Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

Modelator

QUOTE(negotzel00 @ Sep 5 2007, 10:37) *
comision 0 la wu e 14%. asa ca aici e vorba de afacere nicidecum de frauda

Totusi nu recomand nimanui sa foloseasca PP pe post de serviciu de transfer de bani smile.gif
la un transfer de vreo $1500, comisionul WU e 4%, iar PP 3.2%-3.9%
(ai nevoie de cont Premier ca sa poti primi peste $500/luna.. desigur, in tarile care nu au conturi send-only)
3minem
sa inteleg ceva....contul paypal nu se poate alimenta cu bani?atunci cum platesc in afara folosind paypal?banii care ii am pe card trebuie sa fie in lei?sau alta moneda?

Modelator
QUOTE(3minem @ Sep 6 2007, 00:23) *
sa inteleg ceva....contul paypal nu se poate alimenta cu bani?

nu, nu se poate.
Cand faci o plata prin PayPal, banii iti sunt luati automat de pe card.
Avantaje:
1. nu-ti mai lasi datele cardului pe tot felul de situri (mai mult sau mai putin dubioase)
2. sunt o gramada de firme/persoane fizice care accepta numai PayPal (de ex, companii de webhosting, freelanceri, ...)
Borknaghar
Are cineva idee, cardul Visa Electron de la ING poate fi folosit pentru paypal daca alimentarea contului se face in lei , sau trebuie alimentat in valuta? As dori sa stiu lucrurile astea din start, nu sa fac experiente...
don_dannielo
QUOTE(Borknaghar @ Sep 6 2007, 17:30) *
Are cineva idee, cardul Visa Electron de la ING poate fi folosit pentru paypal daca alimentarea contului se face in lei , sau trebuie alimentat in valuta? As dori sa stiu lucrurile astea din start, nu sa fac experiente...

Merge. Iar pentru orice plata in valuta se face conversia la cursul zilei.

De altfel, Visa Electron ING nici nu poate fi alimentat cu valuta.
3minem
cand incerc sa bag nai in cuntul de paypal imi da urmatoarea eroare :PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.

When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account." de ce>precizez ca am visa electron de la ING.
xnick
Mie mi-a mers o tranzactie de control cu suma mica - 20 USD - dintr-un card VisaElectron de la Carpatica alimentat in lei.
Sunt curios sa vad care a fost cursul de schimb .

juannn
Eu in locu tau nu as dai 20 de $ pe niste poze
Danut Ianc
QUOTE(juannn @ Sep 9 2007, 21:32) *

Daca omu' doreste,,,

TupaC

Scuza-ma ca iti zic dar chiar esti prost !
Fiecare cumpara ce vrea sunt bani lui care-i problema ta ?

IO AM PRIMIT BANI tongue.gif tongue.gif:p POATE NU STITI CUM TRE SA VA FACETI CONT EU MIAM FACUT CONTUL ASA VA LAS EXACT DETALIILE :
Intri pe paypal si dai Sign-Up. De acolo faceti asa: Code: Selectati tara Singapore Limba: US English Tipul contului: Personal First Name: La alegere Last Name: La alegere Address Line 1: China Town Ave 18 Address Line 2: nimic City: China Town State: China Town Postal Code: 5467 Country: Singapore Country of Citizenship: Romania Primary Currency: US Dollars Home Telephone: +65 712187750 Dupa chestiile astea cred ca va descurcati Smile . Singapore este singura tara(cred) care nu necesita verificare. Cu acest cont puteti face ce vreti: -trimite bani -primi bani -etc.

Cum poti spune asemea tampenii ?!
Nu acuma pe bune de unde le-ai scos ?
sebulbus
un ETA ceva pentru conturile full specs de paypal? vara a cam trecut...

ps: doua posturi mai sus suna dubios, IMO.
don_dannielo
QUOTE(cristiboss @ Sep 10 2007, 17:59) *
IO AM PRIMIT BANI tongue.gif:p:p POATE NU STITI CUM TRE SA VA FACETI CONT EU MIAM FACUT CONTUL ASA VA LAS EXACT DETALIILE :
Intri pe paypal si dai Sign-Up. De acolo faceti asa: Code: Selectati tara Singapore Limba: US English Tipul contului: Personal First Name: La alegere Last Name: La alegere Address Line 1: China Town Ave 18 Address Line 2: nimic City: China Town State: China Town Postal Code: 5467 Country: Singapore Country of Citizenship: Romania Primary Currency: US Dollars Home Telephone: +65 712187750 Dupa chestiile astea cred ca va descurcati Smile . Singapore este singura tara(cred) care nu necesita verificare. Cu acest cont puteti face ce vreti: -trimite bani -primi bani -etc.

