Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

Jaguar Paw

QUOTE(IonutBld @ Jul 16 2007, 17:12) [snapback]3107363[/snapback]
Da,e in romaneste.raspunde bulangiul ala de robot.Si ce sa fac frate ?!

cred ca e din cauza ca nu ai 18 ani
nu e voie sa te joci cu paypal daca nu esti major
wink.gif

eu am comandat ceva de pe ebay.de si am intrebat la posta romana dupa vreo 7 zile cat mai dureaza...s-au uitat alea ca niste curci plouate una la alta (cred ca nu au auzit de ebay in viata lor) si au dat un telefon dupa care mi-au zis ca vine in "aproximativ 14 zile"

wallbash.gif
LunaCrystal
Mie nu imi accepta nici un card, si am 3. sad.gif

radumix
cum nu ti accepta? ai bagat si codul de siguranta de pe spatele cardului?
Sult
Salut tuturor!Am adaugat acum cateva saptamani un Taifun Bancpost,sap trecuta am introdus codul cerut,a fost acceptat,totul ok,dar m-am trezit cu contul limitat mad.gif .
Imi cer sa le trimit fax sau upload o factura de utilitati si cum tata e proprietarul ap in care locuiesc,numele meu nu o sa apara pe factura.Daca s-a confruntat cineva cu o problema similara va rog sa ma lamuriti si pe mine.
IonutBld
QUOTE(Jaguar Paw @ Jul 16 2007, 21:44) [snapback]3108376[/snapback]
cred ca e din cauza ca nu ai 18 ani
nu e voie sa te joci cu paypal daca nu esti major
wink.gif

eu am comandat ceva de pe ebay.de si am intrebat la posta romana dupa vreo 7 zile cat mai dureaza...s-au uitat alea ca niste curci plouate una la alta (cred ca nu au auzit de ebay in viata lor) si au dat un telefon dupa care mi-au zis ca vine in "aproximativ 14 zile"

wallbash.gif

lo ba.am 21 de ani.stai linistit pe treaba ta.daca ai cheff de glume posteaza pe alte site-uri.daca aici este vorba despre Paypal,despre carduri care accepta serviciul Paypal deci e logic ca am peste 18 ani.Ori esti prost ori ai capul invers smile.gif

Best Regards, Ionut
don_dannielo
QUOTE(Sult @ Jul 17 2007, 09:28) [snapback]3109980[/snapback]
Salut tuturor!Am adaugat acum cateva saptamani un Taifun Bancpost,sap trecuta am introdus codul cerut,a fost acceptat,totul ok,dar m-am trezit cu contul limitat mad.gif .
Imi cer sa le trimit fax sau upload o factura de utilitati si cum tata e proprietarul ap in care locuiesc,numele meu nu o sa apara pe factura.Daca s-a confruntat cineva cu o problema similara va rog sa ma lamuriti si pe mine.

Eu le-am trimis

- copie dupa buletin
- copie dupa extrasul de cont (desi nu-l cereau), unde se vede adresa si numele meu
- copie dupa factura de zapp a lu fratimiu scoasa de pe net (desi se lauda ca nu primesc facturi de mobil, si nici facturi scoase de pe net)

Le-am scris pe prima pagina de fax ca factura de telefon e pe numele lui taicamiu (desi daca se uitau cu atentie pe buletin vedeau ca-l cheama altfel laugh.gif )

In 3-4 zile am avut contul inapoi. Deci stai linistit ca tu esti intr-o situatie mai buna. Trimite factura de curent sau de telefon fix.
Jaguar Paw
QUOTE(IonutBld @ Jul 12 2007, 23:48) [snapback]3093647[/snapback]
Ba care tot se increde ca a sunat la PayPay ?! Mie imi spune "Ne pare rau dar nu poti avea acces la acest nr" Please replay
am 21 de ani....daca aici este vorba despre Paypal,despre carduri care accepta serviciul Paypal deci e logic ca am peste 18 ani.Ori esti prost ori ai capul invers smile.gif

unde e logica ? puteai folosi cardu lu tactu !
nu se vede ca ai 21 de ani, esti cam retardat si putin analfabet pt varsta asta

marius_cmr
Am si eu o intrebare acuma, ca nu m-am prins cum sa fac asta...

Sunt posesorul unui cont Premier, card verificat, totul pare OK. Ce vreau eu sa fac este sa creez un buton "Make a donation" si cand un user da click sa faca o donatie, sa-i ofere posibilitatea sa plateasca si cu card (VISA sau MasterCard). Am incercat, cred, aproape toate variantele. De fiecare data cand inserez intr-o pagina codul generat de ei nu imi apare decat posibilitatea de a-mi face cont paypal (si pe alte site-uri, ce-i drept, straine, am vazut ca apar campuri unde sa introduci datele cardului). Ori stiu ca noi, astia din Romania, nu putem pimi bani de la un alt user paypal. Singura modalitate este sa se alimenteze cu un card contul paypal dorit, nu?

Altfel... la ce ar mai fi bun contul asta? Numai ca sa stiu ca-l am?

Mergand pe aceeasi idee, exista poate vreo alta posibilitate de a incarca sume de bani in contul de paypal? Cica putem doar sa facem plati, dar cum alimentez contul ca sa fac aceste plati? Ceva nu se leaga...

Poate stie pe aici vreo minte luminata sa ma ajute.

Multam,
radumix
contul paypal e doar cheia de acces la cardul tau cu care platesti
marius_cmr

Aaam inteles, adica atunci cand cumpar de pe ebay sa zicem, cu contul paypal, automat se debiteaza de pe card suma care trebuie, nu?

