Paypal in Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101

don_dannielo

Pe cardul de la Romextera ai bani suficienti pentru verificare? Putin mai mult de 1.5 euro.

Daca da, inseamna ca intr-un singur mail au reusit sa-ti zica doua minciuni. Ca poate fi folosit pe internet, si acea aberatie cu teritoriul romaniei lol.

Dupa ce adaugi si confirmi un Visa, folosesti butonul de withdraw si asta-i tot. Transilvania nu cred ca are vreun Visa de debit care poate fi folosit pe net.
Grinder
Am si eu o problema, poate ma repet...am mai citit posturi anterioare dar nu am gasit un raspuns concret...mi-am facut si eu un card Visa Classic la BRD, l-am verificat pe paypal, am cont premier,verificat, totul bine si frumos, am cumparat un produs cu 20$...am primit mail..totul ok, dar cand sa cumpar un al 2-lea produs...imi apare mult cunoscutul mesaj "Sorry, your payment won't go through. To make it work, you'll need to add money to your account and pay with your PayPal balance." precizez ca la Payment method nu mai aparea cardul, poate sa fie de la ei?lag la server? sau ceva probleme tehnice?mentionez ca am bani pe card...totul e ok, as vrea un raspuns concret daca se poate, imi cer scuze daca enervez pe careva cu postul meu..daca este considerat 'repetat'
o seara frumoasa

rickysyv
Din cauza masurilor de securitate si pentru ca ai un cont atat de nou nu poti face 2 plati de pe card asa de repede una dupa alta. Asteapta vreo 2 zile si incearca din nou.
staticv
buna, imi cer si eu scuze daca ma repet.
Posed un card Visa ING Student, precum si un cont PayPal. Azi am cedat cei 1,5 euro catre PayPal. Tranzactia este inca in curs.. nu este confirmata. Intrebarea e daca codul acela de 4 cifre poate fi adaugat acum inainte de confirmarea tranzactie sau doar dupa confirmare? imi apare ceva de genul.. 1249PAYPAL--*EXPUSE ???
va multumesc!

P.S. :mai e si chestia asta care am gasit`o pe un alt forum:

"PayPal strongly discourages users from calling their credit card
companies in order to obtain their PayPal Expanded Use Number before
receiving their monthly statement in the mail. If PayPal receives a
complaint from your card issuer regarding a phone call to your credit card
company to obtain the PayPal Expanded Use Number, your PayPal account may be permanently closed"

adevarul e insa ca a fost scris in 2005.
rickysyv
Da poti sa adaugi codul acum fara probleme.
staticv
multumesc mult pentru ajutor. am rezolvat totul smile.gif
mai am 2 intrebari totusi.

1: in cat timp se confirma in paypal transferul de bani de la un alt user?
2: in cat timp se ridica limitele contului dupa trimitere prin fax/scan?
staticv
buna... mai am o nelamurire!
am retras niste bani din paypal pe card... ieri... iar pana azi era "Pending". in schimb azi a devenit "Completed"
Intrebarea e.....de ce nu vad banii in cont? sau macar tranzactia in curs?
precizez ca am un card ING Student si am Home Bank activat deci pot urmari de acasa tranzactiile.... dar totusi degeaba!
ma poate ajtua cineva cu un raspuns?

don_dannielo
Completed inseamna doar ca au plecat de la Paypal.

Probabil in cursul zilei de maine ii ai in cont.
laffin
CITAT (staticv @ 1st September 2009, 14:50) *
buna... mai am o nelamurire!
am retras niste bani din paypal pe card... ieri... iar pana azi era "Pending". in schimb azi a devenit "Completed"
Intrebarea e.....de ce nu vad banii in cont? sau macar tranzactia in curs?
precizez ca am un card ING Student si am Home Bank activat deci pot urmari de acasa tranzactiile.... dar totusi degeaba!
ma poate ajtua cineva cu un raspuns?

iti ajung in 3 zile lucratoare!
staticv

multumesc pentru raspunsurile userilor! smile.gif

PS: astept atunci... rabdare si tutun
don_dannielo
QUOTE (laffin @ 1st September 2009, 22:40) *
iti ajung in 3 zile lucratoare!

Nu e chiar asa. Daca ii retragi sambata, iar duminica scrie Completed, luni ii ai in cont. Important e ca ziua cand ajung in Romania sa fie zi lucratoare, pentru ca depozitul trebuie supravegheat de un lucrator de la banca, nu e ceva automat facut de calculatoare.
Gabysh
Am niste nelamuriri in legatura cu PayPal.

