Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

xnick

Roby - ia un card gol de la un amic sau bunic si reia operatiunile altfel, daca astepti pana ling aia toate faxurile ramai necumparat.
Oare cati or fi din Romania care isi fac acum conturi - cateva mii, cred - spre bucuria vamesilor...
Kidu
xnick, te ai trezit vorbind? care vamesi? am adus 15 pachete pana acum din toata lumea si am platit 1 leu pe la vami. Bine, e adevarat, nu am adus 20 de laptopuri intr un pachet;)

ralcr
cei de la paypal sunt intradevar capcauni. am trimis o factura pe care aveam numele inversat decat la paypal si mi-au spus ca nu este bun. s-a rezolvat dupa un mail in care le-am explicat asta.
xnick
QUOTE(Kidu @ Aug 21 2007, 10:20) *
xnick, te ai trezit vorbind? care vamesi? am adus 15 pachete pana acum din toata lumea si am platit 1 leu pe la vami. Bine, e adevarat, nu am adus 20 de laptopuri intr un pachet;)

Kidu, daca nu ma vamuiesc, iti fac o oda in 4 strofe; daca ma vamuiesc sau spaguiesc iti trimit chitanta sau poza spagarului.
roby69
Pina la urma le-am trimis un email in care le-am explicat situatia iar in schimb ei mi-au deblocat cardul,l-am adaugat din nou la contul PayPal si o iau de la capat-1,5 EUR-Expanded Use Number(codul)-3/4 zile asteptare-Expanded Use Enrollment Proces-si sper ca de data asta imi vor accepta codul.Daca nu reusesc nici acum,ma las pagubas.
eddymutu7
va rog,de unde pot trimit un fax catre cei de la eBay,acasa nu am,de la posta nu se poate,nici de la BT,nici de la BRD parca mie rusine sa mai merg sa intreb si de la buticurile de flori,daca m-ar poate ajuta cineva...
ciuly
daca tu vrei neaparat sa trimiti un fax te duci la un operator de telefonie fixa. de ex romtelecom ca exista in toate orasele.

Modelator
QUOTE(eddymutu7 @ Aug 23 2007, 11:04) *
va rog,de unde pot trimit un fax catre cei de la eBay,acasa nu am,de la posta nu se poate,nici de la BT,nici de la BRD parca mie rusine sa mai merg sa intreb si de la buticurile de flori,daca m-ar poate ajuta cineva...

MoneyBookers.com (vreo 0.13 EUR / pag)
e-fax.ro (au cartele prepay de 10 EUR)
fax2mail.ro (poti trimite cu 30 bani / pag)
negotzel00
eu am facut toate procedurile dar degeaba. cred ca am trimis faxuri de 200 RON pt vreo 3 carduri.
in mod sigur daca l-as avea pe vreunu de la paypal in fata l-as bate de se c*** pe el.
si pe langa asta i-as baga pe gat extrasurile de cont.
biggrin.gif

roby69

QUOTE(negotzel00 @ Aug 23 2007, 11:56) *
eu am facut toate procedurile dar degeaba. cred ca am trimis faxuri de 200 RON pt vreo 3 carduri.
in mod sigur daca l-as avea pe vreunu de la paypal in fata l-as bate de se c*** pe el.
si pe langa asta i-as baga pe gat extrasurile de cont.
biggrin.gif

Trimite un email la adresa " webform@intl.paypal.com" explicindu-le situatia(in lb. engleza) si intr-un fel sau altul te vor ajuta.Mie mi-au deblocat cardul si acum incerc din nou cu Expanded Use Enrollment Process,poate de data asta ii dau de capat.
Fueled
Am card Visa Clasic USD de la BRD. Am o problema cu procedura "Expanded Use", imi da eroare dupa ce dau click pe "Get Number!". Eroarea:

"We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."

Informatiile din profil sunt corecte. Pe card sunt insa numai 9$, ar putea fi asta problema?
don_dannielo
Nu, problema e de la Visele de la BRD. Nu merg pe net.
roby69
Pe linga faptul ca suntem romani,sistemul nostru bancar ne baga bete'n roata urmarindu-si doar interesele proprii nu si pe ale noastre.De ce unui spaniol, care nu a cumparat niciodata de pe Ebay si nu a platit prin sistemul PayPal, la prima achizitie de pe Ebay si plata prin PayPal i se activeaza automat contul PayPal si cardul este acceptat din start?Despre toate astea este instiintat printr-o serie de emailuri succesive de la PayPal,Ebay si banca iar tranzactia a decurs fara probleme in cca.5 minute.Toate astea sunt posibile pentru ca bancile isi dau interesul pe cind la noi ii intereseaza doar cistigurile mari cu efort minim.Dar sunt convins ca in scurt timp vor fi obligati sa se alinieze cu bancile UE altfel vor da chixul.
Fueled
Parca nu imi vine a crede ca e de la BRD. Le-am trimis un mesaj. Am neaparat nevoie de serviciile paypal - este unul dintre motivele principale pentru care mi-am facut cardul. Abia astept sa vad ce raspuns primesc (sper sa primesc raspuns).

