Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

stracer

Pheew ! Dupa 12 pagini citite am inteles si eu cate ceva despre cum e cu Paypal in Romania. Multumesc tuturor celor care au impartasit din propria experienta postand aici. thumbup.gif
Seinfeld
Azi am facut si eu cont paypal...astept sa-mi apara pe Raiffeisen Online codul de validare. Tot nu sunt lamurit, pana la urma o sa putem primi si bani ?

In alta ordine de idei, am reusit sa-mi platesc un account PRO la Flickr.com fara Paypal (pentru ca nu accepta paypal)...am fost ff surprins ca a mers, parca trebuia 3DSecure enrollment ca sa pot face plati online ? Banii sunt luati din cont (verificat online).. pe Flickr imi apare ca sunt "PRO" deci e totul in regula.

Btw ... am facut si primul purchase cu paypal,un domain la GoDaddy.com, a mers instant...

Modelator
QUOTE(investesc @ Jul 26 2007, 22:18) *
Pffff....tu crezi ca numai Românii "face combinatii pe ibei " ?....citesc forumul de la Ebay zilnic si sa vezi tepari nemti acolo....

Hai, mai lasa-ma cu teoria conpiratiei mondiale impotriva romanilor. Daca 1.000 de nemti trag tepe de $100.000 /luna in timp ce alti 100.000 cumpara pe bune de $1.000.000, nu este acelasi lucru cu 50 de romani care trag tepe de $5.000 / luna si alti 10 care cumpara de $1.000. Si nici n-as baga mana in foc ca printre teparii nemti nu sunt chiar niste grupuri de est europeni.

Ce-i enervant la PayPal este ca nu iti cer tot ce au ei nevoie din prima. Sa stii ca ai rezolvat o chestie si gata... nuuuu, ei iti cer cand iti faci contul, apoi la prima plata (pe care nici nu te lasa sa o termini) si cine stie cand le mai trece prin cap sa-ti mai solicite ceva. ohmy.gif
investesc
QUOTE(Modelator @ Jul 27 2007, 07:59) *

Hai, mai lasa-ma cu teoria conpiratiei mondiale impotriva romanilor. Daca 1.000 de nemti trag tepe de $100.000 /luna in timp ce alti 100.000 cumpara pe bune de $1.000.000, nu este acelasi lucru cu 50 de romani care trag tepe de $5.000 / luna si alti 10 care cumpara de $1.000. Si nici n-as baga mana in foc ca printre teparii nemti nu sunt chiar niste grupuri de est europeni.

Nu am chef de contraziceri sau de alte alea.....poate tu stii mai bine decat mine care vand si cumpar pe Ebay.de , de vre'o 7 ani
Daca intelegi germana intra si tu de curiozitate pe forumul de la ebay.de si ai sa vezi acolo cate tepe dau NEMTII....nu est europenii.
Seinfeld
Intrebarea care si-o pune un serviciu online ca Paypal say Ebay nu este "Care fura mai mult" ci "Care este raportul intre cei care fura si cei de pe care scoatem venituri pe o anumita tara?".

Ca sa fiu mai explicit: Dupa cum zice si "Modelator", Germania poa' sa fure de $1,000,000 pe luna daca E-Bay scoate profit de $100,000,000 de pe utilizatorii germani, lucru care nu se aplica la noi, drept urmare, d'aia n-avem ebay.ro, suntem prea mici, n-avem bani (putere de cumparare) si pe deasupra mai suntem si hoti...

In romania comertul electronic e mort si pe langa ca e mort e infestat de mici jigodii care se cred hackeri pentru ca au reusit sa prosteasca nu-stiu-ce american credul.
investesc
QUOTE(Seinfeld @ Jul 27 2007, 14:15) *
Intrebarea care si-o pune un serviciu online ca Paypal say Ebay nu este "Care fura mai mult" ci "Care este raportul intre cei care fura si cei de pe care scoatem venituri pe o anumita tara?".

Ca sa fiu mai explicit: Dupa cum zice si "Modelator", Germania poa' sa fure de $1,000,000 pe luna daca E-Bay scoate profit de $100,000,000 de pe utilizatorii germani, lucru care nu se aplica la noi, drept urmare, d'aia n-avem ebay.ro, suntem prea mici, n-avem bani (putere de cumparare) si pe deasupra mai suntem si hoti...

In romania comertul electronic e mort si pe langa ca e mort e infestat de mici jigodii care se cred hackeri pentru ca au reusit sa prosteasca nu-stiu-ce american credul.