Multumesc mult pentru raspuns!
radumix
Exact de fapt platesti tot cu cardul tau fara sa mai bagi toate datele lui. Plata se face imediat si o sa iti apara pe extrasul de cont lunar.
Jaguar Paw
QUOTE(marius_cmr @ Jul 18 2007, 01:47) *
Sunt posesorul unui cont Premier, card verificat, totul pare OK. Ce vreau eu sa fac este sa creez un buton "Make a donation" si cand un user da click sa faca o donatie,

Nu poti primi bani prin paypal daca ai card de la o banca din Romania
Poti doar sa trimiti bani prin paypal deocamdata
floraur
Raiffeisen Bank MasterCard - acceptat
LunaCrystal
QUOTE(radumix @ Jul 17 2007, 01:10) *
cum nu ti accepta? ai bagat si codul de siguranta de pe spatele cardului?

Ce cod ? La mine e mai sters cardul pe spate.
WTF
Eu ma tot chinui, card la BCR, zice ca numarul e invalid. E a doua oara cand le-am trmis fax si nici un raspuns sad.gif
radumix
lol nu e nenorocire ca nu va puteti verifica pe paypal. puteti consuma pana la 100 de euro neverificati. altfel platiti direct cu cardul unde se poate
lk1
Auziți , ați folosi U kash în detrimentul PayPal? Mi se pare un serviciu mult mai simplu ,decât toate . Cumpăr 5 EURO și iau ce vreau fără să mă-ntrebe nimeni de sănătate .
radumix
de ce platesti 5 euro? ukash nu cred ca e asa popular hm
don_dannielo
QUOTE(lk1 @ Jul 19 2007, 16:33) *
Auziți , ați folosi U kash în detrimentul PayPal?

Care, serviciul asta care nu merge din Romania? http://www.ukash.com/ukash/where-to-get-ukash

L-as folosi cum sa nu, dar nu vreau sa zic la ce.
lorela
a cerut cuiva paypal utility bill?
don_dannielo
La toti, cand il blocheaza.
gupi
Vesti bune:
Dear Stefaniu Criste,

We are pleased to announce the following changes to your PayPal account:

In a few months from now, PayPal users in Italy and users in the Card Withdrawal Regions (listed below) will be able to withdraw funds from their PayPal accounts through credit, debit and/or pre-paid cards that show the Visa or MasterCard logo.

If, until now, you have only been able to send funds with your PayPal account, these changes mean that soon you will also be able to receive and withdraw funds through PayPal using credit, debit and/or pre-paid cards with the Visa or MasterCard logos. The User Agreement will be amended for users in the Card Withdrawal Regions and it will also contain provisions for those who may already have these features.

The Card Withdrawal Regions include: Bulgaria, Cyprus, Estonia, Gibraltar, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Romania, San Marino, Slovakia and Slovenia.

Sincerely,

PayPal

Mesajul nu e hoax (sau daca e hoax, e facut chiar de aia de la paypal.
smiley65
Mi-a acceptat astazi cardul Mastercard de la Raiffeisen,( dupa alte incercari nereusite cu brd) .Dar am o problema: contul de pe ebay este inregistrat pe o adresa de mail , iar contul de paypal este inregistrat pe o alta adresa de mail. Nu mi-am dat seama la inceput si le-am dat link la cele 2 conturi. Stie cineva daca o sa ma incurce acest lucru atunci cand voi cumpara ceva de pe ebay? Sa-mi de-a vreo eroare ceva ? Va multumesc. confusedsmiley.png
mircea13
Ok. Deja sunt un pachet de nervi. Poate ma lamuriti voi.

Am vrut sa cumpar ceva de pe internet. Completez un formular, click pe continue, ma baga in paypal sa completez alt formular. Il completez si primesc mesaj:

"Based on the details of your transaction, you will need to sign up for a PayPal account and enroll in the Expanded Use Program to complete this payment. Once enrollment is complete, you can return to the merchant's site to initiate this payment again. Please provide the information requested below and click 'Save Information' to sign up."

Intrucat nu gasesc nici un Save information, ma duc pe sign in si incep sa completez formularul de inscriere. Dau emailul pe care l-am dat si inainte, imi zice ca acest email exista deja in baza lor de date. De cand, ca la formularul anterior n-am avut nici un save. Ma rog, dau alt email, confirm adresa de email, intru in Expanded Use Program in care aflu ca mai tb sa stau 3-4 zile sa primesc cele 4 cifre.

Sun azi la banca, aflu ca PayPal a extras de 2 ori cate 1$ (deci inteleg ca mi-a facut 2 conturi ?) si amandoua au acelasi numar, care evident ca nu seamana cu ce ati scris aici, este o insiruire de 11 cifre si habar n-am care sunt cele 4 cifre din cele 11.

Bine, zic ca ii intreb pe ei. Incepe un sistem de alegere a intrebarilor, la care vad ca la Getting started, in dreptul lui "Expanded Use Number" am in paranteza ($1.95). Asta ce draq inseamna, ca tb sa mai dau 1.95 $ ca sa imi raspunda la intrebare? Ca deja mi-e frica sa mai intreprind vreo actiune cu PP.

PS. Am card Visa la Raiffeisen. E ceva in neregula cu asta?
revoll
QUOTE(gupi @ Jul 23 2007, 09:27) *
Vesti bune:
Mesajul nu e hoax (sau daca e hoax, e facut chiar de aia de la paypal.

suna super! sper sa fie adevarat:)
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.