petman
8th July 2007, 17:45
Card Mastercard de la BT a mers ok si inregistrarea si verificarea si plata. Si fara comision de plata.
dorucalinciobanu
10th July 2007, 06:08
QUOTE(thomycc @ Jul 2 2007, 09:47) [snapback]3043851[/snapback]
buna, mi-am facut cont la paypal... am dat sa ma verifice... si cand sa bag codul de pe extras... zicea ca e invalid.. cred ca sa citesc mai stiu... oricum l-am introdus de 3 ori, si mi-au blocat cardul.. altul n-am... am nevoie sa fac urgebt o plata cu paypal maine... si n-am niciun prieten sa aiba... cum pot rezolva problema?
Credeam ca sunt singurul care a avut problema asta!! Sunt eBay user de peste 2 ani (100 % feedback pozitiv). In aceasta perioada am facut 8 tranzactii (cumparaturi) si am platit de fiecare data cash (sistemul mailed paying, adica am trimis bani in scrisori recomandate). Nu au fost sume mari (cel mai mult am trimis 55 lire sterline) si n-am avut niciodata probleme!
In 14 mai mi-am creat un cont PayPal Premier. De atunci au inceput problemele.
Am inregistrat un card BCR Visa Electron si dupa ce am scos extrasul de cont cu EXPUSE am incercat sa-l introduc pentru a deveni Verified User. Am introdus de 2 ori atent codul de 4 cifre dar serverul m-a anuntat ca este gresit codul! A treia oara n-am mai apucat sa-l introduc pt. ca am facut imprudenta sa dau click pe back-ul browser-ului si serverul PayPal mi-a contabilizat a treia (si ultima) introducere gresita a codului EXPUSE!! Mi-au blocat folosirea cardului!!!
Pentru a rezolva problema mi-am printat Fax Cover Sheet si am transmis fax (de la Romtelecom, 3 pag. = 13 lei) la nr. de fax (din SUA) pe care l-au indicat impreuna cu actele solicitate (extrasul de cont unde apare EXPUSE si cartea de identitate unde apare adresa). Ei precizau ca voi primi o confirmare prin e-mail la 24 ore dupa primirea faxului. Am asteptat o saptamana degeaba.
Apoi am trimis un mail la PayPal prin Contact Us si am explicat ce si cum. Mi-au raspuns sa mai trimit odata faxul pt. ca nu l-au primit. Zis si facut. Am mai transmis odata faxul de la alt fax (de unde transmisesem inainte un fax in Franta care a ajuns la destinatie, 1 min = 3 lei) dar tot degeaba. Am mai asteptat 6 zile dupa care am trimis din nou mail la PayPal intreband mai multe chestii (vreo 5) printre care si daca nr. de fax e corect!!! Din cele 5 chestii pe care le-am intrebat mi-au raspuns numai la una si nu mi-au confirmat ca nr. de fax este bun!!!!
Desigur ca n-am renuntat! Am facut copii dupa actele solicitate si in 8 iunie le-am trimis in scrisoare recomandata cu confirmare de primire la PayPal Europe Ltd. UK. Victorie!!!!! Dupa 10 zile mi-au deblocat cardul!
Credeti ca totul s-a sfarsit cu happy-end? Eroare!!
Din 2 iulie am acces limitat la contul PayPal!!! Mi-au cerut sa mai confirm odata adresa cu o copie dupa o factura de utilitati. Am avut de data aceasta 2 optiuni sa fac upload sau sa transmit fax! Bineinteles ca am scanat factura de electricitate si am incercat sa fac upload! Dar surpriza!! Desi se mentiona ca pot face upload la documente in limita a peste 4 MB si copia in format jpg avea 1.4 MB nu mi-a acceptat-o la upload!!!! Am mai micsorat imaginea cu IrfanView si dupa ce a scazut sub 1.3 MB am reusit sa fac upload!! Se mentiona ca daca nu furnizezi documentele solicitate in 7 zile ramai cu acces limitat la cont! De atunci au trecut 6 zile!! Am mai trimis un mail precizand ca am furnizat documentele solicitate dar mi-au raspuns total aiurea.
