boro_boro
7th August 2009, 22:28
Multumesc, Rickysyv. Voi reveni cu detalii - daca o iau pe drumul mai "temerar".
ap59
8th August 2009, 21:23
CITAT (rickysyv @ 7th August 2009, 22:20)

Pune mai multi bani pe card, 15-20 de lei si incearca din nou. Esti sigur ca e activat pentru Internet?
ce inseamna "activat ptr internet" ?? e cardul meu in care primesc salariu ...
daca ma uit pe acount limits vad asta:
Type of Limit Amount of Limit Remaining Reset date Action
Sending Limit Per Transaction €1,000.00 EUR N/A N/A [Verify to lift limits]
Sending Limit Per year €100.00 EUR €100.00 EUR Aug. 3, 2010 [Verify to lift limits]
[b]Withdrawal Limit Per month €0.00 EUR €0.00 EUR [Verify to lift limits] [/b]
Withdrawal Limit Per year €1,000.00 EUR €1,000.00 EUR Aug. 3, 2010 [Verify to lift limits]
intreb la paypal despre "lift limits" si primesc raspuns:
"Thank you for responding to us.
I have reviewed your enquiry and I can confirm that in order to lift the
withdrawal limits on your account you need to have the following:
The minimum requirements to lift the limit include:
- PayPal Verified
- PayPal member for 90 days
- No open complaints
- No limitations in the last 30 days
- Must have received over $10k lifetime
When you have all these requirements met we will be able to remove the
withdrawal limits from your account.
It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.
"
don_dannielo
10th August 2009, 10:17
Poate fi folosit pe internet? L-ai folosit vreodata sa cumperi?
Normal ar trebui sa mearga, multi au BCR Visa Electron in Paypal. Or exista mai multe tipuri de Visa Electron la BCR?
St1c
11th August 2009, 11:52
am si eu o problema.
Cand dau la Add Funds imi da aceasta eroare CITAT
You have requested an outdated version of PayPal. This error often results from the use of bookmarks.
.
Posibil sa se mai fi discutat dar nu gasesc ceva concret.
puiulnoptii
12th August 2009, 07:49
De obicei aceasta eroare apare cand vrei sa adaugi fonduri in contul PayPal direct de pe card. Acest feature nu este posibil. Asta e raspunsul care l-am primit eu.
Original Message Follows:
------------------------
Form Message
customer subject: When i try to Add Funds, i receive the error "You have
requested an outdated version of PayPal. This error often results from the
use of bookmarks." How can i fix this ? It`s happening also with IE and
Firefox.
Dear customer,
Thanks for writing to us. I appreciate the opportunity to assist you with
your questions.
I have reviewed your account details, and I can see that at the
moment Romanian PayPal accounts are not able to add funds from a local bank
account.
Considering the fast expansion of the PayPal system around the world, the
new countries where PayPal is only recently available, cannot fully utilize
the system.
PayPal is committed to expanding and improving the services for customers.
However, due to the complexities of global finance, we cannot give a
timetable for this expansion.
Please let me know if you need further assistance.
Yours sincerely,
Christian
PayPal, an eBay Company
Copyright ? 1999-2009 PayPal. All rights reserved. PayPal (Europe) S.? r.l.
& Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions. Registered Office: 5th
Floor, 22-24 Boulevard Royal, L-2449, Luxembourg, RCS Luxembourg B 118 349
onlyone
15th August 2009, 01:25
Din cate stiu eu structura comisioanelor paypal este cea de mai jos.
Eu mai trimit din banii pe care ii am in balanta contului paypal niste sume, folosind transfer personal, catre contul paypal al altcuiva.
Pana acum 2 luni, nu s-a perceput niciun comison pentru aceste transferuri din paypal account in alt paypal account, insa la ultimele 2 tranzactii, am fost intrebat daca vreau sa platesc eu comisionul de 1% sau daca e prefer sa il plateasca cel care primeste banii.
