ciuly
16th September 2007, 22:28
la history vezi cam tot ce s-a intamplat cu contul tau. dar poate ar fi bine sa te plimbi un pic prin cont sa vezi si tu ce poate
sskatiy
17th September 2007, 05:28
cardul visa electron de la raiffeisen merge perfect. mi`am facut cont si pe paypal, am fost cu el si pe afara si am extras de la atm bani si are si internet banking de calitate. codul de la pp apare cam in 24 de ore in online
bani inca nu se pot primi cu toate ca am vazut si romania la " withdrawal regions ".
pishcot
17th September 2007, 05:40
Eu folosesc Visa Electron de la ING (ala fara cip) si a mers perfect pe ebay (evident prin intermediu paypal) de unde am cumparat un procesor AMX x2 la 4200 pe skt 939. Shipingul l-am facut un state la un coleg ce era acolo in delegatie. Totul a mers perfect. Am si homebank la ing si ca urmare am putut urmari tranzactia online (ca sa zic asa). Vreau sa mai adaug ca si-au tras aia super mega instant banii din cardul ing. Apoi a inceput faza cu ratingul, eu dau o nota vanzatorului si el mie
. Procesorul a ajuns in stare perfecta la mine si acu mere brici.
Borknaghar
17th September 2007, 11:04
QUOTE(pishcot @ Sep 17 2007, 06:40)

Eu folosesc Visa Electron de la ING (ala fara cip) si a mers perfect pe ebay (evident prin intermediu paypal) de unde am cumparat un procesor AMX x2 la 4200 pe skt 939. Shipingul l-am facut un state la un coleg ce era acolo in delegatie. Totul a mers perfect. Am si homebank la ing si ca urmare am putut urmari tranzactia online (ca sa zic asa). Vreau sa mai adaug ca si-au tras aia super mega instant banii din cardul ing. Apoi a inceput faza cu ratingul, eu dau o nota vanzatorului si el mie

. Procesorul a ajuns in stare perfecta la mine si acu mere brici.
daca nu am home bank, ce trebuie sa fac sa vad codul pp? si cam in cate zile pot sa-l vad?
ciuly
17th September 2007, 11:23
te duci la banca si ceri un extras de cont. (sau eventual, nu stiu cum e la ing, dar poate ai vreo optiune sa vezi chestiile astea la self-banking). dupa cum spun cei de la pp, in cam 3 zile ar trebui sa iti apara pe extras. ca se intamapl mai repede, norocul unora, dar avand in vedere ca e vorba de mers pina la banca, eu zic sa astepti 3-5 zile sa nu mergi degeaba.
pishcot
17th September 2007, 11:37
Cand mi-am validat pp nu aveam homebanking. Am facut totul de pe net apoi am mers la ing si m-am uitat la tranzactii in asteptare ... si acolo era codu de la pp. La mine sa intamplat in cateva ore treaba asta.
QUOTE(Borknaghar @ Sep 17 2007, 12:04)

daca nu am home bank, ce trebuie sa fac sa vad codul pp? si cam in cate zile pot sa-l vad?
Borknaghar
17th September 2007, 12:06
Ok , o sa ma uit si eu la tranzactii in asteptare sau sa cer un extras de cont. Mi se pare ca la ING primesti extras de cont doar pentru tranzactiile efectuate cu o luna inainte, adica in luna anterioara, desi nu sunt convins. Ma interesa sa stiu daca exista un interval de timp limita in care trebuie sa introduc codul pp sau merge si dupa o saptamana sau mai mult.
sskatiy
18th September 2007, 10:06
QUOTE(Borknaghar @ Sep 17 2007, 13:06)

Ok , o sa ma uit si eu la tranzactii in asteptare sau sa cer un extras de cont. Mi se pare ca la ING primesti extras de cont doar pentru tranzactiile efectuate cu o luna inainte, adica in luna anterioara, desi nu sunt convins. Ma interesa sa stiu daca exista un interval de timp limita in care trebuie sa introduc codul pp sau merge si dupa o saptamana sau mai mult.
mi se pare ca au un termen dar cat de cat lung. (cred ca mai bine de o sapt poate o luna). zic asta pentru ca mie dupa ce am bagat codu, cam la o luna mi`a returnat 1.50 E in cont. Cred ca daca nu bagi codu intr`un anumit interval iti returneaza banii si tre` sa o iei de la capat. Dar presupun ca ai destul timp. Cei de la pp stiu ca extrasu de cont la unele banci apare poate o data pe luna deci tre` sa ai timp sa bagi codu.
Enoeth
25th September 2007, 12:24
QUOTE(sskatiy @ Sep 18 2007, 11:06)

