Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100

Matr3o

QUOTE(freetheworld @ May 12 2007, 01:21) [snapback]2822684[/snapback]
Din pacate "Dubois" are dreptate, dar poate peste alti 2 ani putem primii banii de la alti utilizatori, si dupa alti 2 ani ii putem scoate de la o banca romaneasca

Dar pana atunci ar trebui sa fim optimisti

Intr-un an maxim! Se dezvolta lucrurile mai repede acum, multi sunt interesati de ROmania, si yahoo....
EmiNetwork
Aveti grija cu conturile paypal ..sunt foarte FRAGILE ... se blocheaza imediat .. :
-logare de pe alt ip (deci nu`l imprumuta la prieteni , nu`l folosi pe alt calculator ,nu`ti schimba vreodata ip`ul si nici provider`ul)
-parola gresita de 3 ori
-inregistrare mai mult de un cont
-schimbari date la profile: adresa ,nume ,tel ,mail,card etc
-daca ai cumparat de la cineva care e suspectat de ei
-daca ai primit bani de la cineva care e suspectat de ei
-banii primiti in cont si care nu se pot justifica cu acte sau dovezi
-in caz ca iti faci magazin-online prin sistemul lor de plata si nu esti persoana juridica (nu ai societate ,acte sau nu faci facturi) .. de aici se exclude ebay prin vanzari cu obiecte second hand .
-paypal are dreptu sa intervina in toate tranzactiile dintre vanzator-cumparator ..sa returneze banii sau sa`i blocheze ..pt orice suspiciune

Odata blocat nu te vei mai putea niciodata sa`ti faci alt cont cu oricare dintre datele tale scrise anterior ..vei fi trecut in lista de blacklist cu aceste date .. Adio PayPal 4ever !

Politica lor de blocare sau de inchidere a conturilor pt motive fara sens au fost de multe contestate de firme mari si clienti valorosi in USA..
Odata ce ai acceptat "User Agreement" au autoritatea sa`ti ia si banii si sa`ti stearga contul .. fara nici un drept de apel .

Il puteti usor bloca jucandu`va doar prin meniul lor .Nu`i ca la contul de yahoo sa`ti permita la orice ora sa schimbi datele .. ai scris gresit strada sau nujt ce la card ..adio cont ... nu atingeti butoanele cu CHANGE ; DEL sau ADD .. Ele exista dar sunt doar o capcana fatala ..
prostia e ca te pune sa le trimiti faxuri cu toate copile dupa buletin ,facturi ,extrase pe cont si card etc .. Sunt sanse 50% sa il deblocheze chiar daca le trimiti tot ce trebuie ..dupa 2-3 saptamani..si asta doar pt utilizatorii din USA ... cred ca daca vede ca esti din Romania sansele sunt 1% . Be aware ! dry.gif

Immortal
E putin tras de par.
Folosesc frecvent conturile de paypal la servici; intr-adevar, sunt "overly protective", dar atata vreme cat stii contul principal n'ai treaba.

In alta ordine de idei, putem PRIMI bani. Singura chestie e ca nu ii putem RETRAGE.
Ah, si am vazut ca a intrebat cineva...la BT Mondo dureaza cca. 3-4zile pana se actualizeaza soldul la tranzactiile online.

M-am inregistrat si eu, insa mai mult de forma, pentru ca mi-e clar ca nu are aia utilitate pana cand nu introduc si la noi optiunea de whidrawal. Probabil voi mai sta ani buni cu ikobo...
retele
ce vă tot plângeți atâta că nu puteți primi bani prin paypal, oricum nu e românia suficient de competitivă încât să aibe ceva de oferit pieței internaționale... poate doar ceva servicii, dar ca produse, nu văd ce să vinzi, electronice? produse industriale? agricole? hai să fim serioși, prea puțini ar beneficia de intrare de valută în conturile paypal. Mai devreme de 2 ani nu cred că se va mai face ceva în sensul ăsta, nu mai sperați inutil. Însă e adevărat, pentru scamerul român e o pierdere... smile.gif
hîhî
QUOTE(retele @ May 12 2007, 03:19) [snapback]2822849[/snapback]
ce vă tot plângeți atâta că nu puteți primi bani prin paypal, oricum nu e românia suficient de competitivă încât să aibe ceva de oferit pieței internaționale... poate doar ceva servicii, dar ca produse, nu văd ce să vinzi, electronice? produse industriale? agricole? hai să fim serioși, prea puțini ar beneficia de intrare de valută în conturile paypal. Mai devreme de 2 ani nu cred că se va mai face ceva în sensul ăsta, nu mai sperați inutil. Însă e adevărat, pentru scamerul român e o pierdere... smile.gif

