Berti
3rd October 2007, 19:45
Pai eu stau cu contu' neverificat de vreo 4 luni, am facut o plata la inceput, am mai facut una peste vreo 3 luni si totul a decurs fara probleme, nu cred ca exista o limita...
Jonica76
3rd October 2007, 19:47
limita e la 100 eur, dupa aia trebuie sa obtii chestia aia cu expanded number
QUOTE(Berti @ Oct 3 2007, 18:45)

Pai eu stau cu contu' neverificat de vreo 4 luni, am facut o plata la inceput, am mai facut una peste vreo 3 luni si totul a decurs fara probleme, nu cred ca exista o limita...
Ybian
3rd October 2007, 20:03
Inteleg,multumesc!
Y
Berti
3rd October 2007, 20:11
QUOTE(Jonica76 @ Oct 3 2007, 20:47)

limita e la 100 eur, dupa aia trebuie sa obtii chestia aia cu expanded number
Eu ma refeream strict la limita de timp... citeste mai cu atentie! Multam!
TrippLex
3rd October 2007, 20:28
QUOTE(mugatu @ Oct 3 2007, 19:17)

tnx man
Am sunat si mi-au zis ca pe extras cele 4 cifre care se afla inaintea cuv paypal sunt gresite.
Asta la bcr visa virtuon
Rareori primim si noi vesti bune si ne infunda astia cu incompetenta lor.
Parca aud o justificare de genul: eroare de soft! 
deschide cineva un thread unde sa se posteze exclusiv carduri valide pentru withdraw ?
asta daca a reusit cineva sa ataseze un card.
1Q_Giku
3rd October 2007, 20:43
Vreau sa fac vineri un card atasat la un cont curent (cont'rol ii zice pachetului). Din ce am inteles vine cu un visa electron care poate efectua si plati pe internet.
Deci, pana la urma, merge atasat acel card/cont la paypal sau nu? Unii zic asa, altii invers...cum ramane pana la urma?
irmaria
3rd October 2007, 20:48
QUOTE(TrippLex @ Oct 3 2007, 21:28)

Rareori primim si noi vesti bune si ne infunda astia cu incompetenta lor.
Parca aud o justificare de genul: eroare de soft!

deschide cineva un thread unde sa se posteze exclusiv carduri valide pentru
withdraw ?
Eu nu am nici un ban in contul de la pay pal dar se pare ca daca as avea as putea sa scot, cu o singura conditie si anume sa platesc minim 2euro pe tranzactie, si am si o vaga banuiala ca cei 2 euro se pot multiplica daca suma pe care o retragi este mai mare...
Acum ramane de vazut daca chiar se poate.
Cardul meu e facut e BCR Visa Electron, oricum daca puteti sa va faceti card la orice alta banca ar fi de preferat. Si eu am avut probleme cu acel cod, daca cititi mai pe la inceputul posturilor veti vedea cum s-a rezolvat...
don_dannielo
3rd October 2007, 20:54
QUOTE(TrippLex @ Oct 3 2007, 21:28)

deschide cineva un thread unde sa se posteze exclusiv carduri valide pentru withdraw ?
http://forum.seopedia.ro/paypal/5542-paypa...trage-bani.html
Mr.Jinx
4th October 2007, 07:36
mi-am facut si eu un cont paypal cu un card visa electron de la ING. acum astept dupa numarul ala de verificare. trebuie sa-l iau dupa extrasul de cont de la banca? (in cate zile ar trebui sa ajunga?...ei ziceai ca in vreo 4)
QUOTE(don_dannielo)
QUOTE(TrippLex @ Oct 3 2007, 21:28) *
http://forum.seopedia.ro/paypal/5542-paypa...trage-bani.html
dupa cum se observa acolo se vede ca cele mai bune carduri sunt Visa Electron de la ING
gtk
4th October 2007, 09:03
tocmai mi-am facut cont si vad ca nu pot plati... pana sa confirm codul ala care imi va aparea pe extras, am un "sending limit" de 100 eur... io incerc sa platesc ceva de 49.95 eur, insa imi apare mesajul de eroare cum ca suma "exceeds your sending limit" ... pai CUM PANA MEA? io stiam ca 49.95<100 ..
am incercat sa-i contactez pe astia de la paypal, insa cand incerc sa accesez pagina cu contactele imi apare "page not found" in titlul ferestrei si un dreptunghi alb cu un link "click here to retry" ... si tot incercat sa "retry", dar nu merge!
Modelator
4th October 2007, 09:12
Unde ati gasit voi limita aia de 100? Mie mi-au cerut verificarea imediat ce am introdus cardul (si parca era o limita de 1-2 saptamani, nu mai tin minte exact). Apoi, la prima plata (de vreo $15) mi-au cerut si o scanare dupa o factura pentru validarea adresei (tot cu o limita de vreo 2 saptamani).
gtk
4th October 2007, 09:29
ete acilea:
TrippLex
4th October 2007, 09:43
QUOTE(irmaria @ Oct 3 2007, 21:48)

