Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

Kidu

dar banii iti intra in contul de paypal daca iti sunt trimisi? Ca daca vin, inseamna ca pot sa platesc din cont mai departe, si tot e o treaba buna...
nano_thrust
Da ma da dar nu putem primi!!! mad2.gif

Kidu
curios e ca azi am pus la vanzare un obiect pe ebay, linkat catre contul meu de paypal, ca sa fac plata si m a lasat. teoretic daca e unu nebun sa dea cardu de banii pe inelu meu imi intra in cont biggrin.gif

Care are chef sa faca un experiment? Pun la vanzare un obiect de 10 $, sa il cumpere cu contul lui de paypal, sa vedem daca intra ca sold in contul meu, si mai important, daca pot sa ii folosesc eu mai departe ptr alte plati. Desigur, ii fac refund pentru cei 10 $ dupa experiment sau ii trimit in cont de moneybookers, ceva.... cadem noi de acord. Astept pm.
anarchy007
cine ma ajuta shi pe mine sa imi fac cont pe paypal pt ca vreau sa cumpar de pe ebay tongue.gif Ce inseamna atunci cans scrie la unele produse de pe ebay "Buy it now" , iar la atlele nu?
Alex_Dum
buy it now, e suma pentru care poti cumpara direct fara licitatie, iei direct produsul fara sa mai licitezi.
don_dannielo
QUOTE(Kidu @ Aug 13 2007, 16:08) *
curios e ca azi am pus la vanzare un obiect pe ebay, linkat catre contul meu de paypal, ca sa fac plata si m a lasat. teoretic daca e unu nebun sa dea cardu de banii pe inelu meu imi intra in cont biggrin.gif

Care are chef sa faca un experiment? Pun la vanzare un obiect de 10 $, sa il cumpere cu contul lui de paypal, sa vedem daca intra ca sold in contul meu, si mai important, daca pot sa ii folosesc eu mai departe ptr alte plati. Desigur, ii fac refund pentru cei 10 $ dupa experiment sau ii trimit in cont de moneybookers, ceva.... cadem noi de acord. Astept pm.

Test complete, n-a mers. confusedsmiley.png
Asta e, mai asteptam cateva luni.

Daca ebay si paypal tot sunt aceeasi companie, puteau si ei sa nu te lase sa bagi paypal la plata, ma gandesc.
Kidu
poate nu vezi ca am si logi cu oaypal preferred si paypal verify biggrin.gif idiots

florinn
Am testat si eu putin, si desi te lasa sa iti faci cont la paypal si din Romania,
si te lasa si sa comercializezi produse online,

inca nu poate plati nimeni cu cardul, fiindca le da tot felul de erori.

Poate acuma lucra la implementarea serviciului in RO.
don_dannielo
QUOTE(florinn @ Aug 14 2007, 15:23) *

Da, vezi post #322
Tzucky

Am deschis un cont paypal de curand.
Am cateva carduri pe mana, astfel ca mi-am permis experimente pentru a deveni "verificat"

rezultate:

1. Nu toate cardurile internationale sunt acceptate de paypal. Din cate am inteles din discutiile cu dep. Carduri de la diverse banci (care in mare nu au prea auzit de PP), autoritatea romana care gestioneaza cardurile este Romcard, care dupa un algoritm inca nestiut de mine autorizeaza pentru tranzactii internationala numai anumite carduri.
2. Cardurile embosate (cu litere iesite in relief) au mult mai mare succes fata de cele normale. In consecinta, singurul card pe care am reusit sa il inregistrez este un Visa Classic de la Unicredit-Tiriac.
3. Cardul embosat nu e o garantie ca el va fi acceptat. In aceasta situatie se afla un Mastercard Credit de la aceeasi UC-Tiriac.
4. Conform celor de la Romcard, sanse mai mari pentru acceptarea cardurilor - de orice fel - in tranzactii internationale (inclusivPP) este inrolarea in sistemul 3D secure. Am demarat procedura (f. complicata, si care conduce cu pasi repezi spre o renuntare la serviciile BRD) de inrolare pentru un Visa Electron - BRD, initial neaccceptat de paypal. Am fost placut surprins ca baiatul de la Romcard cu care am vorbitstia exact cu ce se consuma PP smile.gif
5. Visa Classic este un card universal valabil worldwide in mediul electronic, POS, ATM, etc. Un alt exemplu - mastercard Mass, variantele Gold de la MC si Visa, etc. Pentru eliberarea unui card valabil oriunde, oricand, aveti nevoie de cerere in mod expres la banca. Nu va asteptati sa vi se elibereze un astfel de card la deschiderea de cont. Va recomand cu caldura un astfel de card, personal nu am avuut nici o restrictie, nicaieri. nici online nici la cumparare "live". Costurile de emitere sunt modice.

