Borknaghar
28th August 2007, 12:12
QUOTE(yana_gianina @ Aug 27 2007, 22:50)

Eu am card de la BCR, Maestro. Il pot folosi pe Paypal?
E card obisnuit de salarii? il poti alimenta tu sau poate sa-ti depuna cineva bani pe el?
kos_funny
28th August 2007, 17:56
Am si eu un Visa Electron si un Visa Clasic la ING. Pot folosi vreunul pt Paypal?
Modelator
28th August 2007, 18:00

QUOTE(kos_funny @ Aug 28 2007, 18:56)

Am si eu un Visa Electron si un Visa Clasic la ING. Pot folosi vreunul pt Paypal?
Incercati sa cumparati ceva ieftin de pe net.
(cum a recomandat cineva pe forum, o melodie mp3)
Daca merge, atunci n-ar trebui sa fie probleme cu PayPal.
don_dannielo
28th August 2007, 18:09
QUOTE(kos_funny @ Aug 28 2007, 18:56)

Visa Electron merge, folosit de mine. Probabil si celalalt.

Nu cred, dar incearca totusi sa-l adaugi la paypal. Primesti eroare daca nu e sa mearga.
yana_gianina
28th August 2007, 18:16
QUOTE(Borknaghar @ Aug 28 2007, 13:12)

E card obisnuit de salarii? il poti alimenta tu sau poate sa-ti depuna cineva bani pe el?
Cardul il pot alimenta atat eu cat si alte persoane
gtk
28th August 2007, 18:33
QUOTE(Fueled @ Aug 26 2007, 15:17)

Cardurile de credit de la Bancpost functioneaza asemanator cu cardurile de debit Bancpost (ex Taifun) presupun, asa e?
NU! si nici cardurile de debit nu "functioneaza" toate la fel, chiar daca sunt de la aceeasi banca...
Jimie
28th August 2007, 18:36
Luati MasterCard de la BRD special pentru cumparaturi de pe internet... are si ceva securitate si il puteti folosi si pentru restul..
gtk
28th August 2007, 18:44
s-a tot repetat pe aici ca alea de la brd nu merg pe internet si s-a to repetat ca taifun de la bancpost merge... de ce tot vin unii cu pareri cretine, nu pot sa-mi dau seama...
don_dannielo
28th August 2007, 18:49
QUOTE(gtk @ Aug 28 2007, 19:44)

Calm... doar Visa nu merg
Adevarul e ca e greu sa te inscrii la paypal si apoi sa bagi un card sa vezi daca-l accepta. Dureaza prea mult, 5 minute.
Borknaghar
28th August 2007, 19:03
Ar fi tare bine daca ne-ar oferi cineva o lista cu toate cardurile de la noi acceptate de paypal, dar si cu cele acceptate dar care nu sunt recomandabil de utilizat, cum am auzit ca sunt cele de la BRD. Si eventual chiar un clasament in care sa se tina cont si de comisioane
dorelpuiulet
28th August 2007, 19:18
Salut!
Eu am card de la BRD , Mastercard. Toate bune si frumoase ! Am cumparat deja de pe net, insa uni vanzatori de pe ebay solicita "adresa confimata PayPal". Ce inseamna asta? Inseamna ca adresa ta data pe site-ul PayPal sa fie aceeasi cu adresa Cardului bancar. OK !!! Dar tot ei(PayPal) mai spun ca nu pot confirma adrese decat celor din US. sanchi! deci mare atentie cand doriti sa cumparati ceva.....acel vanzator sa accepte PayPal si fara adresa confirmata de PayPal. Am trimis vreo cateva mail-uri la PayPal , dar au zis ca "momentan confirmam doar cetatenilor US"
Borknaghar
28th August 2007, 19:36
Uite aici o lista cu toate cardurile romanesti in functie de banca, iar in dreptul unora apare si confirmarea de Folosire pe Internet . Iinsa posibilitatea folosirii pe internet nu e tot una cu acceptarea de catre paypal
http://www.epayment.ro/plata_online/card.php
gtk
28th August 2007, 19:38
QUOTE(don_dannielo @ Aug 28 2007, 19:49)