Eu nu am nici un ban in contul de la pay pal dar se pare ca daca as avea as putea sa scot, cu o singura conditie si anume sa platesc minim 2euro pe tranzactie, si am si o vaga banuiala ca cei 2 euro se pot multiplica daca suma pe care o retragi este mai mare...
Acum ramane de vazut daca chiar se poate.
Cardul meu e facut e BCR Visa Electron, oricum daca puteti sa va faceti card la orice alta banca ar fi de preferat. Si eu am avut probleme cu acel cod, daca cititi mai pe la inceputul posturilor veti vedea cum s-a rezolvat...
stiu totul despre PayPal , am cont la ei dar folosesc un card inregistrat in strainatate,
eram interesat de cardurile din romania valide pentru withdraw .
raspunsuri cu as putea,s-ar putea,poate,am aplicat,astept raspunsul lor ... adica nimic concret ,citesc de 20 de pagini.
@don_dannielo ,thanks man,asta doream sa vad !
don_dannielo
4th October 2007, 10:03
QUOTE(Mr.Jinx @ Oct 4 2007, 08:36)

mi-am facut si eu un cont paypal cu un card visa electron de la ING. acum astept dupa numarul ala de verificare. trebuie sa-l iau dupa extrasul de cont de la banca? (in cate zile ar trebui sa ajunga?...ei ziceai ca in vreo 4)
Apare instantaneu, te poti duce si acum la un self-bank (sau in homebank daca ai).
Te uiti la "Tranzactii in asteptare".
gtk
4th October 2007, 10:13
totusi, stie cineva cum pot fi contactati astia de la paypal?
Jonica76
4th October 2007, 12:35
webform@intl.paypal.com
mie mi-au trimis mail de pe adresa asta
mugatu
4th October 2007, 12:58
QUOTE(Berti @ Oct 3 2007, 19:40)

Si ti-au dat numaru corect? Sau cum ai procedat?
Eu prin iunie-iulie am aplicat pentru verificarea card-ului, tot Visa Virtuon BCR si nu mi-am mers Expaded Use Number, da' n-am insistat, l-am introdus doar de 2 ori asa ca inca mai pot face tranzactii pana in 100 usd. Momentan nici n-am nevoie de mai mult, da' parca as trece si eu in clasa celor verificati, ca' cine stie... poate vreau sa cheltui niste lei!
Eu am introdus codu` de 2 ori si m-am oprit (cel care era pe extras).
Am sunat la ei si am obtinut cele 4 nr corecte. Acum la status apare Verified.
Cei de la bcr mi-au zis ca din iulie (parca asa am inteles), baga un nr gresit. Au ei un motiv.
Suna la bcr
TupaC
4th October 2007, 13:00
QUOTE(Jonica76 @ Oct 4 2007, 13:35)

webform@intl.paypal.com
mie mi-au trimis mail de pe adresa asta
Emailu il trimiti din Contact Us intrand pe acolo la subtopics intrebarile alea.Daca le trimiti email direct la webform@intl.paypal.com iti raspunde un robot si te indruma acolo.Uite ce am primit eu:
from:webform@intl.paypal.com
to:Tupac
Oct 2, 2007 4:17 AM
subject
We are unable to process your service request - MAR (KMM5344452I96L0KM) :ppk1
signed-by
paypal.com Dear Tupac,
Thank you for contacting PayPal!
Unfortunately, we were unable to process your service request. This was
due to a change in the original email subject or not utilizing the
customized contact form via the website.
In order for us to provide the best customer service possible, and give
you account-specific answers to your inquiry, please follow the steps
listed below:
1. Log in to your PayPal account.
2. Click the "Help" link located in the upper right-hand corner of the
page.
3. Click "Contact us."
4. Click "Contact by email."
5. Under "Choose a Topic," select the topic for your inquiry.
6. Under "Choose a Subtopic," select the subtopic that best fits your
inquiry.
7. Enter your question in the "Summarize your question in one sentence"
box.
8. Click "Continue."
9. On the "Contact Us" page you will find a few suggested search results
based on your question. If you do not receive suggested search results
or if the suggestions do not answer your question, please complete the
form provided.
10. Select the language you are writing your message in from the
drop-down menu.
11. Click "Continue."
You have now submitted your question through a secure web page. A
Customer Support Analyst will respond to your inquiry shortly.
Please note:
Do not reply to this email as replies will not be answered. Please visit
our online Help Center and contact us via the website so that we can
better serve your needs.
5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg RCS Luxembourg B 118
349.
Jonica76
4th October 2007, 13:36
io am vrut sa ajut....ca de fapt eu le-am scris de acolo de unde zic ei, doar raspunsul l-am primit de aici!
ma gandeam ca poate merge si asa...nu ca vei primi un rapuns ca la cretini (no offense), cum am primit eu de la ebay!
TupaC
4th October 2007, 13:39
Pai paypal apartine de ebay e normal sa iti raspunda tot asa. dar totusi zine si noua ce ai primit de la ebay ?
ISseby
4th October 2007, 15:40
Am fost azi la BT cu aceeasi problema cu MasterCard Mondo. Cel de la biroul de carduri (..care habar n-avea de PayPal
) a sunat la Cluj. Aici o tipa mai bine informata (..sper) decat el a zis pe langa povestea cu CVV2 cum ca problema e posibil sa se prelungeasca mult, si nu crede ca se va rezolva anul asta (un pic cam exagerat nu?..who knows..). Pacat..era un card f bun, sau chiar mai este daca vrei sa-l folosesti la altcva decat PayPal.
Asadar... VisaElectron de la ING, sau BCR, right? Care e mai ok?
Berti
4th October 2007, 15:53
QUOTE(mugatu @ Oct 4 2007, 13:58)