1) Am un card Visa Electron Euro>26 de la BCR. Il pot utiliza pe PayPal ? Trebuie sa informez banca ca efectuez plati prin PayPal ?
2) Banii din cont trebuie sa ii am in valuta pentru a putea trimite banii in sistem PayPal ?
3) Momentan nu am nici un ban in cont si am inteles ca se plateste o taxa de 1,5EUR. Cand se plateste taxa respectiva si alte taxe mai sunt ?
raresdb
1. daca cardul poate fi folosit in strainatate se poate folosi pentru paypal, eu am visa electron de la BT si merge (intreaba la banca daca acel tip de card se poate folosi la plati pe internet); la banca trebuie sa complectezi ceva formular cum ca esti de acord cu platile pe internet si sa specifici valoarea maxima pentru tranzactionare online pe zi

2. bani ii poti avea in RON, daca faci o plata catre cineva sa spunem USD banca iti face conversia automat

3. taxa de 1.5 euro se plateste cand activezi contul, si bani am impresia ca raman in contul de paypal si ii poti utiliza ulterior, alte taxe nu mai sunt
Gabysh
Multumesc pentru raspunsuri.

Acum, in legatura cu raspunsul de la punctul 2, la ce curs se face conversia dintr-o moneda in alta ? Iar la punctul 3, daca nu am nici o suma de bani in cont, din ce vor mai scadea cei 1.5 E.

Si mai am totusi o intrebare: smile.gif
1. Adresa se scrie cea din buletin sau nu conteaza, si totodata trebuie scrisa exact ca in romana, str., bl., etc ? Nu voi avea probleme la ridicat banii sau depus ?
raresdb
Conversia se realizeaza la cursul de schimb al bancii.
Daca nu ai bani in cont va trebui sa depui minim 1.5E echivalentul in lei. Acesti bani ii transferi in contul paypal, fiind o modalitate de verificare a contului, daca tin bine minte dupa ce transferi cei 1.5e trebuie sa mergi la banca si sa ceri un numar care apare in dreptul tranzactiei, lucrul acesta ar putea dura cateva zile. Acel numar il introduci la paypal si devi un user cu dreptul de a trimite si ridica bani(daca nu introduci numarul am impresia ca poti sa trimiti bani, limita mica, dar nu poti primi; totodata unele firme pot sa refuze tranzactia daca nu esti autentificat).
Toate aste sunt un mod de a verifica ca tu esti posesorul cardului si totul e legitim.

Dupa ce urmezi acesti pasi poti face tranferuri de bani cu ajutorul paypal. De aici nu mai ai nici un fel de problema cu trimiterea sau primirea banilor.
Adresa insa e bine sa o treci pe cea reala, nu una fictiva, cum apare in actul de identitate. Paypal poate sa iti ceara copie dupa actul de identitate si e o posibilitate sa iti blocheze contul si sa ramai cu bani blocati pentru ca nu potrivesc datele.
Gabysh
Am platit cei 1,5 Euro si acum imi scrie ca trebuie sa astept 2-3 zile pentru a introduce un cod. Codul respectiv il gasesc numai pe extrasul de cont sau si pe o chitanta de la un ATM ? Tocmai mi-am scos un extras de cont si nu mai vreau sa fiu taxat cu 1leu pentru inca o hartie.
don_dannielo
Doar in extras. Dar extrasele nu sunt numai de hartie. Exista online banking, exista telefon.
ionutz72
CITAT (Gabysh @ 6th September 2009, 17:36) *
Si mai am totusi o intrebare: smile.gif
1. Adresa se scrie cea din buletin sau nu conteaza, si totodata trebuie scrisa exact ca in romana, str., bl., etc ? Nu voi avea probleme la ridicat banii sau depus ?

CITAT (Gabysh @ 9th September 2009, 11:56) *
Am platit cei 1,5 Euro si acum imi scrie ca trebuie sa astept 2-3 zile pentru a introduce un cod. Codul respectiv il gasesc numai pe extrasul de cont sau si pe o chitanta de la un ATM ? Tocmai mi-am scos un extras de cont si nu mai vreau sa fiu taxat cu 1leu pentru inca o hartie.

