nosfyrus
21st June 2007, 15:18
Azi mi-am facut si eu un cont Pay Pal cu un card BCR VISA.Vreau sa vand ceva pe Ebay si nu se poate doar daca sunt Verified. Eu am cam 4,5 euro pe card dar cand ma loghez nu imi recunoaste nimic. Imi apare 0.00 Euro . Nu stiu ce sa fac am fost azi am mai bagat 10 RON si tot asa :| Vea sa ajung si eu Verified dar pentru asta trebuie sa ia suma aia de bani iar la mine figureaza cu 0.00. Cine ma poate ajuta? Pls .. azi m-am chinuit otata ziua. Helo MS
wizake
21st June 2007, 19:20
daca citeai ce iti spun aia de la PayPal, sau citeai thread-ul asta nu mai intrebai... Degeaba bagi tu bani pe card.. nu ii vei vedea in contul tau de PayPal. Sunt chestii complet diferite.
daca esti din Romania, NU POTI PRIMI bani cu PayPal.. deci nu stiu cum vei putea vinde ceva pe eBay.
Iar ca sa devii "verified" trebuie sa astepti extrasul de cont de la banca, sa afli expuse-ul si sa il introduci pe site. Abia atunci vei fi verified.
Nu strica sa citesti si tu putin pe acolo.. poti afla chestii interesante
negotzel00
22nd June 2007, 11:34
paypal e bun mai ales pe ebay pt ca iti asigura tranzactiile. dar problema cu expanded use number.... la mine persista. deja am renuntat. la cati bani dau pe faxuri nu mai renteaza nimic pe ebay, sunt absolut idioti. le-am trimis tot ce se pate prin fax, cardul tot blocat e. tot cu un card bcr. or fi avand probleme cu bcr-ul
o sa incerc cu un card de la transilvania dupa sesiune sa vedem. daca nu asta e. ne bagam picioarele si gata. o sa folosesc in continuare cardul din sua. desi acolo e multa bataie de cap ca nu-mi accepta ip-ul , dar nu degeaba exista proxy.
tot tara bananiera suntem
puiulnoptii
25th June 2007, 15:19
Cu PayPal nu pot ridica bani. Insa, daca devin VERIFIED am inteles ca poti vinde pe ebay. In unele cazuri nu ma intereseaza sa ridic banii fizic (ceea ce ziceti voi ca in Romania e imposibil la ora actuala) ci sa folosesc creditul in alte achizitii pe care le voi face de pe ebay. Este posibila chestia asta ?
on.ice
26th June 2007, 10:17
Ati folosit card Mastercard BRD pentru verificare?
Cam dupa cat timp a fost disponibil acel numar pt expanded use?
razvan3l
26th June 2007, 19:31
Enroll in PayPal's Expanded Use Program
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.
PayPal offers an Expanded Use option to help you get the most out of your PayPal account.
azi mi-am activat cardut Visa Electron de la ING. stie cineva ce are de nu merge? sau trebuie sa mai asptept sa treaca cateva zike? cardu mi l-au acceptat dar imi da eroarea de mai sus cand vreau sa ma verifice cu Expanded number. mentionez k pe card am decat 5 RON, deoarece nu am reusit sa bag mai mult, nu imi acceptau bacnotele. o fi din cauza asta?
submit
27th June 2007, 09:22
submit
27th June 2007, 09:23
QUOTE(puiulnoptii @ Jun 25 2007, 14:19) [snapback]3013782[/snapback]
Cu PayPal nu pot ridica bani. Insa, daca devin VERIFIED am inteles ca poti vinde pe ebay. In unele cazuri nu ma intereseaza sa ridic banii fizic (ceea ce ziceti voi ca in Romania e imposibil la ora actuala) ci sa folosesc creditul in alte achizitii pe care le voi face de pe ebay. Este posibila chestia asta ?