In primul rand asta e copy paste de pe alt forum.

In al doilea rand, chiar daca merge sa iti intre bani in balanta, tot nu ii poti lua in mana/cont bancar/card.
xnick

Daca omu' doreste,,,

Ma scuzati baieti dar sunt poze care merita muulti bani. Cum ar fi asta de mai jos:

On topic: am citit cateva site anti-paypal care se plangeau ca se poate ca un cont sa fie inghetat "freeze" din varii motive iar la operatia inversa contul sa fie gol. E posibil? Probabil?
b06dqn
aia de la paypal sucks se folosesc de problemele pe care le are paypal ca sa-si promoveze sistemul lor de plati, nu mai stiu cum se numea da am gasit pe yahoo answers oameni care se plangeau ca au taxe ascunse si contracte din care n-ai cum sa iesi.

Nu stie nimeni nici o metoda de a primi banii prin paypal?
Cont in banca in USA pot sa fac, problema e cum o rezolv cu paypal, ca date false nu am de gand sa bag pentru ca intentionez sa primesc bani multi si nu vrea sa am probleme..
TupaC
QUOTE(b06dqn @ Sep 10 2007, 23:45) *
aia de la paypal sucks se folosesc de problemele pe care le are paypal ca sa-si promoveze sistemul lor de plati, nu mai stiu cum se numea da am gasit pe yahoo answers oameni care se plangeau ca au taxe ascunse si contracte din care n-ai cum sa iesi.

Nu stie nimeni nici o metoda de a primi banii prin paypal?
Cont in banca in USA pot sa fac, problema e cum o rezolv cu paypal, ca date false nu am de gand sa bag pentru ca intentionez sa primesc bani multi si nu vrea sa am probleme..

Mai ai si tu putina rabdare, vreo 2 luni cred.
mihaibeta
Salut tuturo smile.gif r,

Acesta e primul meu post aici, deci sper sa fie cat mai multe de acum incolo.

Cont la paypal pentru a primi bani se poate face aproape din orice tara din lume (cel putin atata timp cat ai cateva cunostiinte)

Acest lucru inseamna ca poti sa faci si din Romania, de fapt chiar eu am un astfel de cont. (ba mai mult decat atat, e destul de activ)

Intradevar totul incepe de la un cont in banca din US.

Beneficii:

1. Cea mai rapida cale de a deschide un cont intr-o banca din US - dureaza mai
putin de 2 saptamani.

2. Ai acces la un carnet de cecuri.

3. Nu e nevoie sa ai SSN (Social Security Number).

4. Nu e nevoie sa ai o adresa fizica in US.

5. Poti primi un card de debit VISA gratuit dupa activarea contului.

6. Nu iti mai este luat un comision atat de mare de catre procesorul de carti de
credit; in momentul in care scoti banii de la ATM, nu este retinut vreun comision
(chiar daca esti in afara US-ului).

7. Banii din cont sunt asigurati 100% pana la $100.000!

8. Nu exista un minim de bani care trebuie sa ii ai in cont (dupa depozitul initial).

9. Poti retrage bani si cumpara orice de oriunde din lume!

10. Depozit direct ACH si gratuit din orice cont Paypal, Adsense, 2CO, si multe
altele.

11. Ai toate facilitatile Internet banking.

12. Poti depozita cecuri din US trimitandu-le prin posta direct catre banca.

13. Nu e nevoie sa trimiti pasaportul, doar o fotocopie!

14. Ai inclusa o aplicatie de deschidere a contului, simpla, completata.

15. Garantie pe viata!

Acuma, care banca, care formulare, care cont....etc..nu pot sa va zic...

b06dqn
QUOTE(mihaibeta @ Sep 13 2007, 11:02) *
Salut tuturo smile.gif r,

Acesta e primul meu post aici, deci sper sa fie cat mai multe de acum incolo.