Majoritatea comerciantilor iti trimit produsul cumparat prin paypal, DOAR la acea adresa.Nu cred ca vrei sa ajunga in alta parte.
Acel cod il gasesti pe extrasul de cont.
Dupa introducerea codului,daca ai card VISA cei 1,5euro iti intra inapoi pe card,iar daca ai MASTERCARD raman in contul paypal.
raresdb
Nu treuie neaparat sa ceri extras de cont. Daca gasesti o doamna mai draguta pe la ghiseu poti sa ii ceri doar numarul care apare in dreptul tranzactiei catre paypal, sau daca vrei si extrasul sa fi tu impacat intreaba inainte de a il cere daca apare numarul in dreptul tranzactiei.
Eu am cerut doua extrase la intervale diferite de timp si pe nici unul dintre ele nu a apartu codul respectiv, in final cred ca in aproape o saptamana am aflat numarul.
NeoTriX
o problema .. am platit pe un site pentru un telefon ... toate bune si frumoase ... pana cand vanzatorul nu a mai zis nimik si am facut binelteles claim ... suma se ridica undeva la 510 euro ... dupa vreo 20 de zile de asteptat paypal a zis ca claimul a fost solutionat in favoarea mea ... dar ....

After careful review, we have concluded our investigation of the Buyer
Complaint described below.

We have decided in your favor, however, we were unable to recover any funds
from the seller's account. As stated in the PayPal User Agreement, recovery
of funds associated with a Buyer Complaint cannot be guaranteed.

Please know that we will make our best effort to recover the funds in
question if they become available in the seller's account in the future and
will take appropriate action against the seller. Such action may include
issuing a warning, a temporary restriction, or terminating the account.
Keep in mind that PayPal uses a number of factors to determine when to take
action, including member complaints. Due to privacy laws, we cannot discuss
the details of any action taken. We hope you understand our policy and that
it assures you that you are safe using PayPal.

si nu am primit nici un leu inapoi ... ce sa fac ...

astept sfaturi de la cunoscatori ...
Gabysh
CITAT (NeoTriX @ 9th September 2009, 20:32) *
o problema .. am platit pe un site pentru un telefon ... toate bune si frumoase ... pana cand vanzatorul nu a mai zis nimik si am facut binelteles claim ... suma se ridica undeva la 510 euro ... dupa vreo 20 de zile de asteptat paypal a zis ca claimul a fost solutionat in favoarea mea ... dar ....

After careful review, we have concluded our investigation of the Buyer
Complaint described below.

We have decided in your favor, however, we were unable to recover any funds
from the seller's account. As stated in the PayPal User Agreement, recovery
of funds associated with a Buyer Complaint cannot be guaranteed.

Please know that we will make our best effort to recover the funds in
question if they become available in the seller's account in the future and
will take appropriate action against the seller. Such action may include
issuing a warning, a temporary restriction, or terminating the account.
Keep in mind that PayPal uses a number of factors to determine when to take
action, including member complaints. Due to privacy laws, we cannot discuss
the details of any action taken. We hope you understand our policy and that
it assures you that you are safe using PayPal.

si nu am primit nici un leu inapoi ... ce sa fac ...

astept sfaturi de la cunoscatori ...

Furt pe incredere s-ar incadra asta daca te-ai duce la militie. Nu cred ca ai mai putea face ceva.
positivcriss
buna. Deci mi-am facut cont Paypal . Inainte de asta mi-am facut un card, si am depus pe el 300.000 ( aproximativ 10 $ ) . Intre timp am facut o vanzare pe internet de 5 $, din care mi-au mai ramas 4.5 $. Bun. Mi-am adaugat cardul acolo la Paypal, am mers la banca dupa extras de cont, am introdus acel cod **** in contul meu Paypal dar tot nu imi arata suma care am depus-o la banca ( aprox 10 $ ) ci numai cei 4.5 $ . Eu am nevoie sa cumpar ceva de 10 $ de pe internet. E posibil ? Cineva mi-a zis ca defapt bani exista doar pe card si ca pot plati cu ei. Va multumesc.
don_dannielo
Paypal n-are cum sa vada cati bani ai tu in banca.

Poti sa cumperi, ti-i va lua pe cei $4.5 din balanta plus inca $5.5 de pe card.
NeoTriX
Pai in user agrement scrie ca cumparatorul are protectie pana la suma de 2500 $ sau euro ...

Ce sa fac acuma sa imi recuperez bani de la paypal ... exista vre`o cale legala ..?

IWillLight
am tot dat search, am si deschis un topic care mi`a fost inchis, m rog.... mai intreb ca poate am noroc in tara asta, nu pot sa-mi adaug cardul ing-visa pe paypal deoarece atunci cand creez contul online, am nevoie de un routing number (nu e scris p card) - ce e ala si unde`l gasesc?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.