Nu e posibil sa-ti trimita cineva bani.
wizake
27th June 2007, 23:07
QUOTE(puiulnoptii @ Jun 25 2007, 16:19) [snapback]3013782[/snapback]
precum s-a tot specificat pe aici.. nu poti primi bani in contul tau de PayPal
scrie clar si pe site :
As a PayPal Send Only account holder, you are not permitted to receive funds from other PayPal account holders
PayPal accounts opened in this country or region currently cannot withdraw funds
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account
foarte multe limitari. tot ce poti face e sa platesti folosind PayPal. Ceea ce e, totusi, bine.. ca multe site-uri sau useri de pe eBay accepta doar PayPal
radumix
29th June 2007, 01:06
ce comisioane percep bancile voastre pentru tranzactiile in valuta cu paypal? 100 de euro??
adica percep comision ca si cum ati face plati in strainatate?
lol ce idioti acum
Raiffeisen Bank Site
Acest spatiu web nu este disponibil momentan.
Ne cerem scuze pentru inconvenienta.
This web site is not available at the moment.
We apologize for the inconvenience.
thomycc
2nd July 2007, 08:47
buna, mi-am facut cont la paypal... am dat sa ma verifice... si cand sa bag codul de pe extras... zicea ca e invalid.. cred ca sa citesc mai stiu... oricum l-am introdus de 3 ori, si mi-au blocat cardul.. altul n-am... am nevoie sa fac urgebt o plata cu paypal maine... si n-am niciun prieten sa aiba... cum pot rezolva problema?
gabi.dragoi
2nd July 2007, 08:49
QUOTE(thomycc @ Jul 2 2007, 09:47) [snapback]3043851[/snapback]
buna, mi-am facut cont la paypal... am dat sa ma verifice... si cand sa bag codul de pe extras... zicea ca e invalid.. cred ca sa citesc mai stiu... oricum l-am introdus de 3 ori, si mi-au blocat cardul.. altul n-am... am nevoie sa fac urgebt o plata cu paypal maine... si n-am niciun prieten sa aiba... cum pot rezolva problema?
vorbeste cu aia urgent sau fa-ti prieteni noi
dannyyro
4th July 2007, 00:04
a patit cineva sa i se suspende contul de pe ebay? l-am asociat cu o carte de credit valabila-(paypal o sa-l activez la sf sapt dupa ce primesc nr din extras) abia de 1 zi am facut cont pe ebay uk si mi l-au suspendat, impreuna cu bidurile, cu toate ca am bani in cont, ba chear au si luat 1 lira din el, am devenit: Not a registered user,cu toate ca eram registered user
motivul: Breach of User Agreement- (nu cred ca am incalcat nici o lege, doar am licitat)
mai e cineva in situatia mea?
pt extrasul de cont, nu cred ca la toate bacile trebuie sa te duci sa-l iei de la sediul care ti-e emis cardul; eu l-am luat de la o sucursala banca transilvania, la cateva ore dupa inscrierea pe paypal, si nu aparuse tranzactia cu paypal, se pare ca treb sa astept 4 zile ca toata lumea
Sato
4th July 2007, 07:46
am facut si eu prima plata prin paypal - ebay...card Taifun...a mers ca uns...
don_King
4th July 2007, 08:15
Sunt in urmatoarea ipostaza:
Am platit unui furnizor din UK un produs, am platit PayPal fara probleme. Produsul nu a ajuns la mine desi a trecut aproape o luna. Am anuntat furnizorul ca ceva nu este ok si i-am dat timp sa verifice unde e marfa. Nu s-a prea agitat pe tema asta si mi-a spus ca o sa imi trimita un alt pachet, iar daca voi primi 2 buc unul sa il returnez. Am considerat ok si am mai asteptat o saptamana.
Produsul nu a venit asa ca l-am anuntat ca ii dau feedback negativ si voi cere PayPal banii inapoi.
Concret, cum trebuie sa procedez, avand in vedere ca romanii au doar drept sa plateasca, nu sa si primasca bani.
Precizez ca la prima vedere vanzatorul pare ok, are 546 de feedback-uri, 98.4% pozitive.