Comertul online la noi este in continua crestere...dar din cauza acelor mici xxx sunt foarte multi oameni care sunt reticenti in ceea ce priveste cumparaturile de pe net una pentru ca'si pot lua teapa adica sa nu i se trimita produsul respectiv...a 2'a ca pot lua teapa platind un produs original...si primesc un produs contrafacut...exemplu...sit'u de licitatii de la noi..nu dau nume ca sa nu fac reclama...pai cum e posibil sa vinzi atatea FAKE'uri ?!...si ce'l mai bun exemplu de cat de tolerata este vanzarea produselor contrafacute este rubrica de BURSA de pe acest Forum...ma intreb oare de ce este admis asa ceva
Blade
m-am inregistrat cu un card de credit mastercard de la raiffeisen.
totul a decurs f. bine. am primit codul, sunt verified, am cumparat ceva.
acum vreau sa ma inregistrez cu un card de debit mastercard de la brd. sa speram ca totul o sa decurga la fel de bine biggrin.gif

juannn
QUOTE(ciuly @ Jul 26 2007, 20:50) *
pai normal ca nu apare. aia apare doar cand ai probleme.

Pina la urma am lasat orgoliul la o parte sad.gif si le-am trimis o copie dupa o factura iar dupa circa 3 ore primesc urmatorul mesaj pe mail:

Our review is complete and we have restored your account.

We appreciate your patience and thank you for your help in making PayPal the safest and most trusted online payment solution.

Sincerely,
PayPal

Totusi nu inteleg de ce la unii le cere copie dupa Utility build iar la unii merge dupa ce au introdus numai codul de verificare.
sinv
QUOTE(ciuly @ Jul 26 2007, 00:06) *
nu va mai cacati atata in sus. e chiar asa greu sa le trimiteti poze dupa actele ce le cer?

ciuly, pe langa limbajul pt care ar trebui sa fii banat, vad ca accepti extrem de usor sa le oferi totul pe tava celor care
vor face fraude in viitor folosindu-te de datele tale personale si copiile scanate ale actelor tale.

Ai auzit despre identitity thiefs ? Stii ca sunt responsabili pt furturi de peste 4.5 miliarde de dolari doar anul acesta ?

Tu le dai totul pe tava, practic ceri sa fii furat
don_dannielo

Cine sa-ti fure identitatea, paypal?
Modelator
QUOTE(sinv @ Aug 7 2007, 14:00) *
Ai auzit despre identitity thiefs ? Stii ca sunt responsabili pt furturi de peste 4.5 miliarde de dolari doar anul acesta ?

Nu crezi ca esti oleaca paranoic? Furtul de identitate are loc mai ales in SUA si UK deoarece cetatenii respectivelor state NU AU carti nationale de identitate. Tu crezi ca daca am gasit un buletin pe strada pot sa ma duc la o banca si sa iau un credit de $10000?

(nu-mi zi ca pana acum n-ai observat, macar din filme, ca americanii folosesc permisul de conducere pentru a demonstra intr-un bar ca au o anumita varsta in caz ca sunt dubii)
ciuly
uuuuuu. banat zici? pt ce? ca folosesc termeni din dex? get e life. vrei sa vezi limbaj trivial demn de banare? fa o vizita prin poiana lui iocan si apoi mai vorbim (apropo, nu stiu cum sa iti explic, dar nu banezi un om doar pentru ca intr-unul din cele peste 9000 de post-uri a mentionat de o cacare (ma rog, poate am mai mentionat de cate ori pe undeva). daca ar fi dupa tine, probabil peste 70% din utilizatorii acestui forum ar fi banati).