Calm... doar Visa nu merg
Adevarul e ca e greu sa te inscrii la paypal si apoi sa bagi un card sa vezi daca-l accepta. Dureaza prea mult, 5 minute.
mastercardurile de la brd sunt in euro... iar taifunu' e in lei iar cand cumperi ceva se face conversie automata la un curs foarte bun chiar, fara comisioane...
mastercardurile au comision 0.5% retrage la atm brd, 1%+3eur la alte banci si 2%+3eur in strainatate, inlocuire card 5 eur...
taifunu 0.2% pt. retragere atm bancpost, retragere alte banci 0.5%+2.5ron, retragere in afara tarii 1%+7ron, inlocuire card la expirare gratuit altfel 3 ron..
dupa cum se vede comisionele la taifun sunt mai putin de jumate din comioanele mastercardului brd si in plus e in lei convertibil in orice valuta...
DE CE ar alege un om normal la cap mastercardu' brd in locul taifunului?
(sper ca nu pt. asigurarea aia de 2 lei... ah, in plus nu stiti voi ce probleme mai sunt cu cardurile brd... ca de exemplu blocarea lor dupa o perioada de nefolosire si alte minuni)
eddymutu7
30th August 2007, 17:24
s-a tot repetat pe aici ca alea de la brd nu merg pe internet si s-a to repetat ca taifun de la bancpost merge... de ce tot vin unii cu pareri cretine, nu pot sa-mi dau seama...
si se tot repeta ca MASTERCARDURILE MERG,parerei cretine?pai sunt sustinute parerile astea cretine de fapte
una e ca NU MERG DELOC cardurile de la BRD,si alta e ca au comisioane mai mari fata de taifun.
vezi vreo diferenta?sau si asta e o parere cretina?
negotzel00
31st August 2007, 15:56
tocmai am adaugat un card mastercard flat de la otp bank. daca nici cu asta nu merge imi bag picioarele, imi iau jucariile si ma duc acasa 
astept expanded use number pe luni sa vedem ce zice
ar i aiurea faza cu ipurile mai ales ca multi au fibra si ip dinamic. de exemplu eu
Alex86
31st August 2007, 17:58
nu conteaza daca ai ip dinamic
am rds fiberlink ,folosesc paypal de vreo 2 luni si nu am probleme ...
stvluc
31st August 2007, 18:06
Ati primit careva dintre voi Telefon de la Paypal chiar in momentul blocarii contului???
Am facut o plata ptr un membership prin ei, am primit acces pe situl respectiv, dar in 10, minute primesc un telefon de la un tip (in engleza). Nu l-am inteles prea bine ce vroia asa ca i-am spus ca a gresit numarul. dupa ce ma uit pe mail vad ca am "Notification of Limited Account Access"
Our system detected unusual charges to a credit card linked to your PayPal
account.
Case ID Number: PP-330-346-906
For your protection, we have limited access to your account until
additional security measures can be completed. We apologize for any
inconvenience this may cause.
To review your account and some or all of the information that PayPal used
to make its decision to limit your account access, please visit the
Resolution Center. If, after reviewing your account information, you seek
further clarification regarding your account access, please contact PayPal
by visiting the Help Center and clicking "Contact Us".
We thank you for your prompt attention to this matter. Please understand
that this is a security measure intended to help protect you and your
account. We apologize for any inconvenience.
Sincerely,
PayPal Account Review Departmentl
Si in contul meu pe pagina paypal la "Resolution Center - Case Reversal Details"
PayPal is constantly monitoring site activity and reviewing transactions.
This payment has been selected for review and we have opened an investigation.
Ce m-a mirat e ca m-au sunat ei pe mine??? Ati fost sunati si voi in momentul blocari contului de operatorii paypal, sau a fost doar o coincidenta???
submit
31st August 2007, 18:09
De unde stii ca era Paypal? Mai degraba erau de la saitu ala.
stvluc
31st August 2007, 18:12
QUOTE(submit @ Aug 31 2007, 19:09)