Deci, ce sa fac sa imi vad banii inapoi ??
revoll
4th July 2007, 10:01
trebuia sa mai astepti.f naspa din partea ta ca nu ai mai avut rabdare pt ca de vina e sistemul postal..si eu am avut de asteptat uneori mai mult de o luna pana sa primesc un colet dar pana la urma au ajuns toate.numai de 2 ori s-a intamplat sa nu mai primesc si era vorba despre niste produse de valoare destul de mica oricum.
crezi ca o sa ai mai multa credibilitate decat o persoana cu 500 si ceva de reviewuri? cel mai probabil o sa te alegi si tu cu un cont suspendat
radumix
4th July 2007, 10:06
deci nu paypal e vinovat?
radumix
4th July 2007, 10:12
pot sa iau ceva de 20 dolari daca am cardul unverified? lol parca aici am citit ca dupa ce si au verificat cardul, paypal le a suspendat contul
don_King
4th July 2007, 10:14
QUOTE(revoll @ Jul 4 2007, 11:01) [snapback]3054746[/snapback]
trebuia sa mai astepti.f naspa din partea ta ca nu ai mai avut rabdare pt ca de vina e sistemul postal..si eu am avut de asteptat uneori mai mult de o luna pana sa primesc un colet dar pana la urma au ajuns toate.numai de 2 ori s-a intamplat sa nu mai primesc si era vorba despre niste produse de valoare destul de mica oricum.
crezi ca o sa ai mai multa credibilitate decat o persoana cu 500 si ceva de reviewuri? cel mai probabil o sa te alegi si tu cu un cont suspendat
Nici vorba de asta. In ultima luna persoana respectiva are vreo 3 evenimente similare, unii au sesizat deja PayPal si politia. Eu mi-am facut datoria si am platit rapid, el nu are nici o dovada ca eu am ridicat marfa. De fapt nici nu am primit instiintarea de la posta, iar in 30 de zile ar fi avut timp sa ajunga din UK in RO fara probleme.
radumix
4th July 2007, 10:21
omg foarte riscante platile online deci
on.ice
4th July 2007, 11:27
radumix, e indicat sa astepti sa devii verified. Din multe postari reiese ca tranzactiile efectuate de cei inregistrati dar neverificati au dus la suspendarea temporara a contului.
Eu m-am inregistrat/verificat cu un card Mastercard de la BRD [citind inainte pe aici criticile la adresa cardurilor BRD ma gandeam ca nu va merge], si deja am achizitionat ceva prin ebay.
In PayPal s-a confirmat imediat plata, totusi vanzatorul mi-a cerut apoi prin mail ID'ul tranzactiei,
If you have already paid then please provide your Transaction ID so we can match payment with your order.
M-am conformat desi credeam ca totul e automat, avand in vedere ca deja facusem link PayPal-Ebay si PayPal arata ca am facut plata pentru respectiva comanda, identificata prin codul unic.
Anyway am facut si asta, mi-au trimis mail de confirmare, iar coletul a fost trimis. Am si tracking, sper sa ajunga in urmatoarele 10 zile. 
Edit: PayPal nu trimite mesaj vanzatorului? .. x a platit suma y pt comanda z? Nu am inteles de ce a trebuit ca eu sa revin cu ID'ul tranzactiei
don_dannielo
4th July 2007, 11:34
QUOTE(don_King @ Jul 4 2007, 09:15) [snapback]3054225[/snapback]
Deci, ce sa fac sa imi vad banii inapoi ??
Intreaba-l pe el:
QUOTE(Florinm @ May 24 2007, 13:54) [snapback]2880104[/snapback]
LE: Desi nu pot primi bani in contul de paypal romanesc, am putut primi refund de la o tranzactie asupra careia m-am razgandit, banii au fost initial luat de pe credit card, si ulterior creditati inapoi. Macar atata, imi era frica ca nici macar ce bani am dat eu nu pot sa recuperez.
In principiu ai un Resolution Center in meniu sus.
don_King
4th July 2007, 12:02
QUOTE(radumix @ Jul 4 2007, 11:21) [snapback]3054886[/snapback]
omg foarte riscante platile online deci
In momentul platii istoricul omului era destul de "curat". Dupa ce am platit au inceput "magariile". Asta este , o sa vad cum recuperez banii.
dannyyro
4th July 2007, 15:37
am aflat de ce ebay mi-au suspendat contul: pt ca sunt ROMAN !
trebuie acum sa le trimit copie dupa o factura,copie dupa pasaport,si informatii de contact; parca vad ca la fel o sa ma puna si paypal sa fac;
ce aiurea
LunaCrystal
8th July 2007, 17:03
Ofer 12 euro pe o cartela sau abonament reincarcabil Orange contra unei plati in valoare de 10 euro cu paypal (la smsdiscount). Cine e interesat sa imi dea pm.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.