mi se pare ca au un termen dar cat de cat lung. (cred ca mai bine de o sapt poate o luna). zic asta pentru ca mie dupa ce am bagat codu, cam la o luna mi`a returnat 1.50 E in cont. Cred ca daca nu bagi codu intr`un anumit interval iti returneaza banii si tre` sa o iei de la capat. Dar presupun ca ai destul timp. Cei de la pp stiu ca extrasu de cont la unele banci apare poate o data pe luna deci tre` sa ai timp sa bagi codu.
O sugestie celor care se gandesc sau deja lucreaza cu PayPal. Daca este posibil, incercati sa nu va bazati pe ei. Cunosc multe cazuri de persoane care au lucrat cu PayPal timp de ani de zile si erau foarte respectati in domeniile lor si dupa doar o singura nemultumire a cuiva, li s-au terminat TOTUL. PayPal este o mafie si daca nu vreti sa credeti mai asteptati pana o patiti si voi.
De regula o patesc aceia care au "prea mult succes" cu PayPal si o duc prea bine. Fac prea multe cumparaturi, pun prea multi bani in cont si lucruri de genul. Pentru cumparaturi de maxim 30-50 de $ e recomandat PayPal, insa inainte sa trimiteti vreun ban, fiti dispusi sa pierdeti in orice moment banii aceia.
Cautati pe google "paypalwarning". Eu astept sa vina odata un competitor serios la PayPal si eBay si sa cada odata mafia asta online ... Au monopolizat bine de tot piata si daca nu m-as gandi la ce se petrece in culisele acestor companii, as zice ca sunt de-a dreptul incompetenti. Dar adevarul este ca PayPal, apartinand eBay-ului Incorporated, este o mafie care-si spala banii. De-acolo poate mirarea ca se comporta cum se comporta cu clientii lor. Nu-i intereseaza, pentru ca au lucruri mai "mari" de facut.
WTF
25th September 2007, 20:21
Fereasca-na ... " PayPal, apartinand eBay-ului Incorporated, este o mafie care-si spala banii. "
Enoeth
25th September 2007, 20:50
QUOTE(WTF @ Sep 25 2007, 21:21)

Fereasca-na ... "
PayPal, apartinand eBay-ului Incorporated, este o mafie care-si spala banii. "

You gotta love ignorant people. That's how all the bullshit's been created in this world
juannn
25th September 2007, 21:41
QUOTE(Enoeth @ Sep 25 2007, 13:24)

O sugestie celor care se gandesc sau deja lucreaza cu PayPal. Daca este posibil, incercati sa nu va bazati pe ei. Cunosc multe cazuri de persoane care au lucrat cu PayPal timp de ani de zile si erau foarte respectati in domeniile lor si dupa doar o singura nemultumire a cuiva, li s-au terminat TOTUL. PayPal este o mafie si daca nu vreti sa credeti mai asteptati pana o patiti si voi.
De regula o patesc aceia care au "prea mult succes" cu PayPal si o duc prea bine. Fac prea multe cumparaturi, pun prea multi bani in cont si lucruri de genul. Pentru cumparaturi de maxim 30-50 de $ e recomandat PayPal, insa inainte sa trimiteti vreun ban, fiti dispusi sa pierdeti in orice moment banii aceia.
Cautati pe google "paypalwarning". Eu astept sa vina odata un competitor serios la PayPal si eBay si sa cada odata mafia asta online ... Au monopolizat bine de tot piata si daca nu m-as gandi la ce se petrece in culisele acestor companii, as zice ca sunt de-a dreptul incompetenti. Dar adevarul este ca PayPal, apartinand eBay-ului Incorporated, este o mafie care-si spala banii. De-acolo poate mirarea ca se comporta cum se comporta cu clientii lor. Nu-i intereseaza, pentru ca au lucruri mai "mari" de facut.
Ăi...... și tu de unde ai mai apărut?
Enoeth
25th September 2007, 22:00
QUOTE(juannn @ Sep 25 2007, 22:41)

Ăi...... și tu de unde ai mai apărut?
Din spatiu
Sunt de ceva timp pe-aici. Daca imi cauti posturile vei vedea ca ma ocup cu paypal si altele de ceva timp.
roby69
26th September 2007, 09:15
[color="#4169E1"][/color]QUOTE(roby69 @ Aug 23 2007, 14:45)