Mentionez ca de cand am contul PayPal nu am facut si nici nu am incercat sa fac nici o tranzactie!!
S-a mai lovit cineva de problema asta??
IonutBld
11th July 2007, 21:32
Ba pana la urma paypal.com da suspend la tot romanul care isi face cont pe paypal ?! Sa ma astept si eu la un minunat suspend ?! M-ati zapacit fratilor.Nu mi-a fost de ajuns ca am dat faxuri la ebay.com sa-mi valideze contul si sa-mi scoata suspend-ul,acum sa dau fax si la PayPal ?! Eu inteleg ca "romanii care au rupt in 2 NASA" si alte site-uri dar cred ca mai sunt si romani precum eu sau cei care au postat in randurile de mai sus care sunt oameni corecti si nu fac fraude.Ma rog...sper sa nu ma trezesc si eu cu contul suspendat pt ca am de facut plati pe ebay.com si sincer nu vreau sa ma mai duc iar la banca sa trimit banii prin Western Union.
Am uitat sa va intreb.De ce cand ma loghez pe paypal.com la sectiunea "My Account Overview" -"PayPal Balance" imi afiseaza ca am €0.00 EUR/$0.00 USD,respectiv "Current Total in EUR": €0.00 EUR ?! cand eu astazi am fost la BRD si am alimentat cardul cu 200 euro ?? Ma poate lumina cineva ? Poate sunt eu prost.Precizez ca am "Account Type :Premier" Va multumesc ! si astept un replay
revoll
11th July 2007, 21:39
si ce daca ai alimentat cardul? doar nu cred ca ti se updateaza contul paypal cu banii de pe card?!
in momentul in care platesti ceva, atunci ti se iau bani de pe card, nu se transfera toti in contul paypal deodata
rombaer
11th July 2007, 21:50
QUOTE(dannyyro @ Jul 4 2007, 16:37) [snapback]3056705[/snapback]
am aflat de ce ebay mi-au suspendat contul: pt ca sunt ROMAN !
trebuie acum sa le trimit copie dupa o factura,copie dupa pasaport,si informatii de contact; parca vad ca la fel o sa ma puna si paypal sa fac;
ce aiurea
Nu din cauza ca esti Roman. Din cauza ca esti din Romania.
Eu sunt Elvetian si traiesc in Romania si tot mi-au suspendat.
dorucalinciobanu
11th July 2007, 21:51
QUOTE(IonutBld @ Jul 11 2007, 22:32) [snapback]3088954[/snapback]
Am uitat sa va intreb.De ce cand ma loghez pe paypal.com la sectiunea "My Account Overview" -"PayPal Balance" imi afiseaza ca am €0.00 EUR/$0.00 USD,respectiv "Current Total in EUR": €0.00 EUR ?! cand eu astazi am fost la BRD si am alimentat cardul cu 200 euro ?? Ma poate lumina cineva ? Poate sunt eu prost.Precizez ca am "Account Type :Premier" Va multumesc ! si astept un replay
Deci vei putea sa vezi ceva bani la "PayPal Balance" doar cand va fi activ link-ul "Add Funds" si pentru noi, romanii!
Deocamdata ne apare la to(n)ti:
"Add Funds is Not Available"
Jaguar Paw
11th July 2007, 21:55
QUOTE(IonutBld @ Jul 11 2007, 22:32) [snapback]3088954[/snapback]
Am uitat sa va intreb.De ce cand ma loghez pe paypal.com la sectiunea "My Account Overview" -"PayPal Balance" imi afiseaza ca am €0.00 EUR/$0.00 USD,respectiv "Current Total in EUR": €0.00 EUR ?! cand eu astazi am fost la BRD si am alimentat cardul cu 200 euro ??
toti clientii paypal din Romania au "€0.00 EUR/$0.00 USD" ...pt ca suntem o tara de mana a 2-a (vb cu base/tari despre motive)
aia e o facilitate in plus oferita clientilor paypal ...paypal e de fapt o banca si acolo apare sold-ul cont-ului tau din banca paypal
noi, ca romani, nu avem dreptul la un astfel de cont ...
radumix
11th July 2007, 23:05
mda am platit 20 de dolari de la un magazin online din las vegas cu paypal unverified bazat pe raiffeisen standard ..card de credit in lei fara activarea platilor online . am primit o mie de confirmari de la paypal si de la vanzator iar in istoricul paypal apar doar astia 20 de dolari. am bagat datele cardului doar 1 data pe siteul paypal . din chitanta de sold rezulta 5 milioane consumate in plus. plicul cu extrasul de cont pe luna precedenta nu a mai sosit..
