Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

GeizCity

Asa cum spun cei de la PayPal:

Inregistrarea PayPal:

# pentru a folosi sistemul PayPal la plati cu credit card, detinatorul card-ului trebuie sa detina un cont inregistrat la PayPal
# un cont nou inregistrat este limitat in tranzactii la suma XXXXX
# delimitarea se poate face in momentul in care ai ajuns la suma XXXXX prin trimiterea urmatoarelor documente catre PayPal:
=> copie buletin sau pasaport,
=> copie extras cont (al cardu-ului pe care doresti sa-l folosesti la platile prin PayPal)
=> copie a unei facturi recente (Gaz, Curent, Telefon)

Inregistrarea unui credit card la PayPal:

# implementarea datelor cardului respectiv pe care vrei sa-l folosesti la platile prin PayPal
# paypal controleaza existenta cardului tragand suma X,XX din contul cardului tau, suma cu care alimenteaza contul tau la PayPal, deci nu se pierde
# dupa controlul cardului, poti folosi Paypal pentru a plati in internet cu cardul tau de credit.

La plata cu cardul prin paypal, folosesti doar interfata de tranzactie si sistemul de control al cardului tau de credit si nu sistemul de plata PayPal in sine. ...este o diferenta mare intre a folosi sistemul de plata PayPal sau interfata de tranzactie paypal;-)

sper sa fi putut ajuta unii mai incepatori printre utilizatorii de aici cu aceste informatii

Cine vrea mai multe informatii, sa contacteze PayPal.
...eu am primit oricand ajutor din partea lor si sunt baieit de milioane in echipa de suport telefonic. La asa suport viseaza oricare banca din Romania :-)

Cu stima
djduck
QUOTE(GeizCity @ Jul 23 2007, 17:43) *
Cine vrea mai multe informatii, sa contacteze PayPal.
...eu am primit oricand ajutor din partea lor si sunt baieit de milioane in echipa de suport telefonic. La asa suport viseaza oricare banca din Romania :-)
Cu stima

Esti angajat la steluta la ei...?

Eu cand am sunat abia daca vorbea in engelza baiatul ala...m-am chinuit 10 min sa-i dictez numele si mail-ul (si nu e chiar de balta engleza mea)

GeizCity
nu, nu sunt angajat la ei, desi ma duci la o idee wink.gif
...am doar experienta cu cei de la suportul telefonic de la paypal in germania.

Eu pot spune doar: SUPER-Suport
LunaCrystal
A reusit cineva sa isi faca cont si sa foloseasca un card la BRD ?
WTF
Astia nu is intregi. Bineinteles ca numarul nu functioneaza (card BCR), le trimit de 2 ori fax cu documentele de verificare. Apoi le scriu. Imi zic sa astept extrasul de cont. Le spun ca am extrasul dar sistemul zice ca numarul nu e corect. Le trimit mail, imi dau mail inapoi sa astept extrasul de cont. Le trimit iar mail cu scan la partea cu numarul de pe extrasul de cont. Primesc inapoi mail de la ei ca daca AM PIERDUT numarul mai pot cere altul. Pur si simplu nu pricep. Le-am explicat CA AM NUMARUL dar cand il introduc zice ca e INVALID.
Innebunesc.
juannn
QUOTE(Sult @ Jul 17 2007, 09:28) *
Salut tuturor!Am adaugat acum cateva saptamani un Taifun Bancpost,sap trecuta am introdus codul cerut,a fost acceptat,totul ok,dar m-am trezit cu contul limitat mad.gif .
Imi cer sa le trimit fax sau upload o factura de utilitati si cum tata e proprietarul ap in care locuiesc,numele meu nu o sa apara pe factura.Daca s-a confruntat cineva cu o problema similara va rog sa ma lamuriti si pe mine.