Trimite un email la adresa " webform@intl.paypal.com" explicindu-le situatia(in lb. engleza) si intr-un fel sau altul te vor ajuta.Mie mi-au deblocat cardul si acum incerc din nou cu Expanded Use Enrollment Process,poate de data asta ii dau de capat.
Pina la urma dupa vreo 10 faxuri trimise am primit si mult asteptatul:
I apologize for the delay in responding to the fax you sent to have yourVisa card set on your PayPal account. Your credit card has now completed the Expanded Use Enrollment Process. Please feel free to use your credit card to send payments through the PayPal system. Thank you for using PayPal.
iar statusul a devenit din"Unverified"in"Romanian-Verified"Am si facut trei plati(cea mai mare fiind de 340$) si functioneaza perfect.Deci PayPal accepta si card Visa Virtuon emis de BCR.
cristiromanu
28th September 2007, 10:51
intrebare bani am reusit sa primesc insa pot sai retrag pe card daca stie cineva sami spuna cum plz
Enoeth
28th September 2007, 11:32
QUOTE(cristiromanu @ Sep 28 2007, 11:51)

intrebare bani am reusit sa primesc insa pot sai retrag pe card daca stie cineva sami spuna cum plz
Daca ai cont care poate primi bani, singura modalitate sa-i primesti momentan pe card ar fi sa ai un cont bancar in strainatate. Eventual in statele unite. E destul de complicat daca nu ai o adresa fixa acolo. Poate nu la fel de complicat pe cat ar fi de costisitor sa platesti o companie sa iti creeze tie o adresa fixa in alta tara. In statele unite de exemplu.
worm
28th September 2007, 20:34
gata, paypal nu mai merge. zice ca are probleme cu procesorul de carduri. am card la Banca Transilvania. poate confirma cineva ca ii merge? ultima tranzactie am facut-o miercuri ziua...
don_dannielo
28th September 2007, 22:02
QUOTE(worm @ Sep 28 2007, 21:34)

gata, paypal nu mai merge. zice ca are probleme cu procesorul de carduri. am card la Banca Transilvania. poate confirma cineva ca ii merge? ultima tranzactie am facut-o miercuri ziua...
Joi dimineata mi-a mers. Card la Raiffeisen.
Expertu
28th September 2007, 22:46
PayPal a intrat oficial in ROmania astazi. Poti trimite, primi si avea merhant account.
Fiti fericiti 
http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/5506-wi...-si-la-noi.html
don_dannielo
28th September 2007, 22:54
Asa e.
Dar doar pe cardul Visa poti da withdraw, nu si pe Mastercard. La mine cel putin.
2 euro comision, 5-7 zile.
Trebuie sa va upgradati la Premier sau Business account pentru mai mult de 2 tranzactii pe an.
Limita 500 euro maxim pe zi.
Prophet
28th September 2007, 23:05
QUOTE(worm @ Sep 28 2007, 21:34)

Poate cineva sa confirme ?
Eu am incercat azi(aproape toata ziua) sa ma fac "verified" si tot primesc asta :
QUOTE(paypal)
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.
worm
28th September 2007, 23:24
eu primesc asta:
"The PayPal site is currently experiencing technical difficulties with our credit card processor. We are working to solve this problem as quickly as possible. If you would like to Send Money, please fund your payment with your PayPal balance, PayPal Credit or bank account. If you would like to use your credit card, please return to the PayPal website later to complete your transaction. We apologize for any inconvenience this may cause."
si mai am un vecin care tot asa primeste.
Enoeth
28th September 2007, 23:27
QUOTE(Prophet @ Sep 29 2007, 00:05)