Eu am introdus codu` de 2 ori si m-am oprit (cel care era pe extras).
Am sunat la ei si am obtinut cele 4 nr corecte. Acum la status apare Verified.
Cei de la bcr mi-au zis ca din iulie (parca asa am inteles), baga un nr gresit. Au ei un motiv.
Suna la bcr
Eu-s foarte curios cu cine ai vorbit la BCR de era asa informat!
Ma intreb, fiindca omu care mi-o tiparit mie extrasu, e destul de tanar, o auzit de PayPal da' in privat,
din punct de vedere profesional habar n-avea de nimic referitor la problema asta!
Extrasul l-o tiparit dupa ce in prealabil l-o vazut pe ecran, daca as suna probabil acelasi lucru l-ar face,
s-ar uita la luna respectiva si mi-ar citi ce mi-o tiparit atunci!
Eventual daca as suna la BCR centrala Bucuresti, poate la aia o ajuns alta informatie,
si de acolo s-o stricat treaba, da' m-as mira sa-mi spuna ceva telefonic!
P.s. Irmaria, am trimis faxu de doua ori si tot nimic, da' asta inca prin iunie!
TupaC
4th October 2007, 15:54
QUOTE(ISseby @ Oct 4 2007, 16:40)

Am fost azi la BT cu aceeasi problema cu MasterCard Mondo. Cel de la biroul de carduri (..care habar n-avea de PayPal

) a sunat la Cluj. Aici o tipa mai bine informata (..sper) decat el a zis pe langa povestea cu CVV2 cum ca problema e posibil sa se prelungeasca mult, si nu crede ca se va rezolva anul asta (un pic cam exagerat nu?..who knows..). Pacat..era un card f bun, sau chiar mai este daca vrei sa-l folosesti la altcva decat PayPal.
Asadar... VisaElectron de la ING, sau BCR, right? Care e mai ok?
Moama !!!!111 da citeste frate si tu putin oameni astia au scriu degeaba incearca sa citesti si tu tutorialu asta si iti garatez 100% ca ai sa intelegi mai bine 
Ai dreptate Berti si la mine se uitau stramb cand le-am zis de PP.
don_dannielo
4th October 2007, 16:00
QUOTE(Berti @ Oct 4 2007, 16:53)

Eu-s foarte curios cu cine ai vorbit la BCR de era asa informat!
Ma intreb, fiindca omu care mi-o tiparit mie extrasu, e destul de tanar, o auzit de PayPal da' in privat,
din punct de vedere profesional habar n-avea de nimic referitor la problema asta!
Extrasul l-o tiparit dupa ce in prealabil l-o vazut pe ecran, daca as suna probabil acelasi lucru l-ar face,
s-ar uita la luna respectiva si mi-ar citi ce mi-o tiparit atunci!
Eventual daca as suna la BCR centrala Bucuresti, poate la aia o ajuns alta informatie,
si de acolo s-o stricat treaba, da' m-as mira sa-mi spuna ceva telefonic!
Trebuie sa suni la departamentul carduri (nr pe site), nu sa-l suni pe ala de la ghiseu.
Berti
4th October 2007, 16:05
Don Danielo, la asta nu m-am gandit!
Credeam ca numaru ala ii doar pentru carduri furate/pierdute, etc... sun maine ca la ora asta nu cred ca mai gasesc pe cineva!
Va tin la curent!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.