De unde stii ca era Paypal? Mai degraba erau de la saitu ala.
Ptr ca numarul de mobil pe care m-a sunat era cel de pe contul paypal, iar pentru situl ala n-am trecut acel numar ci un altul.
mirwoona
2nd September 2007, 17:02
Salut, are cineva idee cum as putea sa intru din romania pe un cont de paypal facut pe o adresa de SUA? Am incercat de aici si au blocat contul, dar pana la urma l-au reactivat. Insa inca ma chinui cum sa fac sa intru din Ro fara sa mi-l mai blocheze. ceva servere de inchiriat? e cineva in aceeasi situatie?
negotzel00
3rd September 2007, 12:14
QUOTE(mirwoona @ Sep 2 2007, 18:02)

Salut, are cineva idee cum as putea sa intru din romania pe un cont de paypal facut pe o adresa de SUA? Am incercat de aici si au blocat contul, dar pana la urma l-au reactivat. Insa inca ma chinui cum sa fac sa intru din Ro fara sa mi-l mai blocheze. ceva servere de inchiriat? e cineva in aceeasi situatie?
eu am cont in sua de paypal dar nu a fost nici o problema ca sa intru pe el. din RO. moementan au scos toate cardurile de pe contul meu ...
eu sincer nu-i mai inteleg. daca nu mi-ar trebui pt ebay, mi-as baga picioarele in ei! sunt de tot rahatul!
juannn
3rd September 2007, 15:30
Ideea e simpla degeaba iti faci tu un cont paypal si dai adresa lu fratitu' din SUA daca bagi un card din .ro Sper sa-ti intre bine in cap si sa nu mai faci asemenea fraude ca in numarul de card este un group de cifre care ofera indicativul de tara
Asa ca daca mai faci smenuri din astea macar pune si tu un card emis in US.
mirwoona
3rd September 2007, 22:07
QUOTE(juannn @ Sep 3 2007, 16:30)

Ideea e simpla degeaba iti faci tu un cont paypal si dai adresa lu fratitu' din SUA daca bagi un card din .ro Sper sa-ti intre bine in cap si sa nu mai faci asemenea fraude ca in numarul de card este un group de cifre care ofera indicativul de tara

Asa ca daca mai faci smenuri din astea macar pune si tu un card emis in US.
eu am cont de SUA si card de SUA atasat contului si nu a fost prima data cand mi-a blocat contu. ideea e ca nu este doar pentru trimis bani, adik cumparat de pe ebay, ci si incasat. si probail de asta l-au blocat, caci am incercat sa transfer bani din contul de paypal pe card, ca sa pot sa-i scot aici in RO 
deci, idei ceva?
juannn
4th September 2007, 11:09
Decii... ti-ai dat singur raspunsul. Cea ce ai vrut tu sa faci este specificat clar de paypal ca este interzis pentu romania. Ar trebuie sa ne fie clar pentru toata lumea ca la ora actuala daca avem un cont legitim paypal in romania putem doar sa facem plati.
negotzel00
5th September 2007, 09:37
au pus cardurile inapoi dupa un simplu telefon, se pare ca a fost o verificare de securitate. ce frauda e daca cineva alimenteaza cardul in state , eu cumpar produse cu banii si ii dau banii la nevasta-sa? comision 0 la wu e 14%. asa ca aici e vorba de afacere nicidecum de frauda
intr-un final mi-am verificat si eu cardul pe paypal, mastercard flat dee la otp bank. internet banking aferent so... sunt foarte fericit
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.