don_dannielo
1st October 2007, 20:33
QUOTE(LunaCrystal @ Oct 1 2007, 17:59)

Pentru ca nu am nici un card compatibil cu paypal, si in plus observ ca nici procedura nu e prea simpla si nu ma prea pricep, in plus nici nu stiu engleza. In plus si daca as avea un astfel de card nu sunt atat de fraier incat sa il dau pe net, iar de furat carduri chiar nu vreau sa ma apuc, ma mustreaza si constiinta si in plus mai imi e bine in libertate.
Lasand la o parte faptul ca esti paranoic rau, nu cred ca contul de Paypal poate fi functional fara un card atasat.
paul_x
1st October 2007, 22:49
Am sunat la Banca Transilvania astazi in legatura cu cardul Mastercard Mondo.Vesti proaste s-ar parea ca cel putin saptamana asta mai dureaza, asa ca cei care au neaparat nevoie .....alt card, ptr ca altfel s-ar putea sa fie blocate platile.Eu deja am aplicat ptr un visa de la ING.Stie cineva daca e acceptat la withdraw la contul de paypal; si daca functioneaza bine ptr plati online acest card?
adipit
2nd October 2007, 01:08
daca sunt deja verified dar ma kktu de mondo pot adauga alt card si platii cu al doilea card sa zic?
unde imi vine un debit card cel mai rapid? trebuie sa fac urgent niste plati.
Multumesc
TrippLex
2nd October 2007, 10:08
citesc threadul asta de ceva vreme si mai mult am intrat in ceata decat m-am lamurit.
voiam sa stiu ce card BCR este valabil pentru paypal.
Cum zicea cineva e o diferenta intre posibilitatea de a folosi cardul in strainatate si a folosi cardul pe internet.
Am intrat pe pagina BCR iar cardurile valabile pe internet sunt :
1) BCR VISA Clasic International EURO
-plati pe Internet in conditii de siguranta, fie prin inrolarea in sistemul 3D-Secure, fie prin asocierea cardului BCR VISA Virtuon;
-suma minima ce trebuie mentinuta în contul de card : 50 EURO
2) BCR VISA Virtuon
-Card de debit, dar fara banda magnetica si fara PIN, la care este atasat un cont in USD, destinat strict tranzactiilor pe internet, contul de card virtual putand fi deschis in numele oricarui detinator de card de debit BCR, persoana fizica sau juridica.
-Alimentarea cardului se poate face oricand, 24 de ore din 24, de la orice ATM BCR din tara (functia Transfer fonduri) sau prin telefonul mobil (serviciul Mobile Banking BCR) prin transferul sumelor din oricare dintre conturile curente care au atasate carduri de debit mentionate de catre Detinator.
PixulMeu
2nd October 2007, 13:16
Expertu
2nd October 2007, 13:44
Te-ai trezit si tu dupa 5 pagini de discutii despre asta.
PixulMeu
2nd October 2007, 13:50
Astazi am gasit articolul pe www.zf.ro
LunaCrystal
2nd October 2007, 16:34
Oare cardul Ultra de la BancPost merge la paypal ? Eu am unul, insa tot imi da eroare.
don_dannielo
2nd October 2007, 18:03
QUOTE(LunaCrystal @ Oct 2 2007, 17:34)

Oare cardul Ultra de la BancPost merge la paypal ? Eu am unul, insa tot imi da eroare.
E asa de greu sa te uiti pe site si sa vezi ca Ultra e singurul card care NU merge pe net?
butterfly_ky
3rd October 2007, 00:45
am un VISA electron card de la Raiffeisen cu cont curent atasat
Sambata seara m-am inregistrat pe paypal.com, iar luni am solicitat extrasul de cont...si surpriza: 1,5 euro sau 5 RON echivalentul in lei hold pana la prima plata paypal pe net precum si cele 4 cifre inaintea cuv "paypal" pe extrasul de cont.
Acum sunt beneficiarul unui premier account - verified - numai bun de shopping pe net
Intre timp am aflat si de facilitatile extinse de withdraw direct din contul atasat cardului de debit.
pentru cei care au efectuat cu succes extrageri de bani prin paypal, as dori sa stiu care sunt comisioanele aferente tranzactiilor respective.
numai vesti bune...
TupaC
3rd October 2007, 02:51
Eu stiam ca Visa Electron de la Raiffeisen nu au CVV2 poate le-au modificat cine stie.
Apropo cat costa acum un card Visa de la Raiffeisen ?
sorin79
3rd October 2007, 09:20
visa electron si maestro nu au cvv. nu pot fi folosite cu paypal. nu stiu ce vorbeste butterfly_ky
Ybian
3rd October 2007, 13:43
Eu am incercat cu un card Visa Electron de la BCR si cand am obtinut extrasul de la banca si am incercat sa introduc Expanded
Use Number mi-a dat "invalid" iar apoi evident ca dupa celelalte 2 incercari nu-l mai pot folosi si trebuie sa adaug un alt card sau sa trimit prin fax copii de pe permis/CI +extras de cont pe care sa scrie adresa (care trebuie sa coincida cu cea data la deschiderea contului Paypal)+coversheet-ul.Cred ca intr-adevar Visa Electron BCR nu este acceptata-poate confirma cineva sigur?
Oricum,am aplicat pentru un card Ing Visa Electron care sper sa vina intr-o saptamana.
sorin79
3rd October 2007, 14:05
nu mai aplicati pentru electron/maestro. fa card de debit mastercard sau visa . singura problema e ca-ti blocheaza 50 euro in cont pina il desfiintezi dar beneficiezi de card embosat cu cod pe spate.
TupaC
3rd October 2007, 14:25
QUOTE(Ybian @ Oct 3 2007, 14:43)