DA, este korect ce spui tu ca la fel am patit si eu sad.gif Dupa ce ca le-am dat la golani 1,5 euro numai ca sa-mi trimita pe extrasul de cont prostia aia de cod din 4 cifre ma mai trezesc ca am contul limitat si trebuie sa fac upload cu un act care sa-mi demonstreze adresa. Nu stiu cum sa va spun... dar le-am scris la serviciu clienti de la ei si le-am zis ca-mi bag picioarele in el de paypal si o sa platesc numai cu cardul si nu o sa mai apelz in all my life la serviciile lor si credetima pe cuvint ca asa voi face.

Sa nu credeti ca sunt absurd dar ma deranjeaza la MAXIM felul cum sunt tratati romanii de catre cei de la paypal care la urma urmei sunt niste intermediari care opereaza niste tranzactii cu carduri. sad.gif
ciuly
nu va mai cacati (sic!) atata in sus. e chiar asa greu sa le trimiteti poze dupa actele ce le cer? eu am facut-o si totul e ok. big deal. cand te frigi sufli si in iaurt. la fel si ei. eu a trebuit sa le trimit copie dupa buletin, permis si am bagat de la mine putere si copie dupa certificatul de casatorie pt ca pe factura aparea numele soacrei. daca nu ma gandeam eu sa le trimti direct toate documentele care sa justifice faptul ca eu chiar stau la adresa respectiva (desi nu stau, ca stam in chirie, dar asta e partea a doua, conteaza ce apare in buletin) probabil ping-pong-ul mai dura o vreme.
deci faceti si voi un "calcul" logic la ce documente credeti ca e nevoie ca sa adeveriti adresa.
in cazul celui care sta cu parintii e cel mai simplu:
- poza buletin (ar trebui sa fie suficient: se vede numele parintilor si se vede adresa)
- poza certificat de nastere (as a backup: certifica parintii)
iar ca sa fie totul clar, in description scrii scurt ca stai cu parintii si gata. eu am scris ca stau la soacra. ca sa nu ii las pe ei sa se chinuie cu trasu concluziei, le-am dat concluzia pe tava si documentele cu care sa verifice ca e corect.
si in cel mai rau caz, le dati ce va cere si nimic mai mult. daca nu le e suficient, or sa mai ceara si alte documente. nu moare nimeni de la atata.

tare greu.

WTF
ciuly, poate la altii nu merge asa usor ca la tine... eu am trimis de 2 ori FAX si nici nu ma baga in seama cand le amintesc de ele ...
romaniaadvertise
Vrei publicitate? Noi iti oferim una nelimitat.

Site-ul nostru www.romaniaadvertise.com iti ofera publicitate maxim ..... adik pe viata.

Deocamdata suntem o firma mica, dar cu ajutorul tau vom reusii sa realizam un mare success pe piata publicitare din Romania.

Nu trebuie decat sa te inregistrezi, atasezi o imagine cu site-ul tau, platesti pentru anunt si...Felicitari.....O sa ai publicitate pe toata viata.

Site-ul este in crestere iar la un moment dat ne vom astepta ca mii de utilizatori din Romania sa ne viziteze si sa va ofere ''click-uri'' zilnice.

WWW.ROMANIAADVERTISE.COM

Pentru mai multe detalii va asteptam sa ne contactati la : support@romaniaadvertise.com

Va Multumim wink.gif
ciuly

fax ... nu trebuia sa te obosesti smile.gif de ce nu incercati si voi mai intai metodele mai simple. aveai doua optiuni, a doua, sa trimit fax. prima, sa le trimiti fisiere. faci rost de un scanner sau cineva cu aparat digital, scoti pozele necesare, le redimenzionezi, etc, sa fie in lmite normale pt ca n-ai decat 5 MB spatiu total, si atasezi acolo. la mine nu au trecut 24 de ore de la atasare si cineva s-a ocupat de problema. daca trimiti fax, ala ajunge intr-un birou unde cineva tebuie sa preia faxul, sa il prelucreze logic (as in unde trebuie sa ajunga, desi pe fax coverul ala de la pasul doi presupun ca scrie, nu stiu, dar banuiesc ca tu stii) si apoi sa il trimita la biroul corespunzator care s-ar putea sa nu se afle pe acelasi palier (nici nu ma gandesc la cazul cand nu se alfa pe acelasi continent si se face iarasi un faxing unde la o secretara care poate ii blonda). spun ei ca faxul mere repede si sigur, dar intre fax si destinatar sunt mai multi oameni, ori daca le trimiti fisiere, exista niste pc-uri care fac 100% corect routarea catre destinatarul corect. eu cel putin am mai multa incredere ca un mesaj trimis electronic ajunge mai sigur si mai repede la destinatie decat un mesaj trimis prin fax mai ales intr-o companie mare; chiar daca fax-ul poate e prelucrat mai repede, dar sunt sanse sa se piarda pe parcurs.
eu zic sa incerci si varianta safe, easy and no cost wink.gif
juannn
@ciuly intelege un lucru te rog.

