don_dannielo
29th September 2007, 20:14
QUOTE(TupaC @ Sep 29 2007, 20:33)

Deci pur si simplu nu mai inteleg nimic am introdus a 3 oara Expanded Number si mi-a blocat cardu ( BCR Visa Electron ) si imi spune sa trimit fax si a 2 varianta cu uploadu-l pozelelor asta nu stiu unde e chiar nu imi zice nimic pe site la PP, acu ce sa fac ?...sa arunc alti bani pe faxuri ?
Inca ceva vroiam sa zic nu mai stiu exact unde e mesajul dar cineva pe aici a zis numarul acela de 4 cifre de pe extrasu de cont si culmea e accelasi ca al meu 3796.
E aiurea rau cu BCR Visa Electron...

Suna ma la bcr departamentul carduri sa-ti dea numarul corect, nu-l lua de pe extras.
Difera.
Pare absurd, dar nu uitati ca vorbim de bcr.
Problema e ca ti l-au blocat deja, si n-ai cum sa trimiti pe fax discutia telefonica.
Poate obtii un extras corect.
paul_x
29th September 2007, 20:31
Salutare! Am si eu o intrebare, a reusit cineva sa foloseasca optinea withdraw de la paypal si ce fel de card a folosit? Mie de exemplu cardul de la transilv mastercard mondo nu mi-l accepta sa-l adaug ptr withdraw desi il folosesc de ceva timp ptr plati online pe acelasi cont de paypal.
Raspunsul de la paypal este :"This withdrawal cannot be completed because your card issuer does not allow withdrawals to this card. To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a different card with a Visa or MasterCard logo."
worm
29th September 2007, 21:15
citeste mai sus, tocmai s-a discutat despre banca transilvania. au blocat tranzactiile la care nu primesc CVV2-ul. tot din cauza asta primesti si tu mesajul ala
paul_x
29th September 2007, 23:31
Cu alt card in afara de cel de la transilvania a reusit cineva sa dea withdraw? A primit cineva bani in cont de la paypal si daca da cu ce fel de card de la ce banca.Sau inca se mai lucreaza si o sa mai dureze ceva timp pana o sa functioneze si la noi nu doar plata.
LunaCrystal
30th September 2007, 01:43
Se pot prmii bani in cont fara sa am vreun card implicat ?
TupaC
30th September 2007, 02:19
Da se poate si direct pe cont.
katman
30th September 2007, 04:06
Hold on ca asta e o veste minunata (abia am aflat).
Sa inteleg ca business account sunt si ele disponibile si pot primii plati prin card fara ca omul care imi face plata sa aiba cont de paypal?
Si imi vin si banii? Ar fi prea misto.
Ca sa fiu clar, daca am site pe care vreau sa primesc donatii sa zceim pot sa infig un PayPal Business pe el care sa accepte si carduri Visa/Mastercard de Romania si conturi de Paypal normale si eu sa primesc banii?
Oh, vad ca nu prea au RON pe site...
don_dannielo
30th September 2007, 07:50
QUOTE(paul_x @ Sep 30 2007, 00:31)

Cu alt card in afara de cel de la transilvania a reusit cineva sa dea withdraw? A primit cineva bani in cont de la paypal si daca da cu ce fel de card de la ce banca.Sau inca se mai lucreaza si o sa mai dureze ceva timp pana o sa functioneze si la noi nu doar plata.
Withdraw-ul dureaza 5-7 zile, n-are cum sa fi luat cineva cand au dat drumul la serviciu de 2 zile.
Dar din ce observ deocamdata doar pe Visa merge withdraw.
QUOTE(TupaC @ Sep 30 2007, 03:19)

Doar daca e cont de US. Neinteresant.
QUOTE(katman @ Sep 30 2007, 05:06)

Sa inteleg ca business account sunt si ele disponibile si pot primii plati prin card fara ca omul care imi face plata sa aiba cont de paypal?
Cred ca faci niste confuzii. Nu exista sa primesti bani prin paypal de la cineva care nu are paypal. Nu are, isi face atunci.
Daca te upgradezi la Premier sau Business iti apar in cont niste selling tools noi si cam atat.
Modelator
30th September 2007, 09:12
QUOTE(TupaC @ Sep 30 2007, 03:19)