OnShop
12th July 2007, 00:24
va rog frumos sa imi spuneti si mie toti pasii pe care trebuie sa-i parcurg ptr a intra in posesiea unu astfel de card ! PayPal !! multumesc !
IonutBld
12th July 2007, 00:40
QUOTE(OnShop @ Jul 12 2007, 01:24) [snapback]3089500[/snapback]
va rog frumos sa imi spuneti si mie toti pasii pe care trebuie sa-i parcurg ptr a intra in posesiea unu astfel de card ! PayPal !! multumesc !
Nu exista card Paypal ! Eu am facut la Banca - BRD - Groupe Société Générale prima data card VISA CLASIC USD INTERNATIONAL care din pacate dupa multe plimbari la banca enumerata mai sus mi s-a zis ca acest tip de card nu este securizat si este foarte probabil sa nu mearga pe serviciul PayPal.Am sunat la Bucuresti la sediul principal si acolo mi s-a zis ca acest tip de card nu merge pe acest serviciu in nici un caz.Prin urmare,am solicitat alt tip de card,MasterCard Standard EUR.Cei de la banca BRD m-au asigurat ca acest tip de card va merge pe PayPal si ca este securizat.Pt mai multe informatii suplimentare poti accesa link-ul http://www.brd.ro/persoane-fizice/operatiu...d-standard-eur/ .Deci te sfatuiesc sa-ti faci cardul
MasterCard Standard EUR.Sunt sigur ca sunt si alte tipuri de carduri, care suporta serviciul PayPal.Ramane la alegerea ta si la ce banca doresti sa-l faci.
PS : Multumesc persoanelor de mai sus care au postat pt a ma lumina cu problema enumerata in postul(urile) mele anterioare.
Best Regards, Ionut
IonutBld
12th July 2007, 22:48
Accesez paypal.com pt a face o plata a unui produs castigat ebay.com.Intru[/url] la "Send Money" -"Pay for Ebay Items",imi cere sa introduc id-ul de ebay.com si parola.Sunt intampinat de urmatoarea eroare :"This auction account has already been registered by another PayPal account." Ma poate lumina cineva va rog ?! Precizez ca nu mai am alt cont facut pe paypal.com.
Best Regards,Ionut !
radumix
12th July 2007, 22:52
QUOTE(radumix @ Jul 12 2007, 00:05) [snapback]3089307[/snapback]
mda am platit 20 de dolari de la un magazin online din las vegas cu paypal unverified bazat pe raiffeisen standard ..card de credit in lei fara activarea platilor online . am primit o mie de confirmari de la paypal si de la vanzator iar in istoricul paypal apar doar astia 20 de dolari. am bagat datele cardului doar 1 data pe siteul paypal . din chitanta de sold rezulta 5 milioane consumate in plus. plicul cu extrasul de cont pe luna precedenta nu a mai sosit..
lol totul e ok calculasem gresit
misto apare tranzactia cu numele vanzatorului american si in dolari.
OnShop
12th July 2007, 23:34
am master card
OnShop
13th July 2007, 00:15
Imi pare rau nu am avut edit !! deci cardul e master card eu ce trebuie acum sa fac acum ptr a putea utiliza paypal ? trebuie sa imi fac un cont la ei pe site si gata ?
IonutBld
13th July 2007, 00:48
QUOTE(OnShop @ Jul 13 2007, 01:15) [snapback]3093862[/snapback]
Imi pare rau nu am avut edit !! deci cardul e master card eu ce trebuie acum sa fac acum ptr a putea utiliza paypal ? trebuie sa imi fac un cont la ei pe site si gata ?
Activezi Electronic Commerce (E-commerce) si iti faci cont pe www.paypal.com cu atentie.