Da, dom'le, vindem seminte de soia modificata genetic cu PayPal dry.gif
Totusi, serviciile IT oferite de firme/indivizi din Romania nu vad cu ce ar fi mai prejoase decat cele din alte tari?
kappa_man84
QUOTE(EmiNetwork @ May 12 2007, 02:43) [snapback]2822826[/snapback]
Aveti grija cu conturile paypal ..sunt foarte FRAGILE ... se blocheaza imediat .. :
-logare de pe alt ip (deci nu`l imprumuta la prieteni , nu`l folosi pe alt calculator ,nu`ti schimba vreodata ip`ul si nici provider`ul)
-parola gresita de 3 ori
-schimbari date la profile: adresa ,nume ,tel ,mail,card etc
-daca ai cumparat de la cineva care e suspectat de ei
-daca ai primit bani de la cineva care e suspectat de ei
-banii primiti in cont si care nu se pot justifica cu acte sau dovezi
-in caz ca iti faci magazin-online prin sistemul lor de plata si nu esti persoana juridica (nu ai societate ,acte sau nu faci facturi) .. de aici se exclude ebay prin vanzari cu obiecte second hand .
-paypal are dreptu sa intervina in toate tranzactiile dintre vanzator-cumparator ..sa returneze banii sau sa`i blocheze ..pt orice suspiciune

Odata blocat nu te vei mai putea niciodata sa`ti faci alt cont cu oricare dintre datele tale scrise anterior ..vei fi trecut in lista de blacklist cu aceste date .. Adio PayPal 4ever !

Politica lor de blocare sau de inchidere a conturilor pt motive fara sens au fost de multe contestate de firme mari si clienti valorosi in USA..
Odata ce ai acceptat "User Agreement" au autoritatea sa`ti ia si banii si sa`ti stearga contul .. fara nici un drept de apel .

Il puteti usor bloca jucandu`va doar prin meniul lor .Nu`i ca la contul de yahoo sa`ti permita la orice ora sa schimbi datele .. ai scris gresit strada sau nujt ce la card ..adio cont ... nu atingeti butoanele cu CHANGE ; DEL sau ADD .. Ele exista dar sunt doar o capcana fatala ..
prostia e ca te pune sa le trimiti faxuri cu toate copile dupa buletin ,facturi ,extrase pe cont si card etc .. Sunt sanse 50% sa il deblocheze chiar daca le trimiti tot ce trebuie ..dupa 2-3 saptamani..si asta doar pt utilizatorii din USA ... cred ca daca vede ca esti din Romania sansele sunt 1% . Be aware ! dry.gif

da...si in 2010 vine apocalipsa nu-i asa? death.gif
ia o pauza,fumeaza o tigara si nu mai abera...."nu atingeti butoanele cu CHANGE ; DEL sau ADD .. Ele exista dar sunt doar o capcana fatala " daca apasati pe change explodeaza monitorul... death.gif
ce oameni... death.gif
revoll
tocmai mi-am facut cont biggrin.gif simteam nevoia sa ma laud...credeam ca paypal-ul o sa vina in romania cand o sa devin eu blonda naturala!

hîhî
QUOTE(Immortal @ May 12 2007, 03:03) [snapback]2822843[/snapback]
In alta ordine de idei, putem PRIMI bani. Singura chestie e ca nu ii putem RETRAGE.

Sigur?
In cont vad ca apare: As a PayPal Send Only account holder, you are not permitted to receive funds from other PayPal account holders.
amandigi
QUOTE(aqni @ May 11 2007, 18:52) [snapback]2821160[/snapback]
Mai e cineva pe aici care foloseste Zapp si care are probleme cu accesarea site-ului paypal?

Da. Merge foarte prost, fara CSS si imagini si dureaza minute ca sa vezi o pagina. Probabil e legata de faptul ca si ebay e blocat pentru Zapperi.
don_dannielo

QUOTE(Immortal @ May 12 2007, 03:03) [snapback]2822843[/snapback]

Esti sigur?
Dubois
QUOTE(EmiNetwork @ May 12 2007, 02:43) [snapback]2822826[/snapback]
-parola gresita de 3 ori

Asta e o aberatie totala, eu am facut 2 conturi, unu standard si unu business de la acelasi calculator, nu mai vb de acelasi IP si merg foarte bine.