Cred ca te inseli:
Withdraw:
Withdraw funds from your PayPal account:
* To your credit, debit, or prepaid card.
* To your US bank account.
Totusi, nu vad de ce cineva nu si-ar face card si gata (oricum costa sub 10 Lei pe an la majoritatea bancilor din Romania).
Modelator
30th September 2007, 09:16
QUOTE(don_dannielo @ Sep 30 2007, 08:50)

Nu exista sa primesti bani prin paypal de la cineva care nu are paypal. Nu are, isi face atunci.
Ba da, exista. Tocmai am implementat Website Payments Pro oferit de PayPal pt un client.
WP Pro iti ofera si posibilitatea de a accepta carduri direct pe situl tau (clientul introduce pe o pagina securizata a sitului tau datele cardului, apoi printr-un API comunici cu serverele PayPal si realizezi efectiv tranzactia in background). Cumparatorul nu are nevoie de cont de PayPal si nici pe extrasul de cont nu va fi afisat PayPal.
Desigur, daca cel ce cumpara are cont de PayPal poate folosi Express Checkout, care este o componenta a WP Pro si va avea nevoie de cont de PayPal. Dar e la alegerea lui!
katman
30th September 2007, 15:15
QUOTE(Modelator @ Sep 30 2007, 10:16)

Ba da, exista. Tocmai am implementat Website Payments Pro oferit de PayPal pt un client.
WP Pro iti ofera si posibilitatea de a accepta carduri direct pe situl tau (clientul introduce pe o pagina securizata a sitului tau datele cardului, apoi printr-un API comunici cu serverele PayPal si realizezi efectiv tranzactia in background). Cumparatorul nu are nevoie de cont de PayPal si nici pe extrasul de cont nu va fi afisat PayPal.
Desigur, daca cel ce cumpara are cont de PayPal poate folosi Express Checkout, care este o componenta a WP Pro si va avea nevoie de cont de PayPal. Dar e la alegerea lui!
Modelator sa inteleg ca ai vreo legatura cu PayPal? Dupa primul bold ma uit acolo.
Deci am citit bine in principiu, dar exista serviciul asta si pentru Romania? WP Pro?
submit
30th September 2007, 18:37
QUOTE(Modelator @ Sep 30 2007, 10:16)

Tocmai am implementat Website Payments Pro oferit de PayPal pt un client.
Suna bine. In cazul asta sper din toata inima ca dotcommerce si epayment sa moara in chinuri.
Modelator
1st October 2007, 09:13
QUOTE(katman @ Sep 30 2007, 16:15)

Modelator sa inteleg ca ai vreo legatura cu PayPal? Dupa primul bold ma uit acolo.
Deci am citit bine in principiu, dar exista serviciul asta si pentru Romania? WP Pro?
Prin "am implementat" a NU se intelege ca eu lucrez pentru PayPal 
Website Payments Pro exista (cel putin in urma cu 3-4 luni) numai pt firme din USA si UK (vedeti si voi cat costa sa va faceti o companie in UK daca este absolut necesar acest serviciu), insa ei spuneau ca vor sa-l extinda si in alte tari. Totusi, chiar daca este acelasi serviciu, platformele pt US si UK sunt diferite (cea din UK a fost cumparata de la Verisign, daca tin eu bine minte) deci aveti grija ce solutii software cumparati/implementati 
Suna bine. In cazul asta sper din toata inima ca dotcommerce si epayment sa moara in chinuri.
Sorry, am uitat sa specific faptul ca nu e disponibil pt Romania. Doar am dat un exemplu ca se pot face tranzactii prin PayPal transparent pt cumparator
(apropo, dotcommerce oricum nu cred ca mai are mult.. nu mai gasesc niciun magazin romanesc, care sa foloseasca solutiile lor de plati)
herlino
1st October 2007, 12:40
Mi-am facut si eu cont la Paypal, am confirmat cardul cu codul de 4 cifre de pe extras si a mers.Nu imi cere nimeni confirmare pe fax de adresa, facturi de utilitati, etc. Asta inseamna ca deja pot sa fac plati pe ebay?
Nu am citit tot thread-ul ca am gasit ceva interesant pe ebay si ma grabesc, asa ca daca e cineva pe faza sa imi raspunda e super.
Modelator
1st October 2007, 12:44
QUOTE(herlino @ Oct 1 2007, 13:40)