Odata ce am bagat numarul ala de verificare ce apare numai pe extrasul de cont nu mai era necesar saa le mai trimit si alte acte care sa-mi dovedeasca adresa. Scurt.
ciuly
uite aici gresesti. numarul de pe extrasul de cont dovedeste ca tu esti titularul (sau ai access la plata/incasari) cu respectivul card. atat. dovedeste cardul/contul. dar nu dovedeste ca tu esti o persoana care nu incalca legea si care nu cumva a intrat in posesia unui user/pass care il poate folosi prin internet banking ca sa acceseze contul respectiv (de ex).
tu prin verificarea/dovedirea adresei le dovedesti lor ca intr-adevar in spatele contului de paypal xulescu@xulescu se alfa persoana reala yulescu care locuieste in zuleci si prin trimiterea facturii dovedesti ca intr-adevar asa este si nu esti un idivid care prin diverse mijloace a furat identitatea lui xulescu.

pe scurt, avand in vedere multitudinea de fraude electronice se doreste verificarea conturilor ca apartindand de drept persoanelor care afirma acest lucru. mai mult, avand in veder proliferarea furtului de identitate, se doreste ca sa se elimine si aceasta posibilitate. si ai spune tu ca daca chiar vrei, poti sa pacalesti acest sistem, ei bine, daca ei (paypal in acest caz) chiar vor, pot suna la gaz/electrica/sau ce factura le-ai trimis) si sa verifice ca intr-adevar in data cutare, la adresa cutare a venit o factura in valoarea de atat si verificand si restul campurilor specifice, cum ar fi contoare, consum, etc. ei ma incoiesc ca unul care fura identitatea altuia e in stare sa falsifice si ultima factura de utilitati incat sa fie excat ca originalul (sau sa intre in posesia lui, altfel decat furand factura). get it? si nu e paranoia, din pacate e real life si lucruri din astea chiar se intampla, chiar daca la noi inca nu la nivelul in care se intampla in state.

deci intelege tu un lucru ca nu ai inteles bine cum sta treaba si numarul ala de 4 cifre nu iti dovedeste tie adresa ci numa contu smile.gif
investesc
QUOTE(ciuly @ Jul 26 2007, 12:32) *
uite aici gresesti. numarul de pe extrasul de cont dovedeste ca tu esti titularul (sau ai access la plata/incasari) cu respectivul card. atat. dovedeste cardul/contul. dar nu dovedeste ca tu esti o persoana care nu incalca legea si care nu cumva a intrat in posesia unui user/pass care il poate folosi prin internet banking ca sa acceseze contul respectiv (de ex).
tu prin verificarea/dovedirea adresei le dovedesti lor ca intr-adevar in spatele contului de paypal xulescu@xulescu se alfa persoana reala yulescu care locuieste in zuleci si prin trimiterea facturii dovedesti ca intr-adevar asa este si nu esti un idivid care prin diverse mijloace a furat identitatea lui xulescu.