NU SE POT PRIMI BANI! Lucrul acesta l-am testat deja. Cum spuneam am deja 2 conturi si am incercat sa trimit bani de pe un cont pe altul (0.1 euro biggrin.gif ) si nu a mers(De pe contul standard pe unu business - cel business e pe cardul firmei)!
gabibyte
All hail, the mighty Paypal!
Era si cazul. Paypal este exact de ce avem nevoie pentru a achizitiona MAI ALES de pe eBay. Oricum romanii nu vor folosi asa ceva, pentru ca se caca pe ei sa plateasca cu orice altceva decat cash, dar macar sunt unii care il folosesc
negotzel00
mie imi da o eroare naspa... cum ca nu merge software-ul care verifica cardul... si nu mi-l poate incarca. evident cardul din RO.
inca o intrebare: cine e pe fiberlink si are ip dinamic(cred ca asa se spune) ce-o sa faca cu contul de paypal? pt ca ip-ul se schimba dupa fiecare reset... iar daca ei verifica ip-ul....
Mr.Jinx
deci am inteles faza ca nu pot primi si nu pot retrage bani, dar macar pot cumpara ceva dupa net si sa-mi trimita acel ceva aici, in tara? ca sa stiu daca imi fac cont sau nu...
don_dannielo
Pai la asta probabil o sa fie folosit, in special pe ebay.
euph0ric
QUOTE(Dubois @ May 12 2007, 16:23) [snapback]2824807[/snapback]
Asta e o aberatie totala, eu am facut 2 conturi, unu standard si unu business de la acelasi calculator, nu mai vb de acelasi IP si merg foarte bine.
NU SE POT PRIMI BANI! Lucrul acesta l-am testat deja. Cum spuneam am deja 2 conturi si am incercat sa trimit bani de pe un cont pe altul (0.1 euro biggrin.gif ) si nu a mers(De pe contul standard pe unu business - cel business e pe cardul firmei)!

Aia nu e o aberatie. PayPal are deja o lista cu ip-uri banate. Incearca sa te loghezi de pe un proxy oarescare, sa vezi cum o sa`ti ceara stimabilii Contu` bancar + parola schimbata + trimitere s/s ID pana sa deblocheze. Blocat fiind, nu poti scoate bani. Se primeste...si cam atat. Asa ca data viitoare, tacerea sa`ti fie punct de reper pana`n descoperirea adevarului. Apreciez totusi partea cu business + standard. Da bine la prestanta...capital public de imagine ? Fain...

Ma inclin...

Traian, Basescu.
hîhî
QUOTE(euph0ric @ May 13 2007, 08:35) [snapback]2826888[/snapback]
Aia nu e o aberatie. PayPal are deja o lista cu ip-uri banate. Incearca sa te loghezi de pe un proxy oarescare, sa vezi cum o sa`ti ceara stimabilii Contu` bancar + parola schimbata + trimitere s/s ID pana sa deblocheze.

ai spus cuvantul magic "proxy".
poti schimba IP-ul fara sa te intrebe de sanatate (nu e asa de scumpa o baza de date GeoIP sa vezi daca sunt din aceeasi zona wink.gif ), insa cand folosesti un proxy (care, 99% sunt sigur ca a fost folosit si de altii pt diverse motive, mai sfinte sau nu) automat ca trezesti suspiciuni.
Dubois
QUOTE(euph0ric @ May 13 2007, 08:35) [snapback]2826888[/snapback]
Aia nu e o aberatie. PayPal are deja o lista cu ip-uri banate. Incearca sa te loghezi de pe un proxy oarescare, sa vezi cum o sa`ti ceara stimabilii Contu` bancar + parola schimbata + trimitere s/s ID pana sa deblocheze. Blocat fiind, nu poti scoate bani. Se primeste...si cam atat. Asa ca data viitoare, tacerea sa`ti fie punct de reper pana`n descoperirea adevarului. Apreciez totusi partea cu business + standard. Da bine la prestanta...capital public de imagine ? Fain...

Ma inclin...

Traian, Basescu.

Draga domnule,

Faptul ca folosesti proxy pentru a face conturi e foarte trist si probabil ca esti unul din motivele pentru care acest serviciu a ajuns atat de greu la noi nono.gif . Eu ma refeream la omul de rand cu mintea si sufletul impacat care isi face conturi de acasa pe numele si banii lui. Asa ca nu mai speria lumea inutil si scutestene de detaliile astea particularizate pentru toti "smekerii" din tara asta.

