoare la aceasta banca si la acest card prefer sa astept cateva zile decat saptamani sa imi deblochez contul.
Cat de seriosi sunt vanzatorii de pe ebay cand trebuie sa trimita un produs in Romania, ce experiente pe ebay ati mai avut ?

don_dannielo
QUOTE(szv @ Oct 6 2007, 05:06) *
Imi cer scuze pentru ca nu am reusit sa citesc tot ce s-a postat in acest topic.Sunt interesat de PayPal si am incercat sa citesc toate experientele prin care ati trecut.In primele 10 pagini ale acestui topic era postata o stire conform careia incepand cu2 iulie PayPal va putea fi folosit si pentru a primi bani .
Daca am fost destul de atent nu am observat pe nimeni care sa aminteasca de acea stire .
Astept sa imi ajung cardul de la ING si imi fac si eu cont. Momentan am MasterCard la BRD.Dar dupa ce am citit toate parerile si experientele voastre referitoare la aceasta banca si la acest card prefer sa astept cateva zile decat saptamani sa imi deblochez contul.

Nu e vorba de 2 iulie, de saptamana trecuta merge sa primim. Citeste ultimile pagini.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.