Deoarece nu am gasit informatii despre acest comision de 1% din suma, si cei de la paypal mi-au dat raspunsuri aiurea (gen ca se percepe comision la transferurile care scot bani de pe card, cand eu mentionasem expres ca am folosit balanta paypal unde am multi bani), va intreb pe voi cei care folositi paypal, daca vi s-a aplicat acest comision de 1% la transferurile personale din balanta paypal
rickysyv
15th August 2009, 01:30
Daca zici ca ai multi bani in balanta paypal atunci te sfatuiesc sa folosesti optiunea "Mass Pay". O gasesti in footerul din josul paginii paypal. Taxa este fixa $1 (nu 1%) indiferent de suma trimisa si numarul destinatarilor. Trebuie sa pregatesti un fisier text cu informatiile despre plata pe care sa-l uploadezi dar ai instructiuni clare despre asta si nu e greu deloc.
onlyone
15th August 2009, 01:49
Ideea e ca am mai trimis bani asa si nu mi-au luat nicio taxa pana la ultimele 2 tranzactii, plati catre acelasi cont paypal.
De fapt nu sunt plati, sunt transferuri catre altcineva.
Daca tu gasesti undeva informatii despre acest comision de 1% pe paginile paypal, te rog sa ma redirectionezi si pe mine, pentru ca eu personal vad ca singura mentiune care sa zicem ca guverneaza aceste transferuri este asta: "Personal transfer: Free when the money comes from PayPal balance or bank account."
rickysyv
15th August 2009, 12:43
Poate destinatarul nu mai are Personal account si s-a upgradat. Incearca optiunea Mass Pay.
onlyone
15th August 2009, 14:12
Sa zicem ca destinatarul nu mai are personal account. Daca ar avea premier sa zicem, tot nu vad unde este stipulat acest comision de 1% pentru transferurile personale.
Ideea e ca nici eu nu am personal account, am cont premier inca de la inceput.
Personal Transferr este conform politicii lor "Free when the money comes from PayPal balance or bank account."
Apoi cand ii trimit bani ii trimit maxim 200 (cel putin pana acum nu a fost nevoie de mai mult) dar in mod uzual 100. Acest mass nu stiu daca mi se potriveste pentru ca eu trimit unei singure persoane.
rickysyv
15th August 2009, 17:35
Nu conteaza cat trimiti sau la cate persoane, tot un dolar te costa operatia (pe tine nu pe destinatari).
memento mori
15th August 2009, 23:06
Am si eu o problema cu paypal si sper sa ma puteti ajuta voi. M-am inscris si acum vad ca primsec mesajul "We've temporarily limited access to your account" iar pentru a ridica limitarea trebuie sa urmezi cativa pasi si sa copletez sau sa le trimit cateva chestii cum ar fi
"- Proof of address
* Utility Bill"
"- A copy of your Social Security Card or a paystub that displays your SSN"
si
"Confirm Social Security number"
1)La proof of address trebuie sa atasez o factura la curent/gaz sau ceva de genul asta? Pt ca daca asa este apare o mica problema deoarece nici una dintre astea nu vine pe numele meu.
2)Ce este acel "Social Security number"/"Social Security Card"?
Mentionez ca acest cont paypal l-am facut acum 4 zile si de atunci am cumparat de pe e-bay numai ceva in valoare de vreo 3$ si imi doream sa achizitionez inca un produs de 5$ (deci e vorba de sume minuscule dar nu gasesc acele produse in RO).
ps: atasez si un pr screen sa vedeti mai bine despre ce este vorba.
rickysyv
15th August 2009, 23:26
Social Security Number se foloseste la americani. La noi echivalentul ar fi CNP dar esti sigur ca ai trecut Romania la tara cand ti-ai facut contul? Trimite-le copie dupa buletin/pasaport/carnet de conducere si factura la electrica/gaz/telefon fix. Daca nu sunt pe numele tau nu e nici o problema, adaugi o nota in care explici ca sunt pe numele parintilor iar tu ai acelasi nume de familie si locuiesti impreuna cu ei.
memento mori
16th August 2009, 00:17
In primul rand merci pt raspuns. Da, am selectat Rimania. La Utility Bill asa am sa fac. Sper sa nu mai am probleme in ceea ce priveste Proof of Address. Problema inca ramane totusi la SSN. Am incercat sa introduc CNP dar este format din mai multe cifre. Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie pt a mi se ridica limitarea?
rickysyv
16th August 2009, 02:55
Eu zic sa le explici ca in Romania noi nu avem SSN si sa se multumeasca cu ce acte le-ai trimis deja si daca vor altceva sa-ti zica ei.
onlyone
16th August 2009, 11:07
Da-le scan dupa CI - Cartea de Identitate = buletin, si scan dupa o factura care vine la aceeasi adresa, presupun ca a parintilor, doar e acelasi nume de familie.