Eu am incercat cu un card Visa Electron de la BCR si cand am obtinut extrasul de la banca si am incercat sa introduc Expanded
Use Number mi-a dat "invalid" iar apoi evident ca dupa celelalte 2 incercari nu-l mai pot folosi si trebuie sa adaug un alt card sau sa trimit prin fax copii de pe permis/CI +extras de cont pe care sa scrie adresa (care trebuie sa coincida cu cea data la deschiderea contului Paypal)+coversheet-ul.Cred ca intr-adevar Visa Electron BCR nu este acceptata-poate confirma cineva sigur?
Oricum,am aplicat pentru un card Ing Visa Electron care sper sa vina intr-o saptamana.
Merge si cu Visa Electron Bcr card de asta am si eu numai ca a ramas problema asta cu Expanded Number dar o poti rezolva cu un 1/2 sau 3 email-uri , vezi pe la sectiunea help numai sa ai rabdare ca iti raspund cam greu... 4-6 zile cam asa.
devilus
3rd October 2007, 14:44
QUOTE(TupaC @ Oct 3 2007, 15:25)

Merge si cu Visa Electron Bcr card de asta am si eu numai ca a ramas problema asta cu Expanded Number dar o poti rezolva cu un 1/2 sau 3 email-uri , vezi pe la sectiunea help numai sa ai rabdare ca iti raspund cam greu... 4-6 zile cam asa.
si eu am aceeasi problema cu expanded use number.Ce sa fac?
TupaC
3rd October 2007, 14:52
QUOTE(devilus @ Oct 3 2007, 15:44)

si eu am aceeasi problema cu expanded use number.Ce sa fac?
Ce sa zic...nu prea avem ce face eu tot le trimit emailuri si astept de vreo 10 zile, banuiesc ca or sa vada emailuri si se va rezolva cumva problema.
Sau poti sa le trimiti fax cu documentele necesare.
mugatu
3rd October 2007, 17:23
eu nu inteleg
Am luat extrasu de cont si am bagat cele 4 cifre care se afla inaintea cuvantului paypal si nu a mers (Finish Expanded Use Enrollment)
Am visa virtuon bcr asta in caz ca poate stie cineva daca afecteaza cu ceva
don_dannielo
3rd October 2007, 17:26
Am mai zis pe pagina trecuta. SUNATI la bcr sa va dea numarul corect!
Pe extras este gresit.
QUOTE(sorin79 @ Oct 3 2007, 10:20)

visa electron si maestro nu au cvv. nu pot fi folosite cu paypal. nu stiu ce vorbeste butterfly_ky
Vorbeste dupa ce te uiti pe spatele unui Visa Electron de la ING.
mugatu
3rd October 2007, 18:17
QUOTE(don_dannielo @ Oct 3 2007, 18:26)

Am mai zis pe pagina trecuta. SUNATI la bcr sa va dea numarul corect!
Pe extras este gresit.
tnx man
Am sunat si mi-au zis ca pe extras cele 4 cifre care se afla inaintea cuv paypal sunt gresite.
Asta la bcr visa virtuon
sorin79
3rd October 2007, 18:27
QUOTE(don_dannielo @ Oct 3 2007, 18:26)

ce conteaza cum e la ING? discutia mea se referea la Raiffeisen. daca citeai intelegeai.
TupaC
3rd October 2007, 18:31
@ don dannielo odata ce ai pus codul ala de 3 ori degeaba mai suni la Bcr pt. ca PP deja iti blocheaza cardu si nu mai ai ce face decat sa astepti email de la ei.Eu astept de vreo 8-9 zile si nimc dar asta e poate odata si odata or citi si emailu meu.
Berti
3rd October 2007, 18:40
QUOTE(mugatu @ Oct 3 2007, 19:17)

tnx man
Am sunat si mi-au zis ca pe extras cele 4 cifre care se afla inaintea cuv paypal sunt gresite.
Asta la bcr visa virtuon
Si ti-au dat numaru corect? Sau cum ai procedat?
Eu prin iunie-iulie am aplicat pentru verificarea card-ului, tot Visa Virtuon BCR si nu mi-am mers Expaded Use Number, da' n-am insistat, l-am introdus doar de 2 ori asa ca inca mai pot face tranzactii pana in 100 usd. Momentan nici n-am nevoie de mai mult, da' parca as trece si eu in clasa celor verificati, ca' cine stie... poate vreau sa cheltui niste lei!
Rules_suck
3rd October 2007, 18:44
Pot sa folosesc pentru transfer de bani din paypal orice card care are optiunea de internet banking?
Ybian
3rd October 2007, 19:37
Ok pana la urma am decis sa nu mai continui cu BCR Visa Electron si sa astept pana imi dau cardul de la ING.
Acum intrebarea mea ar fi cat timp pot pastra contul Paypal neverificat avand in vedere ca cei de la ING mi-au spus ca dureaza cam 1 saptamana pana voi avea cardul?Pot da acesta adresa unuia care imi trimite bani si ulterior cand adaug cardul sa retrag sumele primite?Ma gandesc/ca emiterea cardului sa nu dureze mai mult si sa nu-mi inchida contul...
Y
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.