cat despre furtul de identitate (da, culmea, avem si in romaneste termen pt asa ceva. dar cum te simti ofensat de un termen uzual din dex, nu ma mir ca ai probleme in utilizarea limbii romane. probabil trebuia sa spun si eu don't shit yourselves. atunci era mai ok, asa-i?). ma rog, revenind, legat de furtul de identitate, daca tot te dai asa rotund ca stii asa multe, iti reamintesc cateva chestii general cunoscute:
- daca xulescu vrea sa fure o identitate, nu va plati cu bani grei o firma precum paypal (acuma presupun ca paypal sau unii angajati ar vinde aceste informatii) ci va face rost de informatiile respective de capul lui. nu de alta, dar de ex daca apeleaza la un 3rd party, sunt sanse mari sa fie dat in gat cand il prinde pe acel intermediar, ori nici un hot nu vrea asta. nemaivorbind ca trebuie sa fii ori foarte bine informat, ori foarte prost sa crezi ca yulescu de la paypl iti vinde niste informatii, si defapt nu e un flagrant
- si in plus, de ce sa plateasca la cineva cand e al naibi de usor sa gasesti informatiile de genu in gunoi, urmarind postasul si spargand casutele postale unde vede ca pune plicuri de la banca de ex sau una din cele mai utilizate metode: scrii tu cateva foi, cica de la banca x, cu nu stiu ce oferta promotionala gratis de facut card de credit si ai acolo formular original, dar modifici adresa unde trebuie sa trimita omul formularul la un po box (!sic) si brusc am toate datele necesare ca sa imi fac un card de credit pe numele lui si mai stiu eu ce alte acte false am nevoie. si cate alte metode nu mai sunt.
si as putea sa mai adaug cateva chestii dar nu prea are rost. e dreptul tau sa fi paranoic. asa cum le trimit copii scanate dupa actele tale si esti paranoic sadea ca vai domle iti fura aia identitatea, la fel, cand faci o comanda prin cartea de credit, le dai toate informatiile de care au nevoie pt a procesa plata (adresa, datele de pe card, la unele site-uri chiar si codul de verificare), si deci, paranoic sadea fiind, stii ca ei vor folosi acele informatii ca sa cumpere la randul lor de pe cardul tau. si uite asa, nu folosesti cardul de credit pt cumparaturile online...
omule, trezeste-te. paranoia extrema nu e sanatoasa. ai un cap pe umeri care in general e bine sa il folosesi si la altceva decat sa nu iti ploua in gat. deci foloseste-ti logica aia pe care sunt sigur ca o ai, si da-ti seama ca daca chiar vrea cineva sa iti foloseasca informatiile in mod fraudulos, o poate face folosind absolut orice informatie le dai si mai mult, o poate face si fara sa te fi intalnit direct sau indirect cu omul respectiv si mai mult, fara ca tu sa ai habar. stii tu sigur ca cineva nu ti-a furat deja identitatea de x ani si ca cine stie ce afaceri invarte pe numele tau? esti tu sigur de lucrul asta? ce faci daca iti pierzi un act? iti dai seama ca cineva il va gasi si iti va folosi actele IN ORIGINAL (nu copie xerox, scan, poza digitala, in sfarsit, nu falsuri ci originalul). iti va fura identitatea cu acte originale nu facaturi. iti dai seama????
si nu-mi spune ca nu ai auzit la tv cazuri de buletine/pasapoarte pierdute/furate, declarate la politie, si care dupa 3-5-7 ani au reaparut, folosite pt trecerea frauduloasa a granitei, pentru trafic de persoane, etc, etc, etc. doar anul asta am vazut cel putin 2 reportaje de genul asta (si am impresia ca ambele au fost trafic de copii). si asta la noi in romania.
eu zic sa iti duci toate actele la banca si sa ti le pui intr-o cutie de valori. desi inca nu s-au auzit la noi asa dese jafuri bancare, ma gandesc ca poate nici acolo nu is prea in siguranta. stii ce? mai bine arde-le. asa sigur nu o sa poata nimeni sa puna mana pe documentele si informatiile tale personale si sa iti fure identitatea sau sa le foloseasca in scopuri mai mult sau mai putin ilicite.

------
lasand sarcasmul la o parte, te doare mintea cand ii vezi/citesti/auzi pe unii.

(stau si ma gandesc daca nu as fi facut munca de lamurire degeaba pe threadul asta, oare cate linii de cod as fi scris (sau ce alta munca utila as fi putut face)? huh.gif dar poate si bataliile cu morile de vant au farmecul lor...)
dni
QUOTE(Modelator @ Aug 7 2007, 07:41) *
Nu crezi ca esti oleaca paranoic? Furtul de identitate are loc mai ales in SUA si UK deoarece cetatenii respectivelor state NU AU carti nationale de identitate. Tu crezi ca daca am gasit un buletin pe strada pot sa ma duc la o banca si sa iau un credit de $10000?

(nu-mi zi ca pana acum n-ai observat, macar din filme, ca americanii folosesc permisul de conducere pentru a demonstra intr-un bar ca au o anumita varsta in caz ca sunt dubii)

...in statele unite permisul de conducere are rol de "card national de identitate"; cei care nu au permis, lucru rar, primesc un id card; de asemenea pasaportul are rol de "card national de identitate"; nici o banca din statele unite nu-ti da credit doar cu un card de identitate; de asemenea trebuie sa ai si social security number care nu este trecut pe nici un id.
PsYcloNe
Sunt sigur ca daca si neamtul ar fi avut aceleas conditii nu s-ar agita atat cum faceti voi. Problema e lenea din voi, ca nu puteti scana niste documente si sa faceti un upload simplu. Mie mi-a venit deodata sa imi fac contul, mi-am luat codul de la banca, am luat ce aveam la indemana prin casa, am scanat, am uploadat imaginile si a 2-a zi am avut contul deschis. Dar asa suntem noi, trebuie sa fim cat mai comozi
Crysper
auziti mai fratilor, am cont de paypal cu card neverificat (tre sa fac altu :| ) ... pot primi bani de la alt cont de paypal dupa care sa fac cumparaturi onlne daca nu e verifficat cardul? sau nici nu pot primii banii aia?
ciuly
momentan inca nu putem primi bani pe paypal romanesc (si nu numai). cica mai din toamna: http://forum.softpedia.com/index.php?s=&am...t&p=3134917
Crysper
prostie... sper sa i dea drumul odata...
TupaC
Dear xxxx,