Numai bine.
euph0ric
QUOTE(Dubois @ May 13 2007, 12:02) [snapback]2827793[/snapback]
Draga domnule,

Faptul ca folosesti proxy pentru a face conturi e foarte trist si probabil ca esti unul din motivele pentru care acest serviciu a ajuns atat de greu la noi nono.gif . Eu ma refeream la omul de rand cu mintea si sufletul impacat care isi face conturi de acasa pe numele si banii lui. Asa ca nu mai speria lumea inutil si scutestene de detaliile astea particularizate pentru toti "smekerii" din tara asta.

Numai bine.

Maharajahule, numai pleaca`ti privirea oleaca.

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...&start=1710

Bazandu`te pe presupuneri, risti sa ajungi in ipostaze hilare, uneori penibile. Clasare fara intuitie. Sau prada aparentelor. Apreciez doza de elan, condamn rezultatu`. Probabil lovitura de moral ? sper ca ti`a prins bine. Inainte d`a mi te adresa mataluta p`un ton arogant,cu remarci elucubrante, io zic sa mai lucrezi un pic la relatiile interumane...se intrevede o frustrare..........

Te stranut,

Basescu, Traian.
sandossu
mi-am verificat si eu contul cu un mastercard mondo de la transilvania
N1CKH0LAS
Am citit tot ce s-a scris pe-aici, dar totusi intreb ca sa fiu sigur:
1.Nici daca imi fac upgrade la Business nu pot sa primesc plati ca merchant ? [ ei spun ca poti sa primesti plati de pe VISA, Master, AMEX, serviciul lor actionand ca un 3rd party merchant ].Nu ma intreseaza sa primesc plati din alte conturi de paypal, ci sa primesc plati de la oameni din romania care au carduri la BCR, Transilavnia, etc
2.Daca nu se pot face aceste lucruri, de ce mai exista optiunea de upgrade ? Adica paltesti bani doar sa-ti scrie Business account si nu Personal account ca optiunile raman aceleasi...
Deci asta vroiam sa stiu. Pot sa primesc plati in paypal functionand ca un 3rd party merchant ? [ cum sunt CCBILL, Paycom si multe altele care nu prea accepta Romania ]
euph0ric
QUOTE(N1CKH0LAS @ May 13 2007, 13:26) [snapback]2828108[/snapback]
Am citit tot ce s-a scris pe-aici, dar totusi intreb ca sa fiu sigur:
1.Nici daca imi fac upgrade la Business nu pot sa primesc plati ca merchant ? [ ei spun ca poti sa primesti plati de pe VISA, Master, AMEX, serviciul lor actionand ca un 3rd party merchant ].Nu ma intreseaza sa primesc plati din alte conturi de paypal, ci sa primesc plati de la oameni din romania care au carduri la BCR, Transilavnia, etc
2.Daca nu se pot face aceste lucruri, de ce mai exista optiunea de upgrade ? Adica paltesti bani doar sa-ti scrie Business account si nu Personal account ca optiunile raman aceleasi...
Deci asta vroiam sa stiu. Pot sa primesc plati in paypal functionand ca un 3rd party merchant ? [ cum sunt CCBILL, Paycom si multe altele care nu prea accepta Romania ]

1. Nu, deocamdata Business e doar o titulatura. Fee-urile sunt diferite, vor fi diferite, si in functie de ceea ce faci, vei fi taxat altfel. Poti sa rulezi simultan si Private si Business. So, aia nu`i o problema. Sa primesti plati in paypal nu vei putea. In cont da, apoi cu cardu`, arunci in paypal. parerea mea. N`am vezut cont bancar atasat, si stiu ca nu se prea inteleg bine cu bancile din frumoasa ROmania. La Brd fremata o intrebare pe buze "tu ai auzit ce e ala paypal ?"So, raspunsu` ar fi nu.
2. Optiunea de upgrade exista datorita fee-urilor, consulta pagina de register, spune totul (ma rog, aproape, acolo). Si banuiesc ca il vor lansa cat de curand. Money make the world spin.

PS : prin 3-rd party, nu.

Ma inclin.
N1CKH0LAS
QUOTE(euph0ric @ May 13 2007, 15:46) [snapback]2828164[/snapback]
Sa primesti plati in paypal nu vei putea. In cont da, apoi cu cardu`, arunci in paypal. parerea mea.