Poate cineva sa confirme ?
Eu am incercat azi(aproape toata ziua) sa ma fac "verified" si tot primesc asta :
Ei ? Ia spuneti ... n-aveam eu gura de aur cand am anticipat cu 3 zile in urma ceea ce este acum ?
Asa ca luati aminte si cu grija ... chiar daca sunteti cinstiti si o duceti bine ... n-o duceti PREA bine ... ca se iau imediat de voi si ramaneti fara multi multi bani ... cu grija oamenilor.
Haideti sa va ajut: fiti siguri , daca vreti sa vindeti ORICE, ca aveti o chitanta pe care o puteti folosi pentru a justifica faptul ca ati trimis ce ati trimis .. si chiar si ceva ridicol ce v-ar putea cere daca va limiteaza contul: dovada ca ati cumparat de undeva acel bun (chiar daca l-ati produs dumneavoastra).
Intotdeauna veti fi la mana lor, iar daca lor li se pare ca intra prea multi bani, o sa va acuze ca vezi doamne incerci sa speli bani din nu stiu ce tara si iti vor cere alte detalii ale business-ului tau. Daca nu le place ceva, iti inchide contul si pentru 180 de zile (6 luni de zile) iti blocheaza banii in contul paypal. Cont limitat inseamna ca NICI MACAR eBay nu are voie sa ia banii din acel cont pentru a-ti plati taxele. Deci daca tu acumulezi taxe de sute si sute de dolari, lire, euro (you name it) si ii pastrezi in contul paypal, ia-ti adio de la TOT. Fie incerci sa strangi din nou taxele de ebay, fie astepti sa-ti termine ebay contul pentru ca nu ti-ai achitat taxele, DESI banii se afla in cadrul companiei lor, PayPal. Absurd, huh ? Incepeti sa credeti in absurditati pentru ca astea sunt la ordinea zilei la aceasta draga companie eBay Incorporated.
Altceva: daca timp de ani si ani de zile ati dus o viata prospera folosind paypal, si aveti ghinionul sa vindeti ceva unei persoane care este dupa ei, "suspect" .. sau fie a hijack-uit un cont al cuiva sau carte de credit falsa, si primiti bani de la el, fiti mai mult ca sigur ca veti avea contul limitat si CHIAR TERMINAT ... banii blocati timp de 180 de zile (6 luni) fara posibilitate de revenire a contului si evident si cartea de credit asociata cu contul acela paypal va deveni nula pentru ei. Cu putin noroc veti avea intreaga suma de bani, dupa ce faceti o cerere clara ca vreti banii inapoi in contul bancar, inapoi acasa ... insa e foarte posibil ca o parte din bani sa lipseasca .. mai fac d-astea.
Hai ... cine vrea sa conteste ce zic eu aici sa conteste. Astept sa o patiti voi aia care nu ma credeti si sunteti ignoranti ... pedeapsa perfecta pentru astfel de oameni.
Restul: incercati sa va faceti mai multe carti de credit ... mai multe conturi bancare, banci diferite .. mai multe conturi paypal si .... da-ti-i bataie (dar cu grija) ... pica un cont .. mai aveti unul ... Inca ceva si asta e o certitudine: PayPal incepe si monitorizeaza cu o strictete TOATE conturile in care intra mai mult de 1000 de euro pe luna (sau echivalentul)
worm
28th September 2007, 23:31
mi se pare normal sa fie precauti cu orice cont. tocmai de asta nivelul fraudelor prin ebay+paypal este foarte scazut! cine nu are nimic de ascuns, poate sa coopereze cu cei de la Paypal si sa dovedeasca ca nu e de vina.
nu inteleg de unde scoti tu detaliile astea. esti cumva patit? zi-ne si noua povestea ta.
eu totusi cred ca e o problema la Paypal, si afecteaza toate procesarile de carduri din Romania si poate si alte tari. si mai cred ca are legatura cu adaugarea facilitatii de withdraw.
Enoeth
29th September 2007, 00:25
QUOTE(worm @ Sep 29 2007, 00:31)

mi se pare normal sa fie precauti cu orice cont. tocmai de asta nivelul fraudelor prin ebay+paypal este foarte scazut! cine nu are nimic de ascuns, poate sa coopereze cu cei de la Paypal si sa dovedeasca ca nu e de vina.
nu inteleg de unde scoti tu detaliile astea. esti cumva patit? zi-ne si noua povestea ta.
eu totusi cred ca e o problema la Paypal, si afecteaza toate procesarile de carduri din Romania si poate si alte tari. si mai cred ca are legatura cu adaugarea facilitatii de withdraw.
Cunosc povesti ale unor persoane din romania, mai precis cineva care vindea pe eBay niste icoane pictate de ea, primea banii pe un cont paypal al unei alte persoane care avea grija de cont: facea calculele, avea grija sa fie totul okay si trimitea banii in romania prin transfer bancar, iar la un moment-dat paypal a limitat contul ca li s-a parut lor suspect ceva. Au vrut chitante ca au fost trimise icoanele si ca icoanele au fost vandute de catre cel care le realiza, persoanei care detinea contul paypal. Cand defapt persoana care tinea contul nu cumparase icoanele de la cea care le produsese, ci doar facilita vanzarea acestora. Tipul cu contul paypal din strainatate (un strain) decat percepea un comision pe vanzari, ATAT. Si paypal n-a fost multumit de ce a primit ca raspuns si i-a inchis contul. Si uite asa se strica vieti si venituri pe care le credeai pana atunci super bune pentru romania si traiului de-aici.
Mentionez ca nu este povestea mea aceasta, este a unei persoane din cercul meu personal de prieteni din afaceri.
P.S. BTW, paypal vroia chitante ca exact acea pictura (exact asa cum era scris pe eBay) a fost trimisa prin posta la destinatar. Cand-colo posta romana nu elibereaza chitante pe numele exact al picturii. Nu e ca si cand s-ar fi vandut produse electronice , procesoare, microcipuri, calculatoare, laptopuri, pentru care ar trebui sa ai chitante (facturi de provenienta). Daca eu acum produc lapte special si-l trimit prin posta in tara vecina, imi trebuie mie chitanta ca asta am produs ? E absurd ... Poate s-or gandi la impozitul acela ... dar totusi ... daca eu crosetez asa cat sa traiesc o leaca mai bine ... nu am posibilitate sa fac firma si cu impozit si cele cuvenite ca as falimenta la ce taxe as avea .. si totusi ei cer chitante pe asa ceva... uneori ... nu intrati in belele cu ei daca nu sunteti dispusi sa pierdeti in orice secunda , TOTUL.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.