As part of our security measures, we regularly screen activity in the PayPal system. We recently contacted you after noticing an issue on your account.We requested information from you for the following reason:

Our system requires further account verification.

Case ID Number: PP-000-000-000

This is a second reminder to log in to PayPal as soon as possible. Once you log in, you will be provided with steps to restore your account access.

Be sure to log in securely by opening a new browser window and typing the PayPal URL. Once you log in, you will be provided with steps to restore your account access. We appreciate your understanding as we work to ensure account safety.

In accordance with PayPal's User Agreement, your account access will remain limited until the issue has been resolved. Unfortunately, if access to your account remains limited for an extended period of time, it may result in further limitations or eventual account closure. We encourage you to log in to your PayPal account as soon as possible to help avoid this.

To review your account and some or all of the information that PayPal used to make its decision to limit your account access, please visit the Resolution Center. If, after reviewing your account information, you seek further clarification regarding your account access, please contact PayPal by visiting the Help Center and clicking "Contact Us".

We thank you for your prompt attention to this matter. Please understand that this is a security measure intended to help protect you and your account. We apologize for any inconvenience.

Sincerely,
PayPal Account Review Department

----------------------------------------------------------------
Copyright ? 1999-2007 PayPal. All rights reserved.

PayPal Email ID PP638

Imi zice si mie cineva ce trebuie sa fac exact sincer sa fiu nu stiu prea bine engleza si nu inteleg tot ce scrie mai sus.

Multumesc.
Modelator
Tre sa mergi la situl PayPal si sa te loghezi in cont. O sa ai acolo explicat ce trebuie sa faci in continuare.
negotzel00
[quote name='PsYcloNe' date='Aug 7 2007, 19:52' post='3202345'`
Sunt sigur ca daca si neamtul ar fi avut aceleas conditii nu s-ar agita atat cum faceti voi. Problema e lenea din voi, ca nu puteti scana niste documente si sa faceti un upload simplu. Mie mi-a venit deodata sa imi fac contul, mi-am luat codul de la banca, am luat ce aveam la indemana prin casa, am scanat, am uploadat imaginile si a 2-a zi am avut contul deschis. Dar asa suntem noi, trebuie sa fim cat mai comozi
[/quote]

haide ca ma enervez. am trimis fax in statele unite de 2 ori cu toate datele necesare. cardul e anulat pe ebay si paypal si acum. 50 RON numai faxurile. e o tampenie ordinara.
TupaC
Unde masa in c^r e numarul ala de fax pe pagina paypal ?!
PsYcloNe
QUOTE(negotzel00 @ Aug 10 2007, 10:47) *
[quote name='PsYcloNe' date='Aug 7 2007, 19:52' post='3202345'`
haide ca ma enervez. am trimis fax in statele unite de 2 ori cu toate datele necesare. cardul e anulat pe ebay si paypal si acum. 50 RON numai faxurile. e o tampenie ordinara.

A mai zis cineva ca metoda cu faxul e cea mai grea. Scaneaza documentele si ataseaza-le la cont. Ziua urmatoare vei avea contul activat si nici un ban cheltuit, eventual cat sa scanezi, daca nu ai un scaner. Cand te loghezi iti arata toti pasii pentru a uploada documentele scanate. Eu scanat si trimis cartea de identitate, factura de mobil si o factura pt curent electric.
florinn
A mai observat cineva ca poti acum sa iti faci cont pe paypal si Merchant?

Adica sa implementezi pe site-uri si plata cu carduri prin PayPal, in Romania.
don_dannielo
Nu stiu cum poti primi bani inca, din moment ce butoanele Withdraw Funds si Request Money nu functioneaza.
florinn
Am observat si eu asta, dar ma gandesc ca or sa functioneze in curand, nu?

Nu are cum sa aiba posibilitatea sa iti intre bani in cont si sa nu i poti scoate niciodata.

Dar a incercat cineva sa puna pe site modalitatea de plata cu cardul prin paypal,
cu un cont facut din Romania??

Am introdus eu, si 3 persoane au incercat sa cumpere si nu le merge nici cum.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.