pe scurt, avand in vedere multitudinea de fraude electronice se doreste verificarea conturilor ca apartindand de drept persoanelor care afirma acest lucru. mai mult, avand in veder proliferarea furtului de identitate, se doreste ca sa se elimine si aceasta posibilitate. si ai spune tu ca daca chiar vrei, poti sa pacalesti acest sistem, ei bine, daca ei (paypal in acest caz) chiar vor, pot suna la gaz/electrica/sau ce factura le-ai trimis) si sa verifice ca intr-adevar in data cutare, la adresa cutare a venit o factura in valoarea de atat si verificand si restul campurilor specifice, cum ar fi contoare, consum, etc. ei ma incoiesc ca unul care fura identitatea altuia e in stare sa falsifice si ultima factura de utilitati incat sa fie excat ca originalul (sau sa intre in posesia lui, altfel decat furand factura). get it? si nu e paranoia, din pacate e real life si lucruri din astea chiar se intampla, chiar daca la noi inca nu la nivelul in care se intampla in state.

deci intelege tu un lucru ca nu ai inteles bine cum sta treaba si numarul ala de 4 cifre nu iti dovedeste tie adresa ci numa contu smile.gif

Dar contul ala din banca cum a fost deschis ?? ...nu ti'a trebuit si acolo un buletin...o carte de identitate ceva ??
Pe deoparte le dau dreptate celor de la PayPaL...pe de alta parte consider ca prea exagereaza
Eu ma folosesc de un cont PayPaL ( Business Account ) deschis pe numele unui prieten din Germania...si'l folosesc de aici din Romania....nu mi'au cerut niciodata sa le trimit cine stie ce acte...dovezi...etc.etc.

juannn
QUOTE(ciuly @ Jul 26 2007, 12:32) *

Nu gresesc deloc. Cind ma duc sa-mi cer extrasul de cont de la banca evident ca personalul de la banca imi cer actele ca sa-mi dovedesc identitatea, plus ca un cont bancar nu se poate deschide asa pe o adresa fictiva. Ceea ce fac cei de la paypal cerindu-mi si alte documente justificative ma face sa cred ca ei nu au incredere in sistemul bancar romanesc. Trebuiau sa se hotarasca ori cer copii dupa facturi sau numarul ala de verificare. Ori aplica acelasi reguli pentru toti utilizatorii paypal ori isi vad de treaba lor si nu mai ofera serviciul in .ro decit sa faca atitea discriminari georgrafice. Haideti sa fim seriosi ce vina am eu ca traiesc in romania? Si sincer ma indoiesc ca in europa de V si in us nu sunt fraude.
ciuly
n-ati inteles. eu ma apuc si fur identitate lu xulescu. asta inseamna ca am un buletin fals pe numele lui. ma duc la banca si scot extrasu de cont. SAU, folosesc anumite programe si reusesc sa fur parola si userul unuia care foloseste internet banking si scot extrasu de cont. poate omu e plecat 2 saptamani in grecia si habar n-are ca io in timpul ala mi-am facut cont paypal. get it?
mai departe, eu sunt proprietar pe un apartament in bucuresti. am deschis si cont la banca. am buletinul pe adresa respectiva. vand apartamentul. ghici pe ce adresa imi ramane mie buletinul? pot sa ma duc la banca sa cer extras de cont. nu se supara nimeni. doar ca eu stau la alta adresa acuma dar mi-a fost lene sa imi schimb buletinul. paote chiar in alt oras. cazul meu de acuma: contul in banca e pe adresa parintilor, la 350 de km de cluj. buletinul e de cluj.
extraordinar doamne ce incapatanati sunt unii. vio chiar nu intelegi ca este doar o simpla metoda eficienta de a dovedi adresa? indiferent cat de hot infromatic esti, e foarte greu sa intri in posesia unei facturi de utilitati la adresa altcuiva, sau la adresa veche.
ultima factura de utilitati + buletinul + eventual alte acte justificative (cum a fost certificatul de casatorie in cazul meu) demonstreaza cu o certitudine de 99% ca intr-adevar tu, persoana, stai la adresa respectiva. simple as that. extrasul de cont nu dovedeste adresa no matter what. chiar acuma imi aduc aminte ca cei de la banca se uita la buletin sa verifice CNP-ul, si eventual se uita si la restu datelor ca doar de aia contu meu inca e pe adresa parintilor desi eu tot cu buletinul de cluj operez cu banca (si operez destul). deci cum demonstreaza buletinul ca stai la adresa respectiva mergand la banca? nici cum. banca verifica doar ca tu esti persoana titulara pe cont conform cnp care nu se schimba, pe cna dadresa se schimba cum vrei tu.