Have fun!
pisoiu2
Am cont la paypal de ceva timp, insa abea acum l-am folosit prima oara. Am cumparat ceva din GB si am platit cu paypal. A mers, banii au fost debitati de pe card. Dar surpriza, dupa ce vanzatorul a primit banii, mi i-a returnat pe motiv ca Romania nu e acoperita de asigurarea lui de paypal (nu stiu exact ce e asta). Din punctul lui de vedere e simplu, e un vanzator care lucreaza mult cu paypal, si daca se dovedeste ca un client a platit cu un card furat, ii blocheaza contul si toti banii din el. Asa ca nu risca, iar necazurile noastre nu se termina inca.

/pisoiu
Alex86
QUOTE(florinn @ Aug 14 2007, 15:23) *
Am testat si eu putin, si desi te lasa sa iti faci cont la paypal si din Romania,
si te lasa si sa comercializezi produse online,

inca nu poate plati nimeni cu cardul, fiindca le da tot felul de erori.

ba merge (si sigur nu doar mie),am cumparat acum o luna cateva chestii de pe ebay
am ING Visa Electron,merge foarte bine
problemele apar in principal din cauza bancilor
don_dannielo
QUOTE(Tzucky @ Aug 14 2007, 23:26) *
Am deschis un cont paypal de curand.
Am cateva carduri pe mana, astfel ca mi-am permis experimente pentru a deveni "verificat"

rezultate:

1. Nu toate cardurile internationale sunt acceptate de paypal. Din cate am inteles din discutiile cu dep. Carduri de la diverse banci (care in mare nu au prea auzit de PP), autoritatea romana care gestioneaza cardurile este Romcard, care dupa un algoritm inca nestiut de mine autorizeaza pentru tranzactii internationala numai anumite carduri.
2. Cardurile embosate (cu litere iesite in relief) au mult mai mare succes fata de cele normale. In consecinta, singurul card pe care am reusit sa il inregistrez este un Visa Classic de la Unicredit-Tiriac.
3. Cardul embosat nu e o garantie ca el va fi acceptat. In aceasta situatie se afla un Mastercard Credit de la aceeasi UC-Tiriac.
4. Conform celor de la Romcard, sanse mai mari pentru acceptarea cardurilor - de orice fel - in tranzactii internationale (inclusivPP) este inrolarea in sistemul 3D secure. Am demarat procedura (f. complicata, si care conduce cu pasi repezi spre o renuntare la serviciile BRD) de inrolare pentru un Visa Electron - BRD, initial neaccceptat de paypal. Am fost placut surprins ca baiatul de la Romcard cu care am vorbitstia exact cu ce se consuma PP smile.gif
5. Visa Classic este un card universal valabil worldwide in mediul electronic, POS, ATM, etc. Un alt exemplu - mastercard Mass, variantele Gold de la MC si Visa, etc. Pentru eliberarea unui card valabil oriunde, oricand, aveti nevoie de cerere in mod expres la banca. Nu va asteptati sa vi se elibereze un astfel de card la deschiderea de cont. Va recomand cu caldura un astfel de card, personal nu am avuut nici o restrictie, nicaieri. nici online nici la cumparare "live". Costurile de emitere sunt modice.

Have fun!

Romcard nu este nici o autoritate, e un S.A. la care sunt actionari vreo 3-4 banci, si tocmai la alea vad ca ai nenorocul sa fii client.

Eu am la Paypal carduri de la Bancpost, ING si Raiffeisen, si nu e nevoie de nici un romcard sau 3dsecure ca paypal sa ma debiteze.
gabip
QUOTE(Alex86 @ Aug 14 2007, 23:59) *
ba merge (si sigur nu doar mie),am cumparat acum o luna cateva chestii de pe ebay
am ING Visa Electron,merge foarte bine
problemele apar in principal din cauza bancilor