Best Regards,Ionut
on.ice
13th July 2007, 08:22
QUOTE(OnShop @ Jul 13 2007, 01:15) [snapback]3093862[/snapback]
Nu fac decat sa rezum ce s-a mai scris:
Intri pe paypal.com, dai sign up si iti creezi un profil [conturile Personal sunt gratuite]. Prin optiunea 'add a card' vei atasa un card la contul tau de paypal. Eu am facut tot cu Mastercard de la BRD. E bine sa activezi intai e-commerce http://www.brd.ro/persoane-fizice/operatiu...uri/e-commerce/
Dupa ce ai introdus datele cardului si va fi acceptat esti doar user inregistrat .
Ca sa fii si verificat, te inrolezi in programul Expanded Use - o verificare suplimentara care confera credibilitate si elimina limitarile la tranzactionare. Astfel, PayPal va retrage 1.5 Euro [care vor fi returnati la prima tranzactie], in extrasul de cont aceasta tranzactie figurand ca EXPUSE si un cod de 4 cifre. In functie de tipul de card, vei avea acces la acel cod dupa 1 - 5 zile [mai rapid cu BT Mondo sau ING cu internet banking]. Introduci codul si devii verificat.
Plati prin PayPal sunt acceptate de majoritatea celor care vand prin Ebay de exemplu.
Jerusaleem
16th July 2007, 11:51
Pentru a fi de ajutor celor care inca nu s-au decis ce card sa foloseasca mentionez ca eu mi-am facut BT Mondo, si a acceptat codul de 4 digits imediat, devenind automat Verified. Numai bine!
IonutBld
16th July 2007, 12:12
Ba care tot se increde ca a sunat la PayPay ?! Mie imi spune "Ne pare rau dar nu poti avea acces la acest nr" Please replay
Ciubex
16th July 2007, 14:22
Mesajul: "Ne pare rau dar nu poti avea acces la acest nr" este in romaneste? Daca da, atunci vezi ca esti restrictionat, nu poti face apeluri internationale.
IonutBld
16th July 2007, 16:12
QUOTE(Ciubex @ Jul 16 2007, 15:22) [snapback]3106848[/snapback]
Mesajul: "Ne pare rau dar nu poti avea acces la acest nr" este in romaneste? Daca da, atunci vezi ca esti restrictionat, nu poti face apeluri internationale.
Da,e in romaneste.raspunde bulangiul ala de robot.Si ce sa fac frate ?!
radumix
16th July 2007, 17:32
hahahahahaha
//// deci puteti face plati pana in 100 de euro cu paypal fara sa fie necesara verificarea cardului . eu am luat ceva din las vegas pe 4 iulie si a expediat a doua zi A package was shipped to you on 07/05/2007 via U.S. Postal Service First-Class International to the following address:......france . Ala mi a zis ca vine in 10 zile ,care s au scurs deja, desi ar putea dura saptamani sau o vesnicie
Ion_de_la_Raion
16th July 2007, 18:25
in mileniul 3, mai stai 10-20 zile dupa un pachet. de parca l-ar aduce cu vaporul sau caruta. sau la transferuri de bani. din punctul meu de vedere, transferurile ar trebui sa fie instant, doar se fac prin computere. doar nu sint cu pedale.
radumix
16th July 2007, 19:33
da transferul de bani s a facut instant cu paypal
retele
16th July 2007, 20:34
QUOTE(radumix @ Jul 16 2007, 18:32) [snapback]3107668[/snapback]
eu am luat ceva din las vegas pe 4 iulie si a expediat a doua zi A package was shipped to you on 07/05/2007 via U.S. Postal Service First-Class International to the following address:......france . Ala mi a zis ca vine in 10 zile ,care s au scurs deja, desi ar putea dura saptamani sau o vesnicie

adică expedierea s-a făcut din sua către franța?
pâna în românia în mod normal cam atât face, cel mult 10 zile. mai ai răbdare câteva zile. daca în 2 săptămâni n-a aterizat, e o problemă.
radumix
16th July 2007, 20:39
Da expediau doar in tarile astea civilizate noroc ca am un frate in Franta
Am luat de la misticaudio.com , sunt destul de cunoscuti
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.