deci inca o data, extrasu de cont nu paote garanta validitatea adresei. nici buletinul singur nu poate face acest lucru. nici extrasu plus buletinul nu o poate face. ai nevoie de ceva care garanteaza prezenta ta fizica in imobilul respectiv recent si asta o face o factura de utilitati. e greu nu? iar in cazul in care pe factura nu apare numele tau, e nevoie de documente in plus care sa ateste ca intr-adevar si stai la adresa respectiva si nu te-ai dus, ai spart casuta postala al unui locatar de blco si i-ai furat factura.

ps: @investesc: nu ti-au cerut tie, dar fi sigur ca l-au verificat pe amicul tau intr-un fel sau altul (depinde ce verificari se fac pt germania)

nici nu ma mai chinui sa va explic. intelegeti bine, nu intelegeti, iarasi bine. cand o sa fiti in pozitia sa aveti nevoie de niste informatii valide si o sa aveti nevoie de scheme de verificare ca sa validati respectivele informatii atunci o sa va mearga mintea sa gasiti diverse scheme, si pun pariu ca nu gasiti nimic mai sigur si in acelasi timp simplu ca schema folosita de paypal (aplicata la nivel continental/mondial)

spor la bagat strambe wave.gif
investesc
QUOTE(ciuly @ Jul 26 2007, 14:26) *
n-ati inteles. eu ma apuc si fur identitate lu xulescu. asta inseamna ca am un buletin fals pe numele lui. ma duc la banca si scot extrasu de cont. SAU, folosesc anumite programe si reusesc sa fur parola si userul unuia care foloseste internet banking si scot extrasu de cont. poate omu e plecat 2 saptamani in grecia si habar n-are ca io in timpul ala mi-am facut cont paypal. get it?
mai departe, eu sunt proprietar pe un apartament in bucuresti. am deschis si cont la banca. am buletinul pe adresa respectiva. vand apartamentul. ghici pe ce adresa imi ramane mie buletinul? pot sa ma duc la banca sa cer extras de cont. nu se supara nimeni. doar ca eu stau la alta adresa acuma dar mi-a fost lene sa imi schimb buletinul. paote chiar in alt oras. cazul meu de acuma: contul in banca e pe adresa parintilor, la 350 de km de cluj. buletinul e de cluj.
extraordinar doamne ce incapatanati sunt unii. vio chiar nu intelegi ca este doar o simpla metoda eficienta de a dovedi adresa? indiferent cat de hot infromatic esti, e foarte greu sa intri in posesia unei facturi de utilitati la adresa altcuiva, sau la adresa veche.
ultima factura de utilitati + buletinul + eventual alte acte justificative (cum a fost certificatul de casatorie in cazul meu) demonstreaza cu o certitudine de 99% ca intr-adevar tu, persoana, stai la adresa respectiva. simple as that. extrasul de cont nu dovedeste adresa no matter what. chiar acuma imi aduc aminte ca cei de la banca se uita la buletin sa verifice CNP-ul, si eventual se uita si la restu datelor ca doar de aia contu meu inca e pe adresa parintilor desi eu tot cu buletinul de cluj operez cu banca (si operez destul). deci cum demonstreaza buletinul ca stai la adresa respectiva mergand la banca? nici cum. banca verifica doar ca tu esti persoana titulara pe cont conform cnp care nu se schimba, pe cna dadresa se schimba cum vrei tu.