Si eu am de la ING (dar Master Card) si a mers fara nicio problema. Mai mult, avand si HomeBank, dupa crearea contului, in 5 minute am trecut si la status "verified". Singura chestie e ca, fiind card de debit, trebuie sa am grija sa-l alimentez cu suficienti bani cat sa acopere tranzactia (iar in prima faza, macar 10 RON, pt cei aprox 2E pe care-i retin cei de la paypal).
don_dannielo
Interesant e ca desi nu poti primi bani in mod clasic, un refund il poti primi.
La o plata de $400 am luat $30 inapoi refund, si banii au intrat pe card la vreo 3 zile dupa notificarea paypal din mail.
Kidu
dap, refunduri am avut si eu...se intorc direct pe card.
xnick
Mi-a acceptat card de la CARPATICA.
roby69
salut!am si eu o nelamurire.in 24 iul mi-am deschis cont PayPal cu card VISA Virtuon de la BCR,mi-au retras din cont cei 1,5 Euro,am gasit pe extrasul de cont Expanded Use Number(...XXXXPAYPAL--*EXPUSE...) dar cind l-am introdus in Expanded Use Enrollment Process mi-a dat cod invalid.am mai incercat odata-tot invalid dar mi-a anulat si cardul.de atunci(30 iul) tot trimit fax cu acel cover sheet cu coduri de bara si documentele cerute(6 Faxuri in total) dar nu am primit nici confrmare cum ca au primit faxul,nici ca s-a rezolvat sau nu problema.daca incerc sa adaug din nou cardul,imi spune ca "This credit card is disabled for entry into the PayPal website...".nu mai stiu ce sa fac,aveti vreo idee sau sugestie despre ce sa fac in continuare?
Kidu
ii suni
roby69
un numar de telefon?limba engleza?
partyman
si eu am primit un mesaj ca trebuie sa-mi "restore account"...
xnick
QUOTE(roby69 @ Aug 18 2007, 12:01) *
salut!am si eu o nelamurire.in 24 iul mi-am deschis cont PayPal cu card VISA Virtuon de la BCR,mi-au retras din cont cei 1,5 Euro,am gasit pe extrasul de cont Expanded Use Number(...XXXXPAYPAL--*EXPUSE...) dar cind l-am introdus in Expanded Use Enrollment Process mi-a dat cod invalid.am mai incercat odata-tot invalid dar mi-a anulat si cardul.de atunci(30 iul) tot trimit fax cu acel cover sheet cu coduri de bara si documentele cerute(6 Faxuri in total) dar nu am primit nici confrmare cum ca au primit faxul,nici ca s-a rezolvat sau nu problema.daca incerc sa adaug din nou cardul,imi spune ca "This credit card is disabled for entry into the PayPal website...".nu mai stiu ce sa fac,aveti vreo idee sau sugestie despre ce sa fac in continuare?

AI facut toate operatiile de pe ACELASI PC (cu acelasi IP)?
Ce tip de antivirus/antispy/firewall folosesti?
Ai ceva infectii cunoscute?

Eu mi-am facut un card nou numai pentru paypal. Inca nu am codul pentru Expanded... dar ma pregatesc de orice...
roby69
QUOTE(xnick @ Aug 18 2007, 14:04) *
AI facut toate operatiile de pe ACELASI PC (cu acelasi IP)?
Ce tip de antivirus/antispy/firewall folosesti?
Ai ceva infectii cunoscute?

Eu mi-am facut un card nou numai pentru paypal. Inca nu am codul pentru Expanded... dar ma pregatesc de orice...

da,acelasi PC personal,XP Professional SP2 cu licenta si actualizat la zi,acelasi IP,antivirus TrendMicroPC-cillinInternetSecurity2007,calculatorul scanat cu mai multe programe antivirus online si fara infectii,dar toate acestea nu au nici o legatura cu problema mea.faxul cu care am trimis cover sheet-ul si documentele este tot personal si am confirmarea faxului cum ca faxul a fost trimis cu succes dar in schimb cei de la PayPal nu mi-au trimis email de confirmare al faxului (6 la numar) si nici cardul nu a fost deblocat(primul fax l-am trimis in 30 iul.).sunt nedumerit de lipsa de profesionalism al celor de la PayPal si efectiv nu stiu cum sa ii dau de capat.problema e ca am cumparat un produs de pe ebay si respectivul ma tot preseaza sa platesc(nu accepta doar PayPal),eu il tot amin cu problema PayPal dar nu stiu pina cind pot iar pe partea cealalta am nevoie de produsul cumparat acum,nu cind se va trezi cineva de la PayPal sa-mi verifice documentele si sa binevoiasca a-mi debloca cardul.
don_dannielo
Pe numele si adresa cui?
revoll
QUOTE(Al3xxino @ Aug 19 2007, 23:56) *
daca vreti cont paypal bun cu care puteti sa primiti sau sa trimiteti bani contactati-ma pe idul alex_boy_1600 !!si va ajut sa faceti unu

hai mars acasa; poate vrei sa-ti dam si seria de card si ccv-ul ca sa ne "ajuti"..sa ramanem fara bani
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.