O sa fie suficient.
boicu
18th August 2009, 08:56
eu le-am trimis copie la toate actele mele .. permis buletin pasaport si tot asa
si mi-au deblocat asta .. am avut si eu chestia aia dar a disparut in 2 zile
bafta si voua
stefstef96
18th August 2009, 15:24
Am si eu o intrebare . Ce pot face daca pe cardul meu de pe paypal apare eroarea aceasta Your account access is limited ?Va rogg
sirviezure
18th August 2009, 23:16
Cand incerc sa pun Add Funds, imi apare "You have requested an outdated version of PayPal. This error often results from the use of bookmarks." Am incercat si pe Opera si pe IE 8 si la fel. Care e problema si mai ales rezolvarea?
Sato
22nd August 2009, 12:29
problema e ca n-ai citit o pagina in urma...
flowrent
24th August 2009, 08:53
Am primit un refund pe 23 august de la un comerciant care nu avea niste produse in stoc , operatiunea apare in contul de Paypal , banii se intorc pe cardul de pe care au plecat ? In cat timp ?
don_dannielo
24th August 2009, 10:31
Pe card, in vreo 3 zile a fost la mine. (MC de la Raiff)
corali
24th August 2009, 17:50
Seara buna,
ma chinui de ceva vreme sa transfer niste bani din contul paypal pe card(banii sunt primiti din America) si numai nu reusesc...azi am dat de forumul asta si n-am apucat sa citesc nicio pag...momentan nu am timp.Ma gandesc ca poate ma lamureste cineva fara sa trebuiasca sa rasfoiesc 132 de pag..
Bun,mi-am facut un card Visa pt plati pe internet la MKB Romexterra Bank si am asteptat indelung sa primesc codul acela din 4 cifre de la paypal.
Am scris celor de la banca si asta e raspunsul lor:"In urma discutiilor purtate atat cu Sucursala Bistrita cat si cu colegii din Departamentul Carduri al MKB Romexterra Bank, va informam urmatoarele: cardul pe care dumneavoastra il detineti este activ si poate fi folosit la platile pe Internet. In ceea ce priveste alimentarea cardului din contul PayPal, acest lucru nu este posibil pentru nici un card, de debit sau de credit, emis pe teritoriul Romaniei.
Pentru mai multe informatii referitoare la modul de a transfera suma din contul dumneavoastra de PayPal, va invitam sa contactati reprezentantii site-ului respectiv."
No?ce sa fac?Sa-mi fac alt card?Si daca da...atunci de care si unde,la ce banca?
Ajutati-ma cu un sfat,va sunt recunoscatoare pe veci
rickysyv
24th August 2009, 17:58
Este foarte posibil sa retragi banii din Paypal pe card daca ai un card Visa deja verificat introdus in contul tau de Paypal. Banii iti vor intra pe card cu titlul de refund pentru o plata inexistenta (este singurul mod de a primi bani direct pe card). Codul de verificare Paypal se afla pe extrasul de cont pe care trebuie sa-l ceri de la banca si pe el vei vedea o tranzactie catre Paypal in valoare de 1.5 euro (echivalentul in lei), iar in descrierea tranzactiei se afla si codul de 4 cifre de care ai nevoie pentru verificarea cardului. Bafta.
corali
24th August 2009, 19:26
CITAT (rickysyv @ 24th August 2009, 18:58)

Este foarte posibil sa retragi banii din Paypal pe card daca ai un card Visa deja verificat introdus in contul tau de Paypal.
rickysyv,cardul meu Visa nu cred ca este verificat de cei de la paypal...la link and confirm your debit or credit card,imi spun "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card"
Cum datele erau corect introduse,am incercat varianta cu alt card,adicatelea Maestro...acceptat,verificat,dat cod de 4 cifre ...dar si aici m-am poticnit pt ca cei de la paypal nu accepta decat carduri Visa pentru a transfera banii din contul lor pe card pentru a-i putea scoate
Asta mi-au raspuns ei"when you wish to withdraw funds to a credit card it needs to be a VISA card, the reason being is it is only VISA whom we have an arrangement with at this time. To withdraw to this card you need to have averified account, I can see that you have tried to request the PayPal code several times, however in each case the transaction was denied by your issuing bank."...........ca un om de buna credinta,m-am dus la banca mea care mi-a zis ceva de genul "s-a rezolvat:nu se poate!"
Cei de la Transilvania oare cum stau la capitolul asta?sa-mi fac card la ei?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.