Cont la paypal pentru a primi bani se poate face aproape din orice tara din lume (cel putin atata timp cat ai cateva cunostiinte)

Acest lucru inseamna ca poti sa faci si din Romania, de fapt chiar eu am un astfel de cont. (ba mai mult decat atat, e destul de activ)

Intradevar totul incepe de la un cont in banca din US.

Beneficii:

1. Cea mai rapida cale de a deschide un cont intr-o banca din US - dureaza mai
putin de 2 saptamani.

2. Ai acces la un carnet de cecuri.

3. Nu e nevoie sa ai SSN (Social Security Number).

4. Nu e nevoie sa ai o adresa fizica in US.

5. Poti primi un card de debit VISA gratuit dupa activarea contului.

6. Nu iti mai este luat un comision atat de mare de catre procesorul de carti de
credit; in momentul in care scoti banii de la ATM, nu este retinut vreun comision
(chiar daca esti in afara US-ului).

7. Banii din cont sunt asigurati 100% pana la $100.000!

8. Nu exista un minim de bani care trebuie sa ii ai in cont (dupa depozitul initial).

9. Poti retrage bani si cumpara orice de oriunde din lume!

10. Depozit direct ACH si gratuit din orice cont Paypal, Adsense, 2CO, si multe
altele.

11. Ai toate facilitatile Internet banking.

12. Poti depozita cecuri din US trimitandu-le prin posta direct catre banca.

13. Nu e nevoie sa trimiti pasaportul, doar o fotocopie!

14. Ai inclusa o aplicatie de deschidere a contului, simpla, completata.

15. Garantie pe viata!
Acuma, care banca, care formulare, care cont....etc..nu pot sa va zic...

smile.gif)))) altu =))))) banuiesc ca vrei sa ne vinzi informatia asta nu?
ai dat si tu un search pe google si ai dat de un site care "doar pentru 17$" iti vinde un raport complet la cum sati faci un cont offshore - da asa se numeste.

Scuza-ma ca iti tai craca dar daca nu ai domiciliu in SUA nu poti face cont pt a primi la paypal si nici la Google Checkout - iam intebat pe mail, daca vreti va dau paste la raspunsuri.

mihaibtza
salut,

ma scuzati..am primit ban pe vechiul cont..(am postat link catre website - greseala mea)

Acuma bogdan..nu e cont de offshore..de fapt e cont de brooker si se face international...

Mai multe...am scris sus..

siteul unde gasesti ca bonus acest ghid il gasesti la semnatura

su!cces
b06dqn
QUOTE(mihaibtza @ Sep 13 2007, 14:04) *
"nu e cont de offshore "

Intamplator orice cont bancar al unei persoane, deschis in afara tarii sale de origine se numeste in engleza "offshore bank account" .. traducere probabil o fi "cont bancar in afara tarii" smile.gif
Contul de broker e cu totul altceva.
Fueled
Am primit in sfarsit raspuns la mailul trimis la brd in legatura cu problema "paypal <-> visa brd".

Referitor la intrebarea adresata privind utilizarea cardului VISA pe Internet dorim sa va comunicam urmatoarele:

Cardurile BRD emise sub sigla VISA International nu sunt recomandate in acest moment pentru efectuarea de plati pe Internet datorita multiplelor posibilitati de frauda prin acest mediu. In viitorul apropiat, cand setarea parolei 3D-Secure va fi disponibila si pentru aceste carduri vor putea fi utilizate in egala masura. In cazul in care doriti sa efectuati tranzactii securizate pe Internet va recomandam cardurile emise sub insemnele MASTERCARD. Utilizand cardurile BRD emise sub sigla MASTERCARD aveti posibilitatea efectuarii de tranzactii online, securizate, atat pe site-urile comerciantilor din tara cat si din strainatate care afiseaza sigla MasterCard SecureCode.