Adica tu spui ca trebuie sa adaug un cont bancar la contul meu de paypal [ cu iban si toate celalalte porcarii ] si cand cineva cumpara banii ajung in contul respectiv ? Ideea e ca eu nici nu vreau banii in paypal, ci in contul din banca sau pe card.Ma intresa doar un 3rd party merchant serios si rapid, care sa-mi trimita banii prin transfer bancar sau direct pe card [ sau chiar in Epassporte ], nu sa emita cecuri ca ccbill.
Legat de "deocamdata" si "vor introduce" ... aveti date exacte ? Au anuntat ei ca or sa introduca noi optiuni ? Poate nu vor introduce niciodata optiunea sa primim bani de la altii prin transfer paypal to paypal sau CC to paypal.Haideti sa facem petitii si pentru asta naughty.gif [ desi stiu ca nu ii intereseaza si au introdus paypal-ul cu alt motiv, nu pentru ca am facut noi petitii ]
euph0ric, multumesc pentru raspuns.
euph0ric
QUOTE(N1CKH0LAS @ May 13 2007, 14:09) [snapback]2828260[/snapback]
Adica tu spui ca trebuie sa adaug un cont bancar la contul meu de paypal [ cu iban si toate celalalte porcarii ] si cand cineva cumpara banii ajung in contul respectiv ? Ideea e ca eu nici nu vreau banii in paypal, ci in contul din banca sau pe card.Ma intresa doar un 3rd party merchant serios si rapid, care sa-mi trimita banii prin transfer bancar sau direct pe card [ sau chiar in Epassporte ], nu sa emita cecuri ca ccbill.
Legat de "deocamdata" si "vor introduce" ... aveti date exacte ? Au anuntat ei ca or sa introduca noi optiuni ? Poate nu vor introduce niciodata optiunea sa primim bani de la altii prin transfer paypal to paypal sau CC to paypal.Haideti sa facem petitii si pentru asta naughty.gif [ desi stiu ca nu ii intereseaza si au introdus paypal-ul cu alt motiv, nu pentru ca am facut noi petitii ]
euph0ric, multumesc pentru raspuns.

Eu am de ceva vreme unu` functional in Germania. Acolo e simplu. Am cont bancar atasat. Am card atasat, am cont de payPal privat. Bun. Pot sa mut banii cum vreau cont --> paypal 3-5 zile, paypal --> cont 5-7 zile. Pot cere bani, efectua plati etc etc. Cand am facut registeru` pe romania, m`au frapat doua lucruri. 1 nu te intreaba nimic de cont (cardu` e doar pentru verificarea identitatii).2 iti spun clar : nu poti primi bani. Cand zic nu pot, as merge pe ideea ca nu se incarca contul decat de titularu` sau, adica orice tranzactie interbancara ai face tu, ai ajunge sa incarci manual. Cat despre merchant, nu stiu ce sa`ti recomand, nu folosesc.

Abordand problema petitiilor, io`ti recomand mai bine sa le spamezi mailurile cu support cu requesturi (nu identice).

O zi minunata,
Ma inclin biggrin.gif
N1CKH0LAS
QUOTE(euph0ric @ May 13 2007, 16:20) [snapback]2828300[/snapback]
Eu am de ceva vreme unu` functional in Germania. Acolo e simplu. Am cont bancar atasat. Am card atasat, am cont de payPal privat. Bun. Pot sa mut banii cum vreau cont --> paypal 3-5 zile, paypal --> cont 5-7 zile. Pot cere bani, efectua plati etc etc. Cand am facut registeru` pe romania, m`au frapat doua lucruri. 1 nu te intreaba nimic de cont (cardu` e doar pentru verificarea identitatii).2 iti spun clar : nu poti primi bani. Cand zic nu pot, as merge pe ideea ca nu se incarca contul decat de titularu` sau, adica orice tranzactie interbancara ai face tu, ai ajunge sa incarci manual. Cat despre merchant, nu stiu ce sa`ti recomand, nu folosesc.

Abordand problema petitiilor, io`ti recomand mai bine sa le spamezi mailurile cu support cu requesturi (nu identice).

O zi minunata,
Ma inclin biggrin.gif

In concluzie 7 din 10 butoane pe care apesi cand esti logat in Paypal [ si esti din Romania ] te duc spre o pagina care iti zice: Nu,nu - Aici nu ai voie.Noi iti multumim ca ti-ai facut cont, dar nu te lasam sa beneficiezi de asa ceva...
Oricum e bun paypal-ul ca e mai usor sa-mi cumpar credit de skype si e mai rapid cand cumpar online.Nimic in rest.
Multumesc inca o data pentru raspuns. coolspeak.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.