Nu am citit tot thread-ul ca am gasit ceva interesant pe ebay si ma grabesc, asa ca daca e cineva pe faza sa imi raspunda e super.
E posibil ca, la prima plata, sa-ti ceara sa uploadezi o scanare dupa o factura de utilitati (nu accepta de tel mobil) pt a confirma adresa. E bine sa o ai pregatita pe undeva in caz ca va fi nevoie.
herlino
1st October 2007, 13:12
Cine face un test cu mine? 1 dolar?
Si cum se procedeaza ?
El-Vis
1st October 2007, 13:32
Ceva vesti de la Banca Transilvania? Sunt acceptate cardurile lor?
_bcristian_
1st October 2007, 15:25
nu inca
herlino
1st October 2007, 15:41
Am luat ceva de 50 de dolari de pe ebay, si imi arata pe paypal.com la mine in cont detaliile tranzactiei si ca la payment ... completed, charge from credit card .. completed.
Ma gandesc ca nu mai imi cere nimeni nimic acum nu? Tranzactia a decurs bine nu?
Inca o chestie:
Eu nu am adresa confirmata de paypal? Cum o confirm? Ca la un mail de la paypal referitor la tranzactia asta, la adresa mea apare si "address status : unconfirmed".
LunaCrystal
1st October 2007, 16:44
QUOTE(Modelator @ Sep 30 2007, 10:12)

Cred ca te inseli:
Withdraw:
Withdraw funds from your PayPal account:
* To your credit, debit, or prepaid card.
* To your US bank account.
Totusi, nu vad de ce cineva nu si-ar face card si gata (oricum costa sub 10 Lei pe an la majoritatea bancilor din Romania).
Eu vreau sa dau cuiva (de exemplu de aici de pe forum) sa zic 50 RON, dar cu conditia ca 35 sa ii trimita pe contul meu de paypal, se poate ? Si eu dupaia sa folosesc cei 35 RON pentru diverse plati pe net.
don_dannielo
1st October 2007, 16:57
QUOTE(LunaCrystal @ Oct 1 2007, 17:44)

Eu vreau sa dau cuiva (de exemplu de aici de pe forum) sa zic 50 RON, dar cu conditia ca 35 sa ii trimita pe contul meu de paypal, se poate ? Si eu dupaia sa folosesc cei 35 RON pentru diverse plati pe net.
Se poate, dar nu inteleg de ce te complici.
De ce nu pui 35 direct pe cardul tau atasat la paypal, si apoi platesti.
LunaCrystal
1st October 2007, 16:59
Pentru ca nu am nici un card compatibil cu paypal, si in plus observ ca nici procedura nu e prea simpla si nu ma prea pricep, in plus nici nu stiu engleza. In plus si daca as avea un astfel de card nu sunt atat de fraier incat sa il dau pe net, iar de furat carduri chiar nu vreau sa ma apuc, ma mustreaza si constiinta si in plus mai imi e bine in libertate.
mugatu
1st October 2007, 17:25
QUOTE(Jerusaleem @ Jul 16 2007, 12:51)

Pentru a fi de ajutor celor care inca nu s-au decis ce card sa foloseasca mentionez ca eu mi-am facut BT Mondo, si a acceptat codul de 4 digits imediat, devenind automat Verified. Numai bine!
YO nu inteleg.
care 4 digit mha, ca eu am doar 3 pe spatele cardului
Cum fac rost de expand use number?
to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL
cica in fata cuvantului paypal, da unde gasesc eu asa ceva?
maradona13
1st October 2007, 18:29
QUOTE(mugatu @ Oct 1 2007, 17:25)

YO nu inteleg.
care 4 digit mha, ca eu am doar 3 pe spatele cardului
Cum fac rost de expand use number?
to this charge you will see the 4-digit Expanded Use Number, which can be found directly before the word PAYPAL
cica in fata cuvantului paypal, da unde gasesc eu asa ceva?
Pe extrasul de cont
ciuly
1st October 2007, 20:22
QUOTE(LunaCrystal @ Oct 1 2007, 17:59)

[..]In plus si daca as avea un astfel de card nu sunt atat de fraier incat sa il dau pe net, [...]
de ce fraier?
daca tot te internetizezi, iti faci un card atasat unui cont in valuta (sau lei, dupa caz) si contul/cardul ala il folosesti exclusiv pentru plati pe internet. iti pui frumos internet banking si gata. cand vrei sa cumperi, muti cati bani iti trebuie plus comisioane plus un extra 2-3 euro just in case. nu-i prea complicat, nu?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.