deci inca o data, extrasu de cont nu paote garanta validitatea adresei. nici buletinul singur nu poate face acest lucru. nici extrasu plus buletinul nu o poate face. ai nevoie de ceva care garanteaza prezenta ta fizica in imobilul respectiv recent si asta o face o factura de utilitati. e greu nu? iar in cazul in care pe factura nu apare numele tau, e nevoie de documente in plus care sa ateste ca intr-adevar si stai la adresa respectiva si nu te-ai dus, ai spart casuta postala al unui locatar de blco si i-ai furat factura.

ps: @investesc: nu ti-au cerut tie, dar fi sigur ca l-au verificat pe amicul tau intr-un fel sau altul (depinde ce verificari se fac pt germania)

nici nu ma mai chinui sa va explic. intelegeti bine, nu intelegeti, iarasi bine. cand o sa fiti in pozitia sa aveti nevoie de niste informatii valide si o sa aveti nevoie de scheme de verificare ca sa validati respectivele informatii atunci o sa va mearga mintea sa gasiti diverse scheme, si pun pariu ca nu gasiti nimic mai sigur si in acelasi timp simplu ca schema folosita de paypal (aplicata la nivel continental/mondial)

spor la bagat strambe wave.gif

Chestia este ca EU am deschis accountul de aici din Romania....deci ar fi trebuit sa stiu daca ma' verificat sau nu...
Toata procedura a fost simpla...
Ei mi'au trimis mie in contul de banca ( Deutsche Bank ) o suma de bani ( cati'va centi ) si eu a trebuit sa confirm EXACT acea suma de bani....asa am devenit "verified user"
ciuly
inseamna ca e clar. suntem discriminati geografic w00t.gif vorba lu juannn. o dat aseara la tv pe unu de la accept care a castigat nush ce proces de discriminare chiar aci la noi in .ro . bagati fratilor ca nu va opreste nimeni. bani de avocati sa aveti.
eu totusi nu inteleg: daca x ofera y in conditiile z, iar tu vrei sa folosesti y de la x, dupa capul meu, rezulta ca trebuie sa fi de acord cu respectivele conditii z impuse de x pentru a folosi y... dar poate ma insel. mellow.gif

pina nu de mult, ne plangeam ca x nu ne ofera y. acuma ca x ne ofera y, dar cu anumite conditii z, ne plangem de conditiile z. sunt curios de ce anume o sa ne mai plangem dupa ce se relaxeaza si aceste conditii z. sunt sigur ca o sa gasim ceva, dar sunt chiar curios ce o sa fie acel ceva. probabil aflam mai la toamna.

btw, click huh.gif
investesc
QUOTE(ciuly @ Jul 26 2007, 15:09) *
inseamna ca e clar. suntem discriminati geografic w00t.gif vorba lu juannn. o dat aseara la tv pe unu de la accept care a castigat nush ce proces de discriminare chiar aci la noi in .ro . bagati fratilor ca nu va opreste nimeni. bani de avocati sa aveti.
eu totusi nu inteleg: daca x ofera y in conditiile z, iar tu vrei sa folosesti y de la x, dupa capul meu, rezulta ca trebuie sa fi de acord cu respectivele conditii z impuse de x pentru a folosi y... dar poate ma insel. mellow.gif

pina nu de mult, ne plangeam ca x nu ne ofera y. acuma ca x ne ofera y, dar cu anumite conditii z, ne plangem de conditiile z. sunt curios de ce anume o sa ne mai plangem dupa ce se relaxeaza si aceste conditii z. sunt sigur ca o sa gasim ceva, dar sunt chiar curios ce o sa fie acel ceva. probabil aflam mai la toamna.