Multumesc brd pentru iresponsabilitatea cu care tratati clientii. Mai intai imi iau banii - stiind ca pentru plati pe internet imi trebuie cardul , apoi la rugamintea mea imi explica simplul fapt ca nu functioneaza. mad.gif
TupaC
Ok m-am gandit sa trimit poze pt. verificarea contului paypal dar am o problema, stau cu parinti si tata-l meu are adresa veche pe buletin si eu pe cea noua.Cum le demonstrez celor de la paypal ca nu mint ?
ciuly
deci, tu ai scris la paypal o adresa. buletinul tau presupun ca are acea adresa trecuta (din moment ce zici ca e adresa noua). deci buletinul tau e suficient. probleme ar fi daca cardul folosit e pe adresa veche. dar asta se rezolva printr-un drum la banca.
tatal_lor
QUOTE(Fueled @ Sep 16 2007, 03:46) *
Am primit in sfarsit raspuns la mailul trimis la brd in legatura cu problema "paypal <-> visa brd".
Multumesc brd pentru iresponsabilitatea cu care tratati clientii. Mai intai imi iau banii - stiind ca pentru plati pe internet imi trebuie cardul , apoi la rugamintea mea imi explica simplul fapt ca nu functioneaza. mad.gif

amice am mai spus-o si o repet ..dechide bine ochii ca de nu deschizi buzunarele ...
ciuly
QUOTE(TupaC @ Sep 16 2007, 14:48) *
Ok m-am gandit sa trimit poze pt. verificarea contului paypal dar am o problema, stau cu parinti si tata-l meu are adresa veche pe buletin si eu pe cea noua.Cum le demonstrez celor de la paypal ca nu mint ?

QUOTE(ciuly @ Sep 16 2007, 15:06) *
deci, tu ai scris la paypal o adresa. buletinul tau presupun ca are acea adresa trecuta (din moment ce zici ca e adresa noua). deci buletinul tau e suficient. probleme ar fi daca cardul folosit e pe adresa veche. dar asta se rezolva printr-un drum la banca.

m-am grabit smile.gif

so. cica ai asa:
- tu stai cu parintii
- factura de utilitati vine pe adresa data la paypal
- factura e pe numele tatalui (??)
- adresa respectiva se afla pe buletinul tau
- adresa nu se afla pe buletinul lu taica-tau

se pleaca de la adresa. ca sa demonstrezi ca stai acolo ai nevoie de o factura de utilitati (gaz, curent sau paote si altceva). pe factura nu e numele tau. deci trebuie sa demonstrezi ca factura aia e totusi a ta. aici e mai problematic.
dar, daca demonstrezi ca taica-tau (al carui nume apare pe factura) este proprietarul imobilului, atunci ar fi suficient sa le dai buletinul tau, buletinul lui si actul de proprietate (ma refer la poze). acuma, americanii astia is mai ciudati de felul lor si poate ca stramba din nas cand vine vorba de dovada proprietatii.
deci mai bine in prima instanta poti incerca asa:
- le trimiti pe formularul ala online (nu pe fax) poze de la buletinul tau si de la factura si le spui in comentariile de la factura de ex ca factura e pe numele lui taica-tau si ca stai cu parintii.
daca aia nu sunt chiar "stresati" le este de ajuns sa vada pe buletinul tau numele lui taica-tau care apare pe factura. daca au obraz atata le este suficient.
- daca totusi nu le este suficient, eventual le dai un mail la suport sau te trimit ei de pe pagina cu resolution center si ii intrebi exact ce sa le trimit in cazul tau (si le mai zici o data situatia, sa fii sigur ca pricep, nu de alta dar de cazul tau se pot ocupa pe parcursul timpul x oameni care evident nu comunica intre ei prea des)
birocratie frate.
TupaC
Multumesc mult de raspuns.Inca ceva vreau sa te intreb poate e vina mea dar sa fiu sigur am intrat pe un site (care accept paypal) nu cred ca am voie sa zic aici si acolo e un film care trebuie sa apara pe 25 septembrie si cei de pe site au un pre-purchase parca asa zic ei.In fine am apasat acolo nu ca as avea bani pe card dar din curiozitate sa ma interesez cat costa ok ma redirectionat pe paypal acolo unde mi-a zis pretul si aci e problema unde-va in josul paginii scria clar "RETURN TO numele paginii respective" (si butoane cu Pay dar nu l-am apasat) asa eu am apasat acolo pt. ca am crezut ca ma trimite inapoi la pagina cu filmul si atat, dar ce sa intamplat cand m0a trimis inapoi pe pagina scria asa "Ne bucuram ca ai cumparat filmu nu ai sa regreti" ok dar eu inca nu am vrut sa-l cumpar.Ce vreau eu sa stiu unde vad exact daca comanda sa realizat sau ceva de genul asta pt. ca nu vreau sa ma trezesc ca cumpar filmu de 2 ori.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.