Trimisesem inainte de asta si celor de la paypal un mail dar se pare ca nu am trimis unde trebuia fiindca am primit un raspuns automat, iesit din contextul intrebarii. Oricum, nu cred ca pot ei sa rezolve daca brd-ul nu-si face treaba.

EDIT: "Nu, problema e de la Visele de la BRD. Nu merg pe net." Ei, nu-i chiar asa. Daca nu merg pe paypal, asta nu inseamna ca "nu merg" pe tot internet, paypal e doar una din companiile de genul asta.
don_dannielo
QUOTE(Fueled @ Aug 23 2007, 23:45) *
Parca nu imi vine a crede ca e de la BRD. Le-am trimis un mesaj. Am neaparat nevoie de serviciile paypal - este unul dintre motivele principale pentru care mi-am facut cardul. Abia astept sa vad ce raspuns primesc (sper sa primesc raspuns).

Trimisesem inainte de asta si celor de la paypal un mail dar se pare ca nu am trimis unde trebuia fiindca am primit un raspuns automat, iesit din contextul intrebarii. Oricum, nu cred ca pot ei sa rezolve daca brd-ul nu-si face treaba.

EDIT: "Nu, problema e de la Visele de la BRD. Nu merg pe net." Ei, nu-i chiar asa. Daca nu merg pe paypal, asta nu inseamna ca "nu merg" pe tot internet, paypal e doar una din companiile de genul asta.

Iti vine, nu-ti vine a crede, dar ai incercat sa platesti in alta parte si ti-a mers? Dura mai putin sa cumperi un mp3 de 1$ decat sa scrii postul asta.

Read: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=134740

Eu m-as reorienta spre alt card sau alta banca.
Fueled
Da, am citit si m-am convins. Este de-a dreptul revoltator.

Atunci cand functionara BRD m-a intrebat la ce voi folosi cardul, i-am raspuns ca pentru "tranzactii pe internet". De ce nu m-a instiintat ca n-o sa mearga ?! Poate nu stia. (?!)
eddymutu7
fueled pe mine m-au instiintat,si folosesc pt paypal un MASTERCARD in EUR de la brd,e ok,doar cu faxu a fost ceva mai greu,pana la urma am platit 10 Ron/pagina
cei de la ebay nu primesc faxuri cu detalii,din motive de securitate.
eddymutu7
This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer.

castigasem o licitatie si nu mai stiam cat am in cont,e posibil sa fi avut cu 4-5 unitati mai putin,asta sa fie cauza sau mi-o fi blocat desteptii astia cardul?
negotzel00
QUOTE(roby69 @ Aug 23 2007, 14:45) *
Trimite un email la adresa " webform@intl.paypal.com" explicindu-le situatia(in lb. engleza) si intr-un fel sau altul te vor ajuta.Mie mi-au deblocat cardul si acum incerc din nou cu Expanded Use Enrollment Process,poate de data asta ii dau de capat.

been there done that. degeaba. mi-au blocat cardul inca odata. is de-a dreptul idioti
a incercat cineva cu un card otp mastercard flat?
ca acum mi-am facut... mai o speranta
gtk
mai frate, a innebunit lumea asta... desi se stie destul de bine ca taifun de la bancpost e un card de mult acceptat peste tot pe internet & la dracu, care in plus e si destul de ieftin, vad o multime de lume care tot incearca tot felul de kkt-uri de carduri de la te miri ce banci...si culmea, daca vad ca nu merge unul de banca x de kkt, incearca la alte banci y si z de kkt, adesea carduri mai scumpe si mai proaste - evident ignorand complet taifunul... pls, nu veniti cu "la bancpost e birocratie, e prosti, e etc."... argumentul asta nu prea are baza..
Fueled
Cardurile de credit de la Bancpost functioneaza asemanator cu cardurile de debit Bancpost (ex Taifun) presupun, asa e?
Borknaghar
Este adevarat ca un cont paypal nu trebuie accesat decat de la aceeasi adresa de ip, si ca ti se blocheaza daca il accesezi de la un alt calculator , sau chiar de la acelasi calculator dar schimbi providerul ?
M-ar interesa daca imi pun click net o sa am probleme din acest punct de vedere? momentan am internet pe LAN
Kidu
nu e adevarat, am intrat de pe 3-4 calculatoare diferite si functioneaza fara probleme. Cred ca e important sa treci de faza de inregistrare si verificare de pe acelasi IP.
don_dannielo
QUOTE(Borknaghar @ Aug 27 2007, 13:52) *
Este adevarat ca un cont paypal nu trebuie accesat decat de la aceeasi adresa de ip, si ca ti se blocheaza daca il accesezi de la un alt calculator , sau chiar de la acelasi calculator dar schimbi providerul ?
M-ar interesa daca imi pun click net o sa am probleme din acest punct de vedere? momentan am internet pe LAN

Mie mi s-a intamplat. Cand am facut prima plata, am facut-o de pe alt ip decat de la inregistrare, si mi-a fost limitat. Am trimis prin fax ce au cerut pentru verificare si s-a rezolvat.

Apoi n-au mai fost probleme.
yana_gianina
Eu am card de la BCR, Maestro. Il pot folosi pe Paypal?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.