btw, click huh.gif

Ciuly...nu a zis nimeni ca nu e de acord cu ceea ce ne cere "X"...ci doar ca suntem oarecum discriminati...citesc topicul asta de la inceput...si sincer mi'e mila prin câte trebuie sa treaca un ROMAN ca sa se poata folosi de "Y".
Si unde mai pui ca dupa toate hartiile care le trimiti , mai esti si limitat , in sensul ca nu poti decat ca sa platesti......
ciuly
da nimeni. sa intelg ca juannn a acceptat conditiile impuse si ca e de acord cu ele? harhar.gif
avem un "brand", un renume pe mapamondul asta si din pacate nu e de bine. si nu stiu daca e si vina noastra celor care stam acasa sau doar a celor care ies si ne fac de tot rahatul. dar ma rog, asta deja e discutie de poiana si n-are legatura cu subiectul decat prin faptul ca cata vreme strainul stie de romani ca-s tigani (din pacate multi asa stiu), ca-s hoti, pesti, etc nu te astepta sa fim primit cu bratele deschise. marea majoritatea a celor care ies, au grija sa ne pateze numele celor care ramanem sau a celor putini care ies si se poarta civilizat. isi aduce cineva aminte ca romania sa fi expulzat lunar zeci/sute de europeni/americani/canadieni/australieni/japonezi/etc? dar cate state "vestice" au tot expulzat "®romani" din diverse motive? unele mai des, altele mai utin des, dar s-a tot intamplat. cate un autocar, cate un avion, special pt astfel de transporturi. nici asta nu e normal. si to tnoi suferim care vrem sa avem fata curata. dar daca tacem si ii inghitim pe toti ratatii sa ne faca tara si poporul da cacao atunci sa tacem si inghitim si efectele negative ale primei noastre actiuni printre care se enumera si diverse restrictii in ceea ce priveste diverse servicii/bunuri/drepturi/etc.
nu e corect sa stai cu bratele incrucisate cand romanul de linga tine arunca nonsalant gunoiul pe strada (un exemplu) si sa faci scandal cand esti "discriminat". respectul se castiga. sleep.gif
don_dannielo
QUOTE(ciuly @ Jul 26 2007, 09:40) *
aveai doua optiuni, a doua, sa trimit fax. prima, sa le trimiti fisiere. faci rost de un scanner sau cineva cu aparat digital, scoti pozele necesare, le redimenzionezi, etc, sa fie in lmite normale pt ca n-ai decat 5 MB spatiu total, si atasezi acolo.

Eu am rezolvat cu fax, dar asa ca chestie unde anume atasezi fisierele in format digital?
N-am vazut alta optiune in fara de fax cat eram limitat.
ciuly
pai .. acuma imi chinui memoria tongue.gif
in conflict resolution center ai tabelul cu problemele. si a doua intrare ca fi cea in care iti cere sa trimiti factura pt address verification. dai click pe resolv sau ceva de genu ii zice (butonu e tot in tabelul ala, ultima coloana) si te duce la o pagina unde poti alege intre cele doua variante: primul buton te duce la upload, al doilea buton e ceva cu fax cover nu mai situ ce (pe care n-am dat click deci nu stiu ce se intampla). cam asa imi aduc aminte biggrin.gif
Modelator
QUOTE(investesc @ Jul 26 2007, 15:23) *
si sincer mi'e mila prin câte trebuie sa treaca un ROMAN ca sa se poata folosi de "Y".

pai hai sa le multumim ROMANILOR care "face combinatii pe ibei".
Alex86
ING Visa Electron merge ca uns,am platit de 3 ori cu el
@ciuly : mie nu imi apare ce zici tu in resolution center...sunt doar Verified,adica am introdus codul acela din extrasul de cont in contul paypal
ciuly
pai normal ca nu apare. aia apare doar cand ai probleme.
investesc
QUOTE(Modelator @ Jul 26 2007, 18:40) *
pai hai sa le multumim ROMANILOR care "face combinatii pe ibei".

Pffff....tu crezi ca numai Românii "face combinatii pe ibei " ?....citesc forumul de la Ebay zilnic si sa vezi tepari nemti acolo....
Romanii sunt niste "gainari" in comparatie cu nemtii....aia dau tepe de la cateva zeci de mii in sus...pe cand romanasii nostri se bucura si ei ca fac de'o kiftea....si vezi doamne ce tepari sunt
Dar asta e...pana la urma tot noi suntem ce'i rai ( vazuti de ei )
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.